Roosters – Wolverines

Viimeksi muokattu 30.5.2021 13:44 51

(0-0)

(0-1)

17.6.2021 klo 18:30 Velodromi

Kommentoi

 • Lyhyt viikko Porvoo tappion jälkeen. Taitaa kukko kiekua ja nokkia. Ainahan eka pelissä on virheitä pitkän pelaamattomuuden jälkeen mutta tuskin Wolvot saa korjausliikettä riittävästi. Veikkaan parin maalin voittoa Rostesreille vaikka sielläkin joukkue on uusiutunut parin vuoden takaisesta. Parhaan mahdollisuuden Wolvoille antaa RB #44 Breon Allen Roostersin kokematonta LB osastoa vastaan 28-14.

 • “Roostersin kokematonta LB osastoa vastaan” Tuohan riippuu ketä Karppinen peluuttaa LB osastolla. Parina viime kautenahan on ollut oikeestaan vain 2 lb:tä. Parivaljakko Vartiainen-Ylipää ei nyt niin kovin kokemattomia oo. Kuikka ja Vasanojakin on pelannut myös LB:nä.

 • Roosters vie 30 pisteen erolla, SHHHTADI ON PUNAINEN!

 • Wolvoille! Roosters on mennee talven lumia.. Wolvojen liigan paras talviharjoittelu kuminauha jumpalla tuottaa tulost

 • Wolwojen valmennukselta katkennut jo se kuminauha.

 • Veikkaan että wol väkevöity viikon aikana, roo tulee takki auki ja taipuu. 7 – 28

 • Lyhyt viikko ja pakka ilmiselvästi Wolvoilla sekaisin, ei kyllä mitään jakoa Roostersia vastaan. Roosters ei ole kuin vahvistunut viime vuodesta. Ainut “merkittävä” muutos tai minus on Äyräväisen eläköityminen.

  Roosters vie ottelun erittäin selkeästi 42-7

 • Puolustushan näytti wolvoilla oikein hyvältä porvoota vastaan. Toki nyt tulee muutamaa napsua kovempi hyökkäys vastaan mutta tuskin roo tässä ihan hirveitä pisteitä paukuttaa. Wolvojen Lynch vaikutti ainakin ensimmäisen pelin perusteella erittäin hyvältä pelimieheltä.

 • Turha edes pukea kentälle jos ei heitä. Toivon Wol +50 häviötä. Jos sitten rupeaa heitto hotsittaa.

 • Vaahteraliigaa: Roosters vs Helsinki Wolverines klo 18.30. Liput 15 euroa!!!
  Hinta/laatu ei kohtaa. Äänestän jaloilla.

 • Roosters pyörittää ahmoja huolella. Mirolla on kivasti aikaa heitellä palloa, kun painetta ei ole silmille tulossa, kun oline pökkää “tykit” suoraksi dlinen rintaan :)

 • Suomi on vapaa maa, äänestä vain mutta kerro mikä on sinun mielestä reilu ja rehti hinta aikuiselta Vaahteraliigan ottelutapahtumaan?

 • Wolverines voi olla vaikka kuinka hyvä, mutta koska quupaksi otettu korkeintaan keskinkertainen Cedric niin eihän siitä vaan tule mitään. Porvoo pelissä Cedric näytti samalta kuin joku kylänmies olisi napattu ajomatkalta kyytiin. Tuttuun tapaan kaaripalloja kulmiin ilman tulosta kun ketään ollut lähelläkään. Roosters vie vähintään +30.

 • Niin säästät ainakin kolme euroa..

 • II-divaria

 • Herätä: Verrattuna muihin lajeihin, lippujen hinnat pitäsi olla nolla euroa.
  Oheispalvelut vaan kuntoon, niin lisää katsojia tulee paikalle.
  Tänäkin kesänä käyn katsomassa useita pelejä ja ostamassa makkaroita ja juomia.
  Mutta en yhdessäkään missä on sisäänpääsy maksaa. Ostoni ovat pienet 5-8 euroa/peli, mutta silloin saan ainakin rahalle vastinetta.

 • Jos noin vähän arvostat omaa lajia ja siinä toimivia vapaaehtoisia niin jenkkifutis Suomessa voi paremmin ilman sinua. Jää suosiolle kotiin tai mökille juomaa halpaa olutta ja syömää Pirkan jauhomakkaraa. Sinunlaista negatiivista energiaa ja valittamista ilman selvitään kyllä.

 • Wolverines olisi todella hyvä tänä vuonna jos Cedric laitettaisiin rissuksi, Saunders lentokoneeseen ja hommattaisiin oikea QB

 • No tossahan on hieno ajatuskaari. Ei enää kukaan käydä peleissä niin kaikki joukkueet konkkaan ja sit ei enää pelata niin ei tartte käydä peleissä!!!! Jes!!!

 • 10€ on sopiva hinta nykytuotteelle.

 • 10-15 euroa on Vaahteraliigapelistä mun mielestä ihan kelpo hinta peruspalveluilla eli kiska, kisamakkara, korttimaksu, selostus ja wc.
  Sitten jos lipun hinta olisi esim 25 euroa niin pitäisi olla jo jotain enemmän. Itsellä tosin päätös että lähdenkö peliin vai sohvalle riippuu paljon tarjolla olevasta matsista. Nyt tämä paikalliskamppailu ei kyllä sytytä, koska Wolvojen iskukyky nolla Cedricin takia. Katson teurastuksen ennemmin sohvalta.
  Mutta kyllä tänä kesänä aion useamman liigapelin mennä paikan päälle – oli se sitten kympin tai 15e. Hyvät pelit parhaita paikan päällä. Blow-out matsit lähinnä masentavia.

 • Lipun hinta on ollut jotain kympin hujakoilla about aina. Suomalaisen jefupummin mielestä se ei saisi nousta ikinä. Bensaakin pitäisi saada edelleen 80-luvun hinnoilla. Menkää töihin, niin on varaa maksaa. Ja jos ei kiinnosta, niin jääkää kotiin. Ei tämä sen vaikeampaa ole.

 • Jos joukkue pelaa viihdyttävää RPO peliä maksan mielellään 15€ lipun hinnasta niin kuin Steelers on pelannut. Onneksi joukkuetta voi tukea ostamalla makkaraa ja fanituotteita

 • …tulee aidan yli ostaan makkaraa kun lipun hinta on liian kova ja pallogrilli liian kallis.

 • “Jos noin vähän arvostat omaa lajia ja siinä toimivia vapaaehtoisia niin jenkkifutis Suomessa voi paremmin ilman sinua. Jää suosiolle kotiin tai mökille juomaa halpaa olutta ja syömää Pirkan jauhomakkaraa. Sinunlaista negatiivista energiaa ja valittamista ilman selvitään kyllä.”
  Tämä viesti kertoo kaiken. Saat kyllä maksaa, mutet saa arvostella tuotetta. Eli kun paska tuote maksaa paljon, niin sinä olet se joka on negatiivinen ja huono ihminen. Haloo, tuote ei ole sen arvoinen mitä laji ihminen luulee sen olevan! Huomioippa vaikka seuraavat asiat:
  Tämän vuoden eka peli Porvoossa (Sponssi makso) 738 katsojaa, viime vuoden keskiarvo Porvoolla 453. siis 285 katsojaa yli keskiarvon. Vai arvostatko sitä, että se sun pelikaveri tulee kuitenkin ja maksaa 15 euroa.
  Entäs jos olisi ilmainen sisäänpääsy, niin se kaveri voisi ottaa perheen tai vaikka naapurin teinit mukaan. Mitäs jos ne naapurin teinit innostuukin tästä mystisestä lajista ja seura saakin uusia harrastajia.

  Oletko oikeasti siis sitä mieltä että 15 euroa on oikea hinta tälle tuotteelle, joka saa jopa osan laji-ihmisistä ihmettelemään.

 • “Tämän vuoden eka peli Porvoossa (Sponssi makso)” Miten tuo sponssin rahatukku liittyy yksittäisten pelien hinnoitteluun? Kyllähän se on hyvä päästää ilmaiseksi sisään, jos joku korvaa lipputulojen menetyksen. Jos Vaahteraliigan matsien hinta on liikaa ja kyseessä on mielestäsi paska tuote, niin kukaan ei pakota siitä maksamaan. Kannattaa suunnata alempien tasojen matseihin. Arvostellakin sopii, mutta turha toisaalta itse imaista herneitä nenään jos joku myy tyrmää arvostelun.

  Tuo 15 egee aikuiselta ei todellakaan ole liikaa matseista, enkä usko että kovin moni laji-ihminen lippujen hintoja ihmettelee.

  ps. en oo nimim. “@herätkää”

 • Jos Porvoolla yleisökeskiarvo normaalisti 453 ja lipun hinta 10 euroa, niin sisään pääsyn maksavan sponsorin ja kasvavan ohjeismyynnin pitäisi olla arvoltaan 4530 euroa, että se olisi tapahtuman tuottojen näkökulmasta kannattava diili. Jos 285 katsojaa käyttää kioskiin keskimäärin 5 euroa per naama (yhteensä 1425 euroa ) pitäisi sponsorilta irrota se noin 3000 euroa.

  Saman laskuharjoituksen voi tehdä Roostersin luvuilla. Eiköhän siellä avata mielellään Velodromin ovet ilmaiseksi, jos joku lyö pätäkkää pöytään. Mutta jos ei sponsoria ole, eikä resurssia niiden metästämiseen, niin lipusta pyydetään varmasti maksu ja katsoja saapi päättää ihan itse onko peli, tapahtuma ja ihmisten näkeminen sen lipun hinnan arvoista.

 • Nyt täytyy tietenkin huomioida se, että oheismyynnin tuotto ei ole puhdasta, vaan siitä täytyy vähentää myyntiin kohdistuvat kulut, eli ostot. Ei ole mitään hajua tuon oheismyynnin katteesta, mutta jos katsojakeskiarvo olisi vaikka 500 euroa ja lipun hinta kympin ja ajateltaisiin, että päästetään ne kaikki sisälle, ja tehdään rahat oheismyynnillä, niin silloin JOKAISEN katsojan pitäisi kuluttaa oheismyyntiin reilusti (katteesta riippuen) yli kymppi. Ei tapahdu. Seuran kannalta on paljon parempi valita se pyy pivossa, eli se raha mikä on varmaa portista sisään tultaessa (pääsylippu), eikä kymmentä oksalla luottaen siihen, että jokainen katsoja haluaa myös ruokailla matsissa.

  Toki yksi vaihtoehto on laittaa pääsylipun hinnaksi 0 euroa, mutta sisään pääsee vasta ostettuaan kaksi nakkia hintaan 15 euroa (limu maksaa erikseen). Happy? :D

 • Jos vaahteranliigan pelit ovat liian kalliita, niin pääset kyllä ilmaiseksikin seuraamaan varsin viihdyttävää jefua esim U17 sarjojen muodossa.
  Ei nyt ihan Vaahteravauhtia, mutta jossain sielä 2-divarin tasolla nuo U17 pelit nykyään ovat, ei maksa mitään ja pelaajat ovat vielä niiden naapurin teinien ikäisiäkin, joten ne voi vaikka lähteä mukaankin.
  Voit sitten sielä osoittaa tukesi ostamalla sitä makkaraa ja limsaa. Junnut kiittävät.

 • 15 euroa. Sen verran tippuu jo päivän aikana taskuista.

 • Kaikki seurat tarvitsevat tukea nyt, ihan sama mitä se lippu maksaa jos haluaa tukea seuroja ja lajia. Kulut eivät ole tippuneet mihinkään vaikka monet ovat menettäneet jäseniä seuroista.
  Mieluummin EUR 15 lippukassaan + oheisostot kuin seurojen ja lajin näivettyminen.
  Jos ei ole varaa mennä otteluihin, niin sitten pitää vaan tehdä enemmän töitä, että on varaa elää.

 • Ja jollei rahapussin nyörejä kiristäessä tullut mieleen niin seurojen rahatilanne heijastelee myös sitä kuuluisaa tasoa: onko laittaa rahaa importteihin/valmennukseen/harjoitteluolosuhteisiin ja muuhun urheiluun liittyvään hupsutteluun. Lajin taso ei nouse sillä, että vittuillaan täällä. Vaikee varmaan myös myydä uusille katsojille, että vitun hieno laji jos katsomot tyhjinä koska 15 euroo.

 • 15€ vaahteraliiga pelistä aivan törkeä hinta, muuten olisin tullut katsomaan mutta tuolla hinnalla en todellakaan. Oikea hinta olisi 5€.

 • Hyödykkeiden hinta määräytyy markkinoilla kysynnän ja tarjonnan mukaan. Jos olet köyhä, sinulla ei ole varaa kaikkii hyödykkeisiin. Ei voida kuitenkaan ajatella, että sinulle myytäisiin hyödykkeitä sinun varallisuusasemasi mukaisilla hinnoilla, vaan markkinahinnoilla. Eli helpommin ymmärrettävästi: Oikea hinta ei ole se, mihin sinulla on varaa, vaan se, mikä markkinoilla määräytyy.

  Vähän kyllä ihmettelen, että miksi lähtisit Velodromille saakka katsomaan jotain, jonka arvon arvioit omasta näkökulmastasi noin matalaksi. On varmasti järkevämpää todellakin jäädä kotiin ja etsiä sellaisia elämyksiä, joilla on sinulle itsellesi merkittävämpää arvoa. En usko, että kukaan jää erityisesti kaipaamaan sinua.

 • Markkinahinta on se hienoa sana mitä varmaan hait, mutta ei sitä varallisuuteen liitetä.
  En usko että kenelläkään on suoranaisesti vaikeutta maksaa 15 euroa sisään.
  Tässä voisi ottaa esimerkkinä vaikka viini vertaus. En todellakaan halua maksaa 30 euroa 15 euron viinistä, mutta kun haluan kunnon viiniä, niin maksan siitä vaikka 50 euroa, silloin saan rahoilleni vastinetta. Nyt kun katsoon muita tapahtumia ja niitten hintoja verrattuna tarjontaan, niin 15 euron sisäänpääsy on minustakin täysin naurettavaa.
  Ja näin entisenä paelaajana, minusta on surullista todeta näin pienen lajin kohdalla, että todettasiin että kukaan ei jää kaipaamaan entisiä pelaajia. Se pitäsi olla juuri päinvastoin. Jotta laji kasvaisi, niin kaikkia tarvitaan mukaan.

 • Kuinka monta ex pelaaja löytyy seuroista, valmentajina, puuhamiehinä tai edes katsomoista?
  taitaa olla kourallinen, varmasti kaikki seurat ottaisivat jossain muodossa heidät mukaan toimintaansa.

 • Entinen pelaaja täälläkin kirjoittelee. Jos tosiaan 15e on se sopiva markkinahinta Suomi-jefulle, niin huonolta näyttää lajin tulevaisuus. Kyse on kuitenkin marginaalilajista joka ei urheilun tasolla tai oheispalveluilla kovin kummoinen tapahtuma ole. Toki eihän siinä silloin mitää ongelmaa ole jos matsit myydään loppuun noilla hinnoilla…

 • Markkinahinta oli sana, jonka kirjoitin ihan hakematta. Lukemalla oikein sekin selviää. Ja markkinahinta määräytyy siten, että kuluttajat joko ostavat hyödykkeitä pyydetyillä hinnoilla tai sitten eivät, jolloin hintaa täytyy laskea. Mutta se, että joku täällä valittaa hinnoista, ei määrittele markkinahintaa. Eikä sinua tule kukaan maanittelemaan katsomoon sinulle sopivalla hinnalla ihan vain sen takia, että olet joskus pelannut fudista. Get real.

 • Eli lajin tulevaisuudelle on huono, että lipun hinta markkinoilla määräytyy 15 euroon, eikä 5 euroon? Rehellisesti sanottuna on aika helvetin vaikea seurata ns. “logiikkaasi”.

  Matsejahan on avattu yleisölle ilmaiseksikin, mutta ei niistä mitään valtavaa yleisöryntäystä ole seurannut.

  Ja se, että sinä olet entinen pelaaja, ei tee kyllä minkäänlaista vaikutusta. Pikemminkin harmittaa, että entisenä pelaajana arvostat lajitapahtuman 5 euron arvoiseksi. Ehkä se sinun harrastamanasi sitä on ollutkin.

 • Jos pelejä olisi paljon, ne pelattaisiin sisällä ja aina samoina viikonpäivinä, olisi helppoa hieman kokeilemalla selvittää mikä hinta olisi sopiva. Kuitenkin jefumatsin katsojamäärään vaikuttaa sää, ajankohta sekä luultavastikin sarjan tilanne. Hinta pitää asettaa johonkin, ja nyt se näyttäisi olevan 10e (Velolla 12e). En usko, että katsomoissa normaalisi ihan kauheasti on satunnaisia ensikertalaisia, vaan suurimmalla osalla on jefuhistoriaa jossain muodossa. Näiden kohdalla en usko että on merkitystä, maksaako se peli 12e vai 9e vai 15e. Kotipelejä on kaudessa kourallinen, tuskin kukaan jättää muutaman euron takia tulematta vaikka haluaisi.

  UNC:n kohdalla tilanne on toki eri, katsomossa luultavasti on jonkin verran porukkaa joka ei aiemmin ole jefumatsissa ollut.

  Joidenkin mielestä 15e pelistä on liikaa (vaikka se on ennakkoon 10e), koska tuote ei vastaa hintaa. Joidenkin mielestä 7e/kk on liikaa Ruudusta, josta näkee kaikki pelit, koska kameramies ei ole täydellinen. Jonkun mielestä varmaan hänelle pitäisi maksaa, että viitsisi katsoa pelejä.

  Markkinat asettavat hinnan, mutta edellämainitut muuttujat tekevät sen muodostumisesta haastavan. Ja jos seura vaihtelee lipun hinnan joka peliin, ei se puolestaan herätä luottamusta kuluttajassa. Jos seura kokeilee johonkin peliin halvempaa lippua, luultavasti katsojamäärään vaikuttaa hintamuutosta enemmän sää ja päivä. Perjantai- tai lauantai-iltana on mukavampi mennä katsomaan peliä hienolla säällä, kuin kylmällä tai sateella. Ihanteellista olisi saada katsomo täyteen mahd. kalliilla lipulla, mutta todellisuus ei ole ihan niin helppoa. Jos kotipelejä on muutama kaudessa, ei siinä kauheasti pysty kokeilemaan ja tekemään tilastoja.

  Erikoista tosin on se, että edes lajiväki ei Gridironin mukaan tunnu arvostavan seuratyötä sen verran, että viitsisi maksaa parin tuopin verran lipusta. Tai edes alle euron per peli Ruudusta. Väitän, että jos Ruudun maksu on jollekin liikaa laadun takia, ei se maksuinto luultavasti löytyisi vaikka kuvauksen ja lähetyksen laatu olisi parempaa.

 • Elkee ottako todesta näitä juttuja, ei kukaan järkiimmeinen oikeesti ole sitä mieltä että peli olisi 15 e arvoista.

 • “Eli lajin tulevaisuudelle on huono, että lipun hinta markkinoilla määräytyy 15 euroon, eikä 5 euroon? Rehellisesti sanottuna on aika helvetin vaikea seurata ns. “logiikkaasi”.”

  Tarkoitin tällä sitä, että jos matseihin maksaa 15€ sisään, sinne ei tule satunnaiset tai vähemmän lajista kiinnostuneet katsomaan. Vain ne todella kiinnostuneet, jolla hinta ei ole ongelma.

 • Meinaatko, että sinne tulisi useampikin satunnainen, jos se olisi vitosen? En ole eläissäni kuullut keneltäkään, että kiinnostaisi tulla katsomaan, mutta hinnassa on kymppi liikaa. Tai kympin lipussa vitonen liikaa.

  Jos sinne tulee 300 ihmistä kympillä, niin päästäkseen lipputuloissa samaan tulokseen pitäisi saada 300 lisää vitosella. Ei tule tapahtumaan. Kioskin tuotot ovat murto-osa lipputuloista, joten sillä on turha selittää sen halvemman lipun kannattavuutta.

 • “Tarkoitin tällä sitä, että jos matseihin maksaa 15€ sisään, sinne ei tule satunnaiset tai vähemmän lajista kiinnostuneet katsomaan. Vain ne todella kiinnostuneet, jolla hinta ei ole ongelma.”

  No ajatellaanpa nyt sitten, että lipun hinta laskettaisiin 15 eurosta sinulle sopivaan 5 euroon. Järjestävän seuran kannalta tämä tarkoittaa sitä, että lippuja pitäisi samaan taloudelliseen tulokseen päästäkseen myydä kolme kertaa enemmän. Jos vaikka normaalisti katsojia tulisi 500, niitä pitäisi tulla 1500. Porvoossa katsojia tuli joitain satoja normaalia enemmän kun matsiin oli vapaa sisäänpääsy. On yksinkertaisesti täysin harhaista höpöttää, että lipun hinnan alennus tulisi takaisin suurempana myytyjen lippujen määränä. Ja kun lipputulot ovat merkittävä tulonlähde seuroille, ei niitä kiinnosta joku puoli-ilmaiseksi camping-makkaraa syömään tuleva joose.

 • Lipputulojen osuus varmasti vaihtelee seuroissa, mutta uskon että millään seuralla se ei ylitä 30% liigajoukkueen budjetista. Joten merkittävä osa tuloista tulee muualta

 • Eli tarkoitatko, että seuroilla on varaa heittää lipputuloja kankkulan kaivoon? Ei ole. Jefuseurojen taloudet ovat niin tiukoilla, ettei siellä ole varaa jakaa almuja yleisölle.

 • Tulin tänne katsomaan jos löytyisi jotain keskustelua itse pelistä, mutta täällä vaan riidellään lipuista ja muutamasta hassusta eurosta. Jos aikuisella ei ole varaa maksaa lippua niin hän ei osallistu… Thats it

 • Ja päätit sitten kontribuoida kirjoittamalla lipunhinnoista valitettuasi lipunhintoja koskevaa keskustelua. Hyvin meni.

 • Saako Wolverines kunnolla pataan vai onko Roosters niin heikko, että pelistä tulee tasainen?

 • Aika massiivinen parannus vaaditaan wolvojen pelaamiseen, jotta voittoon olisi mitään saumoja. Jos hand-offit on ainoa pelinrakentajan kyky, niin vaikeaa on. Tällä alueella on pakko ryhdistäytyä. Toki wolvoilla riittää ongelmia tämänkin jälkeen.

 • Wolwoissa jo rakoilua valmennuksen ja erityisesti ulkkareiden välissä?Vai onko tämä vaam taas alkukauden huhuja.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *