Roosters – Trojans

Viimeksi muokattu 13.5.2016 21:21 18

(1-0)

38

(1-1)

07
1 2  
24 14 38
7 0 7

22.5.2016 klo 18:00 Helsinki

Kaari

Vaahteraliigan viikkokatsaus – viikko 1

jefumaster 18. toukokuuta 2016 18:47

Vaahteraliiga ponkaistiin käyntiin yhdellä ottelulla perjantaina Trojansin päihittäessä isäntänsä Vantaan Taftin lukemin 15-57. Tulevana viikonloppuna pelataan kolmella paikkakunnalla.

Lue lisää

Roosters selvään voittoon Trojansista

Gridiron Staff 25. toukokuuta 2016 15:31

Helsinkiläisjoukkueen liigakausi lähti liikkeelle varsin vahvasti.

Lue lisää

Kommentoi

 • En tulosta lähde veikkaamaan, mutta jännä nähdä mihin Douglas pystyy Trojansin hyökkäyksessä Roostersin puolustusta vastaan. Ovatko Mankki, Saloranta ja Kuuttila pelissä mukana? Olisi elintärkeää Trojansin kannalta, että olisivat.
  Pystyykö Trojansin puolustus ottamaan Spearsin juoksun sekä Lusterin ja Brownin heittohyökkäyksen pois. Tuskin kokonaan, mutta edes hidastamaan sen verran, että oma hyökkäys pysyy mukana menossa. Viime pelissä Trojansilla oli pari pallonmenetystä. Nyt vastus on paljon kovempi, niihin ei vain yksinkertaisesti ole varaa.

 • Mankki, Kuuttila ja Helenius rikki

 • ”Vaahteraliigan yhteistyökumppani Nelonen Pro on mukana tapahtumassa tuomalla Ruutu+ katselukorteilla lisää. 50:lle ensimmäiselle lipun ostaneelle annettaan 24h Ruutu+ katselukortti. ”

  Tosi kumma, että justiinsa tän Roostersin pelin valitsivat. Vai onko Nelonen kaikkien joukkueiden peleissä?

  Ai miten kävikin sopivasti.

 • Joskus kannattaa lukea SAJL:nkin uutisia, ettei tarvitse turhasta mieltänsä pahoittaa.

  ”Jokaisen Vaahteraliigajokkueen avauspelissä on jaossa 50 kpl 24 h katseluoikeuskortteja.”

  http://www.sajl.fi/?x167512=5134806

 • Vastauksena Liigan sponssi Roostersin käytössä
  NelonenMedia on mukana kaikkien VL-joukkueiden ensimmäisissä kotiotteluissa samalla etuudella eli jaossa on 50 ensimäiselle 24hRuutu+ katselukortti.

 • Ei ole tilastot olleet LIVE-statuksella toistaiseksi vielä yhdessäkään pelisse. Kuseeko uusi softa tai eikö sitä vaan osata käyttää.

 • Kyyllä live statsit on pelannut jokaisessa ottelussa. AInakin oma Windows on ihan nätisti ne näyttänyt ja myös kännykässä.

 • Yrittikö Tro edes voittaa? Miro nähty.

 • Yritti. Sen sijaan Roo otti aikalailla iisisti. Spearskin oli lähes koko ottelun sivurajalla. Kuulemma jetlag, kun piipahti jenkeissä.

 • Tuleehan taas ”mielenkiintoinen” kausi. Suurimmat.jännityksen kohteet ovat huonoin joukkue ja ovatko play offsit jo ekan neljänneksen jälkeen taputeltu.

 • Surkeita meninikiä seurata noita katsoja lukuja Vaahteraliigan peleissä. Nytkin Roosters-Trojans pelissä katsomot ammottavat tyhjyyttä. Jos Suomen kovatasoisimman seuran pelit eivät kiinnosta muita kuin varsinaisi lajin harrastajia ei asioita ole tehty oikein. Löytyykö vika lajista vai sen markkinoinnista? Kiinnostaisi tietää mitä esim. Roosters on tehnyt sen eteen, että matseissa olisi ihmisiä paikalla? Pelillisesti tuote on kohdillaan ja some puolen asiat mallillaan, mutta se ei näytä realisoituvan katsojina peleissä.

 • Suomen ylivoimaisesti suosituin joukkue pelasi osan ajasta päällekkäin, joka varmassti söi katsojia todella paljon!

 • @Nahkiainen: Vika ei löydy lajista (okei eilinen peli oli Roolla hanskassa ekasta draivista alkane eikä Trojansilla ollut mitään Sanaa pelisse) VAAN markkinoinnista tai itseasiassa ei edes siitä vaan sen puutteesta tai pikemminkin siitä että sen eteen ei tehdä somen lisäksi Helsingissä mitään. Olisi mielenkiintoista nähdä mitä Vaasassa tehdään markkinoinnin, promootioiden jne eteen. Tietääkseni Seppo tätä on availlut liittokokouksissa. Tuskin mitään tähtitiedettä on. Pitää vaan näkyä ja kuulua. Velo on ankea paikka pelata, katsomot kaukana, audiolaitteisto surkea, kioskit jne. paikassa josta ei näe kentälle, aurinkokatsomossa ei mitään palveluita ja sinne joutuu kiertämään ulkokautta. Paljon paljon syitä, hyviä ja huonoja. Mielenkiinnolla odotan että Wolvot nousee takaisin liigaan, Bragulla katsomo on lähellä kenttää ja kaupungin keskellä, oikei autopaikat kiven takana, mutta lajin seuraamisen kannalta paljon paremmat kuin Velolla. Ja jos katsomo tulee täyteen niin sittenhän Wolvoilla on positiivinen ongelma.

 • Olen Stiivin kanssa kyllä samaa mieltä. Velo ei ole hyvä paikka järjestää pelejä. Toivottavasti Roosters tai toisaalta kaikki seurat panostaisivat ja ymmärtäisivät, että katsojien saaminen peleihin on yksi tärkeimmistä asioista jenkkifutiksen kehittymiselle Suomessa.

  Joo, kiekko taisi rokottaa eiliseltä jonkin verran katsojia Roosters pelistä. Tätä ei voi kieltää.

 • Tilaston mukaan eilen paikalla 555 katsojaa. Enemmänkin ois tietenkin mahtunut, mut vaikutti et Turun suunnassa oli paljon jäänyt porukkaa kotiin. Parina edellisvuonna turkulaiskannattajat on erottunu selvästi joukosta, eilen ei.

 • Turun vika!
  Ilkeä mielisyyttään Turusta ei tullutkaan satoja ihmisä paikalle.
  Kuullemma osa kapteenistostakin reissasi ennemmin Amerikkaan kuin tuli velolle.
  Kenttä oli ilmeisesti uudistettu, monella näytti olevan sen pinnan kanssa ongelmia, Turun RB ainakin kaatuili siihen maalliin, tai sitten hänkin oli löytänyt oluen myyntipisteen ennen peliä.

  Turku oli aseeton oikeastaan joka osa-alueella, ilmeisesti rosterissa ei ole siis tarpeeksi syvyyttä paikkaamaan monien pelimiesten puuttumista.
  Roosterssin QB teki pelejä niistäkin downeista missä Turku sai puolustettua kaiken muun hyvin.
  Mestaruus siis menee Roolle, katsoja keskiarvon takia liitto määrää säännön joka velvoittaa Velolle tulevia joukkueita tuomaan vähintään kaksi busillista faneja mukanaan.

 • Eiköhän tästä eteenpäin tulla näkemään ”todellisia” katsojalukuja liigakentillä. Mennyt viikonloppu oli poikkeuksellinen Leijonien onnistumisten takia. Erityisesti Seinäjoki taisi kärsiä jääkiekosta ja näin myöskin Roosters ainakin vieraskatsojien osalta. Suurin pettymys oli kuitenkin Taft-Royals pelin surkea katsojamäärä. Reilut 300 katsojaa vaikka oletti, että Royals kiinnostaisi yleisöä. Tulihan peli tosin telkkarista.

  Ensi viikolla on kovat piipussa kun Seinäjoella paikalliskamppailu, Tampereella Poppamiehen tailgate party ja Helsingissä omanlaisensa paikalliskamppailu Butchersia vastaan

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *