Roosters – Steelers

Viimeksi muokattu 31.3.2019 14:38 3

(0-0)

(0-0)

23.5.2019 klo 18:30 Brahen kenttä

Kaari

40. liigakausi starttaa torstaina

jefumaster 20. toukokuuta 2019 20:06

Pitkä odotus päättyy Vaahteraliigan käynnistyessä tämän viikon torstaina. Ennätysmäisen tasaiseksi ennakoidun sarjan kaikki ottelut näytetään tänäkin kesänä suorana Ruutu+ -palvelussa.

Lue lisää

Kommentoi

 • Jännä ja erikoinen matsi tulossa, kun ei pysty varmuudella sanomaan, voittaako Roosters vai ei. Viimeksi sama tunne taisi olla joskus kauden 2017 alkuhujakoilla. Nyt kun ISTV näyttää tuon matsin ilmaiseksi, niin tavallaan toivoisi Steelersin voittavan niukasti pisterikkaan pelin jälkeen. Se saattaisi lisätä sellaisten katsojien mielenkiintoa, jotka eivät juuri seuraa suomijefua Roostersin ylivoimaisuuden takia. Jos Roosters vie tämän matsin 50-0, niin voi monen Vaahtiskiinnostus tältä vuodelta lopahtaa siihen paikkaan.

 • Tänään sitä taas saa. Pitää mennä oikein paikan päälle katsomaan kun kukonpojat höyhennetään kuopiolaisten toimesta. 15 euron lipun hinta tietysti harmittaa noinkin selvästä pelistä maksaa. pelaajaesittelyt ja pelin aikana tuomarin käsimerkit tietysti selkä katsomoon päin ja tuomarin ääni ainoastaan televisioon että katsomossa saa taas arpoa että mikäköhän siellä mahtoi olla Naumasen liputuksen syy tällä kertaa. Pelaajaluettelon saa lippuluukulta extrahintaan ja ylihintaista haaleaa kahvia kioskista.

  Näillä mennään, toista se on aina aurinkoisella Vänärillä missä kaikki tehdään toisella tavalla ja oikein.

 • Ennakkolippuahan ei kannata ostaa vaikka se olisi edullisempi.
  Käsiohjelman hintahan on pyöreä nolla eli kallista tietysti sekin.
  Naumasen liputuksista ei tarvitse olla huolissaan sillä tuomariryhmä on Mäkäräinen, Aaltonen, Lehtinen, Kalliokoski, Toijala, Seppelin, Kivimaa.
  Mikäli kahvin lämpöaste arveluttaa kannattaa napata oma termosmuki mukaan ja koittaa edes sillä saada optimaalilämpöistä kahvia.
  Mutta kiva silti että katsomoon löytää kerta toisensa jälkeen mielensäpahoittajia joilla faktat ovat hallussa, pisteet siitä!

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *