Roosters – Steelers

Viimeksi muokattu 31.3.2019 14:38 69

(0-1)

41

(1-0)

57
1 2 3 4  
7 20 0 14 41
19 12 16 10 57

23.5.2019 klo 18:30 Brahen kenttä

Kaari

40. liigakausi starttaa torstaina

jefumaster 20. toukokuuta 2019 20:06

Pitkä odotus päättyy Vaahteraliigan käynnistyessä tämän viikon torstaina. Ennätysmäisen tasaiseksi ennakoidun sarjan kaikki ottelut näytetään tänäkin kesänä suorana Ruutu+ -palvelussa.

Lue lisää

Steelersille revanssi finaaliuusinnassa

Tuomo Tomperi 25. toukokuuta 2019 8:04

Helsinki Roosters kärsi ensimmäisen tappionsa sitten kauden 2017, kun Kuopio Steelers haki pisteet Helsingistä lukemin 41-57.

Lue lisää

Kommentoi

 • Jännä ja erikoinen matsi tulossa, kun ei pysty varmuudella sanomaan, voittaako Roosters vai ei. Viimeksi sama tunne taisi olla joskus kauden 2017 alkuhujakoilla. Nyt kun ISTV näyttää tuon matsin ilmaiseksi, niin tavallaan toivoisi Steelersin voittavan niukasti pisterikkaan pelin jälkeen. Se saattaisi lisätä sellaisten katsojien mielenkiintoa, jotka eivät juuri seuraa suomijefua Roostersin ylivoimaisuuden takia. Jos Roosters vie tämän matsin 50-0, niin voi monen Vaahtiskiinnostus tältä vuodelta lopahtaa siihen paikkaan.

 • Tänään sitä taas saa. Pitää mennä oikein paikan päälle katsomaan kun kukonpojat höyhennetään kuopiolaisten toimesta. 15 euron lipun hinta tietysti harmittaa noinkin selvästä pelistä maksaa. pelaajaesittelyt ja pelin aikana tuomarin käsimerkit tietysti selkä katsomoon päin ja tuomarin ääni ainoastaan televisioon että katsomossa saa taas arpoa että mikäköhän siellä mahtoi olla Naumasen liputuksen syy tällä kertaa. Pelaajaluettelon saa lippuluukulta extrahintaan ja ylihintaista haaleaa kahvia kioskista.

  Näillä mennään, toista se on aina aurinkoisella Vänärillä missä kaikki tehdään toisella tavalla ja oikein.

 • Ennakkolippuahan ei kannata ostaa vaikka se olisi edullisempi.
  Käsiohjelman hintahan on pyöreä nolla eli kallista tietysti sekin.
  Naumasen liputuksista ei tarvitse olla huolissaan sillä tuomariryhmä on Mäkäräinen, Aaltonen, Lehtinen, Kalliokoski, Toijala, Seppelin, Kivimaa.
  Mikäli kahvin lämpöaste arveluttaa kannattaa napata oma termosmuki mukaan ja koittaa edes sillä saada optimaalilämpöistä kahvia.
  Mutta kiva silti että katsomoon löytää kerta toisensa jälkeen mielensäpahoittajia joilla faktat ovat hallussa, pisteet siitä!

 • Join kerran Vänärillä kahvia, jonka lämpötila oli 39,4 astetta –> Steelers on paska seura.

 • Istv näköjään näyttää ottelun suorana.

  https://www.is.fi/muutlajit/art-2000006114866.html

 • Olisko Roosters voinut hankkia televisioituun matsiin edes yhtenäiset pelipaidat?

 • Roosters vähemmän valmis otteluun vaikka on harjoitusotteluita ollut. Sooloilua puolustuksen vastuissa, tiputettuja palloja, ohitaklauksia ja vauhti ei riitä. Tulee tiukka ottelu jos nämä parantuvat matsin aikana.

 • Kovat on Roon linjat, ei tuolta läpi tulla.

 • Kyllä sitä aika paljon tasoitusta antaa, kun ei ole jenkki-quuppaa tai edes yhtä RB:tä. Tulee pitkä kausi.

 • Mutta piristävää, että valta vaihtuu.

 • Tuomarit vissiin katsoo läpi sormien sääntöjä Roostersin kohdalla..?
  Yrityskello?
  Maalitolppien pehmusteet?
  Yhtenäinen peliasu?

 • Joo jos vaihtaisi QB:t ja RB:t niin tämä ei olisi lähelläkään. Mutta hattua nostan Roostersin valinnalle kun henkilökohtaisesti haluan katsoa Suomalaisten pelaamaa jenkkifutista. Paljon parempaa Amerikkalaisten pelaamaa tulee Pohjois-Amerikan TVstä vaikka kuinka niin miksi haluaisin katsoa huonompaa versiota siitä Suomessa.

 • Todella nättejä heittoja Mirolta tässä hyökkäyksessä.

 • Onko noi uudet paidat jotain junnujen omia vai miksi niitä ei ole kaikilla? Mielestäni vanhemmat paidat on paremman näköisiä, pitäytyisivät vaan niissä.

 • Ai perskules, kun on kiva katsoa tasaista ja jännää Vaahteraliiga-peliä. Paliasu-trollit vois lopettaa. Ei naurata.

 • Olis..

 • @Totuuden Torvi, pelipaidoista jne puhuminen on ihan aiheellista. Liitto on naputta nut kuin konekivääri asioista. Eli yhtenäiset peliasut, nimet paidoissa, kenttäjärjestelyt jne jne jne…

  Mutta taas tuntuu siltä, että lakimiehen planttu Noronen ja kumppanit eivät piittaa hevon kukkua jos Roosters tekee asiat sillai vasemmalla kädellä….

  Mutta seuroilla on sellaiset toimihenkilöt ja luottamushenkilöt liitossa, mitä sinne seurat ovat valinneet…..

 • Onhan tuo nyt nolon näköistä kun miesten korkeimmalla sarjatasolla joukkueella ei ole edes samanlaiset pelipaidat kaikilla pelaajilla. Nimet on pitänyt myös olla selässä jo monta vuotta nimenomaan tv-katsojia varten. Roosters varsinkin on näissä molemmissa luistellut jo usemman vuoden ajan.

 • Kyllä näkee, että Roolta jenkit puuttuu defencestä. Lisäksi ylimielinen neljänsien pelaaminen napsuu omaan nilkaan.#90 saa pelata vaikka harttarit loistaa.

 • #90 Pelisukista puhumattakaan. Tuomareiden suosikki itkunaihe kun muut joukkueet kyseessä

 • Ihan nyt senkin vuoksi, kun täällä joku mainitsi siitä, että ISTV:n kautta tulevaa ilmaislähetystä voisi joku muukin erehtyä seuraamaan, niin onhan se nyt hlvtn noloa jos hallitsevan mestarin peliasuissa on teippiä ”koristeena” ja sen lisäksi niitä löytyy kolmea eri mallia. Eikö tästä ole mielestäsi asiallista sanoa? Peli muutoin on ollut mielenkiintoista, ja isot propsit Mirolle hyvästä pelistä.

 • Hei, kellä tuomarilla on muka kanttia mennä huomauttaan #90 varusteista? Liitto sanktioi kyllä jälkeen päin, onhan tämä kuitenkin TV-matsi..

 • 2015 punaset ottanut viimeksi pataan kunnolla päästivät 57 pojoa:)

 • Tämähän on kuin viime kesän Roo – Ste pelit. Nyt on vaan osat vaihtuneet.

 • Onhan se ollut hienoa nähdä, että Gridironin sivulta löytyy tämän maan parhaat Jefu -tietäjät. Täällä on useampi ennustanut, että Roosters ei tule pysymään Steelersin, Wolverinesin ja Crocodilesin kyydissä. Niille kommenteille naureskelivat Perfect Pervis, Tuomas Heikkinen ja Seppo Evwaraye. Seppo joka sanoi, että Gridironin kommentoiva väki ei ymmärrä lajia. Minä sanon puolestani, että kukin lajia mielestään tunteva voi katsoa joukkueiden pelaajistot läpi, ja pohtia, että pystyykö Roosters muka nykyisine laittamaan kampoihin muille huippujoukkueille? Väitän että ei. Ruotsin ja Tanskan liigan joukkueista Suomen kärkikolmikolle ei pärjäisi yksikään, joten ne ovat huono vertailukohta. Onnea Steelers, ja kiitos että osoitit tämän palstan kommentoijien ennakkoarviot oikeiksi.

 • Milloihan Roo alkaa pelaan sikaa !!

 • Peliasut sikseen. Ennustin Roon neljänneksi runkosarjassa. Siihen pystyvät.

 • Saas nähdä millaiselta seuraava podyumin top25 näyttää. Jos ei löydy neljää suomalaista ruotsalaisten ja tanskalaisten edeltä niin aika tyhjän kanssa koko lista.

 • Olen samaa mieltä, ja odotan suurella mielenkiinnolla! :)

 • Santtu ei ollut pukeissa, miksi? Lopun kick offissa tosin meni siviilit päällä aikalisällä potkutiimille päsmäämään niin että Koikkalaisen piti repiä herra pois kentältä. Sattui juuri kuvaaja zoomaamaa. Voi tätä myötähäpeää… milloin roolle tehty viimeksi yli 50 pinnaa. Pitää olla D:n taso heikko kun on kuitenkin se Euroopan paras DC…

 • onpa kyllä säälittävä katsojamäärä paikan päällä kauden avausottelulle (jossa mittaa ottavat oletetut pleijarijoukkueet) ja vielä ihan hyvissä olosuhteissa

 • Roosters lähti otteluun ilman useampaa aloittavaa pelaajansa. Tämän lisäksi punaiset antaa edelleen yhden jenkin verran tasoitusta muille, joten eiköhän heinäkuussa nähdä jo ihan erilainen kukkolauma.

  Tekee tietenkin hyvää, että Roosters ei voita jo nyt näitä muita kärkijengejä.

 • Hävetti kattoa tollasta porukkaa, millä on miljoona erilaista peliasukokonaisuutta ja painatuksen fonttia. Nimet puuttu tai väärät oli teipattu valkeella urkkateipillä. Hävetkää ja ottakaa kakku vastaan! Ja mitkä v*tut oli noi maalit? Pasilan työmaalta varastettuja kaapelin suojaputkia teipattuna vinoon futismaalin tolppiin?! Luulisi kahdella isohkolla seuralla olevan varaa ostaa kunnolliset, lajiin tehdyt maalit brakulle. Peli itsessään ihan ok avausmatsiksi ja tuomareistakaan ei moitteita.

 • Roosters lähti otteluun takki auki ja kuvitteli että voi pelata 4. ja pitkä tilanteita kuten viime vuonna. Ylimielisen typeriä pelivalintoja.

 • Roosters vahvistuu, muut vahvistuvat, tasainen juhlavuoden kausi on alkanut. Oli kyllä jännittävä matsi puoliaikaan asti… saisi muuten sen Velon jo unohtaa. Bragu näyttää hyvältä televisiossa. Hieno katettu katsomo ja kaikkea. Voi, kun edes tuollaisen pressikatteen saisi tänne Seinäjoelle Jouppilanvuoren katsomoa kattamaan. No, tänä vuonna vielä keskarilla. Vihree iskee…

 • Seppo huudettu!

 • Päivän kovin juttu on paitagate? Steelers oli parempi, kuin odotin. Itse asiassa Wort ja Bell eivät jättäneet mitään aukkoa, mikä ei nyt tarkoita heidän vikaansa. Nyt vain Steelers on kasvanut joka taholla ja uudet vahvistukset olivat oikeissa paikoissa. Ei Roosters ollut mitenkään huono ja miten voisi NEFL-mestarina ollakaan. Nyt on vain opeteltava häviämään niin monen vuoden jälkeen. Viimeksi hävisi toissa vuonna Royalsille, mutta se oli jotenkin eri juttu. Tämä oli puhdas tappio parempaansa vastaan.

  Miro pelasi ihan ok. Akilleen kantapää on pitkissä heitoissa. Sitä helposti sanoisi, ettei pallo lennä tarpeeksi pitkälle, mutta ei se ole niin yksinkertaista. Vaikka heittäisi 80 jaardisen, niin siitä ei ole apua, jos ei löydy itseään vapaaksi juoksevaa rissua. Ongelma on siinä, ettei käsi riitä heittämään palloa tarpeeksi eteen. Siksi tekisinkin pitkistä heitoista vähän nopeampia ja vähän lyhyempiä ja heittäisin ne eteen, vähän niin kuin väliversio. Jos ei muuta, niin avaa peliä.

  Joku täällä hehkutti Gridiron-jengin asiantuntevuutta, kun pudotti etukäteen mitaleilta. Itse sanon vaan, ettei Roostersia pidä laskea pois liian helposti. Itse olin voittamassa heitä runkosarjassa 35-0 ja semeissä tuli turpaan.

 • https://recruit.thepodyum.com/articles/2203-2019-maple-league-predictions asiantuntijat sijoittivat nykykokoonpanoilla tehdyissä Preseason rankingeissa Roostersin ykköseksi. Gridironin väen jutuille Roostersin tämänhetkisen kunnon mukaisesta nelostilasta on julkisesti naurekeltu.

  No Roosters parantaa ja nousee varmasti. Takana on vahva organisaatio. Silti ei voi olla ihmettelemättä, että tämän palstan vääräleuat ovat arvioineet joukkueiden nykykuntoon paremmin kun ”ammattilaiset”. ;)

 • Steelers oli juuri niin hyvä, kuin oikeasti lajiin myös Helsingin ulkopuolisen Suomen osalta perehtyneet ovat kertoneet. Jos Steelersin vahvuus yllätti, ei ole perehtynyt asioihin riittävästi, tai ei vaan ymmärrä hyvän joukkueen speksejä ja dynamiikkaa.

 • Huhujen mukaan Santtu juhli vielä pari viikkoa sitten edellistä mestaruutta ***poistettu*** vanhuus tekee tehtävänsä. Eniveis toivottavasti paranee pian niin päästään nostamaan kannua taas punaisessa Suomessa!

  EDIT: Läppää voi heittää myös ilman alatyyliä. Ylempänä mallia. -Staff

 • Vielä säälittävämpää kuin katsojamäärät on se kuinka Roostersin fanit toimivat! Ensimmäisellä neljänneksellä katsomossa sentään oli vielä väkeä, mutta jo toisella neljänneksellä näki kuinka porukkaa valui kohti brakun porttia. Viimeiselä neljänneksellä katsomossa ei enää ollutkaan kuin Kuopiolaisia. Noin huonoa fanikulttuuria ei ole kyllä hetkeen nähty! Kyllä sitä omaa joukkuetta pitäisi pystyä kannustamaan loppuun asti!

 • Vai johtuiskiko siitä että ihmisillä kiire katsomaan suomen peliä?

 • 2011 Roosters pj oli nainen, sijoitus 7.
  2012-2018 Roosters pj oli mies, sijoitus 1.
  2019 Roosters pj on nainen, sijoitus ?

 • Miten kuralla Roostersin talous on kun jätetään sarjat kesken ja pelaajat on kuin mitkäkin resupekat maalarinteippipaidoissaan

 • @Karma Olitko intissä edes korpraali? Todellisuus on, että tilastollisesti naiset ovat parempia johtajia. Heitä vain on niin paljon vähemmän, ettei helposti näy. Roostersin osalta 2011 olisi ollut katastrofi, vaikka kuka olisi ollut ruoreissa.

 • Rahat on kaikki ja ”aasinlakki” päävalmentajalle.

 • Se oli varsin mielenkiintoista, että Suomen paras suomalaisista koottu takakenttä ja ehkä koko liigassa hävisi selkeästi suomalaisille rissuille. Kuopion savolaiset pojat olivat vain niin hyviä yhdessä Petersin kanssa. Jotenkin tykkään Petersin persoonasta. Suomen passi kouraan ja maajoukkueeseen! Hassua on, miten samankaltaisia Peters ja Kadmiry ovat pelaajina kehon liikkeiltään ja pelityyleiltään. Vaikea olla tykkäämättä Mirostakaan.

 • ”Seppo joka sanoi, että Gridironin kommentoiva väki ei ymmärrä lajia.”

  seppo nyt ei erota sikaa kenttälapiosta ja tänään se tullaan näkemään kun porvoo käy vähän möyhentämässä vaasassa.

 • Huoh! Steelers voitti TAAS Roostersin eli käytännössä koko kausi on paketissa. Ärsyttää kun liitto ei tajua eikä varsinkaan tee mitään, vaikka laji on kriisissä!!! Ei kartanreunalla olevilla pienillä kalastajakylillä, kuten Helsingillä, ole mitään mahiksia Mualiman Navasta tulevia savolaisia mahtiseuroja vastaan. Kuopiossa on kuitenkin niin paljon paremmat resurssit ja heimoluonne, että ei kartan reunalla periferiassa olevilla kylillä, kuten Helsinki tai Turku, ole mitään mahdollisuuksia. Tarvitaan äkkiä sääntömuutoksia ettei laji kuihdu kokonaan. Esim korkeintaan 2 savolaista kerrallaan kentällä. Miten kukaan junnu motivoituu pelaamaan ja harjoittelemaan JeFua, jos kohta koko maajoukkue on täynnä savolaisia?! Lisäksi turkulaisille pitäisi olla oma kiintiö ja helpotetut säännöt, että pysyvät mukana menossa. Nyt liitossa valot päälle! Noronen haloo!!??!!

  Shanghain kisatudiosta käsin.

  JSurakka

  P.S: Steelers voittaa Vaahteramaljan!

 • .Steelerssillä olekkaan kuin 2 savolaista kentällä samaan aikaan…

 • Kyllä on paskat puolustukset molemmilla!

 • – Steelers oli selkeästi parempi kentällä ja siksi voitto
  – Roostersin ylimieliset pelikutsut olivat silkkaa typeryyttä
  – Roosters tulee harkitsemaan pelinrakentajatilannettaan pitkälle loppukesään ja pitää siksi yhtä jenkkipaikkaa avoimena
  – Ilman Okko Outisen comebakkia lukemat olisi olleen vielä karseammat
  – Roosters tulee olemaan kusessa jos Pajarinen ei palaa kentille
  – Roostersin ””Suomen paras takakenttä” vuoti kuin seula
  – Miro oli Miro ja siksi kolme intteriä
  – Roostersin Agude oli iso pettymys
  – Steelersin 2-passin Kaczocha osoittautui huikeaksi vahvistukseksi
  – Steelersin jenkki RB ei ole sateentekijä
  – Steelersin suomi-wr:t olivat aivan eri tasolla kuin Roostersin kollegansa
  – Huutonaurut Pervisin Podyum-asiantuntijoille
  – Steelersin liigaranking on 2.

 • ”Vielä säälittävämpää kuin katsojamäärät on se kuinka Roostersin fanit toimivat! Ensimmäisellä neljänneksellä katsomossa sentään oli vielä väkeä, mutta jo toisella neljänneksellä näki kuinka porukkaa valui kohti brakun porttia. Viimeiselä neljänneksellä katsomossa ei enää ollutkaan kuin Kuopiolaisia. Noin huonoa fanikulttuuria ei ole kyllä hetkeen nähty! Kyllä sitä omaa joukkuetta pitäisi pystyä kannustamaan loppuun asti!”

  Tämä. Katsomo kuin hautausmaa. Varsinkin kun oma joukkue yhden (1!) maalin takaa-ajossa niin ei mitän kannustusta. Mutta ehkä kulttuuria ei vaan ole? ainakan Roostersin peleissä on tunnelma ihan kuollut ollut, mutta eilen kyllä iski todella vasten kasvoja, miten passiivista ja hiljaista se katsomon touhu on. Luulisi, että äidit ja isät siellä edes omia poikiaan kannustaisi.

  Onnea Steelers. Tästä se alkaa!

 • En haluaisi olla negatiivinen, mutta kenen idea oli lyhentää aikaa pistää lisäpisteyrityspeli käyntiin? Näyttää aivan hel-ve-tin tyhmälle, kun tulee maali ja pelaajat hädin tuskin ehtivät nostaa käsiä ilmaan ennen kuin jo seuraava peli lähtee käyntiin. Tuuletukset oli yksi niistä harvoista asioista, joista pelistä mitään tietämätönkin pystyi nauttimaan, ja näköjään nyt nekin koettiin liiallisiksi. Se aika mitä tuuletusten karsimisesta säästetään on muutamia minuutteja koko kolmen tunnin ottelusta, eikä se todellakaan ole menetetyn imagon arvoista. Joo, lajikörmyjä ei kiinnosta muu kuin pelaaminen, mutta perusfanit haluavat nähdä että kentällä on hauskaa ja että pelaajat pistää tunteita myöten kaiken likoon.

 • Olet oikeassa Petersin suhteen. Ihmettelen, miten vähän hänen erinomaisuuttaan hehkutetaan ja hänet rankataan toistuvasti täällä tarpeettoman alas. Matikan opiskelija, analyyttinen, äärimmäisen fiksu ja kohtelias kaveri, tinkimätön harjoittelija ja voittajan luonne.

 • Ihan vaan sitä että Brahenkentän varusteista ei vastaa Roosters. Kukot olisivat mielellään pelanneet omalla kotikentällään, paljon parjatulla Velolla, mistä löytyy kunnon maalitolpat ja yrityskellot.

  Paikalla olleena iso osa porukasta siirtyi auringon puolelle, kun tuolla oli aika kylmä tuulessa varjon puolella. Osa toki saattoi lähteä poiskin joko katsomaan jääkiekkoa tai muuten vaan pettyneenä tai jo juhlimaan Steelersin voittoa.

  Ja pelistä sen verran että Roosters osoitti molempien puoliakojen lopussa pystyvänsä nopeaan pisteiden tekoon. Tällä kertaa se ei riittänyt ohimenoon ja Steelers vei ansaitusti voiton Savon sydänmaille.

 • Johnson G: No. 28, Gain 143, Loss 13, Net 130, TD 4, Lg 24, Avg. 4.6
  Connette A: No. 10, Gain 83, Loss 0, Net 83, TD 1, Lg 20, Avg. 8.3
  Roitto V: No. 3, Gain 17, Loss 2, Net 15, TD 0, Lg 13, Avg. 5.0

  Kyllä Johnson on lähes Powellin tasoa, Roolla vaan liigan kovin DL.

 • Mites nuo asiat nykyään meneekään ? Kentällä ei pelikelloja ollenkaan?=rahallinen sanktio?
  peliasut mitä sattuu?=sanktio? Liekkö kotijoukkue tarjos edes jäitä :). Muuten kiva peli !

 • Wolvojen divaripeleissä ollut yrityskello molemmissa päädyissä. Tämän puuttuminen ei ole Braku-spesifinen asia.

  TV-kuvassa kaatuneet reunamainokset näyttivät oikeasti noloilta. Kukaan ei ollut huoltamassa niitä. Tämäkään ei ole Braku-spesifinen puute.

 • Nyt en ole seurannut tilanteita kenttien suhteen, mutta miksi Roosters ei pelaa Velodromilla? Paskahan se on pelata, mutta välineistö siellä on parempi. Jos tuolla Brakulla pelaa kaksi vaahterajengiä koko kesän, niin olisihan se hienoa, että siellä olisi tarvittava välineistö. Olkoonkin sitten wulvien omaisuutta, kai ne jotain vuokraa voisi sitten periä Roostersilta maalitolpista ja yrityskellosta.

 • Velolla oli eilen pyöräilykisa.

 • Muistan vaan aikanaan, että ottelun kotijoukkueen vastuulla oli nälkä vuoden pitkä lista, mitkä piti
  olla hoidettuna. Muuten tulee sanktioita. Mutta kivahan se on huudella !

 • En ymmärrä miten tuomarit antoivat pelin käynnistyä ilman maali pehmusteita.
  Sajlin youtube kanavasta löytyy viimevuoden 1D finali missä oli pehmusteet, pelikello ja suorat haarukat…

 • Onko teille joskus tullut mieleen olisiko kuitenkin niin, että Roosters ei vaan kykene järjestämään mitään. Voi olla aika vaikeaa pystyttää yrityskelloja ja tolppia kun koko taustatiimi on nykyisellään 3-4 ihmistä koko seurassa.

  Ps Pehmusteet oli muuten laitettu niiden liiton halppismainosten painoiksi (tämän kyllä huomasi kun oli ihan paikan päällä).

 • ”Onko teille joskus tullut mieleen olisiko kuitenkin niin, että Roosters ei vaan kykene järjestämään mitään. Voi olla aika vaikeaa pystyttää yrityskelloja ja tolppia kun koko taustatiimi on nykyisellään 3-4 ihmistä koko seurassa.”

  Juu, meilläkin saatto joskus tilastot olla myöhässä tai ei toiminu koko ohjelmisto värkki. Ja ennen ottelua ei tarvinnut kivittää ylimääräisiä ulos, jotka olis haluneet tulla toimijoiksi :(

 • Voi hyvin olla, että Roostersilla sukupolvenvaihdos myös taustahenkilöpuolella, mutta sehän ei ole kenenkään muun syy tai murhe kuin heidän. Eli vaikka olisi yksi henkilö taustalla niin liigassa pitää täyttää sinne asetetut ottelutapahtumakriteerit, varsinkin kun Roostersin näkymätön yhtiömies Noronen on vuosien varrella ollut se, joka on halunnut tapahtumia koko ajan suurentaa ja muokata enemmän ”ammattimaiseksi”.

  Roostersin eilinen matsi oli kuin mikä tahansa divarimatsi vaikkapa Lohjalla tai Rovaniemellä. Ainoa ero tietysti pelin taso kentällä, mutta puitteiltaan ei kyllä liigamatsiksi erottanut.

  Sinänsä voidaan sitten jeesustella, että tarvitaanko tällaisessa marginaalilajissa mitään hienoja puitteita kun 7 mestaruutta kuitenkin tilillä. Että muistaako kukaan sua, jos olit joka vuosi viides tai kuudes, mutta puitteet oli h*tin hienot. No, Vaasa voi tähän varmaan vastata. Että kuinka pitkälle se ottelutapahtuma ja vimpan päälle hienot asut ja systeemit sitten oikeasti kantaa, jos peli on kuraa.

  Mutta hauskahan tästä on piikitellä. Ja kyllä, aikamoinen resupekkajengihän se Roosters peliasujen puolesta on. No, mut mitä välii.. eiköhän mitskua sieltä tänäkin vuonna laiteta kaulaan.

 • ”En haluaisi olla negatiivinen, mutta kenen idea oli lyhentää aikaa pistää lisäpisteyrityspeli käyntiin? Näyttää aivan hel-ve-tin tyhmälle, kun tulee maali ja pelaajat hädin tuskin ehtivät nostaa käsiä ilmaan ennen kuin jo seuraava peli lähtee käyntiin. Tuuletukset oli yksi niistä harvoista asioista, joista pelistä mitään tietämätönkin pystyi nauttimaan, ja näköjään nyt nekin koettiin liiallisiksi. Se aika mitä tuuletusten karsimisesta säästetään on muutamia minuutteja koko kolmen tunnin ottelusta, eikä se todellakaan ole menetetyn imagon arvoista. Joo, lajikörmyjä ei kiinnosta muu kuin pelaaminen, mutta perusfanit haluavat nähdä että kentällä on hauskaa ja että pelaajat pistää tunteita myöten kaiken likoon”

  Eilen tais mennä karvan yli kolme tuntia, kyllä ottelua pitää yrittää lyhentää jokaisesta paikasta mistä on mahdollista.

 • Kyllä ryypstersin organisaation vahvuus on aina ollu se, että puhelin johon vastataan on sijainnut stadissa. Siis se puhelin mihin MJ tason kaverit soittaa kun tietävät muuttavansa muista syistä pk-seudulle.

  Pelissä nähdyt, joidenkin mielestä ylimieliset pelikutsut ovat suora seuraus siitä että ylivoimaisella materiaalilla vuosia pelejä kutsuneena on tullut harha että koordinaattorina olisi jotenkin poikkeuksellista talenttia.
  Roosters tankkaa rosteriinsa lisää ulkomaalaisia kun euroopan sarjat loppuu ja voi yltää jopa finaaliin jos pelureita tulee tarpeeksi qb ja rb osastolle.
  Mutta huutonaurua täältäkin virallisille tietäjille.

  Ei täällä gridissä tiedossa vikaa ole mutta totuudet voi olla virallisten tahojen mielestä epämiellyttäviä.

  Eikös tämä R:n rahojen loppuminen ennustettu täällä jo loppuvuodesta? Toki täällä on veikattu jokaisen liigaseuran rahojen loppumisella joka toki pitää vuodesta toiseen paikkansa sekin.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *