Roosters – Saints

Viimeksi muokattu 31.3.2019 14:55 14

(6-1)

58

(1-6)

14
1 2  
28 30 58
8 6 14

18.7.2019 klo 18:30 Brahen kenttä

Kaari

Roosters vankisti asemiaan sarjakärjessä

Gridiron Staff 21. heinäkuuta 2019 9:59

Helsinkiläisten kuudes peräkkäinen voitto syntyi Tampere Saintsin kustannuksella.

Lue lisää

Kommentoi

 • tää matsi ei paljoa näytä tunteita ja intohimoja herättävän kirjottajissa

 • En näe mitään syytä, että ottelu kotivoittoon päättyisi. Tulikuuma Saints tulee voittoputkessa näyttämään Hesan huonommalle joukkueelle, kuinka jefua pelataan. Tuskin tämä suomikuuppakaan teräksiselle puolustukselle pystyy ihmeitä tekemään, kun Vaasakaan ei pisteen pistettä tehnyt.

 • On ikävä kun kattoo tän päivän studiotiimiä. Todella jäykän olonen kaveri mikin varressa ja lukee lapusta kaikki juttunsa.

 • Veikkaan että lyhyellä varoitusajalla pyydetty tuuraamaan. Päheet peliasut Roolla.

 • Kyllä saints joutaa divariin. Kaikki muut 6 liiga joukkuetta ovat pelanneet tänä vuonna tasokasta futista. Saintsilla selvästi isoja ongelmia organisaatiossa ja jenkki valmentajakin täysi turisti. Harmi että tällaista paskaa pitää näyttää ruudussa, sekä ilmaiseksi ISTVssä.

 • Uskomatonta paskaa. Minä en voi käsittää miten saints onnistuu vuodesta toiseen esittämään tämmöstä sekundaa… Turpaan tulis tuolla joukkueella 2- divarissakin.. Kertoo jotain joukkueesta jos lihava hobitti aspinen on aloittava lb. Tosin ei taida pelata nyt?

 • @6 Joukkueen liiga ensi vuonna
  Jos Saintsin pitäisi tippua divariin esityksillään ja Eaglesin pysyä tämän sivun asiantuntijoiden mielestä esityksillään pysyä myös divarissa niin saisi sitten lajin päättäjät ja ihan ne joukkueiden johtajat tehdä divaritasoille jotain järkevää. Koko 1. divari ollut niin pitkään pelkkä vitsi että sinne ei Tampereen eikä Kotkan pitäisi joutua/kuulua.

 • No jaa, hyökkääminen näyttää sille että sieltä puuttuu aloittava pelinrakentaja ja puolustus näyttää Porvoon puolustukselle. Saintsin suurin ongelma on ohut rosteri ja kun sieltä miehiä puuttuu, peli näyttää tältä.

 • Se mitä jokaisen pääsarjajoukkueilla pitäisi rosterissaan olla niin on 2 QB:t. Junnuista tai ”farmijoukkueista” pelipäivinä. Ihan hirveetä katsoa ns. kädettömiä jengejä kun esim. alkulämmöissä loukkaantunut 1 QB päättää illan pelin mielenkiinnon siihen.
  Mistä johtuu myös hyvän tason tai edes ok tason potkaisijoiden puute lajissa?

 • Kauden tylsin ottelu, lisäksi kokoajan tuomarien liput lentää ja ottelu katkolla.

  Tällä pelillä ei uusia katsojia lajin seuraajiksi kyllä saada, päinvastoin.

 • ”Mistä johtuu myös hyvän tason tai edes ok tason potkaisijoiden puute lajissa?”
  Hyvä kysymys, olen samaa miettinyt itsekin. Ja joskus yrittänyt asiasta kysellä, saamatta mitään koherenttia vastausta. Erikoisin vastaus oli että potkaisuja ei harjoitella koska niitä ei harjoitella.
  Eipä sillä, ylivoimaisesti surkeimmista näkemistäni potkaisuista on vastannut erään joukkueen jenkkivahvistus, jonka puntti lähti pystysuoraan ylös ja alastultuaan lähti pomppimaan taaksepäin.

 • Surullista katsoa miten Saintsin pelaajat levittelevät käsiään kentällä. Hc näyttää hukkuvan sivurajalle eikä peli näytä oleva sinisellä puolella kenenkään hanskassa

 • Roostersin numero 61 esitteli hienosti vapaaottelu taitojaan. Väärä laji lol.

 • Kuullostat katkeralta.. Joko oot menettänyt pelipaikkas tai ehkäpä naises Aspiselle tai olet nainen, joka saanut rukkaset Aspiselta.

  Saintsin toivoisin menestyvän paremmin, mut paskamyrsky toisensa jälkeen vetää veronsa.. Onneks ensivuonna on uusi kausi ja toivottavasti uudet kujeet, sarjatasolla ei minulle oo väliä, kunhan joukkue säilyy. Katsojana sanottava, että Saintsilla (ja Kuopiolla) sentään ollut paremmat pelitapahtumat, kuin suurimmalla osalla liigajoukkueista.

  T. Gandalf, kaikkien hobittien ystävä

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *