Roosters – Saints

Viimeksi muokattu 16.4.2017 10:59 16

(7-1)

55

(1-6)

14
1 2  
28 27 55
7 7 14

13.7.2017 klo 18:30 Helsinki

Kaari

Roosters palasi voittojen tielle

Gridiron Staff 17. heinäkuuta 2017 11:15

Epävakaassa säässä otettu voitto piti mestarijoukkueen sarjan kärjessä.

Lue lisää

Kommentoi

 • 3min pelattu, Roosters johtaa 21-0. Kohta varmaan noudatetaan lajiliiton uutta linjausta ja vaihdetaan 2 miehistö sisään, koska tällä kaudella ei tehdä isoja pisteitä..eiku? Veikkauksia, koska Roostersin suomi QB pääsee kentälle?

 • Miksei Karri Pajarinen ole U-19 EM-kisoissa? Kai Roosters olis Tampereen hoidellut ilman Pajaristakin?

 • Täällä on toisessa keskustelussa on esitetty perusteluksi se, että kaikilla ei ole varaa maksaa maajoukkueen edellyttämää omavastuuosuutta matkasta.

  Todellinen syy Pajarisen osalta taitaa olla ihan joku muu eli Roosters riippuvainen

 • Kyllä ne pitää kentällä Connetten pitkään, että tulee jaardeja tilastoihin. Ja muutkin jotka kärkkyy keulapaikkoja tilastoissa.

 • Samaa veikkaan itsekin, eikä mua henkkoht niin kiinnosta. Naurattaa vaan kun entisenä aktiivina tiedän miten nämä uudistukset aina seuroille myydään. Vaikka niitä ei kukaan noudata. Harmi lajille. Ja harmi sille 2 quupalle, jolle soisi peliaikaa.

 • Ilmeisesti 21-0 ekalla neljänneksellä ei ollut vielä tarpeeksi kun tuomareiden piti antaa se fumble roostersille ja uudelleenpelattavaksi downiksi rangaistuksen kautta..

 • Tuo rangaistus ei fumblea kumoa…ihmeen pitkä torikokous siinä pidettiin, keskustelivat varmaan (ainakin yhden hidatuksen perusteella päivän selvästä) rähmäyksestä.

 • Tuomareitten määrän voisi nostaa sinne 11-12 määrään niin näkisivät noi päivänselvät asiat. Tosiasia on että kun tuomareita on lisätty niin se ajattelutapa ”ei kuulu mulle, ei ole mun tontti” on lisännyt sitä että niitä nippelitason rangaistuksia ja sitten nämä päivänselvät asiat on jätetty pois.

  Illan ottelustakin uskallettiin ottaa connette ja spears pois kun oli 40 pisteen ero taululla. Näyttäisi se liiton lanseeraama kolikonheitto paremmuudesta tuottavan sitä hedelmää epätasaisten pelien taittajana?

 • Niillä ei ole hidastuksia.

 • http://www.sajl.fi/koulutus/erotuomarikoulutus/

  Sieltä vaan ilmoittautumaan mukaan. Tuskin on jefussakaan liikaa tuomareita tarjolla.

 • Se on kyllä huomattu että on laarin pohjaltakin ne viimeisimmät divarijyrät kaiveltu tuomareiksi kun taso on mitä on. Televisiosta näki ihan normaalinopeudellakin sen fumblen sokeakin kepillä niin ilmeisesti näille raitapaidoille pitäisi hommata kaksi keppiä ja se koirakin vielä.

 • No siihen fumbleenkos se nyt kaatui?

  Itsekin olisin mielelläni nähnyt kentällä enemmän nuorta voimaa heti puoliajan jälkeen. Toki puolustuksen näkökulmasta on helpompaa, jos oma hyökkäys viihtyy kentällä keskimäärin hieman pidempään – joku ne oppirahat aina makselee.

 • Connette taisi pelata yhden driven tokalla puoliajalla. 21 pinnan johto tuossa kelissä, missä pallo on melko vaikea hallittava, varsin perustelua että vielä silloin ei oteta qb:ta vaihtoon tauolla.

 • Ihanko näit televisiosta ja vielä normaalinopeudella… Et ole ilmeisesti ollut tuomarintehtävissä koskaan ja tuskinpa muissakaan rooleissa kentän puolella mutta sokeain kepit ja opaskoirat näyttävät olevan hallussa.

  Jokainen pelissä mukana ollut tai tuomarina edes kerran viheltänyt tietää, että kentällä tilanteet ovat reaaliaikaisia ja yksi ihminen näkee omasta kuvakulmastaan vain sen, mitä omassa näkökentässä on tarjolla. Jokaisella downilla joku tekee jonkun virheen roolista riippumatta. Tuomarin virheitä on näköjään mukava vollottaa täällä gridironissa, mutta jos pelin kulkuun vaikuttaneita virheitä haluaisi nostaa esille olisi siellä tarjolla kasoittain huonoja snäppejä, surkeita taklauksia, väärälle puolelle tehtyjä blokkeja, pudotettuja varmoja palloja, väärään suuntaan reagoituja askelia jne. jne… Tuori on yksi pelin osapuoli joka pyrkii virheettömyyteen ehkä jopa suuremmalla intohimolla kuin yksikään pelaaja siinä kuitenkaan lopulta 100% onnistumatta.

  Mutta onneksi täällä kommentoijien joukossa on niitä sohvaperunoita jotka tuntuvat saavan kiksejä muiden virheisiin puuttumisesta oman täydellisyytensä ajamina.

 • Tässä nostettiin esille, että tuomari on yksi pelin osapuolista. Tällä hetkellä tuomareiden voi sanoa olevan tasoltaan suomipelaajia vastaavia suomituomareita. Joten eikö seuraava askel import -vetoisessa liigassa ole myös import -tuomarit. Joka peliin jenkkipäätuomari ja umpireksi joku kahden passin mies. Tällä menetelmällä myös tuomarit saisivat arvokasta oppia rapakon takaa. Kokemattomammat tuomarit voisivat tuomaroida alasarjoja ja muutaman vuoden päästä nousta liigaan. Parin kympin linsenssimaksun korotuksella täysin toteutettavissa.

 • Nauroin.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *