Roosters – Huskies

Viimeksi muokattu 16.4.2017 11:31 34

(9-1)

48

(6-4)

24
1 2  
21 27 48
12 12 24

31.7.2017 klo 18:30 Helsinki

Kaari

Huskies haasti, Roosters piti pintansa

Gridiron Staff 1. elokuuta 2017 12:31

Helsinki Roosters ei antanut Stan Bedwellin johtaman Huskiesin yllättää Velodromilla.

Lue lisää

Kommentoi

 • Roosters vie noin kolmen pistesuorituksen erolla, heitetään vaikka 44 – 27.

 • 34-8

 • Roosters vie kahdella-kolmella maalilla. Etuna heillä se, että heiton lisäksi löytyy myös juoksu. Eiköhän Runner kuitenkin pari kertaa maalialueelle karkaa.

 • Mielenkiintoista nähdä panostaako Huskies juoksun vai heiton puolustamiseen. Puolustuksen täytyy joka tapauksessa loistaa, sillä Bedwell ei tule yli 150 jaardia heittämään ja juoksua Hämeenlinnalla ei käytännössä ole. Vaihtoehdot normipelillä 35-8 tai Huskiesin unelmapelillä 14-16. Pelin kannalta hyvä, että Flemström ei vielä pelaa, mutta olisi mielenkiintoista nähdä Outinen-Flemström kombo ja Bedwellin pakokauhu.

 • Bedwelin itkua on kiva kuunnella kun homma ei onnistu. Saa nähdä että kuka sillä puolella kenttää on tuomarina ja miten pitkään jaksaa sitä itkemistä kuunnella ennen kun lentää HC/OC/QB katsomoon kokonaan.

 • Roostersin sivuraja on itkemisessä ihan ylivoimainen, omassa sarjassaan. ”HOLDING,HÄIRINTÄ, HEI , HEEIII”

 • Vielä en ole nähnyt yhtään sivurajaa millään sarjatasolla, joka ei ”itkisi” jatkuvasti.

 • Olen jo jonkun aikaa ihmetellyt, että miksi Huskiesin HC/OC/QB saa niin paljon ”keskustella” tuomarien kanssa.

 • Noniin, nyt on kyllä taas oikein mahtavan ottelun ainekset ilmoilla!

  Hieman ennakkoanalyysiä,
  Ensin Huskies puolustus:
  on ollut todella kova koko kauden, ja mikäli en muista väärin, Lester puuttui viime Roosters pelistä ja on nyt pelikunnossa. Jos Huskiesilla on tosiaan koko kööri kasassa Roosters Hyökkäyksellä tulee olemaan haasteellinen päivä. Veikkaan että alkuun Huskies puolustus dominoi hyökkäystä, ja pitää Conneten hyökkäyksen kurissa. Roosters pakotetaan ajoittain puntteihin, mutta fieldgoalien sijaan Roosters tulee pelaamaan neljännet yritykset. Tästä johtuen on erittäin tärkeää että Roosters hyökkäys pysyy spessujen ja Huskies hyökkäyksen avulla Roostersin omalla puoliskolla.
  Ennustan että kenttäasetelman mukaan, Huskies puolustus pärjää hyvissä asemissa, mutta kun peli muuttuu neljän downin peliksi, roosters hyökkäys muuttuu dominoivaksi. On siis erittäin tärkeää saada Roosters hyökkäys pakotettua lippuihin tai pelattua taaksepäin, muuten Connette tulee viemään pallon päätyyn.

  Huskies hyökkäys vs Roosters Puolustus.
  Bedwell pystyy toimittamaan palloa lyhyillä heitoille todella koville pelimiehille, ja jos saa pallon käsistään tulosta kyllä tulee. Veikkaan että Roosters tulee antamaan painetta keskeltä jälleen, ja Bedwell pakoitetaan nopeisiin ratkaisuihin. Näissä piilee mielestäni ottelun kulminaatio, elikkäs saako Roosters turnovereita painostettua, jolloin hyökkäys saa hyvän kenttäasetelman. Tässä veikkaan että bedwell tulee tekemään ratkaisevat virheet tai hän voittaa pelin ja on ottelun sankari. Itse veikkaan että Roosters D kurinalaisesti voittaa pitkässä juoksussa, mutta ottelu on pitkä.

  Spessut:
  Roosters puntteri hakee aina omalta oikealta juoksu potkulinjaa, se että onko joku tämän jo scoutannut vihdoin on arvoitus. Veikkaan että oikealle on aina juosu optio käytössä vaikka sitä ei olekaan nähty. Roosters Fieldgoalissa Kadmiry rollaan kans aina omalle oikealle (jo taftin ajoista) joten puolustuksen vasemmalta pitäisi ehdottomasti antaa molemmissa potkuissa painetta.
  Huskies punteri on bedwell ja neljän rissun / bulletin setti todennäköisesti estää hallitut palautukset Roostersin toimesta.
  Huskiesillä taas puntin palautuksissa en antaisi palloa mielellään Runnerin käsiin, on muuten melkoinen vahvistus, yksi parhaimmista yksilöistä tämän vuoden vaahterassa. Pystyy yksin tekemään melkoisia tekoja, ja Huskiesilla on ollut koko kauden hyvin organisoidut puntin ja kickoffin palautukset.

  Jos tästä jotain summaisi niin peli ratkeaa niihin perinteisiin:
  Kenttäasetelma ja spessut.
  Turnoverit, epäilisin tässä isossa roolissa Bedwell
  Isot pelit ja kärsivällisyys, elikkäs mikäli toinen joukkue pääsee alussa karkuun, jaksetaanko uskoa omaan gameplaniin.
  Roosters ja Connette, paras suomessa pelaava QB toistaiseksi, ollanko nähty parhaat suoritukset? ja jos kaveri on pelipäällä, pystyykö suomessa monikaan pysäyttämään kaveria.

  Valmennukset vastakkain:
  oma mielipide, Floyd ei välttämättä ole Hakalan veroinen, mutta esim Titola on suomen ehdotonta eliittiä.
  Huskiesissa Bedwellillä on oma systeemi, ja sille hyvät aseet. Puolustuksessa on tietotaitoa joten Juha-Matti Jokinen on varmasti melkoinen taikuri, vaikka Herra ei kovin suurta julkisuutta olekaan osakseen saanut.

  Ja pidetään mielessä että Huskies on aloittanut pelit samaan aikaan kun Royals, elikkäs ihan yhtälailla mahtavasta organisaatiosta on kysymys, Ehkä ottelutapahtumat eivät ole samalla tasolla, mutta varmasti kehittyy jokaisessa tapahtumassa eteenpäin.

  Noniin kohta se alkaa, ja nautinnollisia katseluhetkiä Telkkaraiden ääreen Ruutu + Urheilu 2 HD ja ilman HD:ta.
  Internetin yli katsoville Ruutu + palvelun kautta
  Sekä Velodromille paikanpäälle!
  Ja jopa Suplasta livenä ottelua kuunteleville.

  Le Rélic

 • Sieltähän sitä taas tuli…. 😁

 • Ainiin, Itsestään selvyys unohtui. Huskies pelaa paljon neljänsiä myös eikä fieldgoalia ole koko kaudella nähty. Elikkäs jos Huskiesilta näkyisi Fielgoal tai extrapoint potku, olisi se varmasti viikon yllätys. Bedwell on varmasti, siis aivan varmasti harjoitullut Dropkickkiä, joten semmoinen voidaan nähdä lähellä maalia äärimmäisessä tilanteessa tai jos peli on ”ratkennut”. Siinä olisi selostajille arpomista ja foorumeille tuumattavaa ;)

 • Onkos kellään tiedossa paljon yleisöä on paikanpäällä? Onko roosters edes yrittänyt kehittää otteluitaan vai onko sama meno kuin 15v sitten?

 • Kerran olen tänä kesänä käynyt Velolla pelissä, mutta ei siellä ollut kyllä mitään muuta tarjolla kuin peli. Mikä tosin itselleni riittää kun en syö edes sitä makkaraa, enkä wingsejä edes Vaasassa.

 • Lentoliput käteen ja kotia kohti.

 • Hienoa että olet tyytyväinen! :D
  Suosittelen myös menemään Rossoon syömään lehtipihviä tikkuperunoilla ja toki koita peittää kalju päälakesi sekä muista vyölaukku. Arvaan että olet juuri se kaveri jolla on t-paita sujautettuna farmarihousuihin ja muistona kultaisesta ysäriristä takatukka .

  Voisiko joku oikeasti jo elää edes tätä vuosituhatta ja miettiä millä niitä asiakkaita saisi sinne katsomoon. Tämmöisiä pelejä! Niin helmiä sioille. Tästä matsista ja kommentoinnista maksettaisiin Euroopassa tv lähetyksissä asti. Jenkkifutis on törkeän korkealla tasolla Suomessa

 • Selostus ainakin ruudun puolella erittäin hyvää. Peli myös viihdyttävä, vaikka repesikin.

 • Hajosiko Bedwell vai pelkästään itsetunto?

 • Kuulosti vähän, että selkäranka ois katkennu.

 • Hän on oikeassa kun ihmettelee miten hämeenlinnan yli 60 pelaajan rosterista ei löydy suomalaista pelaajaa, että Lesterin ja Runnerin ei tarvitsisi painaa koko peliä kahteen suuntaan. Loukkaantumiset kummallakin johtuu luultavasti osalti väsymyksestä. Haluaisin kuulla miten Hml valmentajat selittävät asian pelaajille jotka istuvat penkillä katselemassa touhua. Epäilen itse, että ilman tuota import laumaa Hämeenlinna olisi Vaahteraliigan heikoin joukkue eikä se olisi lähelläkään.

 • Itse jos tuota suomibowlia laittaisin pystyyn niin en ainakaan kuvaisi velolla kohti vieraskatsomoa :D ruudulta päällikkö veto hei jätkät, mulla on idis! Kuvataan aina sitä vieraskatsomoa eikä koskaan pääkatsomoa, silleen näkyy tosi hyvin tunnelma matsissa :D hahahahahahha

  Kunnon ääliöitä! Vaasa on ainut missä toimii koska kukaan ei halua ikinä istua pääkatsomossa kun se on varjossa + pääportilta kauempana ;) LOL
  Ja sama meno ollut ties kuinka monta vuotta, sekä vaahteramaljassakin jossa pääkatsomossa riehuu yleensä 2000 ihmistä niin ei ei jätkät, kuvataan tota tyhjää katsomoa vasten. Voi voi suomea.
  Pienten ihmisten maa Laughin all The way to The bank.

 • Puhuu todellakin asiaa, mutta nämä on niitä kohtia jotka koordinaattoreiden vaan pitää oppia kantapään kautta :)
  Kehtaisitko itse tunnustus että peli on hävitty ? Ehkäpä ongelma on siinä että päävalmentaja ei anna periksi ja kommunikaatiota saisi harrastaa myös diktaattorin, anteeksi valmentajan kanssa. Mutta miettiikö valmentaja pelaajien säästämistä jos se on vaan yhden kesän pestissä ?

  Vastaus on…. tattadaa! Jatkuvuus pelaajissa ja valmentajissa ja organisaatiossa.

  Aina voi ottaa kuitenkin opiksi ;)

 • 😂 Naiset ei käytä vyölaukkua.

 • Tasoerot ovat isompia kuin vaahteraliigan joukkueilla. Näitä asiansa osaavia pitäisi saada ääneen enemmän ja niitä muita vähemmän tai ei ollenkaan.

 • Kommentoikaahan konseptia:
  Suomibowl, järjestetään kerran vuodessa vaahteramaljan jälkeisenä viikonloppuna. Joukkueet saisivat kutsun järjestyksessä vaahteraliigan runkosarjaan mukaan jatkaen divareiden runkosarjaan mukaan. Joukkueilla olisi mahdollista joko ottaa paikka vastaan tai hylätä paikka.

  Ottelun voittajalle maksettaisiin x euroa palkintorahaa ja häviäjälle y euroa rahaa( x isompi kuin. Y voi olla myös 0.) tuomareille maksettaisiin korvaus että vaivautuvat paikalle.
  Kentällä saisi olla vain kyseisen joukkueen lisenssipelaajia jotka olisivat playoffeissa pelikelpoisia. Ja joukkueessa saisi olla kyseisten joukkueiden pelaajat jolla on suomenlippu niskassa kypärässään.

  Itse en asu eteläsuomessa joten ottelu saatettaisiin järjestää melkoisen hazardissa kaupungissa :D

  Lähtisköhän joku laadukas striimaaja jopa kuvaamaan moista :)
  Olis kyllä hauskaa kun ottelu voisi olla vaikka saints vs eagles jos oikein hassusti kävis joukkueiden intoilun kanssa. Ja vielä kun suomidivarijengi voittaisi liigatiimin ilman vahvistuksia :D

  Ilmoittaja-asiakkaille jos kiinnostusta löytyy tänne foorumille! Aletaan puuhaamaan jos saadaan hyvä jengi kasaan, tunnen jonkun verran jefu piirejä niin saattaisi saada jotain hassua aikaankin :P

  Pistetään yksityisviestejä sitten kun homma ottaa tulta alleen ;P

 • Olen pahoillani että erehdyin sinusta. Ei ole tapana morkata naisia mutta idiootteja kyllä. Pidä huoli jatkossa ettei sua pidetä niin ääliönå eli ar-ti-ku-loi, kylläkin kirjoittamalla. Jos kirjoitat kuin kasari juntti ja mielipiteesi on sitä tasoa, niin valitettavasti joutuu tulilinjalle ;)

  Mutta harjoitus tekee mestarin ja mestari harjoittelee aina.
  Pitäsikö sun QB tehdä vaikka jotain sille että tänne gridironiin kirjoitettaisiin nisistä akkojen peleistä? Jostakin on lähdettävä, kuten naisten jenkkifutiksessakin :D pari urheilullista naista pyörittää sarjaa kuten kymmenen vuotta sittenkin. Muistaakseni nimet oli Merita Bruun roostersissa ja sitten demonssissa oli Jenny Wahlberg. Jos olet jompi kumpi heistä, pahoittelen paljon koska arvostan heitä. Jos olet joku muu nainen joka tituleeraa itsensä qb:ksi mitä valitettavasti epäilen. Sori mutta ehkä peiliin katsomisen ja itkun paikka. Tutustu noihin nimiin niin tiedät mitä tarkoittaa olla QB naisissa.

 • Tietoa miten pahasti Taylor meni rikki? Entä Lester?

 • Isoin kysymys kuuluu: Miten pahasti Bedwell meni rikki? Jos Hämeenlinna hankkii vielä rosteriinsa oikean QB:n, on vielä kaikki mahdollista.

 • Isot pojat kerto.. Jaycenillä kinttu koko kauden sökönä, Lester OFS ja Bädwell feikkas

 • Hauska heppu. Lopettaa aina pelit kesken kun tulee vähän anaaliin. Lester iso menetys hml.

 • Olisi jopa koomillisen hauskaa jos Stan tajuaa tämän viikon aikana olevansa joukkueelleen rasite kypärä päässä. Huskiesin osalta kun suojattujen pelaajien siirrtoikkunan menee kiinni lauantaina.

  Toisaalta vielä mielenkiintoisempaa on se, löytyykö eilen hajonneen Lesterin nimi kolmen suojatun nimen joukosta?

 • spearsin täytyy seuraavan kerran pelata finaalissa, toipumisaika 5 viikkoa.
  huskyillä lauantaihin asti aikaa tuoda uus, jos Bedwell hajos.

 • Riippuu miten But-HH päättyy. Jos Roosters pelaa HH vastaan vois Spears ottaa vapaata, mutta Porvoota vastaan voi tulla noutaja ilman.

 • Onko tietoo Bedwellin tilasta, ei taida olla markkinoilla korvaajaa?

 • Paikallislehden mukaan aikoo pelata normaalisti seuraavassa pelissä.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *