Roosters – Crocodiles

Viimeksi muokattu 21.4.2018 15:56 35

(9-0)

71

(2-6)

07
1 2  
49 22 71
7 0 7

13.8.2018 klo 18:30 Helsinki

Kaari

Roosters kuritti Crocodilesia toistamiseen

Gridiron Staff 21. elokuuta 2018 19:35

Helsinkiläijsjoukkue ei antanut vierailijoille mahdollisuutta yllätykseen.

Lue lisää

Kommentoi

 • näyttää Crocojen mahdollisuudet välieriin. Kolme ottelua, joista hyvä olisi voittaa ainakin kaksi. Vastassa Roosters, Steelers ja Saints. Hyvällä tuurilla pelkkä Saintsin voittaminen riittää neljänteen sijaan.

 • Neljäs sijahan on tavoittelemisen arvoinen , pääsee matkustamaan Roostersin vieraaksi playoff matsiin. ;)

 • Kyllä viides sija olisi paras Crocoille, ei viimeinen ja ei tarvitsisi lähteä Helsinkiin Roosterssin vieraaksi.

 • Saas nähä mitä on tauolla tehty. Roo jengistä iso osa oli maajoukkueessa, eli pelituntuma pitäisi olla kohdillaan.
  Crocot voi nyt näpäyttää alkukauden tylyttäjiä, jos peli edelleen kehittyy.

 • Ja jos vaikka Crocojen tappio olisikin pienempi kuin viimeksi niin syy siihen on a) pelillä ei ollut merkitystä Roostersille, siksi pelasivat löysemmin b) joukkuuesta oli niin paljon pelaajia maju hommissa, että eivät olleet nyt terässä.
  No, Crocot häviää, tuskin kukaan muuta ajatteleekaan, mutta pakko tämä on sarjan takia pelata. Toivotaan reilua peliä.

 • Vain 28-0 eka neljännes Roosterssille. Tämä selvä!

 • osalla on osalla ei. Mikäköhän tuomarien linja näissä on. Toinen juttu on noi punasten kiinnipidot.
  Eihän se peli niihin ratkea, mutta surkeaa kun ne näkyy tv kuvassa ihan selvinä

 • 35 – 0 ja ekaa puoliskoa jäljellä vielä 10 minuuttia. Ei hyvältä näytä

 • Toivottavasti kukot osti edes kukkia ensin…

 • Siellä rosterissa kukoilla ole yhtään penkinlämmittäjää jolle voisi suoda sitä arvokasta peliaikaa?

 • Crocot… miten meillä menee?

 • Eiks noita Roostersin pelaajia yhtään harmita se, ettei ne edes pääse pelaamaan? Siis hyökkäys pelaa 2-3 peliä ja maali. Ne ei edes pääse pelaamaan kunnon draiveja. Runningbackit niin kovia, että jenkkibäkkiin verrattavia ja kaikki kolme samassa jengissä pelaamassa käytännössä hajadowneja.
  Luulis, voin olla hölmö, että jätkät haluais oikeesti pelata? Siis esim. neljä neljännestä fudista eikä luokkaa 10 kantoa ja 5 teedeetä ja loppuaika munia kaivellen sivurajalla.

  No, mestaruus toki tulee, mutta eihän tässä nyt mitään järkeä ole. Hoh-hoijaa.

 • Pätkiikö muillakin Ruutu+ lähetys? Terveisin maksava asiakas, joka joutuu käynnistämään appin 10 minuutin välein koska ruutu pimenee.

 • Pätkii, lähetysten laatu on kyllä ollut ala-arvoista tällä kaudella.

 • Ei pätki ja itse asiassa kauden lähetykset ovat näkyneet pätkimättä koko kauden. Se mikä kyrsii on, ettei tuomareiden mikrofonit toimi missään kunnolla. No sitä kai saa mitä tilaa :)

  Ja Crocot oli tänään ihan umpipaska, sorry but true.

 • Palkintoraadille iso peukku! Toisen polven pelaajille Särkelälle ja Liljestrandille palkinnot sekä koko Roostersin OL:lle!

 • Saa nähdä, kuinka moni vaihtaa Wolverinesiin ensi kaudeksi peliajan toivossa, kun kaikkien pääkaupunkiseudulla asuvien ei enää tarvitse pakkautua yhteen seuraan. Tai no, itse ainakin mieluummin pelaisin aloittavana pelaajana ja suurimman osan ottelusta, kuin kolmosmiehenä saaden pelata pari driveä/ottelu.

 • Voittaisko Roosters mestaruuden vaikka Miro pelais QB:na tästä eteenpäin?

 • Kyllähän Roosters on nyt just niin hyvä, että täydellisellä pelillä joku voi sen kaataa. Sekin päivä tulee vielä. Ei sopinut tauko crocoille, peli aika jumissa ja huononi lisää kun qb loukkaantu.
  Mielenkiintoista nähdä montako pistettä Roostersille edes tehdään enää tällä kaudella. Tällä hetkellä en näe muuta mahdollisuutta roostersin tappioon kuin QB Connetten loukkaantuminen ja sekin hiukan varauksella.
  Joukkueeseen on kerätty kaikki mahdollinen huippu Suomesta ja siksi tulos on tuollainen.
  Ja gloryhunterit vielä mukaan.
  Mutta näillä mennään tämä kausi.
  Muutamilla Roosters pelaajilla on varmasti kysyntää ensikadelle euroopassa, joten se on hinta, mikä tuosta joutuu joukkue maksamaan.

 • Mikähän muiden joukkueiden kerman on yksi toisensa perään ajanut joukkueeseen? Satunnaiset kv-pelit, työ/koulu pk-seudulla, voittamisen tunne? Aika jännä että oikeastaan jokaisessa Euroopan maassa on yksi tai max. kaksi selvästi dominoivaa joukkuetta. Ei kai kaikki pelaajat voi universaalisesti olla niin lyhyt näköisiä, että siirtyisivät omasta halusta sellaiseen tiimiin, josta ei ole muille vastusta?

 • Roostersin tämän vuoden hyökkäys on kyllä todella kova. 2000-luvun alusta liigaa seuranneena menee ehkä parhaimmaksi mitä olen nähnyt. Halutessaan pystyisivät lyömään kaikki ennätykset uusiksi. Ja Pajarinen on loistava! Mahtava nähdä tuollaista peliä suomalaiselta bäkiltä.

 • Onpas kiva kun on saanut ruutu-palvelusta tiukkoja laapupelejä koko rahan edestä. Oliko se niin että Noronen teki diilin vielä pariksi vuodeksi eteenpäin telkkariin?

 • Mustaa ruutua vilkku ja kuva tökki vähän väliä. Roosters on kyllä kova, voittaisi heittämällä ilman importtejakin.

 • Kylläpä suomijefulla menee hyvin. Tai no, kaipa se on miten sitä katsoo. Punaiset lasit päässä varmasti hyvin. Tälläisessä kilpailullisessa lajissa tälläinen dominointi on melkoisen näivettävää touhua. On toisen lajin puolelta kokemusta missä yhden joukkueen 10 vuotinen putki puolitti harrastajamäärän. myös kyseisessä seurassa.

  Toinen asia mikä tuntuu tökkivän on tämä kallis TV-sopimus. Kyllä haluaisin tietää onko tälle sijoitukselle saatu minkälaista vastinetta. Tekniikka tökkii ainakin. Onko julkistettu katsojamääriä? Olen ymmärtänyt että sopimus maksu-TV:n kanssa ei ole mikään ihan pieni summa. Pakko miettiä että mitäpä jos se summa sijoitettaisiin joko omaan striimipalveluun (jota voisi laajemmin mainostaa) tai laadukkaisiin facebook live lähetyksiin. Voisi joku lajin ulkopuolinenkin alkaa seuraamaan lajia.

 • TV-sopimus on vielä kausille -19 ja -20. Ruudun katsojamäärille en lähdettä enää löytänyt, mutta muistaakseni se oli hieman vajaa 1000 katsojaa/ottelu.

 • Roostersin on laskettava tasoaan muiden tasolle tai sen alapuolelle, ei tästä muuten mitään tule.
  Mitään muuta ei ole tehtävissä.

 • Ei voi pitää paikkaansa. 1000katsojaa/ottelu.
  Jos pitää, niin sitten kannattaisi jakaa otteluihin tulijoille 5e/katsoja, olisi halvempaa.

  Jos pyöritään kymmenissä tuhansissa, niin silloin ymmärrän TV sopimusta jotenkin. Joka tapauksessa TV soppari on iso tulojen siirto seuroilta TVlle

 • ”Joka tapauksessa TV soppari on iso tulojen siirto seuroilta TVlle”

  Se on helppo pelata silloin kun ei ole omat liirat kehissä. Jos tehtäisi niin että sopimuksen tekijä toimisi tulosvastuullisena ja jos menee homma putkeen, niin voittovaroista jaetaan bonarit, jos taas joka vuosi veivataan puoli miljoonaa kaivoon pelaajien maksuista revittyjä rahoja ilman huolta, pistetään sama tuhlaajapoika maksamaan omasta pussistaan. Alkaisi pikkuhiljaa se yrittäjyysajattelumallikin nostamaan päätään.

  Nyt kun järjestöihin ja liittoihin valikoituu se kuona-aines joilla ei ole mitään muuta kompetenssia pärjätä missään muussa hommassa tai muulla elämänalalla, niin tulos näkyy näkymättömyytenä.

 • Olen katsonut Ruudusta jotakuinkin kaikki Vaahteraliigan pelit ja lähetykset eivät ole pätkineet missään muussa pelissä kuin eilisessä ja siinäkin oli lyhyitä pätkimisiä vain. Todennäköisesti eilisen pelin pätkimisetkin johtui siitä, kun siellä näytti puuskissa tuulevan todella paljon. Johdot heiluvat tuulessa ja mahdollisesti ottaa kiinni johonkin virtajohtoihin yms., jolloin signaali pätkii. Tai näin ainakin aiemmin on tapahtunut. Kuvauskalusto tuskin on mitään miljoonaluokkaa, joten tällaista voinee tapahtua.

  Ruutu-sovellus sitä vastoin on aika hankala välillä. Ainakin mobiilissa, jos haluaa kelata sitä vähän taaksepäin tms. niin kohtuu nopeasti menee hermot.

 • Joo se sovellus kyllä ottaa päähän, ei voi itse säätää kuvanlaatua, kelaaminen kömpelöä ja kuva ei pyöri jos yrittää katsoa puolikkaassa ruudussa. Vähänkin syrjemmällä seudulla erehtyy katsomaan lähetystä niin sovellus pakottaa 720p tökkivää kuvaa.

 • @Samppa, höpö höpö! Tänä vuonna tuo ruutu on pätkinyt uskomattoman paljon ja kaikissa Vaahteraliiga lähetyksissä. Tosin voihan olla että tuo valokuitu yhteys jostain syystä pätkii vain Vaahteraliiga lähetyksissä ja muuten toimii täydellisesti.
  Kuvan laatu, yhteysongelmat ym on ollut sellaisella tasolla että olettaisi liiton jo jonkinlaista reklamaatiota laittaneen.
  Toisaalta pelien tasokin on ollut sellaista että kun lähetyksen laaduttomuus on alkanut kyllästyttää onkin voinut suosiolla siirtyä katsomaan vaikka tennistä, eikä koe menettäneensä yhtään mitään.

 • @Ruutu pätkii, omat ajatukset ovat kyllä toisenlaiset. Puskurointipätkimistä on kyllä tapahtunut varsinkin mobiilissa mutta mustaa ruutua en muista saaneeni aiemmin. Voihan se toki olla, että nyt paskakin laatu tuntuu hyvältä, kun aiemmin tilaamani lätkälähetykset olivat niin kuraa, että järki meni joka ottelussa.
  Samoilla vermeillä taidettiin kuvata myös EM-kisat, ainakin lähetyspakusta päätellen. Liekkö ne lähetykset olleet paremmat?

 • Kattelin tässä Turusen Jarin kuvia ja pisti silmään kuva eräästä Vaahteraliigan tuomarista istuskelemassa ja juttelemassa Roostersin varusteisiin sonnustautuneiden tyyppien kanssa. Meni viimeisetkin rippeet tuomareiden puolueettomuudesta tämän kuvan myötä.

 • No voi että. Sinäpä kummallisen kuvan olet löytänyt. Siis ihanko nuo juttelivat keskenään ja vielä istuskelevat. Onko sinulle lisäksi kukaan kertonut karua totuutta. Suurin osa liigatuomareista on ihan oikeasti kotoisin pääkaupunkiseudulta ja osa on pelannut jenkkifutista. Ja arvaapa mitä. Osa heistä vielä joukkueissa joiden otteluja nyt tuomitsevat. Skandaali. En ala enää. Meni kaikki rippeet tuomareista ja koko lajista..

 • Olisin vielä jotenkin voinut antaa asian olla, jos olisivat ainoastaan jutelleet. Mutta kehtasi vielä kaiken lisäksi istua! Nyt tämä punaisia suosiva järjestynyt ylivalta on murrettava! Kuinka näin voi käydä, ottelut menevät pilalle koska katsomossa toiset tuomarit istuvat Roostersin entisten pelaajien kanssa. Ja vielä kaiken lisäksi noin lähellä Ruudun selostajia, varmaan antoivat Roostersia suosivia kommentteja Laurilalle, jotta tämä pääsisi hieman lisää kehumaan joukkuetta. Oksettavaa.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *