Roosters – Crocodiles

Viimeksi muokattu 16.4.2017 10:01 66

(2-0)

50

(0-1)

12
1 2 3 4  
8 28 7 7 50
0 6 0 6 12

11.5.2017 klo 18:30 Helsinki

Kaari

Vaahteraliigan viikkokatsaus – viikko 1

jefumaster 10. toukokuuta 2017 17:48

Vihdoinkin se alkoi: kotimainen jefukesä on päässyt vauhtiin fanien riemuksi – talvisista keleistä huolimatta. Jefumaster luo katsauksen ensimmäisen viikon otteluihin.

Lue lisää

Roosters vahva myös Crocodilesia vastaan

Gridiron Staff 12. toukokuuta 2017 9:17

Hallitsevan mestarin hyökkäyspeli oli liigaa Velodromilla torstaina. Vieraileva Crocodiles jäi jyrän alle selvin lukemin.

Lue lisää

Kommentoi

 • Crocot ottaa tänään kuokkaan ja kunnolla, 47-6. Samalla murtuu Crocojen unelmat ja paljastuu karu totuus, jossa Crocot on yksi putoamispeikkoa vastaan taistelevista seuroista, ellei kesken kauden avata ilmasiltaa Eurooppaan.

 • Ite odotan varsin tiukkaa peliä. Crocot pääsee tuoreena pelaamaan, kun Roosters on pelannut aika tiiviiseen tahtiin tässä jo ja edellinen peli oli vasta lauantaina. Lisäksi Crocot pääsee yllättämään pelisuunnitelmallaan ja tietävät jo hyvin mitä Roosters haluaa tehdä. Veikkaan vierasvoittoa.

 • Kun katsoo pelin ilmoitettuja aloittavia pelaajia ,niin kyyti on kylmää Pohjanmaan ”pojille”.Peli on aika nopeasti 28-0 ,niin kukot heittää reservit kehiin ja peli hieman tasoittuu.

 • Jassoo. Jos tappio tulee, en usko että tulee isoin luvuin. Puolustus on minusta vihreillä vahvempi kokonaisuutena mitä punaisilla. Illalla tuo selviää.

 • Ohhoh, aikamoisen rosteriongelman näköinen on Crocojen pakka…

 • Roosters – Crocodiles, 42 – 13

  Q heittää Väänäsen ja Pajarisen kehiin 3 neljänneksen lopulla.

 • En usko minäkään mihinkään Roostersin isonumeroiseen voittoon. Tosin toisaalta Crocojen voitto olisi kyllä yllätys sekin, mutta toivotaan näin käyvän. Mielenkiinnolla odotan miten Veskun Crocot pelaa. Onko kovinkin juoksupainotteinen? Siellä on nuoria kavereita avainpelipaikoilla pallon molemmin puolin ja vastus on sitten heti sieltä kovimmasta päästä. Antaahan tämä jo jonkin verran infoa millainen vihreä joukkue on tänä vuonna jalkeilla.

 • Voitto ei tule olemaan isonumeroinen vain ja ainoastaan sen takia, että Roosters ei ota koskaan isonumeroisia voittoja. Laittaa AINA kakkosmiehet kentälle kun marginaali on yli 3 TD:a

 • Miksi ihmeessä täällä kuvitellaan, että jos crocot laittaa nuoria kentälle, ne on jotenkin automaattisesti huonoja ja Roostersin nuoret on maailmanvalloittajia? samoissa nuorisomaajoukkeissa ne on olleet. Mä odotan ainakin esim nuorilta kulmapuolustajilta vahvaa peliä tänään.

 • Ero on siinä että Roosters nuoret ovat pelanneet Vaahteraliigassa kauemmin kuin Crokojen vastaavat., vaikka ovatkin olleet samoissa nuorten Maajoukkueissa.Heillä on enemmän kokemusta kovista peleistä.

 • Oman mausteensa antaa tällekin pelille keli. Helsingissä tulee lumikuuroja vähän väliä. Ja samaa on luvassa koko illaksi.

  http://ilmatieteenlaitos.fi/paikallissaa?forecast=short

 • Kyllä, näyttäisi että siellä tulee lumikuuroja Itä-Pasilassa tänä iltana. Legendaarista ! Football on ”game of elements”. Veikkaan, että jompi kumpi voittaa …

 • Nautinto, Crocot täysin altavastaajina

 • Nyt laittaa kukko kakkosnelosta suomuiseen hanuriin. Crocot on täydellinen altavastaaja. Trojans oli 100 kertaa parempi.

 • Saisko väliaika tilanetta

 • Ugh, aika epätasainen ottelu… totuus on jossain välillä kun Roosters saa crokot näyttämään niin huonoille. Paljon tekemistä kun Krokoilla on kaikki vaiheessa, parantaa kauden mittaan huonompia vastaan ja pärjääkin.
  Plussaa krokoilla DL ja koivumäki LB:nä. Valitettavasti DB osasto pelaa miestä kuten aina ja on valitettavan epätasainen (nuoret CB:t) ainakin itse huomasin väärän suunnan käännöksiä pystyyn juoksussa eli pikkupoika virheitä… Ensikauden hyviä starttereita, tälle kaudelle valitettavasti vain täytteitä.
  Krokojen Qb, huoh. jos olisin joukueenjohtaja niin vaihtaisin samantien. Seinäjoki on varmasti Pleijareissa, mutta tuo kuuppa ei voita mestaruuksia, näyttää siltä että on kaveri tullu kesälomalle Suomeen.
  QB tulee saamaan paremmat tulokset heikompia vastaan joka antaa valheellisen kuvan kaverin taidoista, mutta totuus on että tällä kaverilla ei Roostersin takakenttää edes haasteta.
  Roostersilla taas homma on kasassa ja urheilullinen joukkue. Vaikeaa antaa kritiikkiä kun vastustaja on yksittäisten välähdysten armoilla. Roosters puolustus on kurinalainen ja tasainen. Hyökkäys on aivan eri tasolla + Qb heittää lukemalla puolustusta ja kohtelee rissuja tasaisesti. Myös juoksee tarvittaessa, eli kun sillä saa uudet. Fiksu ja urheilullinen. paketti kasassa tosi aikaisin.

 • ”Seinäjoki on varmasti Pleijareissa”

  Ei ole tuolla rosterilla – piste. Peli on 43-6, kun 2 min jäljellä kolmatta

 • 50-6

 • nojoo, ”varmasti pleijareissa” eihän mikään varmaa ole, mutta pitää antaa luottoa Seinäjoen legacylle, on siellä useita kovia pelimiehiä, ja itse joskus krokoja vastaan pelanneena voin sanoa että fyysistä peliä on aina ollu. Juoksu ei nyt päässy oikeuksiin roostersia vastaan mutta se tulee toimimaan vielä rumasti heikompia puolustuksia vastaan + varsinkin kotona seinäjoki pelaa erityisesti lujaa.

 • On hellyttävää lukea näistä ”legacy”-näkemyksistä. Todellisuudessa voisi käyttää kulunutta sanontaa, ”aikansa kutakin”. Tänä vuonna Crocot eivät tule yltämään neljän parhaan joukkoon. Menestys menneisyydestä ei ole tae onnistumiselle tulevaisuudessa. Tänä vuonna uudet kellokkaat tulevat ottamaan paikkansa liigan kärkikahinoissa.

 • Joukkueelle voi povata menestystä jos hyökkäyksellä on potentiaalia isoihin peleihin. Tällaista ei Crocoilla nykyisellään ole näkyvissä. Jaska Värinen oli piristävä keskushyökkääjänä mutta tuolla ei pitkälle pötkitä. Jenkit olivat täysin varjojen mailla ja paras importti oli britti Clarke. Roostersin Connette on maaginen ja yhdessä Luster – Thomas rissujen kanssa lähes mahdoton pideltävä.

 • Voi-voi. Olipas Crocot huono! Edessä on kyllä pitkä ja vaikea kausi. Crocojen nuorilla pelaajilla taitaa tämä kausi mennä kasvaessa ja totuuden nimissä oli vastuskin se kaikista kovin. Crocojen qb ei kyllä ole mikään erikoinen ja muutenkin importit oli aika heikkoja. Ei hirveesti mitään positiivista jäänyt käteen näin vihreiden lasien takaa. Roosters on kova ja saas nähä pystyykö heitä oikeesti kukaan haastamaan?

 • Roosters on uusiutuja ja on tehnyt monen monta uudistumista erinomaisin tuloksin, eikä ole sattumaa, että on Suomen vanhin seura ja voittanut yli puolet mestaruuksista. 2011 oli seuran pohjasakkaus, mutta voitti sen jälkeen heti mestaruuden. Se joukkue voitti lopulta IFAF:n mestaruuden. Tuo ryhmä hajosi melkein täysin ja menestyksen piti olla ohi, mutta uusi ryhmä jatkoi liigan mestaruuksia ja sen parhaaksi saavutukseksi jäi Swarco Raidersin haastaminen todella uskottavasti. Tuokin ryhmä hajosi ja nyt piti menestyksen todellakin olla ohi. Niin itsekin uskoin, mutta taisin olla todella väärässä. Tämä ryhmä on ehkä paras Roosters ikinä. Connette on ihan uskomaton, mutta koko joukkueesta on vaikea löytää heikkoa lenkkiä. Eikä menestys ole vain amerikkalaisista kiinni.

  Crusaders on erinomainen mittari. Siinä on Ruotsin Roosters, joka voittaa kaiken vuosi toisensa jälkeen. Edellisessä Roosters-Crusaders -kohtaamisessa Roosters oli sekaannuksen tilassa ja hävisi pahasti, joten nyt on aika korjata tuo. Tämän ryhmän pelit ja Crusadersin Warriors -pelin nähneenä laitan veikkaukseni luottavaisin mielin Roostersille.

  Mikä parasta Suomi-jefulle on se, että kaikkien aikojen Roosters tulee saamaan kaikkien aikojen vastuksen kotimaassaan ja niitä on monia. Vaahteraliigasta tulee aivan mieletön. Herää kysymys, onko Vaahteraliiga jo ajanut Big6-liigan ohi. Braunschweig New Yorker Lionsin pelin tältä kaudelta nähneenä en pitäisi tuota ajatusta kovin kaukaa haettuna.

 • ”Eikä menestys ole vain amerikkalaisista kiinni.”

  Et taida uskoa tähän itsekään. Connette, Taylor, Luster, Slater – näitä ilman olisi joukkueen ilme täysin toinen. Trojansilla oli kaksi kovaa jenkkiä (Robinson & Quesada) ja jälki näkyi kentällä. Crocojen jenkit olivat täysin vastaantulijoita.

  Roostersilla tulee olemaan tiukkaa Royalsia ja Huskeja vastaan. Muut ovat näihin nähden pisteautomaatteja.

 • Vaikkei tuota lausuntoani pidä lukea kuin piru Raamattua, pidän siitä kyllä kiinni. Toki vahvistusten ja varsinkin amerikkalaisten pitää olla parhaita, mutta Roostersissa he eivät ole ainoita. Connette tosin on sateentekijä. Luster oli kuuma, mutta Thomas, Kadmiry ja Drockila ovat kaikki loistaneet aikaisemmissa matseissa ja tässäkin pelasivat omat pallonsa erinomaisesti. Taylorin takana ja kouluttamana on kasvanut kaksi aivan erinomaista RB:ä. Pajarin (19) lisäksi Lahtinenkin (18!) pelasi loistavasti. Slater on taikuri, muttei tässä matsissa päässyt loistamaan. Koko puolustus toimi loistavasti ryhmänä. DB Lempinen (17!) – wau! Ahonen (19!) on loistanut koko kauden puolustuksen linjassa ja ilolla panin merkille, että vanhat herrat sekä Äyräväinen että Redin pelaavat kuin parhaina aikoinaan.

 • Miten Roosters onnistuu rakentamaan joukkueen uudestaan,vaikka lähes kaikki viime vuoden valmentajat poistuivat ja myös osa pelaajista?
  On myös hienoa nähdä että sieltä löytyy uusia nuoria pelaajia, jotka ovat valmiita ottamaan paikkansa liigajoukkueessa. Mikä on se millä he kehittyvät nopeasti liigapelaajiksi? Paljon heitelty kommentti,että he vaan istuvat vaihtopenkillä ei oikein tunnu pitävän paikkaansa.

 • Onko Vaahteraliigan sarjaohjelma rakennettu pelkästään siltä pohjalta, että kaikki ottelut näytetään kaupallisella kanavalla?! Kolme pelipäivää viikossa ja jokaisena pelipäivänä pelataanb vain yksi ottelu. Mielenkiintoista nähdä mitä tämä tullessaan.

  Vai mahtaako onko syynä olla se ettei meillä riitä tarpeeksi tasiokkaita tuomareita useampaan otteluun samana päivänä?

  Tässä vaiheessa kaikki on täyttä mutua, mutta en jaksa uskoa tuohon Filebackerin hypetykseen ”kaikkien aikojen Vaahteraliigasta”. Kolme-neljä joukkuetta taistelee mitaleista, muut painii putoamistaistelua.

 • Olipas ennakkoarvioni väärässä. Kyllä laittoi Crocojen dc nuoret pelaajaat ikävään asemaan, siellä saadaan katsoa peiliin. Miten voi antaa ekaa miesten peliä pelaavien poikien joutua aivan kokoajan 1vs1 tilanteisiin Thomasin ja Lusterin kanssa?? Kokonaisuutena crocot todella heikko. Laitan tuon crocojen huonouden piikkiin enkä roostersin hyvyyden. edelleen ylihypetetty porukka jolla käynyt tuuri qb:n kanssa.

 • Tuskin Roosters valitsee importteja tuurilla, eiköhän siellä jotkut osaa
  etsiä oikeanlaisia pelaajia joita tarvitsevat.
  En ymmärrä tätä tarvetta selitellä kaikkea negatiivisen kautta.
  Vaikka voittaa niin ei voita kuin vääryydellä tai tuurilla.

 • Kyllä vaan otteluohjelma on rakennettu televisioinnin ehdoilla. Jokainen peli livenä ulos, samanaikaisiin peleihin ei tuolloin ole mahdollisuutta.

 • Yhteensä seitsemällä pisteellä heitti arvioni. Faktat pysyy samana, Roosters dominoi ja Crokot vikisee. Crocojen puolustuksen linja pystyy yksittäisinä henkilökohtaisina suorituksina muutaman säkin saamaan aikaiseksi, mutta minkäänlaista tasaisuutta tai dominointia ei tuolta porukalta ole luvassa. Ennustan Crocoja taistelemaan putoamistaistelussa Porvoon kanssa.

 • Roostersin hyökkäyksestä unohtuu aika tärkeä osa Connettea, rissuja ja keskushyökkääjiä kehuttaessa. Viisikko Lahti, Laine, Toiminen, Veinberg, Vehkomäki ovat hoitaneet hommansa niin kuin pitää.

 • @G Pula Aho… Tosiaankin hypetän vuoden liigaa samoin kuin kaikkia Suomen sarjoja. Ja yhä edelleen neljä menee pudotuspeleihin ja yksi putoaa tasosta riippumatta:) Mutta paljon kritisoitu suuri importtien määrä on nostanut liigan kilpailullisuutta, jossa myös kotimaiset huiput kehittyvät. Kotijenkit ovat nostaneet taitopaikkojen valmennuksen tasoa. Liigasta virtaa alempiin sarjoihin valmennuksellista tietoa ja alemmista sarjoista nousee uusia lahjakkuuksia ylöspäin. Jotain tehdään oikein junnupuolellakin, koska parhaat lunastavat heti paikkansa miesten joukkueissa. Jopa paljon parjattu pelinrakentajien kehittyminen hoituu kovatasoisen ykkösen kautta ja jos ei paikkaa löydy liigasta, sellaisen saa kyllä ulkomailta. Kyllä nuori Penkki yhä saisi avaavan pelinrakentajan paikan liigan kärkijoukkueista ja eiköhän sellaisia pikkuhiljaa ala löytyäkin. Oliko tarpeeksi hypeä?

 • Roostersilla käynyt tuuri qb:n kanssa ja ilman importteja ei pärjäis. Mä kerron teille nyt salaisuuden: importit on täysin keskeinen kysymys joukkueen rakentamisessa. Jos joku joukkue ei tajua tätä, se on kyllä ihan sen oma virhe. Ilman hyviä importteja on turha haaveilla menestyksestä. Ihan turha kitistä jos omat hankinnat on menny syteen.

  Roostersista lyhyesti: Robert Johnsonin kanssa joukkue oli pelkkä Robert. Sitten Robert hajosi ja tilalle tuli heinäkuussa Shelton – mestaruus. Seuraavana vuonna pelinrakentaja oli Hollingsworth, joka oli pettymys. Niinpä kesken heinäkuun tilalle tuli Brown – mestaruus. Olisiko niin, että joukkueessa kuitenkin osataan tehdä jotakin oikein?

  Ja kuten täällä jo todettiinkin, ei ne importit yksin siellä riehu. Hyökkäyslinja tekee duunia ja eilenkin kotimaiset RB:t saivat peliaikaa ja jaardeja. Viime vuonna keskushyökkääjistä sijoilla 7. ja 8. oli Roostersin suomalaisen juoksijat. Ykkösenä oli Taylor. Olisikohan niin, että tämä ei ole ihan pelkkää sattumaa?

  No, koirat haukkuu ja karavaani kulkee…

 • oli kyllä crokot täysin aseeton ja olen samaa mietä siitä että pelasivat paljon huonommin kuin Trojans ensimmäisessä ottelussa. Eivätkö crokojen vahvistukset ole olleet maassakin kauemmin kuin Turun? Jos ei jotain ihmeellistä nousua tapahdu niin crokot voi tosiaan taistella jumbosijaa vastaan.

  Roosters on tosiaan onnistunut hyvin import hankinnoissaan ja se siitä. Jotkut onnistuu toisia paremmin, mutta kuten sanottiin se ei ole koko totuus. Jos linja ei pitäisi yhtään tai blokkaisi hyvin niin on aivan sama kuka QB:n paikalla on jos ei ole aikaa heittää. Kyllä Roosterssin kotimainen runko on myös kohdallaan.

  Tuskin TV-sopimuksen tekoon on vaikuttanut yhtään tuomareiden määrä Suomessa. Jos kaikki pelit televisioidaan, niin silloin ei vain voi olla kahta peliä samana päivänä. Tuomarimäärä nousi nyt vaahterassa seitsemään, joten tuskin kokonaismäärä tuomarien osalta on hirveästi muuttunut viime vuodesta. Nyt kun katson kahden ensimmäisen pelin listoja niin Kentällä on ollut 13 eri tuomaria ja tuskin tuossa on kaikki jotka vaahterassa viheltää?

 • Yksi peli per päivähän nostaa pelissä mukana olevien tuomareiden määrää siihen 6-7 joka on vain ja ainoastaan positiivinen asia. Jokainen lajia seurannut tietää, kuinka karmeaksi voi pelit mennä jos paikalla on vain 4 tuomaria, niin kuin vaahteraliigassakin on viime vuosina tapahtunut ajoittain.

 • Siis mikä on tapahtunut vaahteraliigassa? Liiga on puhallettu aikaisemmin viidellä tuomarilla ja nyt mennään seitsemällä.

  Kausijulkaisussa oli hiukan avattu seitsemän tuomarin vastuualueita.

 • Niin, että menneinä vuosina kun samana päivänä on ollut useita pelejä, on aina sillon tällöin peleissä ollut paikalla vain 4 tuomaria, joista yksi on pahimmillaan joku junnuista sivurajalle repäisty tuomarikoulutuksen läpinukkunut kaveri. Tähän verrattuna tuo, että yksi peli per päivä saa aikaa sen, että jokaiseen peliin tulee riittävästi tuomareita.

 • Ei nuo eilisetkään tuomarit ihan puhtaita papereita hommasta saanut. Sen verran arpomista oli vielä tuomioista.
  Mikä se pelikello juttu oli ekan puoliajan lopussa. 1,06 jäljellä, ja sitten olikin yhtäkkiä puoliaika?

 • Vaahterassa ei ainakaan kymmeneen vuoteen ole ollut alle viittä tuomaria.

  Pari kohtaa oli missä tuomarit kokoontuivat, mutta parempi jutella asia ja antaa oikea tuomio. Mun mielestä vetivät todella hyvin!

  Siis tunnetko lajin kellonkäyttöä tai katsoitko peliä? Itse istuin katsomossa ja siinä tilanteessa epäonnistui ainoastaan seinäjoen valmennus. Kelloon asetettiin ennen aloituspotkua 1:08 ja potkun jälkeen seinäjoki pelasi kolme yritystä. Kaksi ensimmäistä olivat molemmat sellaisia, että kello jäi käymään ja lopulta kului loppuun kolmannen yrityksen aikana. Kyllä luulisi valmentajan tuntevan lajin kellonkäytön, mutta eivät silti ottaneet aikalisää ja pysäyttäneet kelloa. Kovasti asiaa katsomossa ihmeteltiin… Tuokin tilanne kuvasti hyvin crokojen ottelua, he olivat selvästi huonompi joukkue jokaisella osa-alueella.

 • Olit varmaan sivurajalla kun tiedät noin hyvin tuomarien toiminnan.
  Mikä on tuomarin tehtävä pelissä?
  Se ei liene ihan selvä kaikille tuomareille.
  Videolta voi noita tuomioita ja huomioita katsella jos haluaa.
  Jätän nyt tämän tähän, koska ei tuomarit tuon pelin lopputulokseen kovin paljoa vaikuttanut.

 • En ollut sivurajalla, mutta tiedän kyllä tuomarien tehtävän peleissä. Jos et kerran asiaa enempää avaa, niin on hyvin vaikea sanoa mikä sinun mielestäsi siinä oli vialla…

 • Ja en nyt oikein ymmärrä miten niin hyvin tiedän tuomarien toiminnan? Kuulin kuulutuksen kun korjattiin kelloa ja sen jälkeen vain katsoin peliä kuten aina… Jos se että pystyy katsomaan pari hyökkäyksen yritystä ja tietää että kello jää käymään kun peli pysähtyy kentälle on tuomarien toiminnan tietämistä, niin olkoon sitten…

 • Katsoin tuon puoliajan lopun uudelleen. Ajassa 1:08 Roo Thomas juoksee sivurajasta yli, kellon olisi pitänyt pysähtyä ja näin tuomarit näyttivätkin. Pelikelloa pyydettiin palauttamaan tähän aikaan. Seuraava Roo peli, TD. Potkunpalautus tulee Cro48 jaardin viivalle, ja aikaa jäljellä ???. TV:ssä oleva kello pyörii. 1 down, Cro väärä aloitus ja 5 yds pakkia. Aikaa ei kulu. 1&15, juoksu keskeltä, kello jää pyörimään. 2&12, heitto keskelle, kello jää pyörimään. 3&4, QB juoksu keskeltä, uudet yritykset, kello jää pyörimään. Eli potkun palautuksen jälkeen kellossa on varmasti ollut aikaa alle 1 minuutti, koska Roo TD:ssä sitä kului ehkä 5 sekuntia, palautuksessa 7-8 sekuntia. Tämän jälkeen Cro pelaa kolme peliä, missä pelikello jää pyörimään, eikä kukaan ota aikalisää katkaistakseen kelloa, ja kaikissa kolmessa pelissä pallonkantaja taklataan kentälle.

 • Onko muut huomanneet, mutta Crocodilesiltä ei ole enään tullut sarkastis ja vittuilu sävytteisiä ennakkoja ja rapsoja. Onko Crocodilesissä tajunneet vihdoin laittaa sivuun julkisuuskuvaa kirjoitteluillaan lommoittaneen tiedottajan? Toki Crocodilesiltä ei ole tullut vieläkään minkäänlaista raporttia pelistä. …mutta ehkä parempi näin päin, pidetään turpa kiinni ennemmin kuin tehdään seurasta idioottia naurettavilla kirjoituksilla.

 • On huomattu

 • Jo oli aikakin. Valtava myötähäpeä tuli niitä raapustuksia lukiessa.

 • Missä raportti Crocot?!

 • Todella pettynyt fani täällä

 • oletteko vihaisia siellä seinäjoella?

 • :(

 • Here we go again. Ainoa kirjoitustaitoinen Seinäjoella näköjään. Laatujournalismia odoteltavissa. No ainakaan viihdyttävyysarvo ei putoa tälläkään kaudella. Selittelyt varmasti tulee lisääntymään että miksi sitä höyläämätöntä kaivellaan vieläkin pois hanurista Roostersmatsin jäljiltä.

 • Vuoden vanha uutinen

 • ilmeisesti sopimusta ei uusittu jos ei tuotoksia tule

 • ooh! nyt tuli!
  http://www.crocodiles.fi/uutiset/1156/paavalmentaja-vesa-jalavan-mietteita-ensimmaisen-ottelun-jalkeen.html

  ja lisämuskelia tulossa. eikö rosterissa ole miehiä riittämiin

 • laihanlaisesti analyysiä itse pelistä. kivasti käännetty katse tulevaa, housunkannattimiaan paukuttelevaa waasaa kohti. miksi mennyttä ottelua surra. mukavampi vähän muistella eilisen ajan hyviä juttuja ja muistuttaa kuka on ollut tunkion kovin kukko vuodesta 88. kivaa luettavaa. toivottavasti tämä ottelu näyttää kivalta telkkarista ja haastattelukin sujuu myöhemmin

 • hassu viittaus tuo tila-auto. vastuuvalmentaja on yhä mukava haastateltava. onkohan maailma aina viheriä noiden lasien läpi

 • millaisella tila-autolla vastuuvalmentaja muuten itse ajaa

 • Onko nimimerkki ”Corc”:lla jotain Crocodilesia vastaan vai miksi pidät täällä yllä yksinpuhelua?

 • raporteista ja tila-autoista minä olen kiinnostunut, ei tarvitse pahoittaa mieltään minun takiani. pienemmästäkin tässä punastui

 • onko saksalainen tulossa vai britti ranskalainen takuulla vai kenties virolainen mutta ei ainakaan paikallinen vahvistus tai vaasalainen niitä ei taida enää seinäjoella kulkea

 • Taitaa tämä vanha tiedottaja purkaa mieltään ja paskan jauhamisella.
  Crocodiles teki kyllä oikean ratkaisun, peukut sille!
  Katellu noita Crocojen Face tapahtumien grafiikkoja, niin ovat menneet valovuoden niissäkin ammattimaisuuteen päin.
  Ovat siirtäneet pelit kunnon olosuhteisiin ja faceliftanneet ulkoasua. Nyt on ammattimainen ote hommissa!

 • On tainnut ”Corc”:lla parkkeerata se tila-auto sieraimeen kun noin pitää itsekseen tilittää!
  Joo ei ole raportteja tullut kuten ennen, mutta parempi näin kuin niitä kuittailu raportteja mitä saa sitten koko seura hävetä kun vieraspeleissä kulkee.
  Crocoilla näyttää olevan oikeanlainen suunta nyt purjeissa. Selkeästi junnuihin panostaminen on lisääntynyt hurjasti kautta jokaisen ikäluokan.
  Uuden tiedotuspolitiikan myötä esimerkiksi junnuilla näyttää olevan Facebookissa sivu jonka sisällön määrä ja laatu näyttää jo nyt paremmalta kuin edustusjoukkueen sivujen sisältö näytti edellisen tiedottajan aikana.
  Crocojen tapahtuma graafikat ja valokuvien taso on tehnyt huiman harppauksen eteenpäin kuten tuola ylempänä jo joku mainitsikin.

 • kiitos

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *