Roosters – 69ers

Viimeksi muokattu 22.6.2015 18:13 20

(2-1)

54

(1-1)

28
1 2 3 4  
14 19 14 7 54
12 0 0 16 28

29.6.2015 klo 18:30 Helsinki

Kaari

Roosters selvään voittoon 69ersista

Gridiron Staff 5. heinäkuuta 2015 11:07

Roosters sai heittopeliään tehokkaasti auki. Josh Hollingsworth heitti viisi touchdownia.

Lue lisää

Kommentoi

 • ROOSTERS !

 • Sori nyt vana mutta vedätte vesiperän. Tää matsi on kauden päämatsi ja tulee vähän ylläreitä peliin niin voi leuka venähtää.

 • Tähän otteluun ei ole kuin yksi suosikki, eli Roosters. 69ers pelaa nuoremman Johnsonin-palloa eli pitkiä pommeja lähtee takajalalta. Siellä on pari pätevää kiinniottajaa, mutta kun juoksu peli loistaa poissaolollaan niin Roosterssin helpo lähteä peittämään vain heittoa. Toki jos tilaa aukeaa niin Cedric ottaa hyvin äkkiä ne jaardit juoksemalla joita tarjolla on.
  Roosters taasen on pikkasen kärsinyt heittohyökkäyksen vajaa tehoista, juoksu kulkee kyllä nätisti, mutta heitto ei. Toisaalta nyt alkaa näkyä Roosterssin rutiini peleissä ja ”tyhmiä” virheitä ei enää juurikaan tule. Uskokin että tämän maalirikkaan ottelun voittaa Roosters yli 13 pisteen erolla. En kuitenkaan pidä täysin mahdottomana sitä että Sixtarit pääsisivät yllättämään jopa Roosterssin, jos Roosters ei saisi jostain syystä juoksua kulkemaan niin vaikeuksia tulee. Myöskin Cedricin kyky taikoa hajoinneista peleistä todella isoja pelejä voisi mahdollistaa heidän voittonsa.
  69erssille tästä viikosta tulee varmasti kauden vaikein kun jo torstaina Helsinkiin saapuu Trojans. Sixtarit ovat varmasti panostaneet kaikkensa tähän Roosters-otteluun (uskoisin sen olevan kaikin puolin tärkeämpi), joten viikon toinen ottelu tulee todella äkkiä. Tuskin mikään joukkue toivoisi tälläistä viikkoa jossa maanantaina on Roosters ja torstaina Trojans vastassa.
  Paikalle todellakin yritän päästä, olisikohan tässä jo kohta Rivalry-ainesta?

 • Tuntuu ainakin 69ers-puolella olevan (hyvää) vihaa Roostersia kohtaan ja myös pelaajat ovat jonkin verran huudelleet ennakkoon tulevaa voittoa. Toivottavasti tulee tasainen peli. Uskon, että pisteitä tulee molempiin päätyihin reilusti. Spears ei pelannut viime vuoden ottelussa ja hauska nähdä miten ninersin kotimaiset pelaajat pystyvät häntä taklaamaan. Roostersin takakenttä ei ole vielä vakuuttanut, jenkkicorneri vaikuttaa selkeästi viime vuoden importia huonommalta. Niners pystyy varmasti Sagnella ja Longilla iskemään sinne isoilla peleillä.

 • Rivalrystä voidaan puhua sitten kun toinen osapuoli pystyy esittämään jonkinlaisen uskottavan haasteen ottelun voittamisesta. Samaan hengenvetoon on todettava, että Roosters on heikentynyt niin merkittävästi, että voidaan etukäteen elätellä hienoisia toiveita siitä, että luvassa saattaa olla muutakin kuin ylijuoksu. Nyt on 69ersin importtien paikka ylittää itsensä ja tehdä tästä kunnon matsi.

 • Tänään olisi sitten jännitystä tarjolla kun stadin persut kohtaa Eiran porvarit. Jännitystä riittää tasan siihen alkuesittelyyn asti että uskaltaako kuusysit tulla edes tunnelista ulos ja riittääkö kondis esittelyviivalle asti. Siitä eteenpäin peli onkin jo valmiiksi taputeltu.

 • Vaikka oddsit ovatkin sitä vastaan niin toivoisin jotain todella shokkia liigaan tälle kaudelle. Muuten kesästä tulee kuollettavan tylsä. Ensimmäinen paikka tällaiselle olisi tänään. Voisiko 69ers tehdä jotain niin mahdotonta ja voittaa Roostersin? En usko siihen sitten millään, mutta olisihan se melkoinen paukku ja toisi mukavasti potkua kesän liigaan. Sitten vielä pari peliä ristiin kuten TAFT:lle voitto toisesta 69ers pelistä ja Porvoosta ja Seinäjoelle Roosterista niin alkaisi jännittää.
  Nyt tuntuu, että liiga junnaa tasaistakin tasaisemmin kohti ennalta arvattuja tuloksia. Toistaiseksi yllätyksiä ei ole nähty.

 • Niners ottaa pataan huolella. Ei näytä yhtään paremmalta kuin viime vuonna.

 • Vaahteraliiga alkais olla taputeltu. Kuolettavan tylsä sarja. Ja samaa tylsyyttä jäljellä vielä kahdeksan viikkoa…

 • Miten sen nyt ottaa… Jos oma jengi on hätää kärsimässä, niin siltä varmaan tuntuu. Toisaalta koko lajia ajatellen on hienoa katsella parhaan menestystä, sillä se toimii esimerkkinä. Loppupeleissä ei sitten mikään ole vielä taputeltu. Jokainen voi haastaa jokaista, vaikka runkosarjassa onkin mennyt riman ali: Roosters Trojanssia ja muut Roostersia. Finaali on aina finaali.

 • aika pohjattomasti jäi sikstarien uho lopulta. Huomioita pelistä:

  69ersin Linjojen pehmeys tuli karulla tavalla esiin. Samoin kenen tahansa suomalaisen puolustajan.
  Terrell Jackson on kova pelimies. Samoin roostersin itävaltalainen tukimies. RJ Long saa todella tehdä palkkansa eteen töitä, hirveän montaa lepodownia ei pelissä tullut. Saattaa torstaina vähän puhalluttaa Trojansia vastaan.
  Hollingsworthilta vähän parempi peli, mutta pitää ehkä ottaa huomioon, että 69ersin D ei ole kauhean kova mittari. Aitala ja Kankaanpää edelleen sivussa, ovatkohan kunnossa koko kautena?

 • No niinhän siinä kävi kuten ennustin tänään aamulla kärjessä on Helsinkiläinen joukkue 4:llä pisteellä.
  Ei saatu uutta Rivalrya vaikka kuinka salaa kaikki (ainakin minä) sitä toivoivat. Linjojen tasoero oli vaan jäätävä. Se jää aina välillä tälläiseltä perus penkkifutarilta herkästi huomioimatta, vielä kun tuolta punapaidoista puuttui muutama kovakin tekijä, niin unohdetaan koko juttu siitä Rivarystä.. Ehkä sitten ensi vuonna taas… Sixtareiden jenkit oli hyviä, tekivät kyllä sen minkä pystyivät nyt vaan eväät syötiin muualla (linjassa). Roosterssin joukkueelta musta aika perusvarmaa suorittamista, kyllähän tuo makaa aika paljon Spearssin harteilla, mutta tälläisissä otteluissa siellä pääsee muutkin hommiin paremmin. Roosterssille varmasti sopisi pelata jo torstaina, sen verran saivat noita avain jätkiä kierrätettyä, mutta mites 69ers tuosta palautuu? Henkisesti taas kerran tuli siltä pahimmalta viholliselta turpaan, fyysinen kuormitus oli kovaa kaikille tärkeille jätkille. Oliko potkaisia lomalla?
  Kaipaisin myös jostain nyt jonkun rehellisen totuuden Aitalasta ja Kankaanpäästä! Huhuja on vaikka millaisia, on sitä tai tätä krempallaan – eivät suostu maksamaan – epäilyksiä on vieläkin hurjempia, joten kiltti Roosters kertokaa nyt jotain!!

  Myöskin eilen kävi ilmi se että kuten pelkäsinkin tämän vuotinen sarja kaikesta vouhotuksesta huolimatta on jakaantunut muutamaan ryhmään:
  Ryhmä 1
  Trojans (parantanut viime vuodesta jonkin verran)
  Ryhmä 2
  Roosters (heikentynyt monella osa-alueella selvästi)
  Crokot (heikentynyt ihan pikkaisen)
  Ryhmä 3
  Porvoo (rinki on leveentynyt, jenkit huonontunut pl Runner, taso pysynyt ehkä samana)
  Ryhmä 4
  69ers (taso nousut, ei vaan riitä)
  Ryhmä 5
  Taft (taso heikentynyt kautta linjan, vieläkin ihmettelen Liljan ”näin kovia jenkkejä ei ole suomessa nähty” -väittettä.)
  Eli siis kausi pelataan ja lopuksi jännitetään miten päin Roosters ja S-joki on runkosarjassa.

 • Molemmat Aitala ja Kankaanpää olivat paikalla matsissa, siviileissä kylläkin.
  Eiköhän ne vielä kentälle ilmesty.

 • Olipas se aikamoinen pannukakku. Jatkan edellisen kirjoittajan huomioita:
  – 69ersin OL:ää vietiin kuin pässiä narussa. Cedric säkitettiin 3 kertaa (vaikka tilastoissa lukeekin 2, on Sarven tfl oikeasti säkki) ja joutui sen lisäksi pakenemaan pocketista jatkuvasti.
  – 69ersin DL ei saanut merkittävää painetta vastustajan QB:lle. Juoksupuolustus sen sijaan toimi ihan ok jättäen Spearsin keskiarvon alle 5 yds.
  – Sagne pelasin hyvin ja on todella vaarallinen pitkissä kuvioissa.
  – Long pelasi kahteen suuntan melkein koko matsin
  – Cedric heitti tapansa mukaan takajalkaroikkuja kolmoisvartiointiin ja tuloksena 3 interiä, joista kaikki muistaakseni ensimmäisen puoliajan aikana. Osan voi laittaa jatkuvan paineen piikkiin, mutta suurimmat virheet voisi välttää vaikka heittämälä pallon ulos sivurajsta.
  – 69ersillä ei ole juuri minkäänlaista juoksu-uhkaa ja erikoispeleistä puntit uhattiin blokata useaan kertaan.
  – Hollingsworth pelasi paremmin kuin aikaisemmissa peleissä vaikka pari hutia tulikin.
  – Roon rissut pudotti useamman helpon heiton, joista ainakin yksi olisi ollut maali.

 • Sarven TFL:n osalta näytti linjamiehet olevan yläkentällä taklaushetkellä, jolloin kyseessä ei voisi olla säkki, vaikka tilanne sinänsä säkiltä näyttikin.

 • Seison korjattuna. Tosin nykyäänhän saa hyökkäyksen linjamies olla blokkaamassa 3 jaardin päässä aloituslinjasta ennen kuin ollaan virallisesti yläkentällä (ei Turussa). Oliko tässä tapauksessa, niin en pysty varmaksi sanomaan.

 • @Kommentoija; ottamatta muuten kantaa kirjoitukseesi, sen verran korjausta, että TAFT:n jenkkejä ei ole missään yhteydessä sanottu kenenkään toimesta kaikkien aikojen parhaiksi jenkeiksi Suomessa vaan TAFT:n uudelleentulemisen (2000 luvun loppu) jälkeen ennakkoon parhaiksi jenkeiksi jotka ovat TAFT:saa pelanneet.

 • Huhut Aitalan ja Kankaanpään välirikosta seuran kanssa ovat aivan täyttä skeidaa.

 • @Faktat: hyvä korjaus, jotenkin se oli mieleeni tuossa muodossa. No mutta edellenkään en ole vielä ainakaan aivan varma onko ne niin kovia kuin odotettiin.
  @puuttuvat kukot: Sitä en itsekään ole epäillyt. Pyrin vaan tuolla kertomaan mitä tälläinen radiohiljaisuus saa aikaan, huhut senkun yltyy.. Itse en ainakaan ole missään nähnyt mitään juttua herrojen tilanteesta ja kuten sanoin tullaisia huhuja sitä kuulee. Itsekin ihmettelin tuota huhua että välit ei olisi kunnossa seuraan, mutta silti ovat sivurajalla..

 • Eilinen peli oli surullinen osoitus mikä on ero hyvin ja huonosti valmennetun joukkueen välillä. Sixtareilla on pelimerkkejä (pitkälti ulkolaisia) riittävästi, jotta joukkue voisi haastaa suurempiaan. Ehkä tämän vuoksi kotimaisten pelaajien kehittämiseen ei olla panostettu. Oli kyse taidoista tai taktisesta osaamisesta, suomalaisten puolustuksen kaverien tekeminen oli pitkälti epävarmaa säntäilyä. Vastuut hukassa useampaan otteeseen. Hyökkäyksen linjalleen sixtarivalmennus ei mitään mahda, mutta muualla tuntuu, että luotetaan importtien ja Sagnen tekevän yksin kaikki pelit muiden ollessa paikalla todistamassa. Siellä on suomalainen runko, jonka on pakko olla parempi mitä eilinen peli osoitti.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *