Rautamalja: Bears – Bouncers

Viimeksi muokattu 16.8.2016 21:21 12

(7-2)

21

(5-5)

23
1 2  
14 7 21
14 9 23

21.8.2016 klo 15:00 Pori

Kakkosdivisioonan mestari kruunataan päivä Spagettimaljan jälkeen. Mestaruudesta taistelevat Pori Bears ja Mikkeli Bouncers.

Kaari

Bouncers voitti Rautamaljan

Gridiron Staff 26. elokuuta 2016 0:14

Mikkeliläisjoukkue nousi runkosarjan kolmannelta tilalta lopulta mestaruuteen saakka.

Lue lisää

Kommentoi

 • Tämänkin ottelu näkyy sajln streamina.. ihan hieno panostus liitolta

 • Bouncersille mestaruus 21-23! Aivan käsittämätön liki 50-jaardinen potkumaali, jolla 2min ennen loppua ohi. Uskomaton potku – ja mihin paikkaan!

 • Tappio varmasti bearsille, mutta kyllä bouncers halusi tätä enemmän ja se näkyi tulostaululla viimeisen vihellyksen jälkeen. Loistava nousu Bouncersilta 14-0 tilanteesta voittoon!!! Ykköseen?

 • Hieno idea ja toteutus liitolta tuottaa näinkin tasokasta kuvaa eri maljoista. Vielä Tinamalja jatkeeksi?

  Nyt on ykkösen asema mielenkiintoisessa tilanteessa. Sinne tarvittaisiin kaksi joukkuetta lisää, mutta haluavatko Pori ja Mikkeli nousta? Steelersin tapaan kotimaisin voimin ykkösessä pelaaminen taitaisi muodostua näille kahdelle ikäväksi kokemukseksi yhtään vähättelemättä joukkueiden tasoa. Rosteria pitäisi kasvattaa melkoisesti ja vielä tasokkailla pelaajilla tai rahaa pitäisi löytyä importteihin. Onnistuuko se, on seuran johdon asia. Osuvin vahvistuksin kaikki on tietenkin mahdollista. Samaan aikaan kolmosessa on neljä kakkosen tasoista joukkuetta, joilla saataisiin uutta verta ja mielenkiintoa myös siihenkin sarjaan. Sen jälkeen kolmonenkin olisi tasainen sarja.

 • Missä viipyy nimimerkki katsomo katsoja omien viiltävien analyysien kanssa?

 • kuinka vähän kakkosdivari tai edes sen maljamatsi vaikuttaa kiinnostavan ketään! Keskustelua ei käydä juuri lainkaan mistään asiasta, kolmosenkin meiningeistä kuhistaan melko paljon enemmän…

  Rautamalja matkasi tänäkin vuonna täysin oikeaan osoitteeseen! Mikkeli hävisi monta matsia runkosarjassa pienten epäonnistumisten vuoksi, olisi voinut olla aivan erilainenkin recordi. Finaali aivan huikee matsi, Mikkelinkin hyökkäys rullasi erinomaisesti. Pori ei tuonut mitään uutta, eikä rutiini riittänyt enää kun Mikkelin D otti runkosarjassa toimineet juoksut pois.

 • Ei tätä tainnut kukaan nähdä ennalta. Mikkeliltä piti tulla ihme, että voittaisi. Ei porukka katsonut livenä, mutta kuitenkin löytyy onneksi vieläkin sajl YouTubessa. Oli erittäin viihdyttävä matsi ja tuotannon taso selostuksineen erinomaista. Puoliajalla jos olisi jotain spekkausta käyty läpi vielä, niin bravo. Nyt oli vain cheerleader esitys ilman ääntä. Jos edes musiikki olisi ollut. Porin Al Michaels ja John Madden oli aika hyviä.

 • Old school Bear myös erikoisen hiljainen. Eikös hänellä ollut varma kausiennakko tehtynä ennen kauden ekaa peliä, ja Rautamalja-pelin piti olla tylsä? Ei tylsältä näyttänyt…

 • Bouncers pelasi hienon nousujohteisen kauden. Parani loppua kohti, vaikka olikin todella hilkulla että edes pääsi playoffeihin. Esim Ecg:n voitto GH:sta viimeisellä kierroksella olisi muuttanut Ecg:n playoffeihin. Nyt oli tiukka kausi ja yllättävä loppu. Erinomaista, toivottavasti tämä live stream touhu yleistyy jatkossa. No, muut sarjat jatkuu vielä, seurataan niitä ja toivottavasti niistäkin tulee Spagettimaljan ja Rautamaljan tasoisia otteluita. Vaahtera näkyy kyllä, mutta saadaanko myös Tinamalja nähtyä streaminä.

 • pikkupaikkakunnalta nimeltään Mikkeli: http://www.lansi-savo.fi/urheilu/muut-lajit/bouncersilla-tuplajuhlien-vuosi-ladyt-voittivat-1-divisiooonan-mestaruuden-349720 Savolaiset on vissiin nii tyhmiä, että uskovat omaan tekemiseensä loppuun saakka ja sitten käy näin! Onhan siellä kai jotain tehty oikein lujan uskon lisäksi kun joka sarjassa johon joukkueita osallistuu, on tuloksena mestaruus…

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *