Puolivälierä: Lions – Nordmen

Viimeksi muokattu 10.8.2015 21:56 30

(5-4)

06

(5-4)

12
1 2 3 4 Jatkoaika  
0 0 6 0 0 6
0 6 0 0 6 12

15.8.2015 klo 18:00 Lohja

Kaari

Nordmen selvitti tiensä kolmosen välieriin

Gridiron Staff 17. elokuuta 2015 10:49

Jatkoaikavoitto Lohja Lionsista vie pohjoisen joukkueen seuraavaksi Poriin.

Lue lisää

Kommentoi

 • 20-14

 • 20-14

 • 21-20 ja sitten maanantaina muutetaan 0-30

 • :-)

 • Juuri näin. Tilausbussi ei saavukaan Napapiirille, eli Lohjan syy. Protestia vaan liittoon ja kurinpitovaliokunta tekee päätöksen Rovaniemen neitien eduksi ja 0-30 lopputulos nuijitaan kabinetissa taululle. Loppuottelu samalla päätöksellä Rovaniemelle koska niillä on pitkä matka monta kertaa vuodessa joka paikkaan. Loppuottelussa vastustaja hakkaa Rollot 0-100, MUTTA… Manjana onkin juossut pallon kanssa sivurajan kohti ja kompastunut epämääräisissä olosuhteissa ja koska YouTube, kurinpitovaliokunta ottaa kantaa ja Neljäntuulenhattuset leivotaan mestareiksi. Turha koittaa kurinpitova.. Rovaniemi voittaa.

 • Todella epäasiallinen ja suorastaan rasistinen sävy tässä viimeisessä tekstissä. Nyt ollaan jo siinä pisteessä, että rasismia aletaan kohdistaa suomalaisiin jopa asuinpaikan perusteella. Mitään asiaa tuossa ei ole, vaan pelkkää pilkkaa niin rovaniemeläisiä kuin espanjalaisiakin kohtaan. Itse ennustin yli kaksi vuotta sitten Rovaniemen nousevan vielä korkealle ja pysyttelen siinä ennusteessa. Onneksi olkoon hienoista tuloksista kovatasoiseksi muodostuneessa kolmosessa. Jos ei nousua tänä vuonna niin seuraavana.

 • Tiedoitusosastolle tiedoksi, sarkasmi on taitolaji…

 • Rasismi-korttia heilutettu. Nyt odotellaan milloin nousee natsi-kortti..

 • Höpölöpö. Opetellaan edes vähän kunnioittamaan vastustajia.

 • Lohja voitti runkosarjan kohtaamisen, mutta sen jälkeen molemmat joukkueet ovat muuttuneet. Lohja on parantanut tasoaan kuin sika juoksuaan, ja Rovaniemelle on tullut vahvistuksia QB/WR osastolle. Lisäksi edellisestä pelistä itävallan vahvistus pääsi huilaamaan loppupelin jo alkuvaiheiden aikana. Eli toisin sanoen edellisestä pelistä ei voi vetää muuta johtopäätöstä kuin että peli pelataan hienolla kentällä ja hyvässä säässä.

  Toiseen puolivälieräpariin verrattuna tässä pelissä molemmat joukkueet uskovat aidosti siihen että ovat parempia kuin toinen ja jatkavat matkaa kohti Poria. Todennäköisesti pelistä tulee tiukka eikä kumpikaan joukkue anna tuumaakaan periksi. Kannattaa ehkä tulla katsomaan hieman kauempaakin, mitäpä muutakaan sitä voisi tehdä lauantaina kuudelta illalla.

 • Uskoisin ettå tulee todella tiukka peli. Ekassa kohtaamisessa suurin kompastuskivi oli meillä kokemattomuus. Davidin ulosajo oli paskamainen homma mutta eipä se siihen kaatunu mitenkään. Omasta mielestä paras mahdollinen vastustaja playoffeihin

 • Mitäs jos Huikari koittaisitte kerrankin pärjätä muuten kuin importeilla? Importit 3.divarissa on jo naurettavaa, tuomioista itkeminen farssi. Vitun rovaniemi. Toivon että nousette 2.divariin jossa ECG vetää teitä palloon 80-0

 • Filebacker, näin sitten niputit epäurheilijamaisen käytöksen ja rasismin. O tempora, o mores.

 • Jollain on tosi pahoja traumoja. Ikävä kyllä toisten pilkkaaminen vain pahentaa olotilaa. Koko keskusteluketju on aivan päätön, mutta silti mietityttää, missä kohtaa kommenttejani on edes sivuttu epäurheilijamaista käytöstä.

 • ”Höpölöpö. Opetellaan edes vähän kunnioittamaan vastustajia.”
  –> Jos ei kunnioita vastustajaa, niin itse pidän sitä epäurheilijamaisena käyttäytymisenä. Veikkaan, että moni muu tekee samoin.

  Tuo nyt ei kuitenkaan ollut viestini pointti vaan se, että vedät rasismi-kortin esiin kun joku epäkunnioittavaan sävyyn kirjoittaa Rovaniemen joukkueesta. Omasta mielestäni puhutaan nyt aivan eri luokan asioista. Tuo rasismi-kortti (kuten natsi-kortti) on aina hyvä vetää esiin silloin kun ei muuten pysty argumentoimaan asiaansa/kantaansa.

 • Natsi-vertaukset eivät kuulu tähän millään tavalla. ”Rovaniemen neitien”, ”Manjana” ja ”Neljäntuulenhattuset” ovat mielestäni pilkallisia syntyperään (-paikkaan) viittaavia ilmaisuja, joilla vähätellään ihmisiä. Jos se ei ole rasismia, niin mitä se on? Ei ainakaan mitään asiallista. Toinen tai ehkä sama sankari käyttää ilmaisua ”Vitun rovaniemi”. Mitä se on? Vähä-älyistä ilmaisua? Tälle jälkimmäiselle sankarille pienenä vinkkinä: ECG ja moni muukin 2-divarin joukkue on aika lailla samalla tasolla kuin kolmosen parempi puolisko, mihin Rovaniemikin kuuluu.

 • Täällä on vain helppo huutaa nimimerkkien takaa. Jos on valittamista importeista (johon David ei kuulu) niin voitte ottaa suoraan sähköpostilla yhteyttä. Kun säännöt ei kiellä asiaa niin luulisi että on jokaisen oma asia tuoko importteja ja mitä niistä maksetaan jos maksetaan ;)

 • Lohja vie ja rovaniemeläiset ulos, veikkaus 21-12

 • Jari, ei kukaan kai täällä olekaan kirjoittanut, että importit olisi sääntöjen vastaisia. Sarjatason hengen vastaisia ne on mutta tuo hyvä urheiluhenki ei taida siellä teilläpäin olla kovin isossa arvossa (vrt. vastalause tuomarivirheestä kun häviätte pelin).

  Kai tuo importtien tuominen on jollakin tasolla ymmärrettävää kun Suomi-runko on teillä niin huono. Itse en silti lähtisi tuolle tielle mutta te sitten päädyitte toiseen ratkaisuun.

 • Voisin veikata että yksikään joukkue kieltäytyy jos joku haluaa tulla pelaamaan.

  Ai niin peli päättyi 6-12 jatkoajalla

 • Ei mutta veikkaan, että lähes poikkeuksetta 3. divarin joukkueet eivät maksaisi kyseisten pelaajien kuluja ja asettaisi heitä näin eriarvoiseen asemaan muiden pelaajien kanssa. Mutta kuten olen jo kirjoittanut, tuo on teidän tapa toimia samoin kuin se vastalause.

  Lohjalle toivoin voittoa jo ihan siitä syystä mitä se teidän vastalausefarssi aiheutti heille. Porissa teille tulee kylmää kyytiä. Harmi, sillä olisi hauska istua finaalissa katsomossa ja seurata miten Kotkat toistaisivat alkukauden murskajaiset.

 • Mitä se vastalausefarssi sitten aiheutti Lohjalle? Sehän meni niin, että Nokia voitti pelin, mutta myös Nordmen sai siitä pisteet sarjataulukkoon. Nordmen oli kuitenkin sarjassa sijalla 5. jolla he olisivat olleet joka tapauksessa, vaikka eivät olisikaan saaneet niitä 2 lisäpistettä. Lohja päätyi sijalle 4. joten heidän sijoitukseensa tämä tapaus ei vaikuttanut mitenkään. Miten siis Lohja kärsi tapauksesta?

 • Sen verran se aiheutti että Lohja joutui pelaamaan Lahtea vastaan oikeilla panoksilla. Olisi voinut käyttää hyvänä harjoituksena uusien pelien toteuttamiseen ja vähälle peliajalle jäänneiden pelaaijen peluutukseen? Valmistautuen pudotuspeleihin.
  Importteihin en ota kantaa, ovat selvästi kovia vahvistuksia. mutta omalla toiminnallaan Rollo leimannut joukkueensa muiden silmissä hyvän urheiluhengen vastaiseksi.

 • Nyt on pakko ottaa kantaa tähän urheiluhenkeen. Kyseinen vastalause lähti siitä että tuomari ei korjannut missään vaiheessa että kyseessä ei ollut td kuin vasta noin 5 peliminuuttia myöhemmin. Niin meidän pelaajat kuin nokianki pelaajat tinkasi että mistä LISÄPIESTE potkaistaan. Vastalausetta ei oltaisi tehty jos pt olisi asian korjannut että kyseessä ei ole td

 • Ja tuosta päätöksestä on turha meille kiukutella. Asia olisi voitu ratkaista kolmella tavalla hyväksyttyyn lopputullokseen. Nyt sovellettiin sääntöjä ja kärsijöinä oli kotka ja lohja johon me emme olleet mitenkään syyllisiä

 • Täällä jengi valittaa ihan sääntöjen sisällä tapahtuvista asioista. Vaikkakin valituksesta voi olla mitä mieltä tahansa, on se liitto se joka viimeisen sanan sanoo ja se mitä on sanottu on ihan täysin laillisuuden sisällä. Ja importeista vinkuminen, oikeasti? katkeran kuulosta porukkaa. Ehkä SAJL:n pitäisi kustantaa joka joukkueelle Nessut tänä vuonna.

 • Tosiaan Rovaniemen valituksella ei ollut muuta vaikutusta kuin, että Lohja joutui pelaamaan Panthersia vastaan täysillä alkuasetelmien pohjalta. Tilanne olisi voinut olla helposti myös täysin toinen… Paras lopputulos olisi ollut lohjalaisten avainpelaajien lepuuttaminen, playoffseja varten treenaaminen ja Panthersille se ainoa voitto.
  Rovaniemi kerännyt kyllä kilokaupalla sitä itseään omaan niskaansa, vaikkakin ansaittu voitto todnäk olikin. Toivottavasti videolla ei ole esim pudotettuabheittoa maalialueella, sen pohjaltahan voisi laittaa molemmat välieriin ja pudottaa Porin.

 • Ohhoh – ”joutuivat pelaamaan jenkkifudista täysillä ja oikeilla panoksilla” – no kyllä sitten oli tosi vakava paikka.

 • Eikös vois jo siirtyä eteenpäin? Lohjalla pelattiin huikea jännitysnäytelmä ja hemmetin hyvä jefupeli. Rollo jatkaa poriin ja Lohjalla suunnataan katseet tulevaan. #farssi meni, toivottavasti liitossa otetaan edes opiksi ja tulevaisuudessa perseillään vähemmän.

 • Kyyberi puhuu asiaa..helkutin moinen jännitys näytelmä lohjalla pleikkarit vimosen päälle,peli vain taipui roviksen suuntaan tätä kun on urheilu, rovaniemi ja lohja ovat varmaan saanet kauden tavoitteet jo ja suuntaavat katseet tulevaan, rovaniemi antaa varmaan parastaan porissa mutta siellä on joukkue joka haluaa sarjaa ylenmäs ja mielestäni kauden näytöilä sen ansaitsee..rovaniemen tekeminen ja paluu jefu kartalle on hieno juttu,sen mollaaminen on varmaan yksittäisten hemmojen puuhastelua joka kannatee lopettaa jo heti miten, rovaniemelle onnea tulevaan porin peliin jos ei nyt niin onhan seuraavat vuodet jos eteen päin haluavat.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *