Panthers – Vikings

Viimeksi muokattu 10.5.2015 11:05 9

(0-4)

18

(2-2)

26
1 2  
6 12 18
19 7 26

4.7.2015 klo 13:00 Lahti

Kaari

Vikingsin puoliaikajohto piti loppuun saakka

Gridiron Staff 5. heinäkuuta 2015 11:22

Ottelun Lahdessa päättyi vieraiden 18-26-voittoon.

Lue lisää

Kommentoi

 • Meikäläisen ennakkoon ei enään kerennyt, mutta Vikings on hommannut riveihinsä espanjalaisen Ali Mouline Solerin.

  3. divisioona ennakot löytyy täältä: https://faneille.com/jefu/kohti-tinamaljaa-viikko-5-kriisiseura-wolverines-kaipaa-voittoja/

 • Ottelu päättyi 18-26. Vikings päästi Panthersin turhan mukaan otteluun viimeisellä neljänneksellä.

  Vaasalaisten RB oli ottelen hahmo.

 • Vikings ei päästänyt, vaan Panthers tuli mukaan peliin. Pelaajat joutuivat alun alkaenkin pelaamaan oudoilla pelipaikoilla, linja pelasi kahteen suuntaan ja ukkoja tippui pelin tiimellyksessä. Mutta tätä se jefua on. Olen kuitenkin todella ylpeä koko joukkueesta, kukaan ei antanut periksi. Henki oli hyvä.

  Raikko Koski #52, puolustuksen koordinaattori

 • No vaasalaiset oli pelissä alle 20 ukolla ja se alkoi näkymään viimeisellä neljänneksellä. Lisäksi Vikings muutti pelikutsujaan huomattavasti 6-26 tilanteessa.

  Pelihän olisi voinut ratketa jo ennen puoliaikaa, mutta hieman kummallinen 15 jaardin lippu* ja 2 syötönkatkoa muuttivat pelin kulkua huomattavasti. Kyseisten asioiden takia kun Vikings jätti redzonelle 21 pistettä toisella neljänneksellä.

  Panthersin nuori QB Huhtinen pelasi 2 syötönkatkosta huolimatta kauden parhaan ottelunsa. Tänään Huhtinen malttoi heittää palloa myös katsomaan ja huonoja ratkaisuja ei nähty oikeastaan ollenkaan. Toinen syötönkatko kun oli täysin WR virhe ja toinen taas oli siinä rajoille voiko sen laskea yksistään QB piikkiin.

  Kokonaisuute ottelu oli hyvin viihdyttävä ja tapahtumia riitti. Panthers olisi voinut jopa voittaa ottelun jos se olisi pystynyt edes kohtalaiseen juoksupuolustamiseen. Tänään kuitenkin Panthersin juoksupuolustaminen oli surkeaa ja Vikings hyödynsi sitä surutta.

  *-tuomarit kyllä jatkoi valitsemallaan linjalla läpi ottelun. Itse en vaan ymmärrä täysin selkeän facemaskin liputtamatta jättämistä ja siitä seuranneen huudon liputtamista.

 • 19 ukkoa taisi olla, mutta siitä huolimatta moni ei joutunut pelaamaan kahteen suuntaan. Meillä oli 23 ja varsinkin tosiaan linjassa vähän miehiä. Juoksupuolustus toimi välillä ja välillä ei. Pitkät heitot alussa satuttivat kuitenkin meitä enemmän. Yleensä johdossa oleva joukkue rupeaa kuluttamaan kelloa, kuten nytkin kävi. Ja taas sinulla on valikoiva muisti, joka tarkoituksella tai tahattomasti. Lähes samanlainen 15 jaardin tilanne tuomittiin myös meille.

 • Siksi sanoin, että jatkoivat valitsemallaan tiellä läpi ottelun. Eli koitin kyllä nostaa teidän saaman lipun myös esille. Vikings lippu vaan tuntui todella kohtuuttomalta, koska tapahtuma oli 1 jaardin kohdalla ja huuto tuli täysin aiheesta eikä kohdistunut tuomareihin. (Lisäksi oli vastaavista tilanteista ensimmäinen)

  Itse en olisi liputtanut kyllä kumpaakaan tilannetta ja harvemmin noista lippu lentääkään. Tuomaristolle pitää silti nostaa hattua, koska pitivät valitsemastaan linjasta kiinni myös toisessa tilanteessa.

 • Mahtavat tuomarit oli mielestäni. Lippua tuli ja siitä rankaistiin asian mukaan mutta porukkaa pihalle ei heitetty. Kyseessä 3div. ja kentällä paljon rookieita jotka tekivät asioita kokemattomuudestaan eikä vahingoittamisen halusta.

  Jokainen tilanne mistä mietin näkiköhän tuomari tuon oikein (oli sitten meitä vastaan tai puolesta) niin tuomioista olin täysin samaa mieltä.
  1. kyllä kickoffissa koski meihin ennen kuin vieri ulos
  2. ei menny haarukan sisään vaikka olikin hyvin lähellä
  etc.

  Ja mitä pukkarin edessä ottelun jälkeen toisillemme juteltiin 3 divarin pelaamisesta on usein parasta kun pelataan kovaa mutta rehdisti. Paikka kehittyä ja pitää hauskaa!

  Anttila #99 (Tässä pelissä nro:lla 55)

 • Jokaisen urheilijan tulisi tietää se, ettei tuomarit näe kaikkea, ja hyväksyä se. Se ei tietenkään tarkoita, että pitäsi tarkoituksella jättää joku toinen asia liputtamatta, että tuomiot olisi ”tasan.” Aina ei nähdä aloittajaa, mutta lopettaja löytyy lähes aina. Niin se vaan on aina ollut, ja tulee aina olemaan.

 • Lahden rollaava QB pelasi hyvin, muiden pelatessa samaan tahtiin asioissa — vaikka Vaasan puolustus oli varautunut täkkeleiden ulkopuolelta pelaamiseen.
  Vaasan pelin ratkaisi RB Lehtimäki joka piti koko ajan juoksu-uhkaa, eikä vapauttanut puolustusta painottamaan enempää heittopuolustukseen.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *