Panthers – Tarto Titans

Viimeksi muokattu 13.5.2016 22:08 13

(2-3)

12

(2-4)

30
1 2  
6 6 12
18 12 30

16.7.2016 klo 13:30 Lahti

Kaari

Titans yllätysvoittoon Lahdessa

Tuomo Tomperi 16. heinäkuuta 2016 20:04

Virolaisjoukkue Titans ilmoittautui tosissaan pudotuspelikilpailuun voitollaan Lahti Panthersista. Vieraissa kaikki ottelunsa pelaava Titans jatkaa liki täydellä varmuudella pudotuspeleihin, jos se saavuttaa vielä yhdenkin voiton tänä kesänä.

Lue lisää

Kommentoi

 • Jaahas, teknisen vian takia tämän viikon matseihin ei päässyt muutamaan tuntiin kirjoittamaan mitään. Asia on nyt korjattu, ja homma toimii.

  Tämän ottelun vei näemmä Titans. Käykö siis lopulta niin, että virolaisjoukkue matkaa pudotuspeleihin? Homma taitaa ratketa lopulta vasta viimeisen kierroksen Titans-Blaze-matsissa.

 • siellä Lahdessa tosiasiassa mättää? Vahva veikkaus, että Sampsalla ja Anssi Kaik kosella on vahva yhteys tekemisen laatuun. On nimittäi semmosia seppiä nämä herrat että pilaavat potentiaalisimmankin tiimin joukkuehengen ja sitä myötä taistelutahdon. Lisäksi tietotaito lajista käytännössä puhdas nolla… Suomen alasarjojen jefuskenen syytä olla varpaillaan ja ymmärtää olla ottamatta kyseisiä kavereita edes pelaajiksi saati suurempaan rooliin! #winkwink #justsaying ;)

 • Mikä sinua mättää?

 • Kalahtiko? Vaikka eihän se voi olla parin harrastelijan vika ettei Lahteen tule menestystä jenkkifutiksessa. Nimet vaihtuu seuroilla ja toimijoilla mutta kulttuuri ei. Onneksi sentään cheerleaderit osaa kilpailla.

 • Mutta naurattaa

 • Taitaa Panthersin piireissä olla aika lailla masokisteja, jos tämä(kin) kausi naurattaa.

 • Taitaa olla kyllä ongelmat jossain muussa kun parissa kaverissa. Ja uskon et jos seuran johto on fiksu niin niihin ongelmiin pitää saada ratkaisu et pojat pääsee pelaan voittavaa jefua. Kuitenkin seuralla on pelaajia hyvin ja halu pärjätä niin nyt sielä on iso lukko jossain.

 • Totta, lopetetaan kaikki urheilu kun suomalainen ei menesty missään ☺ voit aina olettaa ja kirjoittaa mitä sylki suuhun tuo jos se sinusta tekee paremman ihmisen.

 • Ei kannata lopettaa. Lahdessa menee todella hyvin, kun vaan tehdään määrätietoisesti töitä samalla toimivalla kaavalla kuin ennenkin. Mitään ei kannata muuttaa.

 • Pantherseilla on kaikki mahdollisuudet saada homma rullaamaan, mutta se vaatii luultavasti ulkopuolisen valmentajan ja tarpeeksi hyvän sellaisen. Muutos tapahtuu välittömästi ja vaikka valmentajan pesti jäisi vain yhdeksi vuodeksi, vaikutukset jäävät perinnöksi. Tämä on nähty niin monta kertaa Suomi-jefussa kaikilla tasoilla. Parempaa investointia ei ole, kuin laittaa rahat kunnon valmentajaan. Eikä tämä ole kritiikkiä nykyisiä kohtaan. En edes tiedä, keitä he ovat. Ulkopuolisen on vain helpompi tehdä muutoksia ja on luonnollista, että ostamalla valmentajan saa kerta heitolla mukana valtavan määrän kokemusta.

 • Suurimmat ongelmat yleensä seurajoukkueissa löytyy narsistisista persoonallisuushäiriöistä kärsivistä seurojen pyörittäjistä, ei niinkään sivurajoilta tai kenttärajamerkintöjen sisäpuolella olevista henkilöistä. Monessa seurassa seurajohto toteuttaa jotain omaa ihmeellistä päähänpinttymää tai pakkomiellettä jonka takia sitten koko seura kärsii. Osalla seurojen puheenjohtajista on joku kummallinen käsitys että he ovat se joka päättää koko seuran asiat ja vielä simppelimmät hallituksen jäsenet sekä jäsenistö toimivat kuin lampaat tarkistamatta miten asian laita todellisuudessa on.

 • Onko patherssin win-loss suhde kenties suomen huonoin viimeiseltä viideltä vuodelta?? Samaan kastiin menee indians, taft, sipoo. Ecg oli pitkään joka sarjan heittopussi mutta saanut pinkuhiljaa käännettyä kurssiaan ylöspäin. Inkkarit on syöksykierteessä liigahöntyilyn jälkeen ja taftilla se kierre on alullaan kanssa. Sipoo ei ole hirveästi juhlinut voitoilla sen jälkeen kun kävivät divarissa. Trojans sai kelkan käännettyä muutama vuosi sitten. Ero pantherssiin on se etteivät he ole koskaan voittaneet pelejä vaan ovat alusta asti olleen pohjilla. Toisessa päässä on taas omien sarjojensa ikimenestyjät roosters, crocodiles, royals, huskies, pori (piti välivuoden mutta taas voittaa), nokia (välivuosi myös mutta on voittamisen kulttuuria). Pointti on vaan se että monilla joukkueilla recordi heittelee ja muutamalla harvalla tulee aina voittoja ja sit on muutama jengi jotka ei saa menestystä ei sitten millään. Tasan ei käy nallekarkit kaikilla…

 • on siitä kyllä kummallinen porukka että eivät ole niitä voittoja saaneet koskaan… Nykysin kolmonenkin on kova tasoinen mutta muutama vuosi sitten kun Pantherskin aloitti oli alasarjat aika paljon surkeempia tasoltaan. Ja eikö siellä ollut se kokenut Carvalho vai mikä se jenkkiukko oli? Niinsanotusti ulkopuolinen hahmo pistämässä hommaan vauhtia heti alusta alkaen, mutta ei sitten millään halua Pantterit ottaa opikseen! Myös tuolla aikaisemmissa kommenteissa mainitut kaksi herrasmiestä voivat kyllä olla aikamoinen riippakivi seuralle isoine egoineen ja puheineen, teot hyvin vaatimattomia

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *