Panthers – Lions

Viimeksi muokattu 7.5.2017 19:25 7

(0-2)

06

(4-0)

44
1 2  
0 6 6
30 14 44

17.6.2017 klo 17:00 Lahti

Kaari

Lionsille jälleen voitto kolmosessa

Gridiron Staff 25. kesäkuuta 2017 17:06

Tappioitta kautensa avannut Lohja Lions nappasi selkeän voiton Lahdessa.

Lue lisää

Kommentoi

 • 6-44

 • Lahti, tuo jenkkifutiksen musta aukko joka imee pelaajista kaiken potentiaalin. Kuudes kausi menossa ja yhtä monta voitettua ottelua. (6-34). Jets sentään voitti yhtä monta jo yhdessä kaudessa.

 • Itseasiassa kuudes kausi ja 5 voittoa pantherssilla kasassa. 2012 yksi voitto, 2013 yksi voitto, 2014 yksi voitto, 2015 nolla voittoa, 2016 kaksi voittoa (joista toinen malmin hylkäys…) ja tällä kaudella viellä nolla. Tarkista faktat ennen kuin rupeat huutelemaan :D

  Lahdessa jos pelaajat pysyisivät kaudesta toiseen voisikin olla asia aivan toinen. Paha lähteä aina uuteen kauteen rakentamaan uutta joukkuetta, kun 50% pelaajista rookieita.

 • Lahdessa on kyllä tehty jo vuosia asioita kovalla innolla, mutta aina jokin menee mönkään. Joukkueesta tosiaankin vaihtuu joka kausi vähintään kymmenen pelaajaa. Joka vuosi kourallinen pelaajia kyrpiintyy tuohon puuhasteluun ja tälläkin hetkellä suomen kärkisarjoissa pelaa entisiä panthers pelaajia jokuisia. Ainakin hämeenlinnassa, porvoossa, jyväskylässä pelaa entisiä lahtelaisia.

  Joka kausi uutisoidaan, että nyt on uusi ilme ja seura lähtee nousuun. Toivottavasti se nyt piakkoin tapahtuisi jo, sillä lahti taitaa olla viimeisiltä vuosilta suomen huonoin joukkue. Hatun nosto kuitenkin siitä, että joukkue kasaa kuitenkin joka vuosi uuden rookie lauman ja seura ei vissiinkään ole kaatumassa mihinkään. Toisin kuin esimerkiksi mitä saman tason joukkueille salolle, lappeenrannalle ja liedolle kävi..

  Tsemppiä lahteen ja toivottavasti voittoja tulee ja hommaan saadaan jatkuvuutta!

 • Näinhän se taitaa vähän siellä olla, että joka vuosi saavat raapia kasaan pitkälti uuden jengin. Lahdessa samaa kirousta, kuin oli Sipoolla vuosia. Pelaajia kasvatetaan ja sitten siirtyvät muualle voittojen/työn/opiskelun perässä. Tälle kaudelle Sipoo sai ansaitsemansa ”lottovoiton” kovien paluumuuttajien merkeissä ja heti alkoi voittoja napsumaan.

  Lahdesta on lähtenyt kyllä hyviä pelaajia muualle, jos nämä aikanaan menisivät takaisin, niin tulostakin syntyisi varmasti. Hatun nosto paikallaan kyllä tuosta, että jaksavat puskea ja pitävät seuran pystyssä. Liikaa nähty parin vuoden aikana vetäytymisiä sarjoista.

 • Kyllähän tuo Lahti on puhdasta paskaa, sille on syynsä, että homma ei toimi. Surkuhupaisaa puuhastelua. Haha ja ”samantasoisia” joukkueita vetäytynyt ja Lappeenranta mainittu? Ritarit pelas kuitenkin liigaakin aikanaan… Painii hieman eri sarjassa kuin lahti joka ei ole koskaan saavuttanut mitään.

 • Ja sitten kun alkaa valoa näkymään tunnelin päästä niin se onkin yli ajava Coach D -juna.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *