Panthers – Bouncers

Viimeksi muokattu 25.4.2014 15:34 31

(1-5)

08

(6-1)

42
1 2  
0 8 8
14 28 42

26.7.2014 klo 16:30 Lahti

Kaari

Liigan kärkiottelu viikonlopun odotetuin kamppailu

Tuomo Tomperi 26. heinäkuuta 2014 10:42

Crocodilesin ja Roostersin huippuottelussa on panoksena Vaahteraliigan kärkipaikka. Viikonloppuna pelataan myös viidellä muulla paikkakunnalla.

Lue lisää

Bouncersille kotietu voitolla Panthersista

Gridiron Staff 28. heinäkuuta 2014 20:13

Vain yhden ottelun tällä kaudella hävinnyt Mikkeli Bouncers varmisti runkosarjan kakkostilan jo ennen viimeistä kierrosta.

Lue lisää

Kommentoi

 • Panthers – Bouncers 8-42.

 • Lukemat kyllä kertoi kaiken. Lahti kyllä roikkui puoliajalle asti mukana, jopa puoliajan jälkeen nopea TD herätti uskoa. Mikkeli kuitenkin laittoi lisää kaasua kun Lahti pystyi TD tekemään.

  Lahden TD jälkeen Mikkeli palautti potkun pohjiin mutta hieman huutamalla tullut lippu viivytti minuutilla savolaisten voitonmarssia. Itse en olisi lippua heittänyt koska bloki tuli kylkeen eikä selkään, koville joutuneet tuomarit kuitenkin armahti lahtea huutelun päätteeksi ;)

  Mikkeli kuitenkin näytti miksi se pelaa noususta 2.divariin tämän kauden päätteeksi. Tasoero oli sen verran selkeä kuitenkin puoli ottelua.

  Lahden taso laski ECG ottelusta selvästi ja Kotkassa näkyneet ongelmat koroistuivat jälleen tänään.

 • ”Tiukkaa vääntöä” nimimerkillä kirjoittanut ei varmaankaan ole pelannut parjaamansa valmentajan joukkueessa. Tai sitten on, mutta ei ole halunnut rasittaa itseään fyysisesti.

  Naurettavaa tämä yhden valmentajan jatkuva haukkuminen. Itse ainakin nautin hänen valmennuksestaan Jaguaareissa ja edelleen toivon hänelle vain parasta.

 • Valmentajilla on vähän joukkueesta riippuen kaksi päätarkoitusta: toinen on saavuttaa menestystä ja toinen on kehittää (nuoria) pelaajia. De Carvalho ei ole ainakaan ensimmäistä saavuttanut Suomessa oikein missään. Pelaajien kehittämisestä itselläni ei ole muuta tietoa kuin muutamien hänen alaisuudessaan pelanneiden tarinat. Yksikään niistä ei oikein herraa mairittele valmentajana.

  Toisaalta hän on koko elämänsä ajan antanut itsestään todella paljon rakastamalleen lajille. Siksi hänen ”haukkuminen” ja vähättely on aika asiatonta. Tuskin hän mikään puliveivari on joka onnistuu vuodesta toiseen sumuttamaan jonkun organisaation ja pääsee vale-valmentajana nostamaan isoa liksaa.

  Se miksei homma tunnu oikein missään toimivan onkin mielenkiintoista. Itselläni on sen verran kokemusta sekä amatööri-, junnu- että huippuvalmentamisesta että miestä juurikaan tapaamatta voisin tarinoiden perusteella vedellä johtopäätöksiä.

  Jos joku vetää ”ei saa arvostella” kortin, niin sanoisin että kun alkaa valmentamaan ammatikseen niin kyllä silloin saa asiallista kritiikkiä antaa.

 • Tottakai arvostella saa ja pitääkin. Tässä kohtaa olen vuosien saatossa kuitenkin huomannut, että kaverille on laitettu mielestäni ansaitsematon leima otsaan ja siellä se on ollutkin aika tiukasti.

  Puhuin ainoastaan omista kokemuksistani, kun hän on ollut joukkueemme valmentajana. Nuo olivat erittäin eteenpäinvieviä ja mukavia aikoja!

 • En kyllä jaksa ymmärtää Sampsa toimintaasi. Jätkä lähti joukkueesta kesken kauden, käy katsomassa jokaisen kotimatsimme kommentoiden katsomosta käsin ja sitten täällä jauhaa vielä paskaa. Jos yhtään seurasit väritetyin lasiesi lävitse, niin kyllä niitä lippuja lensi meille huomattavasti enemmän. Osa ehkä aiheettomiakin.

 • Mikkelin feikkaamalla pelattu lisäpisteyritys aiheutti sipulin hajoamista Panthersin valmennuksessa. Päävalmentaja ja puolustuksen koordinaattori huuteli törkeyksiä Bouncersin puolelle, jos olisin ollut tuomari, olisin antanut toimitsijakiellon. Tapaus aiheutti huomattavaa hilpeyttä Bouncersin pelaajistossa.

 • Minä puhuin ainoastaan tuosta yhdestä TD poistaneesta lipusta. Lippujahan matsissa lensi enemmän ja vähemmän molemmille ottelun aikana. Niiden suhteen en kommentoi muuta.

  Ja mitä tulee jokaisen matsin katsomiseen niin tottakai mä käyn katsomassa kaikki lähellä olevat matsit. Käyn katsomassa muidenkin joukkueiden matseja jotka ovat suhteellisen lähellä ja sopivalla aikataululla.

  Joulukuussa kesken kauden lähdin joo, mutta se nyt liittynyt kommenttiin mitenkään.

 • Kiitos mikkelin o-linjalle reilusta ja kovasta väännöstä. Kypäräkin siinä ryskätessä irtosi päästä kertaalleen. Meillä oli omat hetkemme tässäkin pelissä. Lähellä oli ettei tultu tasoihin ja kukaties siinä vaiheessa ehkä ohikin. Tuomarit oli mun mielestä hyvät taaskin eivätkä aiheuttaneet tappiota tai auttaneet voitossa. Täältä me vielä tullaan!

 • Viimeisimpien ottelutulosten perusteella ECGn vauhti on vähän hyytynyt, kun taas Bouncersin meno on vaan kiihtynyt.
  Saattaa olla että mahdollinen finaali ECGn ja Bouncersin välillä tulee olemaan tiukempi kuin joukkueiden edellinen kohtaaminen?

 • De Carvalho 2002—>

  8 kautta
  1073 tehtyä pistettä (429 pistettä näistä tuli liigassa kaudella 2008)
  644 tehtyä pistettä ilman kauden 2008 sirkusta.
  69 ottelua (8-61 tilastolla)
  15,55 tehtyä pistettä keskimäärin ottelussa
  11,3 tehtyä pistettä ilman tuota 2008 vuotta
  Maalisuhde näiden 8 kauden aikana on jäänyt yhteensä 1591 pistettä miinukselle
  Voittoprosentti otteluista on 11,6%

 • Aika epäammattimaista joukkueen facebooksivun valittaa rangaistuksista. Varsinkin ku ne tulivat ihan syystä. Ja eikö lyömisestä pitäisi tulla suihkukomento sääntöjen mukaan? Nyt tuomari näki tilanteen ja antoi Panthersille vain rangaistuksen. Noh, peli on pelattu eikä asioita voi enää muuttaa.

 • Ja missäköhän valitetaan lipuista? Otteluraportissa mainitsen: ”valitettavasti kuitenkin ensimmäisen puoliajan teemana oli ”lippu Panthers”. Eli Panthers sortui paikoitellen erittäin turhiin ja tyhmiin hyökkäyksen rikkeisiin ja siten hyökkäys jäi ilman pistesuorituksia.”

  Mikkeli oli juuri tuon verran parempi pelissä, peli on pelattu ja kaikki on joukkueiden välillä kunnossa. En tajua miksi jenkkifutiksessa pitää aina yrittää saada aiheesta kuin aiheesta negatiiviset asiat esiin.

 • @Jan Reiners: ”En tajua miksi jenkkifutiksessa pitää aina yrittää saada aiheesta kuin aiheesta negatiiviset asiat esiin.”

  Koska olemme Suomessa, ja tällä valittaminen on osa kansanperinnettä. Ei tarvitse kuin katsoa muitakin keskusteluja tällä sivustolla tai oikeastaan missä tahansa internetissä suomenkielisillä foorumeilla. Valittajia on aika paljon enemmän kuin kehujia tai rakentavasti keskustelevia. Katsojan kommentin johdattamana itsekin menin etsimään lipuista valittamista, koska aihe sinänsä tuntui kiinnostavalta (miten puolueetonta joukkueen mediaesiintyminen pitäisi olla). Valitusta en löytänyt, sen sijaan hyvän otteluraportin jossa todettiin että Panthers otti paljon lippuja. Tuomareita ei syytelty, mikä oli positiivinen yllätys.

  Yksi tämän maan isoimmista urheilufoorumeista, Jatkoaika, on tällä hetkellä paikka missä pieni määrä asiallisia ja asiantuntevia kirjoittajia hukkuu vänkääjien ja inttäjien sekään. Joka asiasta löytyy valittajia, vänkääjiä ja kitisijöitä. Jenkkifutiksella ei taida tällä hetkellä olla mitään muuta isompaa foorumia kuin Gridiron, joten on hieman valitettavaa että lähes joka keskustelussa täälläkin valitetaan. Asiallinen kritiikki ja rakentava palaute ovat asia erikseen, mutta anonyymina kirjoittelu tuo aina mukanaan myös sitä vähemmän asiallista palautetta.

  Tervetuloa Lohjalle lauantaina.

 • Tampereellakin joku linjamies komennettiin suihkuun kun hän punchasi pelitilanteessa vastustajaa kypärään. Eli kyllä siitä lyömisestäkin joutuu sitten ulos kun vahingostakin joutuu.

 • Tuomarit tekevät aina parhaansa ja useinhan alempien sarjatasojen tuomaristossa on mukana myös kokemattomia. On siis täysin ymmärrettävää, että välillä tulee ”hasseja” aivan kuten kokemattomille pelaajille kentällä. Meidän kotipeleissä on kuitenkin ollut erittäin hyvä tuomaristo, eikä heitä voisi syyttää edes vitsilläkään. Sen verran nostan itse kättä pystyyn, että toki turhauduin tuossa pelissä, mutta pääasiassa syynä oli juuri nuo meidän omat mentaalipuolen virheet lipuissa jotka saattoivat maksaa voiton.

  On oikeasti valitettavaa, että lajin ympärillä oleva keskustelu on kääntynyt viime aikoina heikompaan suuntaan. Laji on vielä pieni Suomessa, eikä sen kehittymistä ainakaan auta toisten tekemisen haukkuminen tai joidenkin yksityishenkilöiden parjaaminen. Liian harvoin saa lukea näistä keskusteluista sarjatasosta huolimatta positiivisia asioita…

  Kiitos kutsusta, tulee varmasti hyvä peli ja kelitkin näyttäisi olevan kohdillaan!

 • http://www.sajl.fi/liitto_ja_seurat/liiton_toiminta/valiokunnat/kurinpitovaliokunta/kurinpitopaatokset/

  Turun junnu saanut loppukauden otelukieltoa.

  Kummallista ettei kaikkia kurinpitopäätöksiä sitten saada esim SAJL etusivulle siihen vasempaan palkkiin, 0004 päätös oli ja nyt taas puuttuu.

 • Lohjan parhaista ruokapaikoista otetaan vinkkiä vastaan!

 • Kannattaa kysellä pelissä, ite ku en Lohjalla asu. Ja voi olla että kukaan Lohjalaisista ei tähän ketjuun eksy.

 • Liitto teki kyllä karhunpalveluksen, kun ns. .orgin sulki. Siellä kuitenkin käytiin a)paljon b)rekisteröidyn nimimerkin kanssa keskustelua. Aiheesta ja aiheen vierestä. En vieläkään näe syytä sen sulkemiselle. Toivotaan gridironin keräävän keskustelijoita ja riittävän monen uskaltavan seistä sanomistensa takana. (Hän sanoo nimimerkin, joskin ehkä läpinäkyvimmän sellaisen, takaa.)

 • Tehdäänkö niin Sam Holding että pistät oman keskustelufoorumin pystyyn niin saat sitten valita sinne itsellesi mieleiset aiheet kun tuntuu sinullakin olevan itkemistä ja kitinää jokaiseen asiaan mikä ei miellytä. Saat sitten samalla moderoida ja bannata niin paljon kun haluat. Lisäksi saat hyväksyä jäseneksi mieleisesi henkilöt omilla nimillä pelkästään niin kukaan ei pääse puskista huutelemaan salaa.

 • Kyllä mäkin kaipaan paljon sitä kunnollista keskustelupalstaa. Gridiron on hyvä sivusto, mutta ei tätä ole suunniteltu kunnolliseen vuorovaikutukseen.

 • Äkkiäkös sitä vaikkapa Reddittiin tekisi Suomi-jefulle subredditin. Vaikka en usko, että se kovin suuria käyttäjämääriä keräisi.

 • Kuulisin mielellään, miksei Gridironin olemassaoleva keskustelupalsta kelpaa.

 • Eli ehkä toi palsta ei kelpaa, kun se ei näy tässä sivuston etusivulla mobiilina? Ajat ovat muuttuneet liiton keskustelupalsta-ajoista..? Itse käyn päivittäin gridironissa, mutta jos etusivulla ei näy mitään kiinnostavaa, niin suljen sivun.

 • Vastaan provoosi, Green Swamp: Mistä olen itkenyt ja kitissyt täällä?

 • Ongelma on juurikin siinä että suurin osa keskustelusta on näiden artikkeleiden kommenteissa. Joten mielenkiintoisen keskustelun synnyttyä pitää joko muistaa minkä artikkelin keskustelussa se oli tai kirjoittaa ylös. Itselleni on käynyt monta kertaa niin että kun sitä alkuperäistä artikkelia ei ole muistanut niin keskustelun löytäminen on ollut tuskaista. Esim. oman nimimerkin haulla näitä kommenttikeskusteluja ei löydy.

  Itse osaan koodata juuri ja juuri matkalaukkuun uuden tunnusluvun, joten en tiedä onko mahdollista yhdistää artikkeleiden kommentit ja foorumi siten että kommentit näkyvät tässä missä näkyvät mutta muodostavat myös oman ketjunsa foorumille.

 • Juu tuo Kyyperin ehdottoma automaattinen ketju foorumille olisi hyvä.

 • Hyviä ajatuksia. Mulla heräsi mieleen yksi sopiva ratkaisumalli, jota voisin koettaa kehittää kun pikkaisen kerkeän! Ilman muuta toiveissa on saada tätä asiaa paremmalle tolalle :)

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *