Northern Lights – Wolverines

Viimeksi muokattu 10.5.2015 11:23 31

(0-6)

06

(3-3)

49
1 2  
6 0 6
28 21 49

18.7.2015 klo 18:00 Oulu

Kaari

1-divisioonan Mid-Season Ranking

jefumaster 15. heinäkuuta 2015 17:21

Kauden alla esillä olleet ennustukset 1-divisioonan menestyjistä ovat saaneet kyytiä jo moneen kertaan kesän aikana. Joukkueiden todellinen taso punnitaan kentällä ja tälläkin kaudella otteluiden lopputulokset ovat yllättäneet useimmat spekuloijat.

Lue lisää

Wolverines vei pisteet Oulusta

Tuomo Tomperi 20. heinäkuuta 2015 13:02

Aussijätti Locklan Gilbert oli pitelemätön Heinäpään illassa Wolverinesin viedessä ottelun selvästi 6-49 (6-28).

Lue lisää

Kommentoi

 • Tällaista toivoisi näkevän enemmän suomi-jefussa, jatkosospimusten tekeminen ja julkaiseminen hyvissä ajoin:

  http://helsinkiwolverines.com/avainpelaaja-jatkaa-wolverinesissa-ensi-kaudella/

  Hienoa! Mitä taas tulee Lights – Wolverines otteluun, niin jännä nähdä miten pienellä rosterilla Wolverines uskaltaa/kehtaa matkustaa Ouluun. Ja pelaako Al-Kubaisi. Wolvojen heikko kohta on heittopuolustus, mutta mikäli Norteilta puuttuu ykkös QB ja parhaat risiiverit niin se siitä. Viikonlopun suurin voittaja on Wolverines II jolla saattaa olla taas kunnon rosteri viikonlopun pelissään.

 • Toivotaan että wolverines saa hyvän porukan ja pelistä tulee tasokas. Hienoa uutisointia wolverinesilta.

 • Revontulten ennakkoa löytää tuttuun tapaan joukkueen kotisivuilta.

 • paljo peli?

 • Northern Lights – Wolverines 6 – 49 (6 – 35)

 • millainen peli? ensimmäisellä puoliajalla on näyttänyt oulu pysyvän paremmin mukana mitä edellisissä peleissä hyvä niin kkovaa duunia vaan siellä niin ensivuonna menee paremmin, ja wolverines sai 3 voiton niin menee divisioona mielenkiintoiseksi oonea wolverinesille voitosta.

 • Jos wolvoilla ei olisi joukkuessa # 4, niin peli olisi ollut vielä tasaisempi. Kaveri teki kentällä liki mitä
  tahtoi ja maalasi useasti. Wolvojen jenkki Rb ei kyllä ollut mikään sateen tekijä, ei erottunut muista pelaajista kummoisesti.

 • Jos Huskiesin Jones ei olisi Hämeenlinnassa, niin Hämeenlinna ei olisi sarjan kärjessä. Fakta.

 • jep jep, hyvät vahvistukset tekee paljon hyvää joukkueelle :) !!

 • Ja yhä se 1 ei pärjää yksin 11 joukkue laji, vaikka kaveri pelasi hyvin.

 • Ne Luupäät logiikalla Jyväskylän olisi pitänyt olla sarjakärjessä viime kaudella. Fakta?

 • Ilman ulkomaalaisia koko 1. Divisioona olisi erinlainen.
  On siis aivan turhaa miettiä millä sijoituksilla joukkueet olisivat ilman ulkomaalaisiaan, koska nyt ne on mukana ja sille ei voida mitään.

 • Sampsa on ihan oikeessa NL esimerkiksi on itte tietoiseti lähteny pelaan ykköstä ilman jenkkejä toista vuotta peräjälkeen otan turpaan koko kesän. Mutta silti pakko sen verran spekuloida että tän sarjan suomalaisrungot on suurimmassa osassa joukkueita todennäköisesti sen verran lähellä toisiaan tasossa että mikäli sulla on oikeesti kova jenkki mukana niin sää peset joukkueen jossa on kentällä 1vs1 vertailussa 10 parempaa pelaajaa kokoajan. eli turha jepin tai kenenkään muunkaan on yrittää selittää että 11 pelaajaa ratkasee kentällä nää pelit, ykkönen ja liigakin jossain määrin on sarjoja joissa parhaat vahvistukset omaavat joukkueet voitaa, piste. Esimerkiksi Oulu oli lähes yhtä kokematon joukkue 2013 kun nykyään, lukuun ottamatta jenkki LBtä joka kannatteli Oulun aina finaaliin asti.

 • Pakko korjata edellistä kirjoittajaa, kun tulee faktana niin väärää tietoa. Katsoin tuossa kauden 2013 päätteeksi otetun Northern Lightsin joukkuenkuvan, jonka 28:sta pelaajasta viisi on pelannut meillä Oulussa tänä vuonna. Toki Antonio Harris oli meille pari vuotta sitten todella kova pelaaja, joka omalla osaamisellaan pystyi kääntämään pelejä. Silti on aika paksua vihjata, että kun otetaan jenkit pois, niin tiputaan finaalista seitsemänneksi :) Onhan etelässä useampinkin jengi, joilta löytyy pelivuosia vähän enemmän kuin meiltä, näin niinkuin keskimäärin.

  Suomalaispelaajilla on tottakai tosi iso merkitys. Jenkeistä sanoisin sen verran, että etenkin divaritasolla tietyntyyppiset atleettiset vahvistukset pystyvät vaikuttamaan peliin hyvin merkittävästi. Tämä näkyy silloin, jos voidaan jatkuvasti luottaa siihen, että vahvistus pystyy omalla taidollaan paikkaamaan suomalaisen tekemän selkeän virheen. Jenkkifutis on matemaattinen peli, jonka logiikkaa pelaajat kuten JJ pystyvät ikäänkuin rikkomaan. Pelaaja tekee asioita, joita ei tavallaan paperilla pitäisi pystyä tekemään.

  Gilbert oli eilen Oulussa kova, mutta en minä tai kukaan muukaan meidän joukkueesta viitsi alkaa siitä asiasta jossittelemaan. Säännöt ovat selvät ja Oulussa hyvin tiedossa, kun kauteen lähdettiin. Meidän tavoite on kuitenkin kehittää pelaajia ja joukkuetta samalla, kun luodaan uutta pohjaa ja runkoa seuraavalle sukupolvelle. Eilen pysähtyi juoksu mutta heitto ei. Mitäpä siitä. We’re onto Jyväskylä :)

 • Jos jenkit ja muut importit olisivat ne ainoat ratkaisevat tekijät suomi-jefussa menestymiselle, olisivat Indians ja Crocodiles dominoineet sarjona jo useamman vuoden ajan. Indians on hyvä esimerkki siitä, että jos runko alkaa olla laho ei edes seitsemällä taitopelipaikan importilla, joista neljä jenkkiä, pärjää. Nyt tuli joo voitto Saintsesta. Perusilme on ollut surkea ja joukkuepeli hanurista.

 • Kyllä ne meidän pojat hävisi muutamalla muullakin pelipaikalla esim. Wolverines puolustus oli hyvä. Mutta eteenpäin on menty ja hyvä niin, kuten Tuomo sano saatiin juoksua puolustettua jo hyvin. Kyllä se siitä lähtee.

 • Ihan hyvältä Kouvolan setti näytti. Molemmat linjat täynnä ja kierrättivät pelaajia puolustuksessa. Harva jos kukaan väänsi kahteen suuntaan. Pelaajia tais olla reilu 30.

 • Jollain on päässy kirjotukset ennenkun tietää mistään mitään… indiansilla 4 jenkkiä? Rice, Shoate III. Wort voi olla kolmas mutta pelanneekohan eurostatuksella, onhan se britti jenkki tms. Muut onkin ihan euroja. Tää vollottely ja jos niin ja jos näin on aina yhtä säälittävää kateltavaa joka joukkueen suuntaan :D Mut pitäähän se elämättömillä olla jotain tekemistä, kirjotella näitä :)

 • Sen verran joutuu sanomaan miinusta Saintsin puolelle että muutamia kertoja kohdanneena niin sitä suun soittoa ei saa näköjään nääsvillessä kitkettyä poies… :/ Pieni huuli ja psyykkaus kuuluu tähänkin lajiin mut… Rajansa kaikella. Muuten hyvä tsemi vajaalla miehityksellä.

 • jännä kuinka ulkomaalaiset ratkaisee pelit, mutta Huskies on ainut voittoja ottanut joukkue jolta ei löydy yhtäkään EU-statuksella pelaavaa pelaajaa.

 • @KastelijaKatsatelija, kyllä Indiansissa pelaa 4 pesunkestävää jenkkiä joista kahdella on brittipassit. Shoate ja Rice ovat kiintiöjenkit ja Wort ja La Deaux ovat syystä tai toisesta saaneet haltuunsa brittipassit. Molemmat ovat käyneet läpi jenkkien koulujärjestelmän High School-joukkueista lähtien ja ovat muutoin ihan USA-miehiä.

  Neljä jenkkiä joista kolmea voidaan peluuttaa samanaikaisesti kentällä kahden unkarilaisen ja yhden britti-britin rinnalla on esim Oulun suomi-luomu-joukkueeseen verrattuna korni yhdistelmä. Mutta säännöt on sääntöjä ja onnittelut Saints-voitosta.

 • La Deaux ei ole tainut saapua maahan (ainakaan tilastoissa ei nimi vilku)
  joten oikein taitaa olla
  3 jenkkiä (2xUS+US/EU)
  2 Unkarilaista
  1 Britti
  1 Hollantilainen

 • Listataan nyt muutkin:
  Jyväskylä:
  2xUS + 2xUK + 1 AUT
  Wolverines:
  2xUS + US/FI + Aussi(eu)
  Vaasa:
  2xUS + Canada(eu)
  Tampere:
  2x US+ Italia eu
  Hämeenlinna:
  2xUS
  Oulu:

 • Vaasassa on myös UK

 • Ai niin Janne Lehtisellä on USA-passi sen suomalaisen rinnalla…

 • Mä luulin jo et viimekauden jälkeen päästiin tästä turhasta showsta eroon mutta jengi jaksaa vaan vääntää. Omasta mielestäni oulun olisi kannattanut mennä 2 div. hakeen kokemusta uusille pelaajille varsinkin jos siellä on nyt yli puolet vaihtunut. Mutta jokainen joukkue tekee omat valinnat. Omasta mielestäni tämä import keskustelu on nyt aivan turha ne on ja vissiin pysyy ja se siitä, ne on joukkueelle joko + ta ei. Itseä olisi kiinnostanut tietää enemmän tästä oulun ja wolverinesin pelistä mutta se aihe näköjään hukuu tämän turhan keskustelun alle. Tuomon justusta päätellen oulu on päässyt eteenpäin tälläkaudella ja hyvä niin. jokainen onnistuminen pitää ymmärtää käyttää kehityksessä hyväksi.

 • Huskies myös täynnä reppumiehiä Hangosta Rovaniemelle. Ai niin ei saa puhua.

 • Kuka huskiesin riveissä on Rovaniemeltä? Yks lb kävi keväällä koska oli koulussa hämeenlinnassa mutta siirtyi takas rovaniemelle

 • Kuka Hangosta?

 • ei kukaan Hangosta. perus paskapuhetta, niinkuin kaikki nämä kateellisten lässytyket kun jollain joukkueella menee hyvin.

 • Hämeenlinnan OL divarin paras. Siksi on joukkue niin hyvin pelannut

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *