Northern Lights – Eagles

Viimeksi muokattu 13.5.2016 20:28 6

(1-0)

54

(0-1)

52
1 2  
33 21 54
26 26 52

15.5.2016 klo 13:00 Oulu

Kaari

Revontulet takaisin voittokantaan

Tuomo Tomperi 15. toukokuuta 2016 20:09

Oulu Northern Lights päihitti sarja-avauksessaan vierailevan Kotka Eaglesin lukemin 54-52 (33-26).

Lue lisää

NL – Eagles: Pervis, Carpelan, Hyttinen & Johnson

Gridiron Staff 16. toukokuuta 2016 13:35

Katso valmentajien ja Eagles-pelinrakentajan kommentit videolta.

Lue lisää

Kommentoi

 • 54-52 Oululle.

 • Oululle Nesin nujertamisesta

 • Nesi oli kyllä pelipäällä. Heitti varmaan sen 6TD ja juoksi itse keskeltä ratkaisevissa tilanteissa. Kumpikin jengi toteutti hyökkäyksessä hyvin joka puolella kenttää. Maaleja sateli back to back ja viimeisen neljänneksen alkupuolella kotkien pallonmenetys fumblesta käänsi pelin kymmenen pisteen kotijohtoon. Eagles tuli vielä rinnalle pitkällä draivilla ja loistavalla 2p yrityksellä. 1:34 taisi olla kellossa kun oulu peitti onsiden ja yhdet uudet yritykset riitti päättämään pelin.

 • Yhtä hyökkäyksen juhlaa, vai sanotaanko, puolustuksen puutetta. Montaa kertaa ei pelissä puntattu, itse äkkiseltään muistan yhden puntin (tämä kotkalaisilta). Pelin lopussa Eagles rähmäsi pallon, ja kaikki muut hyökkäykset taisivatkin päättyä pisteisiin (tai sitten turnover on downs vastustajan puolella kenttää).

  Oululaisten juoksuhyökkäys näytti tehokkaalta. Joukkoon mahtui useampi juoksupeli, jossa Oulun linja dominoi täysin, ja vastustajia työnnettiin taaksepäin 10 jaardia. Useammalta Oulun pelaajalta näytti löytyvän myös vauhtia juosta puolustajilta karkuun loppuun asti.

  Eaglesien vahvuus tai tuntui olevan hyökkäyspeli, joka tehosi Oulun takakenttään pelottavan hyvin. Harmi että Kotkan numerolla 1 pelaava rissu loukkaantui pelin lopussa, hän tuntui olevan joukkueelle tärkeä ase.

  Yleisöä oli ihan mukavasti katsomassa kylmästä säästä huolimatta. Sinällään harvinaiselta tuntuva matsi Suomen tasolla, että ottelu oli oikeasti tiukka ja jännittävä. Kiitos molemmille joukkueille!

 • Hyökkäyspelillä tarkoitin toki heittopeliä. Kommentteja ei taida voida editoida. :)

 • Joo, ei kauheasti puntteja nähty mutta oli niitä kuitenkin enemmän kuin se yksi. Kotkan ekaa punttia ei lasketa, se oli vähän, öö, epäonnistunut päätyen sivurajasta yli miinusjaardeille :)
  Molempien joukkueiden puolustukset olivat tosiaan helisemässä, niinkuin lukemista pystyy päättelemään.
  Matsihan ei ratkennut kuin tosiaan ihan lopussa, Oulun hakiessa ne yhdet uudet yritykset meinasi pallonkantajalla laji vaihtua jonglööraamiseksi mutta sai lopulta pidettyä pallon eikä siitä tullut matsia ratkaisevaa rähmäystä.
  Kaiken kaikkiaan, lisää näitä tasaisia matseja.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *