Northern Lights – Bouncers

Viimeksi muokattu 8.8.2017 21:19 20

(4-5)

33

(1-8)

00
1 2  
27 6 33
0 0 0

12.8.2017 klo 12:00 Oulu

Kaari

Northern Lights päätti kautensa voittoon

Gridiron Staff 13. elokuuta 2017 12:54

Sarjasijoitusten kannalta merkityksettömässä ottelussa oululaiset onnistuivat pitämään Mikkeli Bouncersin takanaan selvin lukemin.

Lue lisää

Kommentoi

 • Bouncersin hienon viime kauden jälkeen tämä kausi on ollut yksi via dolorosa. Murheellinen kausi päättyy selkäsaunaan Oulussa. Toivottavasti Mikkelissä treenataan talvella kovaa ja tullaan ensi kesänä taas kilpailukykyisenä joukkueena pelaamaan.

 • Toivottavasti Mikkeliläiset saavat edes tarpeeksi pelaajia kasaan reissus varten.
  Viime lauantaina matsin kanssa heidän kanssa juttelin ja osa oli ilmeisesti sitä mieltä että matsi luovutettaisiin.

 • Myö mitää luovuttamassa olla!

 • Pitää tulla kattomaan tätä vähän kauempaa. On nimittäin semmoinen mahalasku Oulussa että pakko nähdä omin silmin. :D
  Go Oulu! Hyvä Joonas ja Tomperi! Olette rakentaneet hienon joukkueen, selkeää kehitystä jo vuodesta 2013

 • ai vitun Oululaiset, miks ootte laittanu pelin alkamaan jo 12 :DDD

 • Jos sitä ylös matkaa yön yli niin onhan se mukava että pääsee joskus kotiinkin. Ehkäpä?

 • Ollaan jouduttu järjestään muutama peli aikaisin futisjoukkueiden kenttävarausten takia. Tänä kesänä näin :)

 • Näin se on! Suomi on myös yhtä pitkä molempiin suuntiin eli on oululaisetkin saaneet bussissa istua ja yön yli reissata.

 • Itse asiassa täältä pääkaupunkiseudulta toi on toimiva aika. Yöjunalla sinne joka on aamulla klo 8 perillä ja sitten 6 aikaa lähtevällä junalla takasin. Ehtii saman vuorokauden aikana käymään pelissä!

 • ehei saaaaaaatana, peli alkamaan klo 15.00 tai 16.00 tämmösissä tilanteissa ku molemmille merkityksetön ja kauden vika peli! Saa goisia kunnolla aamuun ja suoraa pelistä mukille big time :DDD säkällä vieraat pääsee vielä yökerhoon tai sitten suoraan jatkoille!

 • Voin kertoa niin näillä kilometreillä ei oo mitään väliä monelta peli on. Joka tapauksessa pitää herätä helvetin aikasin ja tulee kotia helvetin myöhään.

 • Oho, jonkun mielestä Oulu on kaukana. On sitä suomea vielä jäljellä Oulun pohjoispuolellakin . Ivaloon ja Sodankylään joukkueet niin alkaa kakkos ja kolmosdivarin hymyt hyytyä XD

 • Niin, tarkemmin kun karttaa katsoo niin Oulu on pohjois-eteläsuunnassa melko tavalla keskellä suomea. Näyttäisi välimatka Oulu-Hanko olevan alle 20 km pidempi kuin Oulu-Nuorgam.

 • Ottelun tulos 33-0 (puoliaika 27-0). Portsareita pukeissa n. 16, oululla puolentusinaa enemmän. Pelissä ei suurta draamaa ollut mutta kaikennäköisiä epätavallisia kikkapelejä kylläkin. Sellainenkin harvinaisuus nähtiin kuin Oulun kenttäpotkumaali, peräti kaksin kappalein. Joonas Taina on tainnut salaa noita harjoitella kun meni sen verran vakuuttavasti molemmat sisään.

 • Olipas melkoista halipalloa. Ei tietokaan kontaktista ja valtavasti epäonnistuneita heittoja. Oli kyllä todella surkeatasoinen peli ja kahdesta huonosta Oulu oli parempi. Oululla parhaat pelaajat oli Aku uotila joka voisi pelata 1 divaria aloittavana ja liigassa kickoffeissa. Toivon että kehittyy, mutta tarvitsisi kovemman joukkueen ja vastustajat. Valitettavasti pelipaikka rb ei ole edes oikea hänelle, enemmänkin rissu mutta koska northern lights niin parhaalle pitää antaa pallo. Rissut otman Tomperi ja muut, aivan turisteja jotka pudottivat kaiken ja eivät juosseet täysillä elikkä pelasivat vastustajan tasolla. Surkean näköistä.

  Joonas oli edelleen hyvä ja yksi parhaista pelaajista.
  Surullista että joukkue on niin huono. Bouncers oli vielä huonompi joten Oulun puolustuksen täytyy olla surkea kun se ei pystynyt edes dominoimaan.

  Bouncesrsin kikkapelit oli tyyliin triple reverse jossa omat pelaajat katsoo kädet taskussa että mitä tapahtuu. Myös aloituspotkun palautuksesta kokeiltiin heittää toiselle palauttajalle(lateral joka näytti menevän eteenpäin) ainut vaan että kukaan ei blokannu vaan mikkeliläiset lähinnä katsoi kun heitto tapahtui ja antoi oululaisten mennä taklaamaan .

  Onnea ja menestystä.

 • En ole ikinä nähnyt että mikään joukkue pelaisi yhtä paljon kikkapelejä, kuin mitä Mikkeli tänään.
  Lähes joka drivellä oli ainakin yksi, sekä punteissa, potkunpalautuksissa ja kenttäpotkumaaleissa kikkailtiin kanssa.
  Viihdyttävää peliä!

 • Mukavaa että viihdyit! Entisenä pelaajana pelin taso harmitti varsinkin kun joukkue ei ole sitä mitä joskus oli. Itsellä fiilis oli surkuhupaisa, kiva oli kyllä tuttuja nähdä paikanpäällä :)
  Ja hieno lippis ja pipo tarttui mukaan !

 • Kaikki on aina ollut paremmin historiassa. Oulu aloitti kauden 2015 jälkeen uudelleen rakennuksen pudottautumalla 3-divariin kaudeksi 2016. Joukkue voitti kolmosen runkosarjan ja hävisi Eaglesille finaalissa. Tänä vuonna oli yhden voiton päässä playoffpaikka. Valitetttavasti kohtalaisen kapea rosteri vaikeutti ratkaisupelissä Poria vastaan pelaamista (tämä kuuluu lajiin tottakai). Iso osa pelaajista vaihtui 2016 kauden jälkeen kun kyse nuoresta joukkueesta eli armeija ja opiskelut vievät miehiä muihin kaupunkeihin. En tiedä mitkä ne odotukset ihmisillä on mutta kahdessa kaudessa ei vain rakenneta melkein tyhjästä I-div. tiimiä. Tottakai asioita voi tehdä aina paremmin, kun vain olisi niitä tekijöitä. Anyway, ensi kaudella toivottavasti joukkueen runko pysyy kasassa ja saadaan hyvä talvikausi alle, tätä kautta saadaan jatkuvuutta ja hommia kehitettyä. Go Lights!

 • Oulu pelasi liigaa 2011-2012. Älä tuu sanomaan että siellä tehdään asioita oikein. Siis liigajoukkueesta ei ole hajuakaan. Jos northern lights olisi uusi seura vuodelta 2015 suoritukset olis ihan ok mutta ei hemmetti 25 vuotias seura ja tuollaista pelaamista talvitreenien ja kauden pelattua ja treenattua. Huoh miten pihalla ihmiset on, Oulun toiminta on surkeaa.

 • Kaikkien seurojen elinkaarissa tulee ylä- ja alamäkiä vaikka se ehkä voi olla vaikea apukoululaisen ymmärtää. Toki parempi roikkua väkisin vaikka divarissa ja ottaa nokkaan joka matsissa eikö. Välttämättä molemmille merkityksetön peli Bouncersia vastaan ei muutenkaan ole kaikista paras mittari yhtään mihinkään.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *