Northern Lights – Bears

Viimeksi muokattu 16.4.2017 10:17 8

(1-1)

28

(1-1)

21
1 2  
0 28 28
21 0 21

27.5.2017 klo 13:00 Oulu

Kaari

Northern Lights käänsi ottelun toisella puoliajalla

Gridiron Staff 2. kesäkuuta 2017 18:57

Isäntäjoukkue Oulu Northern Lightsin ja vierailevan Pori Bearsin kamppailusta syntyi varsin kaksijakoinen kohtaaminen. Vierasjoukkue sai rakennettua avausjaksolla kolmen maalin kaulan, mutta toisella puoliajalla osat vaihtuivat täysin.

Lue lisää

Kommentoi

 • Mahtavaa päästä katsomaan millä mallilla joukkue on! Toivottavasti paikalle saapuu muita laji ihmisiä mukuloiden kanssa! Mutta huoli pois, kellään paitsi pelaajilla ei ole mitään odotuksia joukkuetta kohtaan :D

 • Lopputulos 28-21 (0-21).

 • Lopputulos 28-21 isännille. Puoliaika 0-21.

 • Pisteet ouluun.
  28-21 (0-21)

 • Voisiko joku kertoa mitä tuolla Oulussa tapahtui? Mitään otteluraportteja ei ole näkynyt. Vaikka yleensä Oulusta on tullut aika kattavaa luettavaa pelien jälkeen…

 • Itsekkin olen odotellut raporttia edes, viime kaudella oli paljonkin laadukasta sisältöä otteluiden jälkeen, mutta nyt ei oikein mitään.

 • Lyhyesti: Katsomoon näytti siltä, että joukkueet olisivat puoliajalla vaihtaneet pelipaitojaan :)

  Vähän pidemmästi: Ensimmäisellä puoliajalla Bearsilla oli yliote mutta ei Oulu aseeton ollut. Ilman paria Oulun virhettä olisi puoliaikatulos ollut vähän mairittelevampi (mutta edelleenkin Bearsille). Tauolta tullessa Oulu näytti niinsanotusti närhen munat kun palauttivat aloituspotkun pohjiin. Siitä alkoi sitten takaa-ajo, jossa Oulu sai Porilaiset kiinni ja menivät ohikin. Porin oma takaa-ajo lopussa katkesi virheisiin ennenkuin edes kunnolla pääsi alkuun.
  Kaiken kaikkiaan pelissä nähtiin aika monta pallonmenetystä, ehkä porilaisilla niitä oli enemmän.
  Tämä kaikki vahvasti oranssien lasien läpi katsottuna.

 • Yleensä mun mielestä vähintäänkin kotijoukkue jonkun raportin skriivaa. Hyvää matskua ollut Lightsilla niin toivottavasti jatkossa tulee.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *