Nordmen – Falcons

Viimeksi muokattu 11.5.2019 15:52 9

(3-0)

35

(1-1)

13
1 2  
21 14 35
7 6 13

29.6.2019 klo 14:00 Susivouti

Kaari

Nordmen jatkaa tappioitta kakkosessa

Gridiron Staff 1. heinäkuuta 2019 16:05

Voitto Hyvinkää Falconsista paaluttaa joukkueen tiukemmin lohkonsa piikkipaikalle.

Lue lisää

Kommentoi

  • 35-13 (21-7)

  • Fun fact: for how many games has it been ok to have us-qb in 2nd division?

  • Pelaajista ihan pahvihousuja. Kattellaans kuin käy ku pelaavat omillaan.

  • ”eu-qb” & Wolverines blue have had one for many years

  • Major difference is that Wol blue does not play for championship. It is a practise squat anf scrimmage platform

  • Eivät Suomi / EU-statuksella pelaavat amerikkalaiset ole mikään uusi juttu edes kakkosdivisioonassa. Esim Jason Thomas pelasi pitkään 69ersin pelinrakentajana, myös kakkosdivisioonaa.

    Olin mukana Nordmenin ja Jaguarsin kohtaamisessa ja Pinedan pelaaminen pelinrakentajana on tälle sarjalle mielestäni aika hieno juttu. Kovin moni muu pelaaja ei pysty tarjoamaan haastetta vastustajan takakenttää samalla tavalla ja tuomaan todellista uskottavaa heittouhkaa peliin, joka on aika olennainen osa jenkkifutista. Eikä Nordmenin hyökkäys ole ainoastaan Pinedan yhden miehen show, sillä Rovaniemen laiturit tekevät myös aika hyvää duunia kentällä. Tilanne on kuitenkin sama kaikille lohkossa oleville joukkueille, toisin kuin esim. viime vuoden kakkosdivisioonassa, jossa Wolverines Blue saattoi olla toisia joukkueita vastaan todella kova, ja toisia vastaan aika heikko. Pelaajien liikkuvuus saman seuran joukkueissa ja farmiseurojen välillä on kuitenkin hyvä juttu monen pelaajan kehityksen kannalta. Jos se aiheuttaa porua, voi olla yksi hyvä kulma pohtia, tulisiko farmi- ja kakkosjoukkueilla olla oma Development-sarjansa joka olisi erillinen muiden kaupunkien ykkösjoukkueiden sarjajärjestelmästä. Toisaalta niin kauan kuin miesten joukkuemäärät ovat vielä suhteellisen pieniä, sellaiseen malliin eikä ehkä kannata sännätä.

  • Rollo ei ole yhden miehen show? No ei varmaan niin. Pistäkää se Pineda sivurajalle siviileissä ja katsokaa miten hyvin Nordmen pärjää. En oo vähään aikaan yhtä pahaa paskapuhetta lukenut.

  • Yhdyn kyllä AK:n mielipiteeseen, ei ole Nordmen kovin kummoinen niin puolustuksessa tai hyökkäyksessäkään ilman Pinedaa ole. Ei tee pelkkä heittouhka tästä kovin oikeutettua pelaajavalintaa tällä sarjatasolla, jos yhden miehen pelin ansiosta joukkue on parempi kuin monet ykkösdivarin tiimit.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *