Nordmen – Falcons

Viimeksi muokattu 11.6.2018 8:41 11

(2-0)

26

(0-2)

00
1 2  
6 20 26
0 0 0

9.6.2018 klo 12:30 Rovaniemi

Kaari

Nordmen jatkoi vakuuttavasti kotonaan

Gridiron Staff 11. kesäkuuta 2018 11:01

Niukka puoliaikajohto kasvoi toisella puoliajalla siinä määrin, että pisteet pysyivät Susivoudin kentällä lukemin 26-0 (6-0).

Lue lisää

Kommentoi

 • Minkälaisen porukan Hyvinkää meinaa saaha raahattua pohjoiseen?

 • Näätte sit

 • Hyvinkäällä näytti olevan hyvin porukkaa mukana, ehkä n.25 pelaajaa.

 • Hyvä homma. Jos oikein koitetaan lypsää, niin ehkä pistät vielä lopputuloksenkin tänne vai haluatko pitää jännityksessä ja itselläsi sen?

 • Olin lukevinani jostain että 26-0

 • Annettiin etelän pojille kovaa kyytiä. Helppoa ku heinän teko :))) muitten kannattais varoo

 • Kuinka kalliiksi pisteet teille tulevat ? Pinedalle kun ei kelvannut isokaan summa, kuulemma saa paljon enemmän lapin herralta.

 • Jatkuva itkeminen Pinedan edustusoikeudesta on pateettista kateusperäistä kitinää. Säännöt ovar mitä ovat.

  Oikea kritiikki pitäisi kohdistaa sarjojen import-sääntöihin. Kun uransa ehtoopuolella jäähdyttelevä amerikkalainen voi yksin dominoida kentällä aivan miten haluaa on mielekkyys tästä kaukana. Alasarjojen funktiona tulisi olla kasvu ja kehitys mutta kun kilpavarustelu sallitaan jopa III-divarissa, katoaa sarjojen mielekkyys ja merkitys testosteronihöyryisen kulhontavoittelun alttarille.

  Nostan yhä uudelleen hattua huomenna Roostersia haastavalle Kuopio Steelersille. Seura on hyvä esimerkki pitkäjänteisestä työskentelystä. Kun seura nousi I-divisioonaan 2016 sille vittuiltiin jenkittömyydestä. Typerät kun eivät tajunneet että Steelers ei tavoitellut yksisilmäisesti sarjan mestaruutta vaan rakensi runkoa omaan tahtiinsa kohti jotain suurempaa. Tänä vuonna Steelers pelaa Vaahteramaljassa ja yksi syy tähän on vuoden 2016 maltti.

  Import-rallit III- ja II-divareissa ovat surullista katsottavaa. Noilla sarjatasoilla pitäisi ilmiö kitkeä pois keinolla millä hyvänsä. I-divarissa tarkoituksena on sovittaa meininki liigakelpoiseksi joten joten kuten ymmärrän tuon vaikka silläkin tasolla pitäisi edelleen päätavoitteena olla rungon vahvistaminen.

  Kaikki tuntee oireet ja ongelmat mutta näköjään kun tosipaikka tulee äänestetään kokouksissa järjenvastaisesti sen takia että muutama todellisuudesta irtaantunut johtohenkilö myy yhä uudestaan krapulaiselle kokousväelle illuusiota kasvussa olevasta lähes olympiskelpoisesta koko kansan suosikkilajista.

 • Aamen! Täysin samaa mieltä. 1-divisioonan tulisi olla ainut Vaahteraliigaa alempi sarja, jossa saisi olla importteja. 2- ja 3-divisioonien tulisi olla puhtaasti harrastesarjoja. Nykyisellä menettelyllä harrastuksesta katoss nopeasti ilo, kun kentällä hääräävät pelkästään ulkomaalaiset pelajat, jotka ties millä verukkeilla ja porsaanreijillä saatu joukkueeseen.

 • Kuinka monta joukkuetta pelaa tänä vuonna vaahteramaljassa,kun siellä on jo varmuudella Roosters,Saints ja Steelers???Onkohan jotkut säännöt muuttunu?

 • Olipa huono trollaus…

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *