Mayhem – Nordmen

Viimeksi muokattu 21.4.2018 14:50 71

(0-1)

13

(1-0)

46
1 2  
0 13 13
34 12 46

3.6.2018 klo 15:00 Rusko

Kaari

Rovaniemi Nordmen ilmoittautui kolmosen kärkitaisteluun

Tuomo Tomperi 9. kesäkuuta 2018 10:58

Sarjan kärkipaikoille arvioidut Rusko Mayhem ja Rovaniemi Nordmen iskivät yhteen. Nordmen vei pisteet Rafael Pinedan johdolla lukemin 13-46.

Lue lisää

Kommentoi

 • Kauden 2018 ekassa pelissä samat joukkueet kuin finaalissa tulee olemaan. Onkohan Pinedalla jo lisenssi kunnossa…

 • Millähän ilveel meinaavat saada pinedalle peliluvan. Huhut kertoo et pineda olis käyny epsanjas pelaamas tän kauden

 • Rovaniemellä on pinkka kunnossa maksaa useampikin sakko, niin kannattaa yrittää. VIime kaudella hakkasivat kahdesti päätä seinään.

 • Jos on Espanjassa pelannut, niin menisikö EU-statuksella?

 • Luulin ensin että Pineda-juttu oli pelkkä vitsi, kunnes luin joukkueiden esittelyt SAJL:n ennakosta. Itselleni ei ole osunut silmään mitään päätöstä tai seikkaa millä Pinedan tilanne olisi muuttunut. Trollaako Nordmen koko jefukenttää, vai meinaavatko itsepintaisesti lyödä pään seinään kolmannen kerran? Huomenna ollaan viisaampia.

 • Amerikkalainen joka käy pelaamassa espanjassa anerikkalaisena ja tulee suomeen pelaamaan on edelleen eu:n ulkopuolinen pelaaja vaikka kuinka lapin puroissa sitä pestä yrittäis

 • Kyllä. Jos on totta että Pinedaa peluutetaan Nordmenin toimesta eikä hänelle ole myönnetty EU-statusta niin mielestäni tästä olisi nyt syytä rangaista seuraa ja peluuttamisesta vastuullisia todella ankarasti. Kolmas kerta tieten tahtoen jos rikkoo samaa sääntöä, niin osoittaa täydellistä piittaamattomuutta sääntöjä kohtaan. Tällöin rangaistuksen tulee myös olla sen mukainen.

 • Rovaniemen toiminta antaa todella huonon kuvan koko urheiluseuran johtamisesta. Jos on jo kaksi kertaa kämmätty ja pahasti ko pelaajan ja asian kanssa niin vähintä mitä seuran luulisi tekevän olisi se että he tulisivat asian kanssa reilusti ulos. Että hei me mokattiin mut virheistä on opittu ja nyt teemme näin ja asiat on näin. Mut ei. Sama salamyhkäsyys mikä aikasemminkin todellakin osoittaa huonoa arvostelukykyä seurajohdolta, antaa negatiivisen kuvan ulospäin eikä varmasti tuo mitään positiivista toimintaan kenenkään kannalta. Olisi Laurilan Mikakin voinut osoittaa jonkinlaista kiinnostusta asian suhteen kun pinedan peluuttamisen toivat esille. Asiaan ei ennakossa tartuta mitenkään. Joko Laurilaa ei kiinnosta asia, ei ole tietoinen rovaniemen tapahtumista, ei ole pätevä hommaansa tai haluaa kaikin keinoin peitellä negatiivisen kuvan ulostuomista. Yhtä kaikki taas rovaniemen kausi alkaa niin väärin kun olla ja voi.

 • Jos Pineda pelaa ilman pelioikeutta, on kyse jo kapinasta. Tuo pilaa jo vastustajankin pelin ja kun kyseessä on III-divari, voi tasoero Pinedan ja huonoimpien pelaajien välillä olla jopa vaaraksi.

 • Onko olemassa faktatietoa että ei ole pelioikeutta?

 • 3-div ei amerikkalainen saa pelata, kaksi kertaa rangaistu rovaniemeä samasta asiasta. Mistä se pelioikeus sille tulis yhtäkkiä kun sitä ei aikasemminkaan ole ollut. Tuossa aikaisemmin joku sanoi että pineda olis pelannu espanjassa tällä kaudella. En usko että pineda olis suomalaisena siel pelannu

 • Robert Johnson pelasi kolmosessa pari vuotta sitten. Hällekin tuli tällainen pelioikeus yhtäkkiä aikanaan. Tiedetäänkö faktana, että Pinedalla ei ole pelilupaa?

  No kohtapa tuo toisaalta selviää :) ihmetys olisi hyvin suuri jos taas pelaa ja hylätään

 • Ollut mayhem 13-46

 • Jos on tullut maahan muun kuin jefun takia ja ei saa seuralta etuja mitä muut ei saa niin voi anoa EU-statusta… onkohan näin tapahtunut?

 • Pineda on kuulemma tullut ensisijaisesti huuhtomaan kultaa lappiin ja sattumoisin on löytänyt lajin joka on lähellä sydäntään. Espanjassa kävi samallalailla. Meni kuulemma poimimaan appelsiineja ja löysi jefun

 • Tarjosipa tuo itseään Porvooseenkin.

 • Minähän kuulin jotta Pineda olisi tullut Suomeen joulupukin tontuksi

 • Kuulemma työt kullanhuuhtojana (syy, joka miehen suomeen on tuonut) lapissa ois hyvin pystyny hoitaan etänä porvoosta käsin

 • Pineda pelasi ilmeisesti. Saas nähdä tuleeko seuraamuksia vai onko jokin asia sitten viime kauden muuttunut.

 • Miten se muuttuisi. Eikös Suomen sosiaaliturvan piirissä pidä asua se 3 vuotta että lasketaan suomalaiseksi pelikentällä. Tai sitten kun on passi taskussa.

 • Eikös se muuttanut virallisesti Suomeen jo 2013 vai 2014? Kyllä toi nyt huonommallakin matikkapäällä on yli 3 vuotta. Jo oli aikakin saada EU-status.

 • Höpöhöpö. Ei se pysyvästi ole täällä sitä kolmea vuotta ollut. Ihan turha sieltä Lapin perukoilta on huudella mitään propagandaa.

 • Lumitöihin lappiin

 • Eiköhän liitto rankaise jos asiassa on epäselvyyttä. Liiton toimintahan oli esimerkillistä jo viime vuonna samassa asiassa…

 • EU:n alueella riittävän pitkään asuneet jenkit saavat EU-statuksen eikä sille voi palstalla valittavat oikeastaan yhtään mitään. Rafa on ihan samassa junassa jossa Johnsonin veljekset, Stacey T, Stokes ja muut ovat olleet omana aikanaan. Esimerkiksi Jabarin juna tulee pääteasemalleen ensi vuonna ja äijä siirtyy EU-pelaajaksi. Pineda on ollut EU:n alueella jo riittävän pitkään ja pelaa todennäköisesti Espanjassakin jo EU-miehenä.

  Nämä järjen jättiläiset jotka olettavat, että viime kauden SAJL:n negatiivinen tulkinta säilyy yhden pelaajan mukana seuraaville kausille tekevät itsestään lähinnä Pellen täällä. Kannattaisi ensin perehtyä status-sääntöihin jotka löytyvät normaalin ÄO:n omaaville suht helpolla surffailulla SAJL:n sivulta. Rovaniemen päättäjien osaaminen ei viime kaudella riittänyt sääntöihin perehtymiseen ja maksoivat siitä aika kovan hinnan tyhmyyslisällä höystettynä. Eivät siis uskoneet yhdellä kerralla päätöstä.

 • Viime kaudella Pineda siis pelasi kolme peliä, ensimmäisessä luvallisena, toisessa lupa oli peruttu päivää tai kahta aikaisemmin ja tieto ei kulkenut (tai siitä ei piitattu, mikä toki mahdollista) ja kolmannessa pelaajat olivat kuulemma äänestäneet bussissa että laitetaan pelaamaan. Tällä kaudella pitäisi olla paperit kunnossa, uskoisin että on juteltu liiton kanssa asiasta jos on kerran laitettu pelaamaan

 • IV.C.2. Suomalaisstatus
  Liittohallituksen valtuuttama taho voi myöntää pelaajalle, joka ei ole EU:n jäsenmaiden kansalainen EU-statuksen, jolloin häntä ei lasketa EU:n ulkopuoliseksi pelaajaksi.
  Lupa voidaan myöntää, jos:
  1) Pelaajan Suomeen tulo ja oleskelu Suomessa johtuu muusta kuin amerikkalaisen
  jalkapalloon liittyvästä syystä, eikä pelaaja saa tai ole saanut aiemmin seuralta sellaisia
  etuja, joita ei tarjota kaikille pelaajille; tai
  2) Pelaaja on asunut Suomessa ja häneen sovelletaan ja on sovellettu Suomen
  sosiaaliturvalainsäädäntöä yhtäjaksoisesti 3 vuotta ennen sen kalenterivuoden alkua, jolle
  lupaa haetaan.
  Kirjallinen hakemus on toimitettava liiton toimistolle ja sen tulee sisältää tarpeelliset todisteet
  asian ratkaisemiseksi. Liitto perii asian käsittelystä toimistomaksun. Lupa on voimassa kyseisen
  kalenterivuoden loppuun.
  Ratkaisuun tyytymätön voi valittaa asiassa liittohallitukselle. Valitus on jätettävä viimeistään
  kolme (3) vuorokautta päätöksen julkistamisesta. Liittohallituksen on käsiteltävä asia kolmen (3)
  vuorokauden kuluessa valitusajan päättymisestä.

 • Oliko Pinacola noin hyvä mitä tulos antaa kertoa?
  Eikö Ruskon pitänyt olla ylivoimainen kun sai liigatason linjankin sinne`?
  Kertokaa nyt joku jotain siitä pelistäkin kun mistään ei tunnu mitään, kotijoukkue ei edes facessa ilmoittaneeet tulosta, vaan ilmeisesti joku katsoja sen sinne sai, hienoja videoita dronesta on mut tiedoitus tökkii. Rovaniemeläiset päivitti ihan ok tilanteita pelistä mut mitään raporttia tai juttua en sieltäkään löytänyt, tosin ovatkohan vielä edes kotona :D

 • Rovaniemi jäi juoksuissa ehkä jopa miinukselle, mutta heitot taas upposivat kuin kuuma veitsi voihin. Monta pitkää heittoa Pinedalta päätyyn. Lisäksi Ruskolta kolme pelaajaa suihkuun, ei tainnut poikien pää kestää ennakkosuosikin paineita. Nyt näytti nopealla googletuksella olevan Ruskon sivuilla ainakin peliraporttia.

 • Niin ja Rovaniemen puolutus pelasi kyllä hyvin, tosin Pineda sieltä nousi aika suureen rooliin.

 • Näköjään juuri sinne on tullut tuo, eli siis vain Pineda oli ruskolle vaikeaa.

 • Miksi pelaajat lentäneet suihkuun? Yllättäen Ruskon raportissa ei kerrottu omien temppuilusta

 • ”Aurinko kuumensi tunteita Ruskon kentällä” , ilmeisesti myös Kuun vetovoima ja Joulupukin reki vaikuttanut pelaajien heikkoon mieleen

 • Eipä siellä paljo muutakaan kerrottu, toinen erä alkoi, vastustaja teki muutaman pisteen, peli alkoi ja vastustaja teki maalin, ja sit toisen.

 • Onhan nää täällä hyvin kerrottu, ensimmäisessä kärsittiin ulosheitto, toinen oli epäonninen sattuma ja kolmas oli valitettava tapaus:
  Siihen perään Mayhemin omassa hyökkäysvuorossa kärsittiin ensimmäinen ulosheitto Kalle Saksen päätyessä suihkukomennukselle.
  tämän jälkeen valitettavasti myös koettiin Mayhemin kannalta epäonnisesti toinen ulosajo Jani Nurmen siirtyessä seuraamaan peliä katsomon puolelta.
  Valitettavasti Onnin syötönkatkon kohdalla koettiin myös se kolmas ulosajo, Aaro Turjaksen joutuessa suihkuun viilentämään tunteitaan.

  Tuskimpa näistä ikinä mitää kuulee mistä ovat johtuneet..
  Sanotaanko että yksi näistä oli vedonlyönnissä kertoimella 0,95.

 • Näköjään sarjatasosta riippumatta Nurmi urpoilee itsensä aina ulos. Pitäisiköhän katsoa oikeasti peiliin miksi näin tapahtuu..Miksi kukaan edes haluaa pitää tuollaista joukkueessaan

 • Korjatkaa mikäli olen väärässä mutta eikös ulosajetun pelaajan pidä odotella kopissa pelin päättymistä ja katsomoon ei ole mitään asiaa ”seuraamaan peliä” kuten uutisessa sanotaan?

 • Korjaan, olet väärässä. Katsomoon voi mennä.

 • Itseasiassa ei voi mennä katsomoon.

  Ottelusta suljettu pelaaja
  ARTIKLA 12.
  a. Ottelusta suljettu pelaaja on se, kenet on määritelty kelvottomaksi osallistumaan otteluun jatkossa.
  b. Ottelusta suljetun pelaajan tai valmentajan tulee poistua peliareenalta kohtuullisessa ajassa ottelusta sulkemisen jälkeen. Hänen täytyy pysyä poissa pelikentän näköalueelta ja joukkueen valvonnassa ottelun loppuun asti.

 • Poistetun pelaajam on oltava poissa ottelupaikalta. Pukukoppiin, joukkueen bussiin tai muualle vastaavaan paikkaan. Ei mitään asiaa katsomoon tai sivurajojen tuntumaan.

 • Ei missään nimessä saa poistua ottelupaikalta! Mutta ei myöskään saisi olla kentän välittömässä läheisyydessä ja pitäisi jatkuvasti olla oman joukkueen valvonnassa. Pitää olla paikalla ottelun loppuun asti jotta ADT pystyy testaamaan.

 • Kyllä tarjosi ennen ulosajoaan hienoja pannukakkuja. Aivan liiga- ja maajoukkuetason blokkaamista. Harmi että tätä yhtä Suomen eliittiin kuuluvaa tackeliä ei nähdä tällä kaudella liigassa.

 • Säälittävä tapaus

 • Juurihan sanoin, että

  ”Pukukoppiin, joukkueen bussiin tai muualle vastaavaan paikkaan. Ei mitään asiaa katsomoon tai sivurajojen tuntumaan.”

 • Tarjoili hienoja selkään blokkeja pelin ulkopuolella, täysin turhaa tuuppimista pelinjälkeen, heitoissa laittomana miehenä alakentällä, kiukutteli, filmas, kypärä kypärään aina. Ainoa bravuuri joka jäi tekemättä oli kypärästä repiminen.

 • Kuulin myös, että ympäri viikonloppuna ympäri suomea on taklattu siis taklattu! Voitteko kuvitella! jenkkifudiksessa! ei vaan mene mun ymmärrykseen

 • Vielä kerran Ympäri

 • Hui kauhistus, linjassa vedetty kypärä kypärään!!! On se kumma miten suomessa ei ymmärretä oikeaa linjapelaamista.

 • Olisikin ollut linjassa tahi edes pelin aikana. Pelin jälkeen 25 jaardia pallolta, syystäkin lensi pihalle.

 • SAJL:n kurinpitosääntöjen mukainen Kurinpitopäätös nro 08 – 2018 4.6.2018

  Sarjan M3DKurinptäjä on käsitellyt M3D sarjan ottelussa Rusko Mayhem – Rovaniemi Nordmen 3.6.2018, tapahtuneet kolmen Rusko Mayhemin pelaajan #78 Mikko Saksi, #69 Jani Nurmi ja #2 Aaro Turjas ottelusta sulkemisen, kaikki kahden samassa ottelussa tuomitun epäurheilijamaisen käyttäytymisen vuoksi.

  Kurinpitäjä perustaa päätöksensä pelkästään ottelun päätuomarin raporttiin tapahtuneesta.

  Päätös:

  Sarjan M3D Kurinpitäjä pitää ottelun tuomariryhmän tilanteesta tekemän päätöksen sellaisenaan voimassa, eikä näe syytä jatkotoimenpiteisiin asiassa.

  Ratkaisua tehdessä huomioitiin päätuomarin raportti ottelusta.

  Päätös perustuu Pelisääntöjen epäurheilijamaista käyttäytymistä koskeviin kohtiin luvussa 9- 2 sekä Hyväksytyt Tulkinnat 9-2-1.

  Kurinpitäjän päätöksestä rangaistulla on oikeus valittaa liiton Kurinpitomääräysten 8§ mukaisesti Kurinpitovaliokuntaan.

  Ari Ollila

  Sarjan M3D kurinpitäjä

 • Ilmeisesti Pinedan tilanteessa jotain muutosta on tapahtunut jenkkistatuksen suhteen, tai sitten kukaan ei ole tehnyt hänestä protestia?

 • Kurinpito ei ole näköjään ottanut kantaa myöskään Kouvolan munuaisnyrkkeilijään. Näköjään etua tulee että on oma mies sisäpiirissä.

 • Jos ottelun tuomari ei asiasta tee ilmoitusta kurinpidolle, sitä ei yleensä käsitellä. Ilmeisesti ulosajosta ei mene automaattisesti raporttia kurinpidolle, joka kuulostaa erikoiselta. SAJL haastaa tosissaan Mestiksen aseman palloilulajien huonoimpana kurinpitona?

 • Pineda sai EU-statuksen tälle kaudelle. Eli mies on pelikelpoinen.
  Ottelun erotuomari tekee aina ilmoituksen kurinpitoon kun ottelussa tapahtuu ulosajo. Asian käsittelyssä voi hetki mennä, kun lausunnot saadaan kaikilta osapuolilta.

 • Oho? Mahtaako julkisesti olla tiedossa millä perusteella Pineda lasketaan tällä kaudella EU-pelaajaksi? Aiempien kurinpitopäätöksien ja sääntöjen perusteella kuulostaa melko mahdottomalta yhtälöltä. Tai sitten olen missannut jotain.

 • Saanut kansalaisuuden tai ihan mitä vaan. Kyllä liitto nuo asiat hoitaa oikein ja sääntöjen mukaan, sakottaisivat varmasti jos mahdollista olisi. Aivan turhaa spekuloida sen enempää syitä.
  Pyyhi kyyneleet, eteenpäin.
  Ennemmin ihmettelisin miten Ruskon touhua katsotaan läpi sormien, jos kolme pelaajaa lentää ulos ja sanktioita ei tule (näköjään jatkavat samaa sikailua, kuin kaikki vuodet).

 • Itseäni kyllä myös hieman häiritsee Pinedan pelikelpoisuus. Viime kaudella malliesimerkki siitä miksei jenkkejä haluta alasarjoihin: Rollo ilman Pinedaa hävisi kai suunnilleen kaikki pelinsä, Rollo Pinedalla voitti kaikki pelinsä. Enkä mä ole yhtään sitä mieltä että tämä on suunta joka kehittää suomalaista jefua.

  Ruskon tekemisiin en ota kantaa kun en ole nähnyt.

 • Jos Pineda on saanut EU-statuksen, niin miksei ole mahtunut mihinkään liigajoukkueeseen, kun kuulemma oli kovasti tyrkyllä. Oma teoria on, että jenkkistatuksella mennään edelleen.

 • Tai sitten kylmän talven jäljiltä luolamiehillä edelleen pää jäässä ja maksavat Pinedalle tarpeeksi euroja ja nauttivat 3div peleistä vuodesta toiseen. Tyhmä saa olla mutta ei pohjoisenmies

 • Nopeasti on Pineda saanut sitten statuksen kun Johnssoneilta ja Stokesilta se taisi ottaa 7-8 vuotta vaikka pelasivat ja asuivat Suomessa koko ajan, poislukien RoJo:n italian reissu.

 • Jännä nähdä miten tyhmyys tiivistty kun kateus pukkaa päälle…

  Täällä esitetään faktoina aivan puutaheinää-tason juttuja ja läyskytetään perään hölynpölyä.

  SAJL:n säännöissä on yksiselitteisesti kerrottu statuksen myöntämisen perusteet. Sarjapäällikölle on annettu pelivaraa jota Rollon pojat venyttelivät viime kaudella. Tuo pelivara ei poista kovien faktojen toteutumisen edellyttämisiä.

  Pineda on täyttänyt nyt kriteetit jaa pelaa EU-statuksella. Saa itkeä ja vollottaa mutta näin tämä vaan on. Vanhana ja kilojakin ketännernä Pinedan impact on merkittävä III kaltaisessa mutasarjassa joten kansantautimme oireet ovat ah niin ymmärrettäviä.

 • Kuka on itkenyt ja vollottanut? AK mainitsi että Pineda on game changer kolmosessa, muuten kukaan ei ole kritisoinut Pinedaa. Lähinnä täällä ihmetellään miten se tilanne on viime vuodesta muuttunut, kun SAJL säännöt eivät ole muuttuneet eikä ole tuotu esiin mitään mikä olisi Pinedan kohdalla muuttunut viime vuodesta. Ihmeen salamyhkäistä on homma, kun kukaan ei voi kertoa millä perusteella SAJL on pyörtänyt viime kauden linjauksen. Toisaalta läpinäkyvyys ei ole liittomme (tai joukkueiden) arvomaailmassa kauhean korkealla, joten tuskin tähän koskaan saadaan vastauksia.

 • Etkö huomaa että tämä ” kansantauti” kumpuaa juurikin sieltä pohjoisen suunnasta tässä keskustelussa . Aivan kuin ruuti olisi keksitty uudelleen Joulupukin pajassa.

 • Eikö liitto muuttanut päätöstään tässä asiassa jo viime vuonna? Ensin annettiin pelilupa ja sitten valituksen jälkeen(yli 3vrk oli kulunut)se muutettiin ettei saakaan pelata. Turha kai tässä pohjoisen poikia on syyttää jos itsekään ei liitossa osata tehdä johdonmukaisia päätöksiä.

 • Liitto teki ensin väärän päätöksen, jonka korjasivat huomattuaan virheen. Rovaniemeä informoitiin ja ilmoitettiin selkeästi että Pinedalla ei ole lupaa pelata. Silti he peluuttivat, ja saivat siitä sanktioita. Välierässä he peluuttivat Pinedaa uudestaan, vaikka heille ilmoitettiin ennen ottelua liiton toimesta seurauksista. Ja pelin jälkeen heidät tuomittiin hävinneeksi ja saivat sanktioita.

  Nyt kaikessa hiljaisuudessa jokin on muuttunut ja Pineda saakin pelata, mutta kukaan ei oysty kertomaan kuka peliluvan on antanut ja millä perusteella. Tässä suhteessa liitolla ja seuroilla olisi paljon parannettavaa. Spekulointi ja ”itku sekä kitinä” loppuisi kun liitto tiedottaisi avoimesti myöntämistään peliluvan muutoksista. Tai vaikka Rovaniemen esittelyssä sivuillaan kertoisi miksi tällä kaudella Pineda saakin pelata, vastoin viimeisintä julkista tiedotetta asiasta. Tai Rovaniemen joukkueenjohto kertoisi onko Pinedalla eu-status ja jos on, niin kuka sen myönsi ja millä perusteilla.

  Yhdelläkään osapuolella ei toki ole velvollisuutta kertoa yhtään mitään. Mutta kun monella on näkemys että sisäpiirit, kyräilyt ja kabinettisopimukset ovat yksi lajin tämän hetkisistä ongelmista, niin kenties toiminnan läpinäkyvyys voisi olla yksin kehittymisen alue.

 • ”Ratkaisuun tyytymätön voi valittaa asiassa liittohallitukselle. Valitus on jätettävä viimeistään
  kolme (3) vuorokautta päätöksen julkistamisesta. Liittohallituksen on käsiteltävä asia kolmen (3)
  vuorokauden kuluessa valitusajan päättymisestä.” Tuo kohta lähinnä häiritsee. Valitusaika oli mennyt umpeen, joten liitto muutti omia sääntöjä??? Jos pohjoisen veijarit ovat hakeneet tälle vuodelle pelilupaa ja se on myönnetty, niin miksi siitä pitäisi ketään informoida? Enemmän kiinnostaa joukkueiden rosterit. Tuntuu että harva jaksaa niitä enää ilmoittaa esim.kotisivuilla.

 • ”Jos pohjoisen veijarit ovat hakeneet tälle vuodelle pelilupaa ja se on myönnetty, niin miksi siitä pitäisi ketään informoida?”

  Jos pelilupa on myönnetty väärin perustein ja joku tuleva vastustaja haluaisi siitä valittaa, niin tieto ensinäkin herran pelaamisesta ja sen jälkeen peliluvan myöntämisperusteesta tai myöntämättäjättämisperusteesta tulee niin myöhään että valituslupa on mennyt jo umpeen.

  Käsittääkseni valituslupa on myös niillä seuroilla joita mahdollinen pelilupa koskee kauden aikana, eikä pelkästään niitä jotka ovat vastakkain jo pelanneet?

  Oikaiskaa toki jos olen väärässä?

 • Toisaalta jos päätöksiä ei julkaista tai niistä edes kerrota, niin ei tule myöskään valituksia. Näppärää.

 • Itse peräänkuulutan SAJL:lta PALJON suurempaa avoimuutta. Pelaajasiirrot, aktivoinnit ja nämä erilaiset statukset tulisi tarjoilla lajia seuraaville avoimesti.

  Salailun kulttuurin yksi ilmentymä on se, että esim kevään sarjajärjestelmäkokouksesta ei ole julkaistu rivinkään uutista missään. Pelätäänkö meidän seurariippumattomien laji-ihmisten repostelua Gridironissa.

  Mutta tähän Pineda-gateen… Lopettakaa toi katketa paskanjauhaminen aiheesta. Pineda pelaa EU-statuksella Rovaniemellä vaikka kuinka muita pännii asia.

 • Lähinnä tässä Pinedacasessa kiinnostaa nyt se että kun sillä kerran on EU-status, millä perusteella se on myönnetty? Että kuinka paljon tarvitsee jatkossa hikoilla jos pelaa 3-divaria ja raasua on että voi peluuttaa siellä jenkkiä.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *