Lions – Wolverines II

Viimeksi muokattu 10.5.2015 11:55 7

(4-3)

24

(2-6)

00
1 2  
17 7 24
0 0 0

1.8.2015 klo 12:00 Lohja

Kaari

Lions komeasti kohti jatkopelejä

Gridiron Staff 6. elokuuta 2015 17:56

Lohja Lions voitti varsin kapealla miehistöllä pelanneen Helsinki Wolverinesin lauantaina Harjun urheilukentällä pelatussa 3-divisioonan ottelussa.

Lue lisää

Kommentoi

 • Miten muuten 3. divisioonassa määritetään sarjasijoitukset joukkueiden päätyessä samoihin pisteisiin? Ilmeisesti keskinäiset pelit ratkaisevat yleensä mutta meneekö se myös niin, kun sarja on yksinkertainen ja toinen joukkue saa hyödyn kotiedusta?

 • Jos joukkueila on sama määrä otteluita, keskinäisten otteluoden sarjaisteet ratkaisee, seuraavana k. o.n maaliero.

 • Lions on kyllä voittanut juuri oikeat ottelut tällä kaudella ja tulee nousemaan sen ansiosta runkosarjan kolmanneksi. Tasapisteissä nimittäin Nokia ja Rovaniemi jää lohjalaisten taakse.

  Oma veikkaukseni on:
  1. Bears
  2.Eagles
  3.Lions
  4.Nordmen
  5.GH
  6.Bulldogs

  Välierät
  Bears-Nordmen
  Eagles-Lions

 • Sampsa, otin jo toisaalla kantaa tuohon sinun kirjoitukseesi liittyen kahteen Rovaniemen ulkomaalaisimporttiin.

  Oli hieno huomata, että Nokia voitti myös Rovaniemen vaikka se sitten tarkoittaakin, että Kotkassa playoff-pelit todennäköisesti alkavat viikkoa liian aikaisin. Ulkomaanimportteja käyttävä joukkue jää siis 3. divisioonan runkosarjan viidenneksi, mikä lisää asian noloutta Rovaniemen kannalta. Huhu Rovaniemen kentän laidalta kertoo myös, että Cosin vastaanotti kunnon tällin Nokian tukimieheltä juostessaan kentän keskelle suuntautunutta heittokuviota. Miehen pelaaminen oli kuulemma hajonnut tuohon tilanteeseen. Nähtäväksi jää miten mahdollinen vamma vaikuttaa loppukauden pelaamiseen, henkiset traumat sellaisesta tilanteesta varmasti ainakin hetkeksi jää.

 • Olen erinomaisen yllättynyt jos GH ei voita kotonaan Vikingsia päätyen näin 12 pisteeseen ja 2. sijalle runkosarjassa. Lionshan ei yli 10 pisteen pääse eikä Panthersia voi katsoa ylimielisesti ylikäveltäväksi joukkueeksi.

  Yhtäkaikki sarjamääräykset ovat sarjamääräyksiä ja rollossa on toimittu sääntöjen mukaan (no taidettiin niitä vähän taivuttaa että pääsivät aiemmin kentälle?). Mulla ei ole kertakaikkiaan mitään sanottavaa siitä että ovat onnistuneet ilmeisen onnekkaasti värväämään ulkomaan apuja, Lionsilla oli muutamissa harjoituksissa viime kaudella meksikolainen pelaaja ja tällä kaudella meilläkin on käynyt treeneissä espanjalainen pelaaja. Kumpaakaan ei pelikentällä pukeissa nähty, ja näyttää siltä että tän kauden espanjalainenkin pysyy sivussa. Eiköhän jokainen joukkue vastaanota pelaajia jotka harjoittelevat ahkerasti ja tekevät kentällä kaikkensa joukkueen eteen. Kai me voidaan tää tapaus ”rollon espanjalaiset” nyt vihdoinkin pistää lepoon?

 • AK ! Kirjota ny ihmees pikana jotai tuost Lions-Wolverines 2 matsin sisällöst, siitähä on jo monta päevää ! Eix siin mee vaa se 1/2 h, kui mainitsit edellisesä Lions-Ghost versios.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *