Lions – Bulldogs

Viimeksi muokattu 13.5.2016 22:38 14

(5-3)

64

(0-8)

00
1 2  
35 29 64
0 0 0

6.8.2016 klo 12:00 Lohja

Kaari

Lions päätti runkosarjan voitolla

Gridiron Staff 9. elokuuta 2016 21:35

Vajaamiehinen Sipoo Bulldogs ei pystynyt haastamaan Lionsin voittokulkua Harjun kentällä.

Lue lisää

Kommentoi

 • Tämä peli striimataan Lionsin toimesta, peli on nähtävissä suorana osoitteessa: http://www.ustream.tv/channel/eVGq8fEFzaV

 • Puoliaika 35-0

 • Kuvanlaatu paremmaksi ja uusi selostaja. Muuten ihan ok.

 • Aina voi aremmaksi… Kuva näkyy ja se on tärkein. (Itsa seuran ilman ääntä etten voi selostajasta kommentoida)
  Kiitos nille jotka jaksavat pistää striimiä ja selostaa.

 • se tuskin oli nelonen pro lähetys muutenkaan joten valittajat muualle, vai menetkö seuraavaan peliin selostamaan?

 • Voin mennä, kuten sanoin, niin homma oli muuten hyvin tehty, mutta kuvanlaadussa olisi parantamisen varaa ja selostaja olisi voinut olla parempi. Plussat streemistä näitä on kiva katsoa. Miinukset minulle, kun kommentoin huonoa selostajaa.

 • Vilkaisin nyt puheena ollutta streamia pienen hetken ja täytyy myöntää että en tiennytkään että tuollaiseen streamiin saa laitettua infografiikat (pistetilanne ym.) sekä pikauusintoja. Pitkälle on menty ihan parin vuoden takaisista streameista. Kuvanlaatu, noh, ainahan se parempi olisi voinut olla mutta kyllä sillä toimeen tuli (parempi se oli kuin monessa muussa streamissa). Ja selostus, noh, hyviä tai edes keskinkertaisia jefuselostajia ei ihan joka oksalla istu. Sen parin minuutin perusteella ei kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä voi tehdä mutta sanoisin että olen tänä kesänä kentän laidalla kuunnellut huonompiakin selostuksia. Väittäisin (ilman parempaa tietoa) että hyväksi jefuselostajaksi tulee harjoittelemalla ja ennenkaikkea selostamalla jefupelejä. Kokemusta vaan selostajalle alle niin voi tulla hyväkin.

  Ja nyt kun tuli puhe tuosta Nelosen Pro -lähetyksestä niin ei sekään kyllä kauhean vakuuttavaa aina ole, erityisesti ohjaaja on aika usein kahvilla ja kameramiehilläkin on hommassa parantamisen varaa (toki se kameratyöskentely on parantunut viime vuotisesta).

 • Jos nyt jotakuta kiinnostaa niin lopputulos oli 64-0

 • Rakentava palaute on enemmän kuin tervetullutta. Kuvanlaadusta on paha sanoa mitään ulostulleen striimin osalta. Täältä päästä se lähti ihan hyvälaatuisena (ei toki telkkarin tasoa) ja koneelle tallennettu kopio striimistä oli hyvänlaatuinen. Paikoitellen laatu saattaa hetkellisesti heikentyä koska striimi tehdään kännykkäverkon kautta. Tällöin yhteyden nopeus ei ole vakio vaan elää koko ajan. Toki vaihdetaan kiinteään laajakaistaan kun joku sen pelikentälle tulee asentamaan. ;)

  Syksyn aikana Lohjalla (allekirjoittaneen toimesta) on testattu striimaamista lähinnä mielenkiinnnosta, minkälaista tuotosta saa aikaan ihan kotikoneella ja -välinestöillä. Aluksi naisten pelit striimattiin webcamin avulla, ja tämän päivän peliin saatiin ensimmäistä kertaa käyttöön ihan ”oikea” videokamera. Se ei ihan ole markkinoiden paras, vaan arviolta noin kymmenen vuotta vanha.

  Jahka tuo striimi saadaan Youtubeen katseltavaksi, niin striimiä seuranneet voisivat antaa palautetta onko se kuvanlaatu sama kuin mitä oli tänään lähetyksessä. Valitettavasti striimatessa on aika paljon huolehdittavaa niin en pysty katsomaan miten laadukasta kuvaa Ustream tuuppaa ulos. Mutta jos kuvanlaatu ei miellytä, niin mitä luultavammin se on selvästi heikompaa kuin se mitä täältä päästä Ustreamin palvelimelle lähetettiin. Tälle ei kauheasti voi tehdä mitään, mutta tarvittaessa vaihdan striimauspalvelua.

  Jefupelejä olen selostanut käytännössä tasan kolme, ja siihen rajoittuu myös kaikenlainen selostuskokemus. Kokemuksen kautta olisi tarkoitus myös kehittyä. Toki kannattaa muistaa että nykyisellä kokoonpanolla sen selostamisen lisäksi meikäläisen pitää huolehtia striimin pyörimisestä, pistetaulun ylläpitämisestä (downit ja to-go sekä pisteet) ja tällä kertaa ensimmäistä kertaa käytössä olleesta uusinnasta. Sekään kun ei kotilaitteilla ole ihan niin yksinkertaista kuin sitä varten suunnitellussa ohjelmassa. Vaatii vähän useamman napin painalluksen ennen kuin se uusinta tulee ruudulle, ja silloinkin pitää toivoa että se alkaisi edes jokseenkin sopivasta kohdasta. Joten kaiken tämän kanssa selostaminen vielä toistaiseksi takkuaa.

  Taustamelu on asia jolle ei myöskään tällä hetkellä kauheasti voi, nyt käytössä ollut setuppi oli testauksien perusteella paras. Toinen vaihtoehto on jättää pelin äänet täysin pois, ja sitä en halua. Huomiselle on testauksessa yksi toinen vaihtoehto, mutta sen toimivuudesta ei ole vielä mitään tietoa.

  Jos joku jaksaa ihan asiallisesti antaa rakentavia kehitysehdotuksia selostamista varten, niin otan niitä vastaan enemmän kuin mielelläni.

  Muistuttaisin kuitenkin vielä kerran että nämä kaikki tämän syksyn striimit ovat kokeilua ja testausta. Tarkoituksena on löytää keinot tehdä näillä meikäläisen laitteilla mahdollisimman hyvää striimiä, jota sitten ehkä tulevaisuudessa voi käyttää joukkueiden hyödyksi.

  P.S. Tällä kuvanlaadulla striimi lähti koneelta Ustreamin palvelimelle, oliko se ulostuleva paljonkin tätä huonompi? http://content.screencast.com/users/Kyyberi/folders/Jing/media/4f1a0d41-36fd-493f-9712-4aa704590424/2016-08-06_1928.png
  Jos oli, niin pystyykö joku sanomaan oliko se jatkuvasti huonompi vai paikoitellen, ja miten paljon huonompi?

 • Mun mielestä sekä streami että selostus oli hyvää. En voi ymmärtää sitä että kun joku jaksaa nähdä ylimääräistä vaivaa että viitsii tarjota tällaista ylimääräistä kivaa lajista kiinnostuneille, niin heti on joku lähestymässä asiaa ainoastaan sen negatiivisen kautta. Kiitos sekä tämän päiväisestä striimistä, ja huominen ottelu Kotkassa on kiinnostava myös, ja aion takuulla katsoa sen. Hyvää työtä Lohja. Kiitos!!

 • Kyllä ainakin itsellä oli kuvanlaatu tuon kaltainen sen 45min mitä itse kerkesin peliä katsella. Kyllä tuollaista kuvanlaatua ja selostusta mielellään ilmaiseksi katselee. Ja todella hienoa että joku jaksaa tuollaista tehdä ”harraste” pohjalta.

 • Ihan hyvä oli kuvanlaatu ja mukava oli matsia seurata, sen aikaa kun jaksoin epätasaista ottelua katsoa.

 • Iso kiitos Lahden suunnalta siitä, että viitsit ja haluat tehdä tätä harrastepohjalta! Jokainen ottelu lisää, mitä saadaan nettiin näkyviin, on lajille positiivinen asia.

  Terveisin,
  Jan Reiners/ Panthers

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *