Lions – Bouncers

Viimeksi muokattu 21.4.2018 16:06 17

(1-4)

15

(4-1)

21
1 2  
0 15 15
7 14 21

1.7.2018 klo 13:00 Lohja

Kaari

Bouncers päihitti Lionsin kakkosessa

Gridiron Staff 4. heinäkuuta 2018 21:41

Joukkueiden kauden aiempaa kohtaamista selvästi tiukempi ottelu päättyi mikkeliläisille lukemin 15-21.

Lue lisää

Kommentoi

 • Tulee mielenkiintoinen ottelu kun jännittää että kuinka monella maalilla Mikkeliläiset pieksee Jellonat tällä kertaa.

  Tulosten perusteella Bouncers on parantanut alkukaudesta, kun taas Lions ei ole tehnyt pistettäkään kahteen edelliseen otteluun. Toki Lions voi tämän ottelun viedä peluuttamalla UNC miehistöä, mutta onko siinä mitään järkeä kun kakkosen pleijarit on aika kaukainen haave ja seuraavana päivänä on ykkösessä ottelu Wolvoja vastaan?
  Mikkeliläisillä on takana kaksi hyvinkin vakuuttavaa ottelua Helsinkiä ja Jyväskylää vastaan, joten saattaa olla että tulevat takki auki kyseiseen otteluun ja siinä olisi Lohjalla iskun paikka.
  Toivotaan että tulisi jännittävä ottelu, sillä suomijefu ei kaipaa jatkuvia ylikävelyotteluita.

  Veikkaus lopputulokseksi: 21-42 Mikkelille.

 • Lionsin ja UNC:n tilanne ei ole sellainen että olisi UNC:n rosteri ja Lionsin rosteri. Osa pelaajista pelaa vain UNC:ssä ja osa vain Lionsissa. Ja siihen väliin jää paljon pelaajia jotka pelaavat jommassa kummassa tai molemmissa. Hyvin todennäköisesti Lions tuo peliin enemmän pelaajia kuin Mikkelin reissulla. Tilanne on haastava, kuten podcasteissakin on tuotu esille. Mutta näillä mennään mitä on, ja ei ne playoffit kauhean kaukana ole kun sarjakolmosen kanssa ollaan tasapisteissä.

  Jos Virkkalassa ei sada, jokainen voi striimin kautta katsoa pystyykö Lions pistämään kampoihin.

 • Monet on verranneet UNC:n suhdetta Lohjaan ja Hankoon Wolvojen rakennelmaan. Noi ei ole kuitenkaan mitenkään vertailukelpoisia. Lohjalla ja Hangossa on edelleen vankkaa kotiseutupatrioottisuutta ja tunnetta omia joukkueitaan kohtaan ja tämä UNC on taho joka vie parhaat pelimiehet pois oman joukkueen riveistä. Wolvoissa taas kakkosjoukkue on täydellisessä kakkosjoukkueen asemassa eikä sillä ole minkäänlaisia menestyspaineita tai odotuksia eikä kenelläkään patrioottisia tunteita tuota kohtaan.

  Itse en usko UNC-ilmiön pitkäikäisyyteen. Sorry vaan.

 • nyt on tunnetusti hölmöjä… Mutta todella hölmöä olisi pelata sunnuntaina joku höntsämatsi kakkosdivaria ja luulla pystyvänsä pelaamaan jotenkin fressinä seuraavana päivänä ykkösmatsi Wolvoja vastaan?! Hahah kaikki jotka on pelannu tietää pelipäivän jälkeisen tunteen, ei paljon tee mieli/ pysty pelaamaan heti seuraavana päivänä…

 • UNC ukot pelata edes tässä ottelussa jellonilla, jos aikovat pelata maanantaina wolvoja vastaan?

 • Sunnuntaipelit, varsinkin noin aikaisin, ovat aina olleet Bounchersille vaikeita. Saa nähdä montako saavat peliin mukaan

 • Sisäpiiri kertoo että Bounchersilla on lähdössä 15 äijää joista kolme on valmennusta/huoltoa

 • Olikos matsista livelähetys katsottavissa, hatunnosto jellonille jos moinen tarjolla

 • Piti olla striimi, mutta valitettavasti tuotantoporukalle tuli menoa. :(

 • 0-0 ekan neljänneksen jälkeen. Mikkelin facebookista löytyy tilannepäivitystä.

 • Puoliaika, Bouncers johtaa 0-7

 • Lopputulos 15-21

 • jatkaa osakkeiden nostamista jos toisen ketjun kerrottu 7-10 unc ykköskorin ukkoa oli tänää kentällä ja Bouncers vei silti?

 • Kyllähän se on nähty että välttämättä se rosterin koko ei kerro kaikkea. Jaguaarit esimerkiksi pelasi huomattavan paljon huonommin kotipelit isolla rosterilla, oli Kuopion poikaa,piratesin yms. ja ei se peli hirveän selkeää ollut.Sit Poria vastaan oli tiukka peli ja Wolvoista hakivat voiton.

 • Tuossa viestissä viitattiin tuolla wol-unc ketjussa annettuun infoon, että tässä pelissä olisi ollut 7-10 unc miestä lionsin pelaajien lisäksi väsyttämässä itseään ja että bouncers voitti silti… Ei viitattu rosterin kokoon.

 • Niin eihän se rosterin koko tosiaan kaikkea kerro. Vaikka kentälle saadaankin apuja muista joukkeista, ei avut välttämättä tuo muuta kuin syvyyttä ja vähän enemmän vaihtoaikaa muille pelaajille. Jos nämä peleihin saatavat vahvistukset eivät muuten käy joukkueen harjoituksissa, niin heillä voi olla kentälle päästessään vain negatiivinen vaikutus joukkueen suorituskykyyn. Tulosten perusteella tämä vaikuttaisi olevan tilanne ainakin Jaguaareilla.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *