Jaguaarit – Indians

Viimeksi muokattu 13.5.2016 22:04 32

(2-3)

32

(0-5)

20
1 2  
14 18 32
6 14 20

9.7.2016 klo 14:00 Jyväskylä

Kaari

Jaguaarit hyvin lähellä pudotuspelipaikkaa

Gridiron Staff 11. heinäkuuta 2016 23:29

Jyväskylän Jaguaarien kotivoitto Kouvola Indiansista tarkoittaa sitä, että kouvolalaisjoukkue jää suurella todennäköisyydellä ulos tämän kesän pudotuspeleistä.

Lue lisää

Kommentoi

 • No mutta entäs tämä matsi?

 • Vieläköhän riisi pysyy tiimissä mukana, melko pettyneen oloinen toveri siellä kuulemma kentänlaidalla oli….

 • Inkkareilla on hyvät mahdollisuudet voittaa tämä jos pakka pysyy kasassa. Rice ja Wort puolustuksessa voivat pysäyttää Jagujen tehottoman hyökkäyksen. Ja kun Palmer saa nyt muutaman treenin alle niin hyökkäyskin voi näyttää erilaiselta.

  Inkkarien rosterin kapeus ihmetyttää. Wolvoja vastaan mentiin alle sääntöjen minimin kun lasketaan oikeasti kamat päällä olleet. Tähänhän ei tietenkään puutut as mutta ihmetyttää missä joukkueen loput pelaajat on. Se toinenkin britti on kai lähtenyt takaisin kotiin kun ei pelannut Wolvo-pelissä.

  Itse uskon että Inkkarit yllättää. Nämä kaksi eniten importteja rohmunneet ovat sarjan heikoimmat joukkueet juuri nyt.

 • Kyllä mä sanoisin, että Jagut saa olla varuillaan tän äijän kanssa. Eikä Kuopionpoikienkaan seuraava peli Kouvolaa vastaan tule olemaan samanlaista riemukulkua kuin Kymenlaakson vierailullaan.

  http://www.hudl.com/video/3/4840654/577b7eb50aff7a4c7c21b55f

  Rice on voimissaan ja haluaa viedä joukkueensa ensin playoffeihin. Todennäköisesti tämä tapahtuu Jagujen kustannuksella.

 • Kyllä Kouvola on vahvistunut ja odotan tän matsin tulosta eniten tällä viikolla.

 • Jos ei ole OL joka blokkaa ja antaa aikaa heittää, eikä DL joka antaa painetta ja pysäyttää juoksuja niin ei yhdellä tai kahdella jenkkillä taistella voitosta. On se niin monta kertaa nähty. Joukkueen runko pitää olla kunnossa ja tän kesän näytöillä Kotkasta on kovaa vauhtia tulossa kymelaakson ykkösjefu kaupunki. Pääseekö inkkarit ens kaudella pelaamaan edes kakkosessa Kotkaa vastaan, jonne Eagles ehdottomasti kuuluisi.

 • Ykkösessä on nyt pelattu tasan puolet sarjasta. Kouvola aloitti kautensa peluuttamalla yhtä kaikkien aikojen huonointa tuontipelinrakentajaa, suoraan pubin jakkaralta repäistyä Dutch Stephensonia. Tämä näkyi myös tuloksissa. Tästä huolimatta kauden avauksessa Jaguaareja vastaan joukkue onnistui kohtuullisesti. Steelers-peli oli todellinen pannukakku, jossa floppi-Stephenson laittoi hanskat tiskiin jo kesken ottelun ja lopputulos 0-71 kertoo oikeastaan kaiken tuosta tapahtumasta.

  Sarjan toinen puolikas alkaa nyt ja Inkkarit kohtaa Jaguaarit uudestaan. Joukkue on huikeasti parempi kuin edellisessä kohtaamisessa. On perusteltua odottaa, että joukkueella on voiton saumat tässä pelissä ja huolimatta taustalla olevasta rökäletappiosta, voi voittaa Steelersin uusintaottelussa. Wolvoja ja Huskeja vastaan ei ole mitään saumaa tällä kaudella näillä muilla divarikokoonpanoilla. Inkkareilla on oikeasti mahdollisuudet ottaa vielä kaksi voittoa ja edetä ykkösen pleijareihin. En väitä että se tulee olemaan helppoa, mutta mahdollisuudet ovat olemassa.

  Jos ensi viikonloppuna tulee pahasti pataan Jaguilta on kausi sitä myöten ohitse menestymisen näkökulmasta. Sarjan yleisen olemuksen kannnalta toivon kouvolalaisille voittoa.

 • Pleijareiden kotietu näyttää ratkenneelta. Itse en jaksa uskoa huskiesin yli 21 pisteen voittoon lauantaina joten runkosarjan 1. Wolverines 2. Huskies.
  Kouvolan uusi QB saattaa laittaa pleijari paikat vielä loppu päässä uudelleen jakoon. Ainakin sijoituksien perusteella mielenkiintoisia otteluita tulossa.

 • Kyllä Kouvolan uuden pelinrakentajan ja Ricen täytyy todellinen show pistää pystyyn, jos Kouvola aikoo voittaa ensin Jaguaarit 30 pisteellä ja sen jälkeen Steelersin 72 pisteellä. Sorry ihmiset, ain’t going to happen. Tämä kausi on Kouvolan osalta taputeltu ja ainoa jännitysmomentti on Jyväskylän ja Kuopion keskinäiset sijoitukset ja se, kumpi matkustaa Helsinkiin ja kumpi matkustaa Hämeenlinnaan play-off peliin. Runkosarjassa on jäljellä yksi jännittävä ottelu ja se on Jaguaarien ja Steelersin toinen kohtaaminen Jyväskylässä.

 • joo, Kouvolan pitää voittaa molemmat eli jagut ja steelers jolloin välttämättä ei tarvitse vertailla keskinäisten pisteitä. Tietenkään sekään ei riitä jos jagut voittaa steelersin… Oletuksena siis se että kaikki 3 häviävät huskies ja wolvot

 • Jagujen puolustuksen tarvitsee pelata Rice ja Wort pois ni se on siin. Ind hyökkäyksen linja on kaikkein heikoin lenkki ja kun Palmerilla ei ole aikaa heittää niin juosta pitäisi. Suomalaista juoksijaa kun ei ole, niin jenkit paikkaa mut kyllähän ton kuvion on pakko olla Jagujen puolelta scoutattu ja äijät tuplataan! Tais Wolvoja vastaan joku inkkarien rissukin juosta väärään suuntaan niin eipä siellä varmaan olisikaan yhtään Palmerin luottamusta ansaitsevaa kiinniottajaa.

  Tämän kun inkkarit häviävät niin taitaa jenkit ottaa matkaliput kotio. Rumat statsit tulee hyville importeille tältä kaudelta, harmi. Sarjan 4. Jaguars 5. Indians

  Jag 28 – Ind 7

 • Jag 34 – 13 Ind

 • Jos Kouvola voittaa 30+ pistellä ja runkosarjan päättyessä on molemmilla 2 pistettä niin eikö Indians pääse sillä neljänneksi? (Mahdollista.)

  Jos voittavat kaksi peliä piste erossa ei väliä koska Jaguaarit jäävät lomille yhdellä voitolla. (Epätodennäköistä.)

 • Itse asiassa RIce pelasi hyvän pelin Brakulla. Wolvot vaan onnistui pitämään sen poissa pallosta ja huikein esimerkki tästä oli Wolvojen korkea puntti, jonka Veikko Kallio juoksi nappaamaan kopiksi Ricen nenän edestä. Puolustuksessa Rice piti JJ:n kohtuullisissa jaardeissa niin, että yhtään irtijuoksua ei päässyt tapahtumaan.

  Kun Inkkarit pääsee harjoittelemaan wilcdcattiaan pikkuisen enemmän uskon, että tuloksia syntyy. Jagujen puolustus ei ole hääppönen ja hyvä muistaa että Wolvojen hyökkäys takoi 72 pistettä Jagujen maaliin joista koko toinen puoliaika pelattiin Drockilan johtamilla kakkosmiehillä. Inkkaripelissä Lehtinen pelasi kolmannen neljänneksen puoleen väliin ja pisteitä tehtiin ”vain” 56.

  Tietysti Inkkarien kannalta paras tilanne olisi jos jyväskyläläiset lähtisivät ottamaan varmaa voittoa sarja heittopussista takki avoimena.

 • Rice oli todella hyvä puolustuksessa ja jos saa pallon käsiin syötönkatkolla tai erikoistilanteissa niin saattais ratkaista pelin. Pari wcät peliä sais olla että puolustuksen pitää varautua mutta ei kannata turhaan viedä treeni aikaa.
  Uskon että Palmer sais pallon liikkeelle. Etenkin omiin jaloin. Saints pärjäsi juuri samalla tavalla viime vuonna. (Runkoa pitää olla että voittaa sarjan mutta uskoisin että kelpaisi voittoon tai kahteen.) Hyökkäyksen kannattaisi keskittyä että pääni sopii materiaaliin..

 • Löytyykö jostai n live seurantaa? Streamia tai tilastoja?

 • Edes joku katsomosta/ Twitter / face?

 • 14-6 jkl johtaa puoliajalla

 • Ei siis ainakaan tuloksen perusteella mikään läpihuutomatsi…vaan riittääkö toka puoliajalla enää virtaa, jännä nähdä

 • Kyllä ois tähän juhlaotteluun jonkunnäköisen seurannan voinut järjestää…vaikka veispuukkiin? :)

 • 26-16. Ei ole tullut vielä 2min varoitusta

 • Mikko Punkariiiiiiiiiiii

 • 32-20. Indians palauttaa ekstra pointin pohjiin.

 • Hyvä että ei indiansille enää tullu niin pahasti dunkkuun vaan saivat laitettua kampoihin, taitaa kuitenkin olla kausi aikalailla taputeltu pleijari haaveiden osalta…

 • Inkkareilla alkoi tästä pelistä valmistautuminen III-divisioonaan. Ei enää oljenkorsia, vain kustannuksia viidestä importista.

 • Eikös tossa ole kakkosdivarikin vielä välissä?

 • Fiksut tekisi niinku Oulu. Kakkosessakin pitäisi olla kunnon runko jota inkkareilla ei ole.

 • Siellä on seura hyvällä pohjalla, valmennus ja johto nääs.

 • Kannattaa inkkarien heittää se kanootti vaikka Kymijokeen ja kokeilla vaikka päällikön vaihtoa. Miten tämä joukkue on muka edes ollut joskus Vaahterassa?! Minne ihmeeseen ne kaikki hyvät kotimaiset ovat sieltä hävinneet? Ja miten Kotka pelaa II-divaria ja Kouvola ykkösessä näillä suorituksilla? Ei mene jakeluun.

 • Kotka pelaa kylläkin kolmosta.. Taitaa olla about puoli joukkuetta ex-kouvolalaisia ketkä ei jostain kumman syystä halua enää Indiansissa pelata?

 • Tää jätka ansaitsisi pelata jossain joukkueessa jossa näillä suorituksilla olisi merkitystä

  http://www.hudl.com/video/3/4840654/5782297e11fa7f2eac06eef4

 • Edellisessä pelissä Inkkareilla 19 miestä pukeissa. Lauantaina Jyväskylässä 16 miestä ja tällä kertaa ei pöytäkirjaan edes kikkailtu vesipojilla tms. Kolme peliä kautta jäljellä.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *