Jaguaarit – Bouncers

Viimeksi muokattu 21.4.2018 15:17 20

(1-3)

07

(3-1)

26
1 2  
0 7 7
14 12 26

17.6.2018 klo 16:30 Jyväskylä

Kaari

Bouncers jatkaa vakuuttavasti kakkosessa

Gridiron Staff 19. kesäkuuta 2018 21:11

Mikkeliläisjoukkue päihitti Jyväskylän Jaguaarit vieraissa selvin lukemin.

Lue lisää

Kommentoi

 • Tämän pelin seuratuin ja hypetetyin pelaaja on Santtu Tuviala, joka pelaa sunnuntaina ensimmäisen matsinsa Jaguaareissa. Kauden 2018 piti mennä toipuessa syövästä, mutta mies taisteli itsensä terveiden kirjoihin etuajassa ja pääsee kentälle tulevana sunnuntaina:

  http://www.jaguaarit.com/santtu-tuviala-taklasi-syovan-ja-palaa-kentille-bouncersia-vastaan

  Matsin ennakko ym. löytyy täältä:
  http://www.jaguaarit.com/su-17-6-jaguaarit-vs-bouncers

 • Jos aina valitetaan siitä että Kouvolassa on ryöstöhintaiset liput, niin ei kyllä Jyväskylässä olla kaukana samasta. 10e 2. divarimatsista? Huhhuh.

 • Terve nimimerkki ??,

  Ennakkoliput saapi edelleen huomattavasti porttihintoja edullisemmin:
  http://kauppa.jaguaarit.com/tuote-osasto/liput
  On pyritty tästä mahdollisuudesta mainitsemaan kotisivuilla ja muistuttelemaan Facebook-sivuilla siinä vaiheessa, kun pelipäivästä alkaa olla luotettavaa sääennustetta tarjolla.

  Meillä tuo ennakkomyynti nousikin selvästi viime kaudella, kun porttihinnat asetettiin 5e / 10e helposti setelillä maksettaviksi, jolloin myös kolikoiden laskeminen lippuluukulla väheni. Samoilla hinnoilla päätettiin jatkaa tälle kaudelle. Keski-Suomessa ei hirveästi ole muita samasta hardcore-jenkkifutisfaneista kilpailevia jenkkifutistapahtumia ja satunnaisen paikalliskatsojan näkökulmasta ollaan kuitenkin JJK:n, Happeen, JYP:n ja Kirittärien hintojen alapuolella.

 • vie.

 • Ainakin Bouncersin facebookista löytyy seurantaa kiinnostuneille.

  0-14

 • Bouncersin FB sivusta kun tuutte seuraamaan ottelun kulkua ;)

 • 7-26 Mikkelille.

 • viihdyttävä peli! Kyllä tuosta mielellään maksoi, että pääsi paikalle katsomaan.

 • Mikkeli hyvä vai Jyväskylä huono? Kumpi pelaa Poria vastaan maljassa?

 • Mikkeli pelaa tunnetusti käsittämätöntä sikailufutista. Safetyt ei pysy perässä niin rikkoivat ennenaikaisesti varmaan 3 kertaa ja myöhässä kahdesti, aina sama pelaaja. Cornerit rikkoi ainakin 3 kertaa, sama rissu kyseessä. Lippuja tuli 3/6 Fumblessa oli polvi maassa, intteri maan kautta. Tuomarit oli ihan 2 divaritasoisia. Toivottavasti eivät vihellä enää tänä kesänä niin ei tarvitse pelaajien pelätä loukkaantumista kun tuomareita ei kiinnosta.

 • Tuomarit ihan 2 divaritasosia? Kakkosdivarissa. Mikä maailma!
  Jaguaarit pelasivat vaan huonosti, Mikkelin rosterissa ei ole merkittäviä muutoksia tapahtunut kesän mittaan siinä missä Jaguaareissa pyörii Steelersin pelaajia millon ketäkin. On se kumma kun alkukaudesta Porissa selkäänsä saanut joukkue onnistuu tuollaisen vaahteraliigavahvisteisen joukkueen voittamaan lähes samalla rosterilla.

 • Sitä maan kautta tullutta intteriä ei loppujen lopuksi hyväksytty, ja hyvä näin. Kaksi muuta intteriä toki tuli.
  Mutta ethän sinä sitä intterin hylkäystä tiedä, sillä uskon että olet se sankari joka lähti kirosanojen saattelemana ovet paukkuen pukukopille päin kiukuttelemaan vaikka ottelua oli vielä jäljellä.

 • Niin, eihän kyseiset tuomarit tuomaroi kuin esimerkiksi 1 div. pelejä ja naisten vaahteraliigaa äkkiseltään katsottuna..

 • Kyllä katsomoon näytti, että Mikkelillä oli paljon myöhäisiä iskuja sivurajan jälkeen tai muuten myöhässä (näitä oli pari kyllä Jaguaareillakin) ja syötönvastaanoton häirintää, joita olisi ehkä voinut viheltääkin. Mutta turha näitä on katkerana tulla tänne valittamaan, kun Mikkeli oli tosiaan pelissä parempi ja Jaguaarit hävisi omaa huonouttaan. Tuomaripelistä riippumatta.

  Vaikka Jaguaarit Steelersistä saakin vahvistuksia, niin ehkä ei kuitenkaan voida puhua vaahteraliigatason vahvistuksista

 • Nuo myöhäiset iskut johtuivat pelkästään siitä etttä kentän rajat ovat merkattu tumman punaisella viivalla jota on todella hankalaa erottaa. Ja kyllä siellä myös Jyväskylän puolella sikailtiin joten on aivan turha itkeä

 • Siis mistä tuo kumpuaa nykyään enemmän ja enemmän ? sikailu? onko pelaajat niin paskoja et kun taidot ei riitä niin pää ei kestä ? ei osata pelata kovaa ja reilusti vaan pitää jotain helvetin pelleilyä olla kokoajan? ennen olin ylpeä kun pelasin jefua nykyään en tiedä enään mennyt niin pelleilyksi kentällä. Vanha sanonta jos et osaa duuniasia niin pysy himassa sama koskee jefua jos et osaa pelaa reilusti ja kovaa vaihda lajia. Ja tämä koskee kaikkia sarjatasoja.

 • Mitä sikailuja tarkoitat nyt tässä? Mielestäni Bouncersin peli on ihan tavallista suomijefua.

 • Kuopiost ei todellakaa tuoda mitään ykkösjätkiä ideana on että ne jotka eisaa aikaa kotikentällä paljoa nii tulee hakemaan kokemusta. Ja puolet olikin junnuja siitä määrästäkin

 • Nyt on tainnut jollakin Jaguaarien katsojalla tai pelaajalla olla tyyny huonosti yöllä. Mikkeli pelasi hyvin ja Jaguaarit teki paljon virheitä. Etenkin Bouncersin quarterback Heiskanen pelasi mahtavan matsin.

  Ottelun tuomariryhmästä puuttui takatuomari, mutta nelikko tuomitsi siitä huolimatta hyvin ja liputti omien muistikuvieni mukaan ainakin neljä Bouncersin syötönvastaanotonhäirintää. Aika tyyppillisiä rangaistuksiahan nuo ovat jenkkifutiksessa. Kertaalleen Bouncersin safety tuli tilanteeseen vaarallisen näköisesti ja taisi tuntea sen myös omissa niskoissaankin, mutta yhden tilanteen perusteella joukkuetta on aika paha lähteä sikailusta syyttämään. Kommentissa mainitussa rähmäystilanteessa Jaguaarien pelaaja menetti pallon hallinnan vasta iskeydyttään kyljellään ja kypärällään kentän pintaan, jolloin pallo pitäisi olla poissa pelistä, eikä rähmätty ja vapaasti tavoiteltavissa, mutta jos jonkun mielestä ottelu ratkesi tuohon tilanteeseen, jonka jälkeisellä downilla Jaguaareilla olisi ollut anyway edessään 3. ja 20 jaardia-tilanne, niin voivoi. Ottelu ratkesi siihen, että Bouncers pelasi Jaguaareja paremmin, ei yhteen rähmäystuomioon tai yhteen puuttuvaan SVOH-lippuun. Tuomarityöskentelyn taso on muutenkin mielestäni noussut Suomessa viime vuosina aika paljon. Kiitos vielä Bouncersille kovasta vastuksesta. Mielestäni oli hieno jenkkifutismatsi – Heinäkuun lopussa väännetään sitten taas!

 • Hienoo Mikko P! Hienoo työtä teet Jyväskyläläisen jenkkifutiksen eteen! Osoitat myös taitoa hallita mitä päästät julkisesti suustasi, tietty omalla nimellään esiintyminen velvoittaa hieman miettimään mitä sanoo. Mutta puoleen ja toiseen huutelijoille sanottakoon ettette ainakaan edistä lajin imagon kasvamista kaikenmoisella nillityksellä tuomareista ja sikailuista. Tuomarointia voi varmaan jokainen lukutaitoimen lähteä kokeilemaan ihan itse jos tuntuu siltä, että pystyy parempaan kuin nykyiset viheltäjät. Kokeilkaa saatatte vaikka ihastua. Sivusta katsottuna muutama hitti oli kyllä kyseenalainen ja liputtamatta jäi joitakin tilanteita, en ota siihen kantaa kumpaanko suuntaan vai molempiin. Käännetään tuomaritilanne toisinpäin, mitäpä jos tuomareitten arvostelu ja mollaus ei kehitäkkään tuomaritoimintaa vaan heikentää sitä? Kuka haluaa enää aloittaa tuomaroinnin taikka jatkaa sitä jos joka pelin jälkeen kuulet olevasi paska tuomari et nää mitään tai muuta samansuuntaista. Ei kukaan ole vaahtera tai NFL tuomari aloittaessaan, lahjakkaimmat pääsevät viheltämään huipputasolle ja muut itselleen sopivalle tasolle. Jos tuomareitten haukkumisen seurauksena porukka lopettaa alkumetreille viheltämisuransa niin mistä niitä lahjakkaita tahi hyviä tuomareita saadaan? Mieluummin vaikka keskusteltaisiin rakenetavasti tuomareitten kanssa asiasta eikä aloitettaisi heti vittuilulla. Moni ihminen ei ole kauhean vastaanottavainen kun ensimmäisenä aletaa huutamaan tuomareille. Ymmärrän kyllä senkin että kun pelataan näin intensiivistä urheilulajia tunteen nousevat pintaan ja tulee huudettua kaikenlaista mistä ei itsekkään ole ylpeä. Koitetaanhan pitää päät kylmänä kentällä helteestä huolimatta ja arvostetaan myös tuomareitten harrastusta niinkuin heidän toivon arvostavan samalla tavalla jenkkifutareitten harrastusta.
  Kesän jatkoja ja toivottavasti tiukat pelit jatkuvat 2. Divarissa.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *