Indians – Wolverines

Viimeksi muokattu 21.4.2018 15:14 47

(0-4)

25

(3-0)

65
1 2  
13 12 25
33 32 65

15.6.2018 klo 18:30 Kouvola

Kaari

Ykkösdivarin pistetehtailu nostaa tunteita pintaan

jefumaster 13. kesäkuuta 2018 7:35

Ykkösdivisioona on käynnistynyt vailla yllätyksiä. Tähän mennessä kaikissa kauden otteluissa ennakkosuosikit ovat onnistuneet pitämään pintansa.

Lue lisää

Wolverines jatkaa tappioitta ykkösessä

Gridiron Staff 18. kesäkuuta 2018 19:55

Helsinkiläisjoukkue päihitti sarjan hännille jumittuneen Kouvola Indiansin selkein lukemin.

Lue lisää

Kommentoi

 • Tästä pelistä tulee divarin spektaakkeli! Indias herää talviunilta ja lyö wolvot selkein lukemin.

 • Bussikuski laittaa harttarit päälle ja näyttää kuinka surkea wol D on! Viimeisimmät villit huhut velolta on et rojo sivussa ranteen hajottua viikonloppuna.

 • Rajajoosepin autohuutokaupassa puhuivat, että euroopasta olisi tulossa bussilastillinen pelimiehiä kouvolaan. keräävät kuulemma porukkaa matkan varrelta mukaan. odotettavissa todella kilpailukykyinen nippu + rojon käsi = kouvola voittaa selvänumeroisesti

 • Tanskalainen hajosi Mikkeli pelissä, jäljelle jää nuori grokila . Kouvolan hyökkäys scoraa +40 pojoa ja se riittää.

 • oli tiukkaa kommenttia inkkareiden viimeisimmistä peliliikkeistä, eivätkä kyllä väärässä ole!

 • missäpäin facea?

 • Löysin vain inkkarien ex qb:n avautumista,kauheaa kuinka noinkin nuori mies on päässyt lihomaan.

 • Liiton sivuilla postaus uutisesta ja alla kommentit. Ellei nimeltä mainitsematon kaveri ole käskenyt jo niitä poistamaan.

 • Kouvostoliitto osaa lakaista ikävät asiat maton alle. Kun aiemmin importit kirjoittivat Europlayers-palveluun rajua palautetta kohtelustaan Kouvolassa poisti sensuuri koko seuraprofiilin näkyviltä. Jos profiili olisi nökyvissä aiempien importtien suosituksineen kouvolaan ei saapuisi yhtäkään ulkomaalaista pelaajaa.

  Europlayers: ”It’s possible that this member asked us to remove his profile from our database”

 • On se Indiansin profiili vielä siellä mutta se näkyy ainoastaan rekisteröityneille ja loggautuneille käyttäjille mutta muilta se on piilotettuna, on aikamoista tekstiä.

  http://www.europlayers.com/Member/ReviewList.aspx?ProfileId=9805

 • Kaikki palautteet ovat positiivisia

 • Taidat olla erotuomari tai muuten vaan puusilmä. Et tainnut niitä vanhempia lukea sieltä sivuilta 2 ja 3

 • 2 sivua kun painoi niin tuli Upgrade sivu ja nyt lukee näin: This profile does not exist

  The profile you’re looking for does not exist on Europlayers anymore.

  It’s possible that this member asked us to remove his profile from our database.

 • Kouvostoliitossa on laitettu sensuuri äärimmilleen. Poistaneet koko Kouvola Indians sivun europlayersistä

 • Aijaa ainakin itsellä ne näkyy viiden vuoden taakse. Taidankin ottaa talteen tuleville sukupolville kun vielä on tekstit tallella.

  ”Date: 01-Oct-2013 Left by: Vincent Pervis
  The Kouvola Indians organization was the WORST I’ve EVER played for! I don’t know what happened in the past but when I played for this team in 2013, it was a horrible experience for me and the other imports. Be warned that if Mika Lindholm is the team manager still, this team will still have major issues in the future. I won’t rant on, but here are a few things that happened while I played for the Kouvola Indians in 2013:…..”

 • Näkyykin aina 2008 asti eli 10 vuotta.

 • Useampi importti on poistanut oman arvostelunsa myöhemmin vanhan joukkuekaverin pyynnöstä. Mutta kuinkas ollakaan, nämä pyynnön tehneet pelaavatkin nykyisin Kotkassa :D Ko. osaa kyllä ryssiä asiansa ja pahasti.

 • Saa nähdä pääseekö sinisissä verkkareissa ollenkaan perjantaina Kuusankosken urheilupyhättöön sisään edes lippua ostamalla ja tarkistetaanko reput mahdollisten vastustajajoukkueiden viirien poistamiseksi, ettei tarvitse sitten erikseen poliisia soittaa paikalle jos vierasjoukkueen kannatus alkaa äitymään liian kovaksi.

  Myyntivinkkinä sinne Kouvolan makkarakojuun. Jos makkara maksaa kaksi euroa, niin korvatulppia varmasti saa myytyä kolmella.

 • Kouvolan uusi QB laskeutuu seuraavalla lennolla Seinäjoen koneesta.

  BW!!

 • Mahdollista saada tänne lisää noita palautteita? Itse en saanut näkymään…

 • Laita Mika Lindholmille sähköpostia ja pyydä siltä. Siellä on sen verran positiivistakin palautetta että varmasti mielellään laittaa tulemaan koko setin.

 • Onko tämä Mika Lindholm sama henkilö joka istuu SAJL:n liittohallituksessa? Varmaan luotettava kaveri ajamaan lajin asiaa liittotasolla jos sama mies..

 • Kyllä tämä on sama henkilö konka jäsenseurojen liittokokousedustajat äänestävät ketta toisensa jälkeen SAJL:n hallitukseen erovuoroista piittaamatta.

  Muutamalla näistä SAJL:n luottamushenkilöistä on ilmeisesti elinikäinen hallintamandaatti.

 • Inkkarit on aina alkukaudesta yllätyksellinen joukkue. Koskaan ei tiedä montako uutta ulkomaalaista pelaajaa päivän rosterissa pelaa. Seuran avoimuuspolitiikka on omaa luokkaansa ja vaikkapa viikonlopun ECG-peliin tuotiin uusi puolustuksen jenkki aivan puun takaa. Huomenna perjantaina Wolvoja vastaan joukkueella on uusi crash-test-dummy hakattavana. Jos katsotaan Inkkarien alkukauden saldoa on Garcian potkut kohtuuton teko. Toinen puoli totuutta saattaa olla Garcian oma tahto. Kumpi oli aloittteellinen. Inkkarien QB on kesäkauden hakatuin henkilö joka tapauksessa.

  Melkoisen varmaa on kuitenkin se, että Inkkarit ei tule voittamaan yhtään peliään tänäkään vuonna. Ihmettelen miten SAJL antaa seuran uusia vuodesta toiseen divarilisenssinsä vaikka todellisuudessa seuran resurssit ovat IV-divarin tasolla. Voihan tuo pitää paikkansa että paikka liittohallituksessa tuo etuja tullessaan omalle seuralle.

  Wolvot eivät tule kuitenkaan uusimaan viimevuoden kaltaistan70-0 skalpeeraustaan. Sen verran on inkkarien rosteri parempi viime kauden rupusakkiinn verrattuna. Ja ainahan on se mahdollisuus että Wolvot lähtee takki auki tähän tönikseen. Kotka voitettiin ilman Kuuttilaa. Mitä jos seuraavasta pelistä otetaan pois muutama muu avainpelaaja ja testataan lisää rookiemiehiä…

  Tuskin maltan odottaa perjantai-iltaa ja sitä heleää selostusta, joka seireenien laulun lailla raikaa ilta-auringon langetessa Kuusankosken urheilupyhätön päälle.

 • Lisäjännitystä katsojille tuo se että kuka inkkari missäkin paidassa ja pelinumerolla perjantaina pelaa. ECG-pelissä puoli tuntia ennen ottelun alua vielä vaihdeltiin pelipaitoja pelaajien kesken ja ottelun käsiohjelmassa ei ollut kuin kotijoukkueen tiedot.

  BLEED BLUE !

 • Noita viestejä luettuani on ihan pakko ottaa kantaa ainakin pariin juttuun:
  1. eräs importti kirjoittaa: The Kouvola Indians organization was the WORST I’ve EVER played for! -> juu, Indianssin syytä sekin ettei Amarillossa saa ottaa itse/maksamatta alkoholia
  2. Bleed blue kirjoittaa13.6.2018 19:57:
  Saa nähdä pääseekö sinisissä verkkareissa ollenkaan perjantaina Kuusankosken urheilupyhättöön sisään edes lippua ostamalla ja tarkistetaanko reput mahdollisten vastustajajoukkueiden viirien poistamiseksi, ettei tarvitse sitten erikseen poliisia soittaa paikalle jos vierasjoukkueen kannatus alkaa äitymään liian kovaksi. -> en tiedä onko nimimerkin takana ex-indians pelaaja jonka poistin pari vuotta sitten katsomosta A: humalatilan vuoksi ja B: asiattoman kielenkäytön vuoksi, kommentit olivat tyyliin ”tapa se, katko sen polvet” yms
  Mikäli Indianssin peliin tulee vaihtoehdot A ja B mielessä niin voin sanoa, että kyllä lähtee katsomosta ennenkuin ehtii kissaa sanoa.
  Verkkareiden / lipun värillä, kannustuksen kohteella, huudoilla yms ei ole väliä kun sen tekee käytössäännöt muistaen ja asiallisesti. Tätä eivät vaan kaikki, etenkään ex-inkkarit näytä muistavan vaan luulevat, että seuraa vaihtamalla voi käyttäytyä miten vaan. Heitä katsellessa tulee mieleen, että on oikeastaan hyvä kun ovat ex-inkkareita, lajin kannalta olisi hyvä jos olisivat ex-jenkkipalloilijoita ja pysyisivät pois urheilutapahtumista missä on mukana myös lapsia vanhempineen, siis myös niitä vanhempia ketkä tulevat matsiin katsomaan kannattaako lasta jefu ympyröihin päästää.
  Nyt kun vauhtiin pääsin tekis mieli kertoa eräiden vielä nykyäänkin, lähinnä mukana hengailevien, inkkareista pois lähteneiden ”miesten” taustoista ja harjoitusmetodeista mut en viitsi kusta omaan (jenkkipallon) pesään.
  Mut kirjoitan tän viestin omalla nimelläni toisin kuin useimmat täällä viisaita ajatuksia laukovat älyköt. Kun sitten tuomitsette kirjoitukseni niin osoittakaa sen verran ”munaa”, että teette sen omalla nimellänne.
  Tämä on siis oma, yksityinen mielipiteeni, eikä siis liity mitenkään seuraan nimeltä Kouvola Indians, vaikka sen hallitukseen kuulunkin.

 • Kyse ei varmastikaan ole mistään amarillon juomista. Itse muistan vielä kaikki 2013 importtien kirjottamat kommentit europlayerssiin. Mm oli luvattu auto, mutta annettiikin vain 4-5? Pyörää n. 10 importin käyttöön. Joku pelaaja loukkaantui, mutta lindhom sanoi itse että pelaaja on kunnossa ja kieltäytyi viemästä tutkimuksiin, vissiin liian kallista, lopulta vietiin ja kun oli loukkaantunut niin laitettiin koneeseen eikä maksettu palkkoja. sit muillakin oli perus palkat myöhässä/maksamatta ja paljon muuta. Eli pervis tuskin puhui amarillon juomista.

 • Juutila :D onhan se nyt päivänselvää ettei kyse nyt ole mistään rillon drinkeistä kun tsekkaat edustamasi seuran toimintaa ja tuloksia? Iha jonkunverran saa olla kyllä sokea ja kujalla jos luulee inkkareissa jotenkin kaiken olevan kunnossa! Kaikenlaisia se leipä elättää, ja mistä helvetistä vaikuttaa johtuvan että juuri Kouvolassa on niin hölmöä porukkaa runsain mitoin… Ääähh

 • H Juutila taitaa nyt puhua Lindholmin suulla.

  Juu, ei millään ole ainakaan sen kanssa mitään tekemistä että olen seuran hallituksessa. LOL x4

 • Kirjoitin viestini 14.6.2018 klo 17:50. Viestiäni on sen jälkeen kommentoitu 3 kertaa mut ei kertaakaan omalla nimellä (ei yllätä). Odotan vielä tän päivän ja vedän sitten saamani kommentit yhteen ja annan niihin vastineeni. Ajattelin ensin käsitellä vain omalla nimellä tulleita kommentteja mut eipä taida olla kaiken tietävässä, jumalaisessa jenkkipalloyhteisössä miestä kuka sen uskaltaa tehdä (no sekään ei yllätä).

 • Toivottavasti pysähdyt kuitenkin hetkeksi pohtimaan omassa viestissäsi kuvaamaai ilmiötä. En ole itse tavannut millään muulla paikkakunnalla sellaista, että seuran ex-pelaajat tulevat katsomoon vittuilemaan omalle kasvattajaseuralleen. Tähän olen todellakin törmännyyt ainoastaan Kuusaan katsomossa. Päin vastoin käytäntö on kaikissa muissa seuroissa se, että omat kasvatit tulevat ennen peliä ja sen jälkeen moikkaamaan vanhoja pelikavereitaan ja pelin aikana jopa kannustavat heitä. Kunsinä H. Juutila valmistelet omaa vastinettasi meille nimimerkin takaa kommentoiville ja samalla koko Gridironin lukijakunnalle voisit avata meille samalla syitä kahteen Inkkareita koskevaan mysteeriin:

  1.) Mistä ex-inkkarien poikkeuksellinen katkeruus kasvattajaseuraansa kohtaan kumpuaa?
  2.) Miksi Inkkareihin ei siirry pelaajia muista seuroista?

  Eipä muuta. Ja tsemppiä inkkaripelaajille perjantai-illan Wolvo-peliin. Te jäljelle jääneet olette oikeasti sitkeitä äijiä.

 • Veikkaan 13-67. Wilkerson onnistuu yhdessä heittomaalissa ja juoksee itse toisen. Toinen lisäpiste blokataan. Wolvot vaihtaa Puoliajan jälkeen kakkosmiehet sisään.

 • Tuleko oikeasti anonyymille nettifoorumille öyhöttämään oman nimen takaa postaamisesta?

  Olet nyt ymmärtänyt täysin väärin gridironin tarkoitusperät.

  Seurasi on huono ja ilmeisesti hallitustaitosi aika minimaaliset jos katsotaan seuranne tuloksia.

  Lisäksi ottelutapahtumienne hinnat on suurella todennäköisyydellä helvetin kohtuuttomat, koska joku teistä hallituksen jäsenistä vetää siitä taskuun siivun.

 • divaria pelattaisiin tänä vuonna neljällä joukkueella, jos Kouvolassa uskottaisiin gi.n tietäjiä.
  siinähän vasta uskottava sarja olisikin.
  hatunnosto inkkareille et jaksavat edes yrittää.

 • Kun nyt on Indiansin pelin nähnyt netistä, niin aika moni muukin kakkosdivarin joukkue olisi siellä pärjännyt, niin että eikös ens vuonna vaan voitas nostaa sine vaahteraan se yksi joukkue lisää ja yhdistää ykkönen ja kakkonen yhdeksi sarjaksi, niin saatais jotain järkeä tähän touhuun? Importtisääntöihin muutoksia samalla niin että saadaan edullisemmaksi toi touhu.

 • KANNATAN

 • Erittäin hyvä ajatus!

 • Tämä olisi todellakin ainoa oikea ratkaisu

 • Peli?

 • ..

 • 25-65

 • Mitenkäs wilkerson pärjäsi kouvolan peräsimessä?

 • Lopputuloksen ja statsien perusteella ei kovinkaan hyvin.

  http://www.sajl.org/images/tilastot/1d18007.shtml

 • Varmaan Wilkersonilla juhlallinen olo inkkari debyyttinsä jälkeen. Joutui ottamaan jalat alleen 35 kertaa, ja säkitettiin 6 kertaa. Toivottavasti tiesi mitä odottaa kun menee inkkarien quupaksi. Kolme heitettyä teedeetä voi tietysti saada mieltä paremmaksi mutta tänään on kroppa hellänä.

  Jos katsoo inkkarien näkökulmasta qb vaihtoa niin Garcia scrämbläykset olivat keskimäärin 0,5 jaardin mittaisia kun Wilkersonin 2,8 jaardin mittaisia eli parannusta prosentuaalisesti aivan helvetisti.

 • Ihan hyvinhän Wilkerson pelasi. Completions noin 50% ja noin200 yardia, ja vielä muutama TD. Ihan normi statsit millä tasolla tahansa

 • Aika erikoiset tilastot… Wolvot eteni vain 25 jaardia enemmän kuin Indians ja sai jopa vähemmän ensimmäisiä downeja. Miten voi silti voittaa 40 pisteellä? Ja miten voi tehdä 65 pistettä etenemällä alle 400 jaardia?

 • erikois tilanteet erikoiset tilastot

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *