Indians – Wolverines

Viimeksi muokattu 10.5.2015 11:06 27

(1-3)

18

(1-3)

54
1 2  
0 18 18
27 27 54

4.7.2015 klo 17:00 Kouvola

Kaari

Wolverines kauden avausvoittoon

Gridiron Staff 7. heinäkuuta 2015 23:10

Kouvola Indians jäi helsinkiläisten jyrän alle.

Lue lisää

Kommentoi

 • Tämäpä mielenkiintoinen astelma. Viime vuonna Wolvot kyykytti Inkkareita kahdesti. Nyt taitaa mennä tiukoilla. Tämä peli näyttää näiden liiga-vetäytyjien suunnan.

 • Saakohan Wolvot vihdoinkin molemmat jenkkinsä samanaikaisesti rosteriin. Onko Inkkareilla vielä kaikki ulkkarit maassa. Tän pelin häviäjä saa heittää spagettihaaveet romukoppasn.

 • Wolvot johtaa 2 neljänneksellä 14-0. Pysäyttäneet 2 kertaa Inkkarit red zonella.

 • Sellainen peli meidän pojilta. Ihan hyvin jaksoivat kuumassa helteessä. Boxin vei wolverines aika hienosti mutta toisella puoliajalla kiertopelit alkoi toimimaan vähän paremmin ja heitot osui jo paremmin. Tästä jatketaan.

 • Kyllähän toi näyttää heti paremmalta kun on importit täysimääräisesti kehissä. Rekosesta tulee vielä kunnon pelote kun ottaa mallia kauden Gilbertistä. Odotin Pinedaa hiukan enemmän hyökkäykseenkin. Puolustuksessa mies dominoi. Kouvolan pallolliset statsit todella surullista luettavaa. Tosta ei kehittyä jos suomi-poika ei saa koskettaa palloon hyökkäyksessä yhtä kertaa enempää. Wolvot taistelee Jagujen kanssa viimeisestä pleijaripaikasta. Indiana voisi harkita fuusioitumista Eaglesiin ja kohti uutta auringon nousua.

 • Valokuvaajan FB kommenttien mukaan järjestävä seura Indians esti jälleen kerran valokuvaamisen matsista. Kiitti taas v.tusti. Tämä on hyvää jefu-kulttuurin rakentamista.

 • Kyseessä on siis sama kuvaaja joka on jäännyt ulos muistakin peleistä eikä kuka vain kuvaaja joten tässä ei nyt kannata varmaan yleistää.

 • Oikeesti kieltävät kuvaamisen!? Siellä tosiaan ei turhaa yritetä ystäviä kerätä. Kaikkia juttuja kouvolan touhuista on hankala uskoa, mutta jos 10% edes pitää paikkansa niin ei voi kuin ihmetellä.

 • Oli siellä kaksikin kuvaajaa Photo liivit päällä joten ei kuvaamista vissiin oltu kielletty????

 • Ehkä tämä kuvaaja kannatti väärää joukkuetta?!.

 • Olisiko vika kuvaajassa, jos ei pääse kuvaamaan? Jos vittuilee kaikille, uhkailee oikeudella ja poliisilla ja tönii muita kuvaajia niin on se kumma ettei pääse kuvaamaan..

 • Näin juuri. Joskus on ihan hyvä katsoa peiliin ja miettiä MIKSI MINÄ en ole tervetullut tai haluttu henkilö.

 • Missä on kuvat matsista. Noi jätkät jotka käyttävät vapaa-aikansa kuvaamiseen ja julkaisevat ne netissä ovat lajin sankareita nuidebn ohella. Syystä tai toisesta Kuusankoskelta ei ole kuvasatoa ollut tarjolla juuri koskaan? Tuostakin pelistä ihan mielusti sellaisia katselisi.

 • Tulkaas nyt Indians & poistettu kuvaaja ite selittää tää tilanne.

 • Ei sieltä ketään ole poistettu. FB:n viestien mukaan kuvaajalle ei oltu annettu vaadittavia liivejä joita ilman ei enää saa kentän laidalla kuvata. Ja viestien mukaan sama oli tapahtunut samalle henkilölle vuotta aikaisemmin. Jaguaari-pelissähän toisin saimaisen kentän katsomosta uhattiin selostajan äänellä ja poliisien tuella poistaa äänekkäät vieraskannattajat. Älyttömyydet kohdistuvat toistamiseen samoihin tahoihin oli sitten kyse seurasta tai henkilöstä. Kummallista. Miksi kuvaajilla ei ole omia huomiolivejä jos sellaiset pitää olla olemassa, määrääkö säännöt, että ne on oltava seuran tarjoamat.

 • Kerrotko Jone vielä missä näitä FB:n viestejä voi tarkastella? Ja kuka henkilö nyt on kyseessä?

 • Ok, I stand corrected. Silti mielenkiintoista olisi tietää miksei liivejä annettu.

  Seinäjoki & Vaasa ainakin tarjoaa liivit kuvaajille jotta kaikilla on samanlaiset. Esim. mun omat liivit ovat mustia, kun taas seurat tarjoaa oranssit.

 • @samppa: Miks kukaan tulisi tänne kertomaan? Mitä hyötyä on siitä juupaseipäs keskustelusta? @kuvaaja: osuit naulankantaa, jota komppaan täysin sinua. Samoin @fotari: harvinaisen tyhjentävä vastaus. Ja kaikille muille, jos ette tiedä/tunne tilanetta, niin tuhra kääntää tilanetta suuntaan taikka toiseen ja vapaehtoisuuteen on turha tässäkään tapauksessa tarttua. Ei kukaan halua myöskään sitä vapaehtoista juniorivalmentajaa joka yrittää vahingoittaa vastustajaa tahallaan/kiroilee toisille pelaajille ja tuomareille yms. Rajansa on kaikella vapaaehtoisellakin työllä.

 • @vm oma mielenkiinto vaan heräsi keissin tiimoilta, ei sen kummempaa.

 • Ei liene sattumaa, että tämä yksi kuvaaja ei pääse kuvaamaan. Kannattaa tosiaan miettiä, kuten aiemmissa kommenteissa todettua, että miksi sivurajat ovat täynnä kuvaajia ja vain tämä yksi tietty henkilö ei pääse.
  Eiköhän syyt ole jossain ihan muualla kuin seuran toiminnassa. Jokainen seura määrittelee itse omat kuvaajansa ja jakaa kuvia, jos katsoo sen tarpeelliseksi. En tiedä vielä yhtään matsia, ettei k-e-t-ä-ä-n kuvaajaa olisi ollut.
  Sen sijaan tämä yksi kyllä kehtaa ruikuttaa facessa ja haukkua seuroja ja seuratoimijoita nimeltä. Ja kuulemani mukaan paskanjauhanta ei rajoitu faceen vaan on rosishaastetta ja ties mitä heitetty ilmaan kun seurat eivät tanssi herran pillin mukaan. Ja kun kuvattavia kohteita kuitenkin riittää niin eikö herran kannattaisi keskittyä niihin eikä uikuttaa niiden perään, joihin ei pääse? Ihme jamppa.

 • Ei liene sattumaa myöskään se, että tämä yksi seura on kerta toisensa jälkeen omien pelaajien, paikalle saapuneiden vieraskatsojien sekä vaikkapa nyt kuvaajan poikkeuksellisen rankan kritiikin kohteena. Kannattaa tosiaan mietti, kuten jo pitkään on todistettu, että miksi tämä sama seura saa vain ja ainoastaan huonoa palautetta asioiden hoitamisesta.

 • Tuleeko niiltä paikallisilta kuvaajilta matskua nettiin katsottavaksi? Jos tulee niin minne? Onko kenelläkään tietoa?

 • Toi on tavallaan provo koska kaikki tietää etta kuvia ei ole eikä niitä tule.

 • Mies se tämä kuvaaja oikein on? Journalistiliiton jäsen? Toimittaja? Tavallinen pulliainen joka on ostanut järkkärin ja luulee että sillä pääsee ilmaiseksi peliin ja kentän laidalle istumaan?

  Eikös se mee niin että seurat määrittelee ketkä saa siellä kentän laidalla hääräillä, ei sinne jokaista vitun pokkarin kanssa hinkuavaa hihhulia lasketa? Tai seuraavaksi peleissä on pelkästään kuvaajia, ei katsojia.

  Huhujen mukaan tää kaveri -kuvaaja joka itkee somessa- ei pääse kaikkiin peleihin edes katsomoon vaikka maksaisi tuplahinnan lipusta, tiedä sitten pitääkö paikkaansa? Ja on porttikielto juurikin kentänlaidalle istumaan pokkarin kanssa.

 • No ko kaveri on kuvannut paljon eri lajeja ja joskus ehkä polttanut ns hermonsa joillekkin. Mutta silti esim Kouvolan touhu on ala-arvoista.

  Mutta muroihin voi pissiä monella tavaa…

 • Nää kuvaajat, mukaanlukien tämä keskustelussa viitattu, ovat upeita laji-ihmisiä. Tuhansia kuvia jakeluun joka kausi. Ja tämä nyt esillä oleva temperamenttinen äijä on yksi tasokkaimpia ja tuottoisimpia. Kouvola vastaan kuvaaja asetelmassa kohtaavat kaksi äkkijyrkkää persoonaa. Uskon, että näistä kahdesta kuitenkin kuvaaja on tehnyt lajille parempaa peeärrää kuin Kouvola vuodesta toiseen jatkuvalla suomi-jefulle häpeäksi olevalla toiminnallaan.

 • Yllä on juurikin sanottu se mitä tästä mietin.
  Itselläni on noin 20 vuoden kokemus lajista, eikä mulla ole koskaan ollut ongelmia tämän kuvaajan kanssa. (Emme ole koskaan toimineet samassa kaupungissa)
  Itseäni ihmetyttää tämän kuvaajan solvaaminen, ymmärrän ettei hän ehkä ole kaikkien mieleen mutta hänestä tykätään kuin liiton PJ:stä, joka ei näiden palstojen mukaan tee koskaan mitään hyvää lajille. Molemmat osaltaan tekevät paljon ja hassuinta on että estoitta levitellään ja jaetaan tämän kuvaajan kuvia ja ollaan kyllä kameran edessä kavereita mutta näillä palstoilla mies on vihatuimpia.
  Tuntuu että nyky jenkkifutarille ei kelpaa mikään, mutta silti kaikki pitäisi olla valmiina edessä otettavaksi, kuten NFL:ssä. Omassakin seurassa tätä on aivan liian paljon, herätkää nyt ja kiittäkää näitä jotka teidän eteen tekevät vapaaehtoisesti hirvittävästi!

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *