Huskies – Wolverines

Viimeksi muokattu 10.5.2015 12:02 27

(7-1)

35

(4-4)

14
1 2  
21 14 35
14 0 14

8.8.2015 klo 16:00 16:00

Kaari

Huskies voitti ykkösen runkosarjan

Gridiron Staff 10. elokuuta 2015 21:39

Välierissä vastaan asettuu päätöskierroksen tapaan Helsinki Wolverines.

Lue lisää

Kommentoi

 • Jännä ja tiukka peli tulee, stokesin tulo sekoitti pakkaa täysin. Alkukaudesta huskies nöryytti wolvoja melkein 0-50. Tästä pelistä ei kuitenkaan tule läpihuuto juttua huskiessille. Alla voimasuhteet:

  Paremmuus
  Qb: Huskies
  Rb: Yhtä vahvat
  Wr: Huskies (etenkin jos siiskonen ei pelaa)
  Ol: Huskies
  Dl: Wolwot
  Lb Ehdottomasti wolvot
  Db: Huskies

  Klassinen hyökkäys vs puolustus kamppailu. Jos nesi on pelikunnossa niin huskies pommittaa wolvojen takakentää ja voittaa ottelun. Ellei sitten stokes tuo varmuutta takakentälle. Saints kuitenkin juoksi jo edellisviikolla huskiessin puolustuksen yli ja sama taitaa käydä tälläkin viikolla. H2O ottaa 150+ yardia.

 • Muuten samaa mieltä, mutta WR osaston nostaa Stokes ja Aussi Lochlan kahdestaan niukasti Huskies edelle vaikka heillä laajempi materiaali

 • Ikävä kyllä Stokesin parasta ennen leima näyttä olevan pahasti vanha, helppo elämä ja lisäkilot tehneet tehtävänsä. Mut kova vahvistus jollekin II-divarin jengille.

  Missä muuten pelin tilastot vai eikö niitä tehty?

 • Ei ole tehty tilastoja kun ei ole pelattukaan vielä..?

 • Juu mut edellinen Wol matsi? Et näkis mitä se tokes oikeesti teki…

 • @Ne Luumäet, miten perustelet Stokesin parasta ennen päiväyksen väitteesi. Täydellisen dominoiva pelaaja sunnuntaina. Ei tavoitellut jaardeja vaan ratkaisuja ja onnistui niissä. Vahva myös safetynä. Ykkösen paras allaround jenkki vaikka onkin EU-pelaaja

 • Tästä tulee mielenkiintoinen ottelu, koska panoksia on, mutta kaikki tuloksen vaikutukset ovat tarjolla vasta Spagettimaljaan. Kyllä Huskies haluaa mahdollistaa Spagettimaljan pelaamisen Kaurialassa ja tavoittelee voitoa tosissaan, Wolvoillakin toki on mahdollisuudet jopa Spagettimaljan isännöintiin mutta se teoria vaatii muidenkin joukkueiden apuja.

  Huskies-Wolverines runkosarjapelin suunnan näyttää Huskiesin QB-peli. Jos JJ ”tärvätään” juoksevaksi QB:ksi, on Wolvopuolustuksella pikkuisen helpompi iltapäivä. Saintsin Bialostock tosin kyllä näytti ettei edes merkkaamalla miestä saatu aisoihin ja jotenkin petyin Pinedan rooliin tuossa.

  Match up Sisler vastaan Gilbert menee Gilbertille 10 sentin pituusylivoiman takia. Wolvoilla on sitten vielä Stokes. Tuossa yllä joku halusi tilastoja nähtäväkseen antaakseen arviota Stokesin pelistä. Tilastot eivät ole paras lähde miehen pelaaja-arvon hahmottamiseen. Saints-pelissä Stokes juoksi pallon kanssa vain 5 kertaa joten mihinkään tilastotykitykseen ei pyritty. Lehtisen kuudesta Stokesille suunnatuista heitoista kaveri otti kiinni 5.

  Tämä matsi tulee olemaan ehdottomasti tasaisempi kuin se edellinen jossa koko Wolvohyökkäys oli klesana. Jännittävä katsoa miten Latviasta palanneet hurtat saavat hyökkäyksensä ojennukseen.

  Jos vetoa löisin laittaisin rahani Huskiesin voitolle.

 • Säälittävä yritys Sampsalta hyökätä Gilberttiä vastaan! Olisko Hämeenlinnassa tai ainaki kyseisellä jutun kirjoittajalla jo pieni hätä runkosarjan voiton lipsumisesta?

 • Hyökätä? Lähinnä Sampsa kirjoitti sen mitä katsomoissa ympäri suomea on puhuttu.

 • Gilbert käyttää häikäilemättömästi tuota tuomarien tietämättömyyttä / arkuutta hyväkseen. Mutta mitä siitä, kunnon taklaukset reippaasti lantioon/kintuille niin kaatuu rytinällä.

 • Sampsa kirjoittaa mitä kirjoittaa ja koittaa provosoida oman joukkueensa = Huskies eteen niin että tuomarit ohjattaisi tekemään joitain pakkoliikkeitä ja tarkkailemaan asioita eri näkökantilta. Sen takia on ihan kuraa ja paskaa että vastustajan pelaajat kirjoittavat ”mukamas-puolueetonta” tekstiä ja kuitenkin tekstit on pelkkää propagandaa. Kirjoittaisivat omaan blogiinsa ja omalla nimellään niin näkisi kuka raapustuksen on tehnyt ja osaa sitten ottaa värikynää noist ajutuista pois. Samahan se on liiton sivuilla ettei juttuja uskalleta allekirjoittaa niin ei tiedä onko olllut roostersin hallituksen jäsen kirjoittamasas vai roostersin tiedottaja niitä ”puolueettomia” tiedotteita liiton sivuille.

 • Tossa jutussa mielenkintoista on lopputulos arvaus. Jos W takakenttä on niin kuraa edelleen niin miks Huskies tekis vaan 24 pistettä vai onko suomen tän kauden paras suomi QB varmasti sivurajalla? Juoksevaa QB:ta vastaan W oli kohtuu aseeton viime viikonloppuna mutta siinä matsissa heittouhka oli ihan erilainen verrattuna siihen jos JJ on centterin takana… Ja iso osa Bialostokin jaardeista tais tulla scrämbläilyistä eikä kutsutuista juoksuista. Mielenkiintoinen matsi tulossa, joutuu ehkä lähtee vähän kauempaakin katsomaan.

 • Jopa on herkästi vedetty herneitä nenään. Ei Sampsa juurikaan Gilberttiä vastaan hyökkää, vaan tuomarilinjaa enemmänkin. Jos mielenrauha järkkyy Sampsan kirjoituksista, niin ehkä niitä ei kannata lukea.

 • Tossahan on kyseessä säälittävä yritys vaikuttaa tuomarilinjaan! Ei se aussi oo tainnu saada yhtään lippua (en jaksa tarkistaa mut joku varmaan selaa tilastot läpi) eli ei se niin törkeetä varmaan oo se käsien käyttö? Sen oon valmis allekirjoittaa et Suomessa hyökkäyksen vastaanotonhäirinnät jää liian helposti liputtamatta (jos osa tuomareista edes tietää sen olevan kiellettyä…) mut keskustelun käynnistäminen yhden pelaajan kautta on halpaa!

 • @NoJoolle vihjailee jotakin. En tiedä tarkkaan mitä, mutta jos Noroseen viittaa niin aika paksua. Noronen on poikkeuksellisen hyvin hoitanut tehtävänsä puolueettomasti ja toiminnassa ei ole ollut tippaakaan punaista. En tiedä muiden lajien piirissä kenenkään onnistuneen vastaavassa näin hyvin.

 • Näin ainoastaan Wolvojen matsin Royalsia vastaan, enkä muista siinä reagoineeni Gilbertin mahdolliseen virheeseen. Niin kauan kun niin hyökkääjä kuin puolustajakin tavoittelevat molemmin käsin palloa ja katse on pallossa, ei pitäisi olla syytä heittää lippua. Hyökkääjän osalta virheen pitäisi olla vielä selvempi eli pitäisi kädellä työntää puolustajaa. Jefu on kuitenkin kontaktilaji ja kun kaksi pelaajaa törmäävät palloa tavoitellessaan, niin pienempi pomppaa pois ikään kuin tulisi tönäistyksi. Se vaan on fysiikan laki ja Gilbert on se selvästi isompi. Hyökkääjä lisäksi tietää, mihin pallo tulee ja kääntää puolustajalle oikea-aikaisesti selkänsä. Sekin saattaa näyttää hyvin tehtynä tönäisyltä.
  Oma mielipiteeni on, että jos hyökkääjä saa pallon kiinni (on täytynyt pelata palloa), eikä ole selkeästi työntänyt ennen kiinniottoa kädellään puolustaa, ei hyökkääjää pidä rangaista. Menee nimittäin äkkiä pelleilyksi ja pelistä katoaa sen suola eli kiinniotetut heitot. Kiinniotto on muutenkin vaikeaa, eikä sitä pidä vaikeuttaa vainoharhaisella tuomaroinnilla.
  Mutta kuten sanottua, en ole nähnyt tarpeeksi Gilbertin otteita, joten tämä pitää ottaa vain yleisenä lausuntona.

 • Lopputulos 35-14, en kyllä mitenkään nähnyt Gilbertin rikkovan sen sijaan kertaalleen jäi liputtamatta selvä häirintä puolustajalta joka tönäisi Gilbertin pois kiinniottotilanteessa.

  Varovainen peli, Nesi pelasi ja Jones juoksi… Uskon että viikon päästä on tiukempaa. Wolvojen Spell huilasi ja pelatessaan on selvä muutostekijä.

  Wolvojen Ehiarinmwiam on tällä hetkellä pelaaja johon kannattaa kiinnittää huomiota. Hieno palautus-td ja pysyi Jonesin vauhdissa alakentällä.

 • Oli kyllä niin kotiinpäin vetoa. Sampsa vois kirjoittaa suraavaksi tästä.

 • Tämä Kaurialan raitapaitainen viisikko oli huono. Huonoudesta hyötyi Joo kotijoukkue. Se Lehtisen 15 jaardia lentänyt heitto joka tuomittiin fumbleksi oli hulvaton tuomio. Heittokäsi ei mennyt eteenpäin tuomarin mukaan mutta pallo lensi… Toivottavasti välierässä paremmat Miehet.

 • Tuomarit oli joo, mutta loppupeleissä homma ei ratkennut tähän viisikkoon.

 • EI ollut parasta tuomaritoiminaa ja tuo Lehtisen pelin tuomio oli väärä. Nesille lähes samanlaisesta tilanteesta incomplete-tuomio.

  Huskies puolustus ratkaisi pelin, kunnia heille. Wolvot pysäytettiin kolme kertaa 5 jaardin viivalle ja kolme turnoveria on hyvä määrä. Yksi hörppäys potkupelissä selittyy suomalaisella kickoff-peluutuksella. Kentälle laitetaan useampia pelaajia, jotka eivät muutoin saa peliaikaa ja tuntuma puuttuu.

  Wolvoille liikaa rangaistuksia oli ne sitten ansaittuja tai ansaitsemattomia. Henkilökohtaiset ovat aina hölmöilyjä joita ei saa enää seuraavassa pelisse ottaa jos haluaa oikeasti voittaa. Tänään ei ollut varmaa oliko kumpikaan täysin tosimielellä liikkeellä.

 • Wol kärsi kyllä tuomareista. Stokesin maali hylättiin kun pomputti taaksepäin syötön maahan ja juoksi maaliin. Syöttö tuomittiin epäonnistuneeksi eteenpäinsyötöksi.. Lehtisen fumble jne. Oli siellä toiseenkin suuntaan, mutta noi oli molemmat aika isoja pelejä kun kohtuu lähellä maalia tapahtuivat. Jos noi olis mennyt oikein niin peli olisi ollut ihan toinen. Toki Huskies oli ehkä hienokseltaan parempikin..

 • Joo oli kyllä tuomariporukalta ala-arvonen suoritus. Jos päätuomari näyttää taaksepäin syötön merkkiä ennen Stokesin pallon pomimista niin ei se kyllä voi sitä peruuttaa siinä vaiheessa kun linjatuomari viheltää pelin poikki. Jos fieldgoal on epäonnistunut niin ei peli voi jatkua edellisen yrityksen aloituspaikasta vaan epäonnistuneen potkun tekopaikasta. Tässä ollaan aika perussääntöjen alueella.luulisi tuomarien osaavan edes jotain sääntöjä. Tähän peli ei ratkennut mutta silti.

 • Kyseistä peliä en nähnyt, mutta jos tulee tänne esittämään totuuksia säännöistä niin kannattaa tarkistaa miten ne menee. Epäonnistuneen potkumaalin jälkeinen aloituspaikka löytyy sääntökirjasta sääntö 8 luku 4 artikla 2b kannattaa tsekata ;)

 • NFL: n kautta lajiin tutustuneiden kannattaa muistaa, että NCAA säännöt poikkeavat joissakin kohdin. Aina silloin tällöin tulee tilanteita, joista ei heti voi tietää kuinka sääntö oikeasti menee.

 • Paras oli se, kun Wolvopuolustus sai paitsion (ihan varmaan aiheesta) omalla 14 jaardin viivalla. Tuomari ilmoitti mikrofoonin kautta että ”matka maaliin puolitetaan” ja palloa siirrettiin sen takia 7 jaardia. Jos Wolvovalmennus ei olisi äänekkäästi puuttunut tähän niin olisi sitten annettu 7 jaardin paitsiorangaistus. Olihan tuo vähän ontuvaa touhua.

 • Pakko lisätä vielä että Wolvot ei kaatunut tuomareihin vaan omiin virheisiinsä. Hämeenlinnan puolustus pelasi hyvin ja pysäytti kolme hyökkäysdraivia maaliviivan tuntumaan. Kolmen maalin eron ottelussa tuo ratkaisi. Gilbert pudotti kahdesti eri driveilla ”varman” kopin maalialueella. Aiemmin nuo ovat jääneet hyppysiin. Uskon että viikon päästä välierässä pelataan paljon intensiivisempää jefua. Silloin pitää välttää turhia henkilökohtaisia virheitä joita molempien joukkueiden pelaajat tekivät.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *