Huskies – Trojans

Viimeksi muokattu 16.4.2017 10:25 24

(3-0)

28

(0-4)

00
1 2 3 4  
12 0 8 8 28
0 0 0 0 0

5.6.2017 klo 18:30 Hämeenlinna

Kaari

Huskies piti pintansa hankalasta kelistä huolimatta

Gridiron Staff 6. kesäkuuta 2017 21:46

Hämeenlinna Huskiesin voittokulku jatkui myös Turku Trojansia vastaan.

Lue lisää

Kommentoi

 • Mukava nähdä että Trojans ei ole ihan täysin vaipunut koomaan vaan on kyvykäs tekemään muutoksia joukkueeseensa.

  – Pelinrakentajan vaihtaminen on MUST-asia. Rivera on nähty. Kiitos ja näkemiin
  – Misuro ECG:stä Trojansiin. Miten nämä keskenkautiset siirrot toimivat. Harvakseltaanhan niitä tehdään. Isku ECG:lle vaikka saivat sen tornin Taftista
  – Thorström aloittaa maanantaina. Ymmärrettävää joo….
  – Huskies vie tämänkin pelin nollille.

 • Trojans painoi paniikkinappulaa, toivottavasti menestykkäästi, jota sopii kyllä epäillä. Joukkue olisi tarvinnut heti kauden alusta tasokkaan QB:n Winstonin kunnossa, Mäkisen kokoonpanossa sekä vielä yhden tasokkaaan sisemmän laitahyökkääjän jotta heittopeli olisi lähtenyt rullaamaan. Mutta niillä mennään mitä on ja kaikkea menestystä joukkueelle.

 • ECG:n leiristä kuullut huhua, ettei puolalaisrissu olisi ollut loppupeleissä divaritason rivimiestä kummempi. Eiköhän tuolta keskieuroopan pelaajapoolista saa nopeasti arvottua laitahyökkääjiä ruokapalkalla tänne divaria palloilemaan.

 • Montako viikkoa menee, että päävalmentaja Kuuttila laittaa harttarit niskaan?

 • Trojans tulee vielä yllättämään monet. Tänään nähdään jo aivan uusi mustapaitojen joukkue, mutta se on vasta alkua. Huskies luultavasti vie vielä tämän pelin, mutta saa toistaiseksi kovimman vastuksen. Suomi-QB heittää enemmän jaardeja kuin Trojans tähän mennessä yhteensä.

 • …ja sitten heräsit ja veit koiran kuselle… Nollapeli tulossa

 • Joku nosti esille viime viikolla kun Turun WR ei osannut vastata puolustuksen tekemisestä. No ei sitä osannut päävalmentajakaan vaan ”siirsi kysymyksen” puolustuksen koordinaattorille.

 • Asiasta kukkaruukkuun. Mikä saa joukkueet signaamaan Aria Winstonin? Kaveri ”pelannut” jo 3 kautta vaahterassa ja montako peliä tämä kyseinen herra on pelannut näiden kolmen kauden aikana? Silti on joukkueita valmiina signaamaan uudestaan ja uudestaan. Onko hän niin halpa? Ma ei ymara.

 • Jees, vihdoinkin!
  Huskies hyökkäys on nyt jopa onnistuttu pysäyttämään Trojansin toimesta. Bedwellin pahimmat viholliset, vesisade ja paine ovat käytössä.

  Hyökkäys Turulla on päässyt jopa uusiin yrityksiin kun ovat pelanneet suoraviivaista peliä.
  Bedwell ja ensimmäiset aseet on nyt tylsytetty. mielenkiinnolla odotan mitä aseita löytyy seuraavaksi koska tämä systeemi on tavallaan opittu.

  En sano että Huskies olisi huonontunut tai vastaavaa, mutta se on sentään testissä tänään. Elikkäs huomattavasti kiinnostavampaa kuin aiemmat pelit.

 • Voi että olis kyllä masentavaa pelata Turussa puolustusta… Oma hyökkäys käy menettämässä n. 60y kenttää ja jää nollille. Huoh, olen kyllä joskus kokenut vastaavaa, varmasti monella muullakin on vastaavia kokemuksia. Joskus naurettiin jopa kauden aikana, että jos hyökkäys pitäis nollan seuraavassa pelissä ja puolustus lupaa hoitaa pisteet. :D

 • Trojans parantanut peliään! ei taida pikku divariqbn hermo kestää kun tulee painetta, ensi viikolla Royals murskaa Huskiesin!

 • Ei ollut nimimerkki ”Huhupuetta” lähde kovinkaan ajantasainen. Misuro on ollut Trojansin paras kiinniottaja tällä kaudella pelkästään kaksi pelineljännestä pelaamalla. Tämä kaveri olisi ollut tappava Jabarin targettina.

 • Joo, ja terveisiä taas Ruudun tuottajille ja haastattelija reppanoille :O
  Älkää masentuko kun vahingossa valitsette haasteltavaa, häviöllä olevalla valmentajalla on kiire päästä huutamaan omille pelaajille niin se haluais sanoa ”että työnnä se mikki sinne missä ei aurinko paista”. puoliajalla haastatellaan :AINOASTAAN voitolla olevaa joukkuetta. Te teette laatu ohjelmaa, miettikää ihan oikeasti mitä te kysytte ja missä tilanteessa. Hävityn ottelun jälkeen voi haastatella ottelun häviöstä vastuun ottavaa henkilöä eli PÄÄVALMENTAJAA
  Voitolla olevasta joukkueesta haastatelkaa ihan ketä vaan mutta miettikää nyt oikeasti mihin tilanteeseen te itsenne ja haastateltavan laitatte.

 • Toivottavasti Turku ymmärtää nyt pelata omilla aseilla hyökkäyksessä:
  heillä on hyvä bäkki, Karri Kuuttila on varmasti osannut siirtää linjalle senlaista viisautta ja treenillä että juoksublokkien on osuttava ja nyt sateella varsinkin ei muuta kuin raakaa brutaalia juoksua kohti puolustusta. Blokkaavat rissut kentällä ja oikeasti kräkkäämään linebakkereitä. hyvä tulee. heitto on kikkapeli suomi QB:lla. ;)

 • Ei EI Ei, luopukaa nyt helkkari siitä pistoolista. Underiin ja simppelin kautta. Valmennus on kyllä vaikeaa, ja omien aseiden ymmärtäminen. Huoh.

 • Uskon, että Turussa kyllä otetaan vastaan kaikki valmennusapu, mitä on saatavilla. Ota yhteyttä, kun niin saatanan viisas olet ja täällä jaksat valittaa joka ikisessä pelissä. Sinne vaan, niin saadaan tuote kuntoon.

 • Voisivat käydä specsaversillä

 • EIIIIII, Voi ei mikä loppu. Turku lässähti kuin pannukakku. Eipä mitään, se oli semmonen peli. Huskies voittamaton!
  Seuraavana onkin jo jännä peli. Katotaan kumman valmentajat ryssii sen pelin ;)

 • @Reliikki, ei tänne saa päihtyneenä kirjoittaa …

 • Eikö tämä sitten kerro enemmän turun rissuista… noh, katsotaan vielä muutama peli ennen tuomiota

 • Sillä ei ole mitään tekemistä muiden Turun rissujen kanssa jos uusi pelaaja onnistuu ja napsii näyttäviä koppeja. Misiuro vaikutti oikeasti pelimieheltä. Hyvä haku Kuuttilalta.

 • Nyt nähdyn perusteella
  1.Roosters
  2.Royals
  3.Butchers
  4.Huskies
  5.Crocodiles
  6.Trojans
  7.Saints

 • Itse laittaisin näin:

  1. Roosters, toistaiseksi ei haastajaa. Huskies saattaa hyvänä päivänä olla lähellä jos hyvä päivä merkitsee myös hyvää keliä.
  2. Royals, kapea rosteri on jälleen kerran vaasalaisten haaste. Efe ja Thomas takaisin kentälle ja kädet ristiin ettei lisää loukkaantumisia niin hyvä tulee
  3. Huskies, eilinen sadekelin uppopallo-ottelu ei ole minkäänlainen tasonmäärittely vaan pakkopulla. Huskit ovat päästäneet vähiten maaleja taakseen enkä usko että jatkossakaan puolustus repeää. Ehdoton kolmonen rankingissa.
  4. Butchers on hyvä old school suomijenkkifutisjoukkue. Hyvät jenkit ja vankka suomalaisrunko kuten glorydays aikaan. Kolme yllä olevaa kuitenkin nokittavat Butchersin taitopaikkojen huikeilla euro-miehillään (Cutlan. Lester, T Thomas, S Thomas, Runner, Luster jne…) ja saavuttavat tarvittavan etumatkan
  5. Trojans, sydänfilmissä pientä positiivista virinää vaikka yksikin touchdown on kovan tien päässä. Trojansin hyökkäyksessä on kuitenkin enemmän potentiaalia kuin alemmaksi laittamillani ja siksi viides sija. Täm sillä edellytyksellä että uusi jenkki-qb osaa pelata edes kohtuullisesti (=parempi kuin Rivera=
  6. Crocodiles, tänä vuonna näin ja ilman useampaa ostomiestä ei täältä ylemmäs ponkaista. Katsotaan sitten jos Crocojen Arriveylle ilmaantuu samanlaisia perhesyitä kuin Turun Riveralle… Juhannuksena on ennekin tapahtunut isoja asioita joukkueissa.
  7. Saints on tällä hetkellä pahnan pohjimmaisena. WR Laine palaa Espanjasta ja nostaa rajusti heittouhkaa mikäli sen pienikokoisen QB:n kärsivällisyys riittää. Ilmeisesti Veikkaa ei tänä vuonna nähdä joten näillä näppäimillä putoajan paikka uhkaa Tamperetta

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *