Huskies – Saints

Viimeksi muokattu 16.4.2017 10:11 44

(1-0)

50

(0-2)

00
1 2  
22 28 50
0 0 0

18.5.2017 klo 18:30 Hämeenlinna

Kaari

Bedwell johdatti Huskiesin komeaan voittoon

Gridiron Staff 20. toukokuuta 2017 20:44

Sarjanousija Hämeenlinna Huskiesin odotettu liigadebyytti sujui mallikkaasti Pullerin kentällä.

Lue lisää

Kommentoi

 • Mielenkiintoinen aloittava kokoonpano. Paljon rummutetusta 80 pelaajasta on saatu 20 eri nimeä alotusrosteriin. Samalla voidaan laskea millä suhteella viime vuonna ykkösdivarissa aloittaneista pelaajista on jäljelä. Lisäksi importteja avauksessa hyökkäyksessä 7/11 ja puolustusksessa 7/11, yheensä 14/21. Tuossahan alkaa Crocojenki tähtisuoritukset jäämään kakkoseksi.

 • Näyttää kyllä avauskokoonpanot tämän hypetyksen jälkeen mielenkiintoisilta. Täällä on moni puolustanut Hämeenlinnan tapaa ja olisi mukava kuulla miksi noin ison rosterin omaava joukkue peluuttaa ketään molemmin puolin palloa? Onko nyt tavoite vain yrittää väkisin menestyä vaahteraliigassa vaikka se vie peliajan pois tuolta suurelta kotimaiselta pelaajarungolta?

 • Sosiaalipalloa voi pelata divareissa.

 • Kuuleekohan tätä matsia suplasta? Ja reliikki, älä sinä kommentoi mitään…

 • Jos pelaaja pystyy pelaamaan molemmin puolin niin miks ei? Taktisesti (etenkin WR/DB paikoialla) riittää uhkaksi että pelaaja on kentällä.
  Saa sit nähdä parin drivin jälkeen miten jatkavat.

 • Sikatopi62; Saanko sanoa matsista kuitenkin? ;)
  Itse odotan tosi mielenkiinnolla Huskisien iskukykyä! Se että onko joukkue vahvalla pohjalla tulevaisuutta varten…? sanoisin että ON. Huomasin tuossa että näiltä sivuilta puuttuu kokonaan Butchersin hehkutus muiden kuin omalta osalta. Mutta sanoisin Hämeenlinnaan semmoisia terveisiä, että nyt kun pelaajia on niin Valmentajavalinta ei välttis komppaa kehitystä. Mutta Jenkkifutis on tulosurheilua, ja ketään ei kiinnosta rakentelukaudet. Elikkäs toivottavasti ensikaudelle kypsyy laadukkaita pelaajia joita voidaan käyttää kentällä jo nyt jos peli näyttää selvälle.
  Mut kohta nähdään. Ainiin eli linkki Porvooseen, siellä on valmennus huipulla mallilla koska nousee kotimaista pelaajaa ja mielettömän hyvä QB tälle kaudelle. Samasta syystä myös Krokot on kova tälläkin kaudella, koska omat pelaajat kasvaa hiljaa korkoa. ;)

 • Aaaaahhhh, tää on se sama QB kuin indiansissa v. 2009! divarihommia divarihommia…

 • Pakko sanoa, ei vaan pysy sisällä :D
  On heikko tuo Bedwellin käsi, tosi pehmeitä heittoja. Hyvät DB:t tulee rankaisemaan jos heittää keskelle, mutta hän fiksusti on heittänyt reunoille + roikkuja jota tosi isot rissut hakee.
  Huskies puolustus näyttää erittäin hyvälle! Tuli aivan yllätyksenä mulle mutta en ole hirveästi funtsinutkaan… Bedwell on heikohko heittäjä mutta kun systeemi on oma, ja rissut ja bäkit on isoja ja hyviä niin tossa on ihan hyvät ainekset!
  Kurinalainen puolustus kyllä ton hoitaa mutta on siellä paljon aseita, eli kunhan Bedwell saa pikku kätösellään pallon perille niin hyvää tulee ;)
  Tampere vois palkata jonkun OL virtuoosin ottamaan pojista tehoa irti, Esim Räty on huikea OL mies mutta mahtuu myös kavereita jotka juoksee norsuna metsässä osumatta puihin.

 • Onnea Hämeenlinna. Liigassa ja näyttää peli kulkevan.
  Runner ja Lester hoitaa homman
  Mitkä asiat tuossa kentässä täyttää Vaahteraliiga kriteerit.

 • Hienoa kuunnella sivurajan jatkuvaa kiroilua.
  Anyway, go Huskies!

 • Kenttähän tuskin kriteereitä täyttää, tosin tarvitseeko nykyään joukkueet kaksi kriteerit täyttävää kenttää. paljonhan puhuttiin että tämä peli pelataan poikkeuksellisesti eri kentällä kuin huskien kotikentällä johtuen kotikentän nurmikon kunnosta.
  @kotipoijjaat oishan se huvittavaa jos ekaan downiin menis koko joukkue vois lippua lentää syynä liikaa miehiä kentällä. alotuskokoonpano ei ole koko rosteri….

 • Go home, youre drunk

 • Pulleri on varakenttä, eli siellä saa pelata, jos varsinainen kenttä ei ole syystä tai toisesta pelikunnossa.

 • …. eipä muuta.

 • Eipä vakuuta toi Huskies touhu. Crokot vie seuraavan pelin

 • juu, munkin mielestä on näin. bedwell näytti kuolevaisuutensa heittämällä 6 incomplitea ja vaan 30 complitea. voi olla et hämeenlinnassa kävellään kohta rokotiilistä tehdyissä saappaissa.

 • Taitaa jäädä Crocoilla pisteiden kerääminen haaveeksi. Maanantaina tulee pataan (tai kirnuun) Vaasalta ja seuraavaksi Stanin poppoo murskaa seinäjokiset. Tässä vaiheessa kautta ovat Playoff-joukkueet käytännössä taputeltu:

  Jatkoon menee:
  Roosters
  Royals
  Huskies
  Butchers

  Ja putoamisesta taistelee
  Saints
  Crocodiles
  Trojans

 • Joo oikein jaoteltu, mutta putoamisesta ei taistele kuin Saints.

 • peluuttiko huskies ollenkaan suomipoikia toisella puoliskolla?
  Eli siis maltetaanko ajaa omia lupaavia pelaajia vaahteraan?

 • Jäi siis toi toinen puolisko katsomatta kun matsi oli valitettavasti hyvinkin selvä.

 • Kurkista tilastoja. Sieltä löytyy maalintekijänä mm. QB Huhtinen (joka pelasi hienosti kentälle päästyään). Muutenkin maalintekijätilastoissa useita suomalaisia. Se kommentoija joka tuolla ylempänä sanoi että Huskit ei vakuuttanut, ei ymmärrä jenkkifutiksesta yhtään mitään. 50-0 kertoo pelistä oikeastaan kaiken mitä pitääkin.

 • Hmm. pitää kurkata jos uusinnan vielä näkee huomenna tosta toisesta puoliskosta. Tilastot ei ole vielä tulleet ;)
  mut hieno homma että peluutetaan omia, silloin on hommassa selkeä valmennuksen tahtotila ajaa niitä sisään jotka pelaa tulevaisuudessakin.
  iso peukku hämeenlinnaan, vielä kun yleisömäärät saadaan Vaasan tasolle niin sitten voidaan puhua seuraavasta menestystystarinasta ;)

 • Paska tuuri Hämeenlinnassa tuon kentän suhteen. Kauriala on oli viime kaudella suurin jenkkifutiskatsomo. Ainoastaan Vaasa, Turku ja Seinäjoki keräsivät enemmän yleisöä ja Huskithan siis pelasivat divarissa. Odotettavissa on tälle kaudelle parannusta yleisömääriinkin kun pelaavat liigassa. Kauden alun matseissa on ollut surkeasti yleisöä tähän mennessä. Onko sitten syy koleassa kelissä tai Ruudun suorissa lähetyksissä.

 • Bedwell on mielenkiintoinen QB. Heitot eivät ole poria, eikä juoksussa ole poweria. Mutta tulokset ovat loistavia! Pelin luku, heittojen ajoitukset ja kohdalleen osumiset ovat vaikuttavia. Itse asiassa heittojen pehmeyskin kääntyi noilla eväillä eduksi, koska pallot on helppo saada kiinni. Ei tullut montaakaan pudotusta. Ja mitä tulee juoksuun, niin Bedwell kiersi laidoista sisään, pujotteli keskeltä läpi ja irtautui irti taklauksista. En ymmärrä:)

  Ja Belgian pojat ovat kovia. RB olisi hyvin käynyt jenkistä.

  Odotan suurella mielenkiinnolla Huskiesin kohtaamista Roostersin ja Royalsin kanssa…

 • Suurin kysymys on kyllä nyt kahden pelin jälkeen, että onko Saints väärässä sarjassa? QB ja rissu tuntuvat välillä väläyttelevän, mutta esim. puolustuksen jenkit ovat ihan suhareita ja suomalaisten pelaajien taso ei nyt vaan riitä. Todella moni 5y+ peli tapahtui vähintään kahden Saints käsiparin läpi taklausten mennessä jatkuvasti ohi ja hyökkäyskin yski todella pahasti. Hämeenlinnan todellisesta tasosta on vaikea vielä sanoa mitään, sillä eilen Luster, Runner ja belgi-RB tekivät tuhojaan ihan puhtaasti todella taitavina yksilösuorituksina. Bedwell heitti kyllä lyhyet kuvat, usein vaikutti siltä, että ilman ainuttakaan lukua. Saints ei näistä rissuscreeneistä yms. päässyt mitenkään rankaisemaan. Mielenkiintoista nähdä kuinka käy muita joukkueita vastaan, sillä 50-0 tulos selkeästi liigan huonointa puolustusta vastaan ei vielä paljoa kerro.

 • Saints jenkit eivät ole mielestäni suhareita, he eivät vain saa apua kotimaisilta pelaajilta. Nyt pitää Tampereella herätä tai ykkönen kutsuu.

  Missä on motivaatio, missä on halu yrittää? Surkeaa yrittämistä jossa oma efortti loppuu kun vastustaja laittaa suoran käden rintaan. Omaa tasoa pitää nyt nostaa rajusti.

  Parhaita Saints puolustajia II-divarista nostettu Moisio ja Ylipää teki myös kaikkensa. Muiden pitää nyt katsoa peiliin ja pohtia onko heistä tällähetkellä hyötyä vai haittaa joukkuekavereille.

 • Ballon näytti olevan melkein joka taklauksessa mukana, vähän kuin Young Royalsilla (en väitä että saman tasoisia, mutta yhtä suurella prosentilla hoitivat joukkueensa taklaukset)
  Mielestäni ottelua Ruudusta katsoneena Ballonilla oli vieläkin enemmän taklauksia kuin hänelle listatut 6+8.

  Jeffcoat ei väläytellyt ja kuten selostajakin ihmetteli häntä ei pidetty edes vaarallisimpien receiverien päällä, joka olisi saattanut olla järkevää.

 • Balllon oli mukana siivoamassa muiden jälkiä kyllä, mutta nyt nähdyssä kahdessa pelissä ei ole ollut puolustuksen keskellä sellainen lukko kuin keskellä pelaavan LB:n pitäisi olla, etenkin kun kyse on jenkki-LB:stä. Toki mies pelaa paremmin kuin keskiverto suomalainen LB, mutta on silti kaukana siltä tasolta mitä jenkki-LB:ltä voisi odottaa. Young nyt on ihan omalla tasollaan.

 • Aika erikoista, että Saints eteni kuitenkin melkein 300 ja silti ottelu päättyi 50-0. Kun Roosters teki Crokoja vastaan 50 pistettä, Crokot eteni vähän alle 200, mutta teki kaksi TD:tä. Molemmat menivät takapakkia juoksuissa vähän yli 20. Molemmilla 2 interiä ja Saintsilla yksi rähmäys.

 • Surkea taklaaminen on ollut Saintsien puolustuksen tavaramerkki niin kauan kuin itse muistan. Kovat LB:t (Nelson ja King) pitivät puolustusta joten kuten kasassa aikaisempina vuosina mutta Kingistä huolimatta Saintsien puolustus oli tilastollisesti liigan surkein jo viime vuonna. Nyt kun LB importti ei osunut yhtä hyvin niin mikään hyökkäys ei pysty kompensoimaan huonoa puolustamista. Pitää näitä pelejä silti käydä väijymässä vaikka tiukkoja ja jännittäviä kotimatseja ei tänä kesänä olekaan tiedossa.

 • Suomessahan valitettavan usein jaetaan noita avustuksia vähän miten sattuu. Avukstuksia saa jos vaan nousee viimeisenä kasasta tai tulee kaatamaan jo kaatumassa olevan pelaajan. Se voi selittää miksi Ballonilla on niin vähän taklauksia, koska osa hänen soolotaklauksista muuttui jaetuksi jonkun Matti Myöhäsen kanssa. Jenkeissä taklaus annetaan aina sille ensimmäiselle taklaajalle, ja avustuksia jaetaan yhtä vähän kuin amerikkalaisessa sosiaaliturvassa. Eli ei juuri koskaan.

 • joo, samaa mieltä asiasta.

 • Kumma kun Saintsille taklaaminen on noin hankalaa, eikö siellä ole se maajoukkueissakin pyörinyt
  Telenius ?? Luulisi ammattimiehen osaavat ohjata/opettaa pelaajiaan parempaa. Jenkit…ei ainakaan mitään sateentekijöitä tähän mennessä.

 • Tähän mennessä nähdyn perusteella Crocoilla ja Saintsilla on näkymättömimmät Amerikan avut jotka eivät ole juurikaan nostaneet joukkueensa tasoa pelatuissa otteluissa. Kahden tappion Trojansilla, huolimatta tappioistaan, on kuitenkin ainakin 2/3 jenkeistä todellisia vahvistuksia joten joukkueen mahdolliset ongelmat muualla.

 • Eihän trojanssilla ole muuta ongelmia kuin rosterin syvyyden olemattomuus.. jenkit pelaa hyvin (paitsi qb) o-linja pelaa mallikkaasti ja puolustuksessa on ihan pelimiehiä. Ainoastaan qb-wr combo ei oikein toimi.

  Trojanssilla on vaan ollut pahin mahdollinen alku tähän kauteen roy ja roo. Kyllä trojans saintsin ainakin voittaa jos alottavat pysyy ehjänä!

 • Trojans voi hyvinkin nousta realistisesti taistelemaan viimeisestä playoff paikasta. Tämän hetken esityksillä Roo ja Roylas ovat täysin omassa luokassaan. Hämeenlinna on edelleen täysi kysymysmerkki, sillä Saints on divaritason porukka joten minkäänlaista todellista tasonmittausta ei ole tapahtunut. Tämän jälkeen jäljelle jäävästä nelikosta Tro-Cro-Saints-Butchers voi Turku hyvinkin viedä kaikki muut, olettaen että hyökkäys saa homman toimimaan, 0 tehdyllä pisteellä ei muuten juhlita, sillä vaikka Turku on hävinny selvänumeroist molemmat pelinsä, puolustus on silti esittänyt ajoittain todella pirteitä otteita.

 • Toivotaan että olet oikeassa ja nähdään mahdollisimman monta tiukkaa vääntöä. Lajin mielenkiinnon kannalta kauhuskenaario olisi jos sekä Huskies että Butchers ovat 5.6. mennessä voittaneet Trojansin ja Crocot helposti.

 • Mitä se tämmöinen keskustelu on missä ei meuhkata!? :D
  Vaasan touhu lämmittää kovasti mutta näin kyllä muutamia heikkoja kohtia puolustuksessa turkua vastaan. Turku on Run heavy team ja Rouals on Run Heavy Defence, sanoisin että Air raid hyökkäys voi olla Vaasalle pahakin. Elikkäs tämä Huskies voi toimia juuri siksi että Bedwell ja 5 rissua, pre snap katsotaan puoli ja luetaan yks kaks ja bäkki tai jalat.
  Ainut kuka sen nollaa tänä kesänä on Roosters. Sanoisin taas että Royalsin räjähtävä juoksu taas uppoaa tehokkaasti kaikkiin puolustuksiin, mutta sotilairen heitot perustuu 1vs 1 tilanteiden voittamisiin eikä joukkueena heitto puolustuksen palasiksi repimiseen(Roosters, Butchers QB? Huskies).

  Mutta entäpä Huskies puolustus, ei muuten ollu lainkaan huono! kommentoikaahan sitä ;)

 • Toista puoliaikaa tässä katsoessa… voi herranjestas Saints… Omg! Terveisiä myös Saiints # 11 Michele Ubaldi, I’m sorry if this was youre first game of american football, its youre coaches fault that you were the worst player of the game. You should’n be on the field. Maybe next year.

 • vielä tästä ubaldista, Saintsin rosterissa on 12! kpl DB:tä, ja tämä kaveri pelaa koko pelin? Jos siellä on 3 hyvää DB:tä, ainakin Moisio ja Ylipää sekä jenkki jeffcoat, niin oikeasti numero neljä on teidän mielestä tämä kaveri joka ei siis osaa pelata ollenkaan. Hävetkää kun pidätte suomalaisia penkillä ja tämä italialainen on kentällä. Hävetkää. siis niin paljon suututtaa että huoh

 • Olipas tullut paljon kommentteja ja keskustelu oli asiallista…

  Ei Bedwellin käsi ole heikko, hän ei vain heitä kovaa vaan heittää tarkasti ja ajoitettuja heittoja. En aluksi uskonut herran pärjäävän, mutta pelasi kyllä hienon pelin, tosin vastustaja ei ollut kummoinen. Tuohon jos vertaa turun kuuppaa niin hän heittää aivan liian kovaa, ei post kuviota 30 jaardia syvässä ole pakko porata laakana.

  Jos tahti jatkuu tällaisena niin puhotyspeleissä on ROO, ROY, BUT ja HUS

  TRO tulee runkosarjassa viidenneksi ja CRO/SAI taistelevat putoajan paikasta.

 • Mutta ei tilastot kerro aina kaikkea edes puolustuksessa. Esim. Perrineau rikkoi usein saintsin OL ja ajoi qb ulos taskusta tai rb pois reitiltään mutta ei saanut itse taklauksia kun muut keräsi hedelmät. Ja tottahan on että ei tämä mies se nopein ole mutta vahva härkä DL 😊

 • Hämeenlinnan koko systeemi on yhtä hämäystä. Hyökkäyksen linja pelaa välillä puolen metrin välein ja sitten taas ovat pikkuvarpaat melkein toisissaan kiinni. Ja Wishbone… Bedwell – RB joka osaa heittää… C’mon. Sekä kaikkea muuta ja kaikki no-huddle –systeemillä. Eihän tossa ole mitään järkeä

  Vastaavasti puolustuksessa 3-3-5… Voiko enempää hämmentää? Tietenkin kolme mörköä linjassa hämmentää, mutta silti. C’mon.

  Koko joukkueesta täytyy sanoa, että näyttää pahalta, mutta tuntuu hyvältä. Haluan todella nähdä, miten Roosters ja Royals asettautuvat heitä vastaan. Tässä on vähän aliens vs. humanoids –henkeä. Mielenkiintoista!!!

 • Hienoa nähdä että uusia seuroja nousee haastamaan ja voittamaan liigassa. Odotan innolla huskien ja royalsien pelejä ja menestystä etenkin huippuseuroja vastaan, tässä tapauksessa kukonpoikia kun Seinäjoki on menettänyt asemansa huipulla. Aina voidaan marmattaa importeista ja gloryhunttereista mut jokainen jengi pelaa vain voitosta. Jännän äärellä olemme ja kauden lopussa nähdään et vieläkö kukonpoijat nostaa maljaa

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *