Huskies – Crocodiles

Viimeksi muokattu 16.4.2017 10:19 61

(2-0)

60

(0-3)

06
1 2  
42 18 60
0 6 6

27.5.2017 klo 15:30 Hämeenlinna

Kaari

Huskiesille jälleen suurinumeroinen voitto

Gridiron Staff 2. kesäkuuta 2017 18:41

Hämeenlinna Huskiesin hieno alkukausi sai jatkoa Kaurialassa pelatussa ottelussa.

Lue lisää

Kommentoi

 • Seinäjoki pakkovoiton edessä sarjanousijan kanssa. Tästähän voi tulla thrilleri Pullerilla … Veikkaan, että Hämeenlinna voittaa ja Seinäjoen syöksykierre kellariin jatkuu.

 • Näkemisen arvoinen peli. Crokojen puolustuksen valmennus on niin hyvä, että Hämeenlinnan hyökkäys ja Bedwell itse joutuvat todelliseen testiin. Jos siitä selviävät, niin neljän suosikin kärki alkaa olla selvä.

 • on kerrottu, että Seinäjoki on löytänyt oikeat reseptit vaivoihin. Nyt tulee lujaa joka suunnasta ja koko päivän! Alkas hieman jännittämään Bedwellin puolesta kuinka rumaa jälkee tuleekaan. …sandwichiä Bedwell kinkkuna ainakin tulee, kun divaritasoinen hyökkäyksen linja itkunsekaisesti ihmettelee , että mistä näitä tulee ja näin lujaa.

 • Sainoisin että tällähetkellä on kysymysmerkkinä joukkueiden Huskies – Butchers- Seinäjoki peremmuus johon saadaan hyvä matchuppi. Huskies kovalla uholla ja kotona. Veikkaan että jos Huskies tämän vie vain vähälukuisesti niin semmoinen kutina että jos uusinta tulee tälle kaudelle seinäjoelle niin siellä tarina tulee olemaan toinen. Eli melkein puhuisin että piste-erolla voi olla tässä ottelussa merkitystä. En oo nyt siis vaivautunut katsomaan pelaako joukkueet kerran vai kahdesti kaudessa. Pitääpäs selvittää…

 • Kyllä elikkäs kaksinkertainen sarja. Joo, jos krokot tämän häviää niin pitää huolehtia siitä että marginaali on senverran pieni jotta kotona sen pystyy ottaa kiinni.
  Joudun sitten haukkumaan joukkueita vasta illalla kun tämä matsi tulee kastsottua ruudun illan uusinnasta. Joku kissanristiäinen taas osuu pelien kanssa yhteen.

 • Käsittääkseni piste-erolla ei ole tänä vuonna merkitystä.

 • Juu, ei ole.

 • Miksei ole?

 • sivuilta löytyy aika paljon tietoa, jos siellä vaan viitsii käydä. Jopa noista sijoitusten ratkaisuista kertova uutinen löytyy etusivulta.

  http://www.sajl.fi/?x118281=5925594

 • ilmeisesti vaihtunut päävalmentaja. Ainakin Ruudun lähetyksessä Martinmäki tituleerattu päävalmentajaksi.

 • Siltä tosiaan kuulosti! Ehkä näin parempi.

 • Norosen perustelu on hatara tasatilanteessa olevien joukkueiden keskinäisen piste-eron poistamisen osalta. Nyt näyttää pahasti siltä että kriteereillä ei ole juurikaan merkitystä epätasaisessa kaksinkertaisessa sarjassa mikäli joukkueet pelaavat keskenään ristiin. Toivottavasti arvontaan ei päädytä monen sijoituksen osalta.

 • Vaahteraliiga.fi sivujen otteluohjelmassa ei tän päivän hus-cro ottelua oo merkattu olleskaa. Mistä näkee livestulokset?

 • Otteluiden epätasaisuus ollut suuri pettymys, yhtään ottelua en ole katsonut loppuun ja lopetin ruutu+ tilauksen. Tätäkään ei ilmeisesti tarvitse katsoa loppuun.

 • ONKO TÄMÄ VITSI?

 • Voi tsiisus … 2xRunner TD kahdella kosketuksella alle 5 minuuttia … Seinäjoki on ihan yössä. Divariin.

 • johan on startti matsille. #BOOM

 • QB:n pitää taklata pallonkantaja, kun kukaan muu ei osu :)

 • Sysipaskojen jenkkikuuppien kausi.

 • Huh, tota Bedwellin heittotekniikkaa.

 • hyvällä prosentilla se niitä kuitenkin nakkelee. ei huonosti ykkös divari-tason juopolta….

 • Tämä on pelikentästä lähtien jefun irvikuva koko matsi.

 • Crocot on aivan turisteja. Enpä oo moista paskaa nähny koskaan Crocoilta. Aivan pahaa tekee katellakin. Ihme on jos Seinäjoki säilyy liigassa…

 • Crokojen OL ryssii koko homman, ei ihmekkään ettei peli kulje.

 • Huskies hyökkäys roikkua paidassa kiinni ilman lippuja.

 • @torvi, totta. Sysipaskoja pelinrakentajia. Mutta vain Seinäjoen, Turun ja Tampereen osalta.

  Helsingillä, Porvoolla, Vaasalla ja Hämeenlinnalla pullat hyvin uunissa QB :den osalta.

 • Jotenkin vain Bedwell ei näytä liikkeissään kovin hyvältä, mutta suoriutuu koko ajan aivan loistavasti. Eikä vain tässä pelissä tai tällä kaudella, vaan koko historia niin Suomessa kuin muuallakin on vakuuttavaa jälkeä.

  Huskies puolustuskin on tyrmäävä, joten tiukat paikat tulee niin kolmella muulla kärkijoukkueella. Erittäin mielenkiintoista!

 • …ei muuta. Crocoja hieman säälittää. Juhlavuosi ja kaikki…

 • Seinäjoki pääs edetyissä jaardeissa plussalle! Kaikki on vielä mahdollista!

 • Kolmas neljännes. Huskies – Crocodiles: 54-0.
  Vielä ne Crocot nousee! Niin kova runko niillä!

 • croco OL kyllä ryssii kaiken, ei anna mitään mahdollisuuksia onnistua.

 • Huskies saanut nyt pelata kaksi matsia surkeita puolustuksia vastaan. Pelinrakentajan työtä helpottaa kun puolustus ei saa painetta juuri ollenkaan. En lähtisi näiden kahden matsin perusteella nostamaan Bedwelliä jalustalle, vaikkakin se on selvä, että hanskaa tuon oman systeeminsä läpikotaisin. Mitään testiä ei hänelle vielä tällä kaudella ole pystytty järjestämään.

 • WAU, WAU ´, WAU!
  olen nyt katsonut ekaa puoliskoa uusinnasta käsin enkä voi olla kirjoittamatta tänne kun peli on 30-0. WAU
  Huskies ei ainoastaan ole hyvä vaan murskaava, ja autan kaikkia heidän vastustajia sanomalla ääneneen vahvuudet. WAU.
  1. Roman Runner, tervetuloa Vaahteraliigaan 2017! Potkupeit ja kaksi TD:tä aloituspotkusta sekä puntista. Jokaikinen puntteri joutuu tästä lähtien tässä liigassa harjoittelemaan sivurajasta potkaisua / joukkuessa pitää olla oikea puntteri. Jos ei ole olet dinosaurus ja tämä kaveri pitää huolen että häviät jo spessuissa 1-2 TD:tä per peli. WAU
  2. Huskies puolustus. OMG OMG OMG. Croko hyökkäys ei ole kovimmasta päästä eikä olut saintsinkään hyökkäys mutta kaikille liigan hyökkäyksille. GOOD LUCK. tervetuloa Liigaan. Enää ei riitä että tuot ”jenkki QB” sen pitää olla hyvä. WAU. siis kurinalainen ja ruma ja vahva ja kaikki adjektiivit ja superlatiivit.
  3. Huskiesin heikon kohta on HYÖKKÄYS ja sekään ei ole huonoa nähnytkään vaan on oikeasti taitopelipaikoilta hyvä. Linjassa Meh, ja Bedwell Meh. just heitti intterin, enkä ole yllättynyt. Hyökkäys on täynnä aseita ja Bedwell on deacent kun on täynnä isoja ulottuvia nopeita poikia. OMG mikä paketti.

  Syön kaikki sananani ennen tätä viestiä. Tämä joukkue voi haastaa jopa Roostersin ja Rankkaan välittömästi Huskiesin Roysalsin edelle.
  Odotan kyllä kyseistä matsia ja Matsit välillä ROO- ROY -HUS on tämän kauden juttu. Vaasa on tämän pelin jälkeen haastaja.

  Miten counteroida kaikki tämä. VS. special teams:
  Puntit sivurajasta yli, aina. ja aina ei poikkeuksia, aina.
  Kickoffit.harjoitelkaa niin hyvin kuin mahdollista ja vain aloittava puolustus osallistuu. ja sen pitää harjoitella harjoitella harjoitella.
  VS: huskies Defence: EI mitään hajua, ymmärrän enemmän puolustusta, mutta itse lähtisin niin suoraa juoksua kun vain voi, ja vaan semmoiset rissut kentällä jotka osaa blokata. Näitä kavereita vastaan et voi peluuttaa neiti rissuja. nyt tarvitaan fyysisiä isoja rissuja RB TE taso kaverit slotteina vähintään. Ja heitot, ei missään nimessä ikinä sivulle. eteenpäin ja agressiivisesti Slant Post Fade. Unohtakaa yards after catch pelit tämä puolustus ei niitä anna. Näitä vastaan pitää hakata joka ikinen tuuma eteenpäin. joka ikisellä daunilla, jos juku missaa blokin se oli siinä.

  VS Huskies hyökkäys, LUE HUOLELLA. tämä on huskisien heikoin kohta koska pelit menee Bedwellin kautta. niin kauan kun pallo on vielä Bedwellillä puolustuksella on etu. Tarvitaan valtaisa paine, mutta endien pitää osata pelata contain. Hän ei saa karata, joten QB spy tarvitaan lisäksi, eli paine ja Spy ja contain. Jos pallo irtoaa niin se on interi tai catch. Tämän kaverin heikkous on se että se heittää, paineestakin. Eli intterit pohjaan niin silloin on tsäänssi. Huskiesilla ei ole juoksua joten he eivät voi juosta kelloa pois. Eli tarvitset intereitä riskillä hakevan puolustuksen, jos he heittävät 4 kertaa niin he saavat uudet. Pallon saa pois vaan säkittämällä rumasti bedwellin jolloin pallo irtoaa tei se heittää minne sattuu ja silloin voi saada intereitä.

  Summary: Kiitos Huskies! WAU, olette nostaneet Vaahteraliigan tasoa ja pakotatte lajia eteenpäin suomessa. Aivan maagista ja nyt katsomaan peli loppun. :D tekee mieli melkein kaivaa harttarit varastosta…. ainiin ne meni jo roskiin, noh uusia ostamaan ja treenaamaan, enhän mä ole vielä niin vanha sittenkään. WAU WAU ja WAU

 • jaahas, kilometrin pituinen viestini ei tullut sitten perille?

 • No voihan, onko nyt niin että nerokkaat kommenttini eivät rekisteröidy tänne ollenkaan?
  Vika kommentti on Tuppe:n laittama 16.04 kommentti Sun cityn pelistä…
  Noh, ehkä se on hyvä vaan ;) jossain häikkää, ehkä mulla, ehkä palvelimella, ehkä minussa, ehkä jossain muualla :D

 • Jos nämä viestit tulee perille niin semmoinen pikku lisä Huskiesin hyökkäykseen liittyen. Signatkaa Bedwellin Backupiksi Robert Johnsson, mielellään haette sen aikakoneella 10 vuoden päästä ja laitatte sen 1QB:ksi :D sitten tuo tiimi on ainakin suomessa pysäyttämätön ;)

  Vielä valtavat kehut Huskiesin päättäjille ja johtaville henkilöille! joukkue on kasattu nyt kaikki resurssit kehittämään tapahtumaa ja yhteistyötä ja brändiä ja fanimatskua ja kaikkea. Koko kesä aikaa rahastaa valtava hype! viimeistään nyt toimeen! vaikka mestaruutta ei tulisikaan niin pitäkää huoli että saatte yleisön nauttimaan turpakäräjistä! Tule katsomaan kun Hämeenlinnan Huskiesit repii palasiksi Vuoden xx mestarin, vuoden xx divarinousiajan , kostaa vuoden xx traagisen tappion. näyttää maajoukkue pelaajien vahvistaman xx joukkueen. Siis Joku töttörö soimaan aina kun teette TD:n… kaikkea mahdollista millä jengi on aivan euforiassa. Suomalaiset rakastaa voittamista! Me rakastetaan sitä! se on niiiiiiin harvinaista. Luokaa ilmapiiri jossa te lupaatte sen!

 • Ja hehkuttakaa niitä omia pelaajia niin yleisö tekee niistä täahtiä / omia poikia. silloin ne tulee ensivuonna kanssa!

 • Ei se Bedwellin tekniikka ole ehkä oppikirjamainen tai heitto kova… Mutta tuo on malliesimerkki siitä että riittää kun heitto on tarkka, oikeaan paikkaan heitetty ja ajoitukset on kunnossa.

  Tällä hetkellä Huskies näyttää todella hyvin valmennetulta, ukot tietää kentällä mitä tehdä, kiinniottajat on oikeissa paikoissa ja jokainen tietää ketä pitäisi blokata. Tietysti vastus ei ole vielä ollut järin kova, mutta katsotaan kun muut voittaneet joukkueet tulee vastaan.

  Liigan selkeä kahtiajako taitaa näkyä jo nyt. ROO, ROY, BUT ja HUS ratkaisevat neljän parhaan järjestyksen ja TRO, SAI ja CRO selvittävät kuka jää viimeiseksi. Tietysti tippumiseen vaikuttaa kuka sen spagettimaljan vie ja hakeeko tuo joukkue liigalisenssiä.

 • Testataan spam-filtteriä…

 • Kiitos panoksestasi suomijefukeskusteluun, tuosta tekstiripulista ja henkisestä oksennuksesta löytyi muutama ajatuksen hippu.

  Ps. Suosittelen vähentämään huumeiden käyttöä.

 • Edellinen kommentti siis Reliikille <3

 • Tarkoitus ei ollut Bedwelliä mollata. Sopii tosiaan hyvin tuohon systeemiin, jossa lähes aina joku on jossain avoinna. Ja sinne ruokkii rauhallisia palloja tarkasti. Toki parempi ja kurinalaisempi puolustus tuotakin liki takapihafudikselta tuntuvaa leikittelyä vielä hankaloittaa.

 • Totuuden torvi älä paljasta kaikkea, voi tulla pahamieli joillekin.
  Mutta olet oikeilla jäljillä!

 • Ja Hämeenlinnan seuraava vastus on Turku, jossa ottelussa voi olettaa saman iloisen hurlumhein jatkuvan ja lopputuleman olevan rökälevoitto. Jännä nähdä, mitä tapahtuu, kun sitten seuraavissa peleissä myös omissa alkaa soimaan. Miten käy huumorin, fiiliksen ja rentouden? Mene ja tiedä. Mielenkiintoista.

 • Onko nyt sopiva aika mietiskellä mitä olisikaan tapahtunut, jos Bedwell olisi jäänyt kauden 2013 päätteeksi Turkuun? Olisiko aika ollut kypsä jo tuolloin? Yhtäläisyyksiä molemmissa: Spagettimaljan voitto ja kovalla rytinällä liigaan.

  Ellei kukaan osaa vastata, niin koodia Dave Dameshekille Amerikan Yhdysvaltoihin ja N ”if” L paikalle!

 • Kertokaa viisaammat onko Bedwell keksinyt jotain uutta vai kuka ja miten tuo touhu pysäytetään? Kai tuossakin touhussa joku heikkoutensa on vai tanssien mestariksi asti?

 • Kuvitteleeko joku tosissaan, että Hämeenlinna vie mestaruuden?
  no muutaman viikon sisään tulee palautuminen maanpinnalle peräkkäisinä viikkoina.

 • Bedwell on varmaan keksinyt sen, miten ostomiehistöstä leivotaan yhteen hitsautunut joukkue. Asia jota Crocot eivät ole vuosikymmenissä ja vuosikymmenten aikana varmaan toista sataa importtia kierrättäneinä oppineet. Crocoilla oli voittava joukkue 2016 mutta valmennusjohto ei osannut pitää sitä hanskassaan. Mielenkiintoista nähdä mihin Bedwell, Huskies ja ennätysmäärä importteja yltävät.

 • Luulen että vie mestaruuteen. Nähdyn perusteella arvioiden. Ja ostojoukkue, onko semmosella väliä? Ostojoukkuekkin pelaa mestaruudesta. Ei kai koko kesää pelata siks että saatais delville millä kaupungilla on paras juniorimylly.

 • Huskiesilla on jokaiselle pelipaikalle fyysisesti ja taidollisesti Suomen mittakaavassa huippumiehet, jotka ovat myös ilmeisen erinomaisesti valmennettu toimimaan joukkueena. Kaikille löytyy myös huippuvaramiehet ja tyyppeinä vielä variaatioita. Esimerkiksi Luster juoksi kaikki palautukset avointa väylää, kun joukkue blokkasi suunnitellusti ja yhteistyössä. Isoin kehitettävä asia on yliyrittämisestä johtuneet selkään blokkaukset, jotka eivät edes vaikuttaneet etenemiseen.

  Hyökkäyksen linja on toiminut erinomaisesti. Edes Zacok ei pystynyt antamaan merkittävää painetta. Tästä johtuen kentällä on koko ajan 5 erityyppistä rissua riippumatta siitä, onko muodostelmassa 0 tai 2 bäkkiä. Bedwell käyttää päätään ja hänelle tarjottua aikaa etsiessään kohdetta, muttei panikoi paineenkaan alla ja heittää juoksusta hämmästyttävän hyvin. Hänen ei tarvitse heittää tikkoja voimalla napakymppiin, koska systeemissä lähes aina löytyy vapaa mies, jonka on helppo ottaa kiinni kohdalleen tulevat ei niin hirveät porat. Jos taas jostain syystä kaikki rissut on vartioituina, hän juoksee tarvittavat jaardit itse, koska silloin koko puolustus on liian syvällä. Ja jos erehtyy luulemaan, ettei Huskiesilla ole juoksupeliä, sen saa kokea karvaasti juuri silloin, kun sitä vähiten odottaa. Joukkueessa on kaksi fyysistä ja erinomaista bäkkiä sekä linja, joka osaa blokata. Heillä on myös heittää kentälle rissukalusto, joista kaikki ovat erinomaisia blokkaajia. Noilla takoisi tarvittaessa vaikka koko pelin juoksupeliä.

  Onko Huskies voitettavissa? Tietenkin, muttei aliarvioimalla heitä. Ensinnäkin heidän fyysisesti ja valmennuksellisestikin vaikuttavaa puolustustaan vastaan pitää pystyä tekemään useampikin TD. Itse lähtisin rakentamaan sitä pitkien heittojen kautta, sillä se lienee Bedwellin heikkous eli sitä he eivät ole päässeet kunnolla puolustuksessa harjoittelemaan. Connette ja Sottilare pystyvät tarkkoihin pitkiin heittoihin. Puolustuksessa pelaisin aluepuolustusta, jossa rissuille annetaan siimaa ja luetaan enemmän Bedwelliä. Pallojen ”pitkät” lentoajat antavat puolustajille mahdollisuuden tulla yllättävän kaukaakin katkaisemaan heitot, jolloin Bedwellin heittäminen käy epävarmemmaksi ja intereitä alkaa tulla. Tosin tässä vaiheessa on syytä odottaa juoksupeliä…

 • Parin pelin perusteella Bedwell pyörittää hyvin nykyaikaista Air Raidia, mikä on jenkeissä hyvin suosittua high schooleissa ja yliopistoissa. Bedwell pystyy jonkin verran juoksemaan itse, mutta tyypillisesti pelinrakentaja on iso osa juoksupeliä. Uskon muiden joukkueiden haluavan nimenomaan Bedwellin itse juoksevan mahdollisimman paljon. Jenkeissä puolustukset ovat alkaneet pelata enemmän ja enemmän miespuolustusta Air raidia vastaan. Sillä pystyy hillitsemään laitahyökkääjille heitettäviä skriinejä, mitkä ovat myös Huskisilla kovassa käytössä. Tätä lähtisin myös itse pelaamaan Hämeenlinnaa vastaan. Vaikka Lester ja Runner ovat todella kovan luokan pelaajia, kovalla pumpilla pystyy sotkemaan ajoituksia. Lisäksi se pakottaa Bedwellin tiukempiin heittoihin, mikä ainakin tämän hetken näyttöjen perusteella vaikuttaa puolustukselle ratkaisulta, jonka kanssa voi elää.

  Kaiken kaikkiaan Huskies on vakavasti otettava mestarikandidaatti. Tuolla määrällä importteja on pakko pärjätä ja sen he tulevat tekemään. Heillä on syvyyttä paremmin kuin Roostersilla ja Royalsilla. Iso asia tulee olemaan Lesterin ja Runnerin jaksaminen noita kahta joukkuetta vastaan pelatessa. Jos he pystyvät pelaamaan lähellä omaa tasoaan neljä neljännestä vaikka ovat jokaisen downin kentällä, kaikki on mahdollista.

 • Luster ei ole Huskies pelaaja.
  Huskies linja ei näytä vahvalta eikä nopealta, kumpaankaan suuntaan.
  Ovat pelanneet heikkoja joukkueita vastaan joita vastaan kaikki näyttävät nopeilta ja vahvoilta.

 • ”Ovat pelanneet heikkoja joukkueita vastaan joita vastaan kaikki näyttävät nopeilta ja vahvoilta”

  Olisi luullut, että Huskies dissaus alkaa pikuuhiljaa laantua näyttöjen perusteella mutta näköjään jotkut vielä jaksavat. Nyt tuossa lainatussa lausunnossa Crocodiles luokitellaan jo kuitenkin ”heikoksi joukkueeksi”. Todellisuudessa Hämeenlinna Huskies on todella kova liigajoukkue joka tulee haastamaan jopa Roostersin vakavissaan. Roosters, Royals ja Huskies ovat liigan kovimmat joukkueet näillä näppäimillä ja hyvänä nelosena tulee Butchers. Muut kolme joukkuetta taistelevat toisiaan vastaan rajusti divaripaikasta.

 • Juu tuota vähän itsekkin ihmettelen. Luulen että vaikka haskit veis mestaruuden niin jengi ei myöntäis että jotain on tehty hyvin kaikkialla muualla oli vaan huonompaa.

 • mielenkiintoisinta alkukauden otteluissa on ollut yleisömäärät, joukkueet ovat satsanneet valtavasti tuontipelaajiin, mutta miten joukkueiden hypetys on näkynyt yleisömäärissä.
  Vaasassa hehkutetussa botnia-bowlissa oli yli 500 katsojaa vähemmän kuin viime vuonna vastaavassa, Hämeenlinnassa ei ollut sataa maksanutta katsojaa ja nyt pelattn kaurialassa.

 • Runner piti kirjoittamani:) Itselläni ei ole niin tarkkaa näköä, että pystyisin mittaamaan TV-ruudulta hyökkäyslinjan voimaa tai nopeutta ja varsinkaan heitoissa. Katson vain tulosta peleissä ja totta on, että kovimmat haasteet ovat vasta edessä. Ei crokojen linjat kuitenkaan siitä huonoimmasta päästä ole, eivätkä syypäitä huonoon menestykseen.

 • Haasteena tässä on kyllä ollut kaikkien tähänastisten otteluiden epätasaisuus, jolloin kärjen voimasuhteet ovat melkoista spekulaa (toki mielenkiintoista sellaista). Onneksi tänään päästään katsomaan ensimmäistä kunnon peliä, jonka jälkeen ollaan taas viisaampia.

 • Crocot joutuivat lumivyöryyn, josta ei ollut palaamista. He ovat huomattavasti heikompia kuin viime vuosina, kotimainen runko ei kestä. Huskies on hyvä, mutta ennenkaikkea Runner – Lester -yhdistelmä on kova. Eikä pelkästään silloin kun saavat palloja, vaan heidän olemassaolonsa avaa muuta hyökkäystä Air Raidille. Peitot saatetaan kutsua osittain heitä silmälläpitäen, mutta myös pelaajat tunnistavat heidän olemassaolonsa ja pelaavat liikaakin heitä, eivätkä pelkästään omia avaimiaan. Ja väärä askel, väärin avattu step tai väärässä kulmassa vapauttaa Bedwellin helppoihin kohdistuksiin. Hyvä järjestelmä, hyvät pelaajat. Hyvät puolustukset tekevät vaikeammaksi tuon pallottelun mutta ei mahdottomaksi.

  Huskies-puolustus ei ole joutunut testiin, piste. Crocoilla ei ole hyökkäyksessä yhtään mitään, heistä ei kannata vetää johtopäätöksiä. Roosters, Royals ja Butchers näyttävät mihin Huskies-puolustuksesta on, ja eritoten neljän neljänneksen ajan.

 • Huskies on erikoistunut nopeaan ja lyhyeen heittopeliin. Siinä ei tarvi QB:n olla mikään linko, saadakseen aikaan hyviä lukemia ja hyviä etenemisiä. Olen molemmat Huskies-ottelun katsonut, ja en ole varma onko Bedwell heittänyt kertaakaan palloa eteenpäin yli 10 jaardin matkaa onnistuneesti. Lähes jokainen heitto on ollut lyhyt, nopea ja eteneminen on tapahtunut kiinnioton jälkeen. Jos joku joukkue saa aikaan painetta Bedwellille, ja saa ajoitukset pikkaisenkin pieleen, niin nähdään miten joukkueen peli muuttuu. Nyt tämä nopea heittopeli on kuin mittatilauksesta tehty Bedwellin taitojen ja pelinluvun mukaan.

 • Kyllä Bedwell on heittänyt useammankin yli 10 jaardin heiton, mutta olet oikeassa siinä suurin osa on lyhyitä heittoja tai screen pelejä. Jos vastustaja alkaa ottamaan aktiivisesti pois lyhyet kuvat ja screenit, niin en usko Hämeenlinnalle olevan ongelma siirtyä enemmän keskipitkiin kuviin.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *