Falcons – Wolverines Blue

Viimeksi muokattu 13.7.2020 10:10 34

(3-1)

06

(3-0)

27
1 2  
0 6 6
13 14 27

6.8.2020 klo 18:00 Hyvinkää

Kaari

Wolverines Blue lähellä lohkovoittoa etelässä

Gridiron Staff 6. elokuuta 2020 22:25

Torstai-illan ottelussa helsinkiläisjoukkue päihitti Hyvinkää Falconsin 6-27.

Lue lisää

Kommentoi

 • bonketi bonk

 • Anti-bonk!

 • Vieläkö lento jatkuu? Kolmeen peliin ainoastaan 16 päästettyä pistettä…

 • Ja nuo kaikki 16 päästettyä pistettä oli ensimmäisessä pelissä

 • 2-div tuoksuu siltä että hyvät pelit tulee vasta playoffeissa. Kieltämättä 1 lohko vaikuttaa kokonaisuudessaan tasokkaammalta, tai siellä vaikutta olevan 3 pelaamiseen pystyvää joukkuetta. 2 lohkossa häntä on ehkä ”väärässä” sarjassa. Cowboys, Taft ja Razorbacks ovat yhteensä tehneet 5 peliin 22 pistettä ja päästäneet 138…

 • Tässä näkyy sen 2- ja 3-divarien yhdistämisen varjopuolet. Syntyy aika isot tasoerot joukkueiden väliltä, kun toiset pelanneet vuosikausia 11on11 futista lähes samalla porukalla. Toiset sitten pelanneet jotain 7on7 äijäligaa ja lienee suurimmaksi osaksi uusia pelaajia lajin parissa.

 • Ota huomioon, että wolvot pelasivat niin taftia kuin kuusankoskea vastaan liigaporukalla…
  Lisäksi kun katsoo lahden ja kuopion otteita niin vaikea usko, että toinen lohko olisi tasokkaampi kuin toinen.

 • Eiköhän wolvoille tule kylmää kyytiä jos uskaltautuu peliin ilman liigamiehistöä

 • Osa näköjään unohtanut tuon kevään n. 3 kuukauden treenitauon, kiitos koronan, niin onhan se selvää, että vaikutus näkyy kentällä. Tämän poikkeuksellisen kauden perusteella en sanoisi kyllä kenestäkään, että mihin sarjaan kuuluu ja mihin ei.

  Northern Lights ja Spartans ovat toistaiseksi vieneet 1-lohkoa ja on enemmän kuin mielenkiintoista nähdä heidän keskinäinen kohtaaminen tulevana viikonloppuna. Näistä joukkueista toinen aivan varmasti nostaa pytyn ilmaan elokuun lopussa.

  Jaguarsilla ei tänä vuonna riittänyt paukut taistelemaan playoffs paikasta 1-lohkossa, mutta toisessa lohkossa olisi voinut hyvinkin olla kiinni välieräpaikassa.

  Veljmiehet taitaa rehellisesti olla ”kehitysjoukkue”, eli jengi uusille ja nuorille(ja ehkä vähän myös vanhoille) pelaajille, jossa pääsee testaamaan lajin kovuutta miestensarjassa. Tästä hatunnosto Kuopioon.

  Wolverines Blue taas sen sijaan on harjoitusjoukkue liigapelaajille, jossa pääsee nostattamaan itsetuntoa sekä huoletta kokeilemaan pelejä ja temppuja liigakautta ajatellen. Nähtäväksi jää miten etenee kauden loppuun pelaaminen sinisillä, kun liigakausi starttasi.

  TAFT:lla erittäin nuori porukka, mutta siitäkin huolimatta taistelleet hyvin kokeneempia joukkueita vastaan loppulukemista huolimatta. Tässä vertasin lohkojen välisiä eroja kärki- ja häntäpään joukkueiden kesken. Uskon, että pisteet jäävät Vantaalle tulevasta Razorbacks ottelusta sekä myös mahdollisesti muutaman viikon päästä Kuusankoskelta matkustetaan kotiin muutamaa pistettä rikkaampana.

  Lännenmiehet näyttäisi olevan tällä hetkellä ainoat, jotka laittoivat Falconsille kampoihin, vaikkakin hävisivät ottelun huikealla 3 pisteen erolla. Wolverines ottelussa stetsonipäät(sekä TAFT) saivat vastaan lähes aloittavat(liiga) hyökkäyksen ja puolustuksen linjat, Sagnen, Kyein sekä muutaman muunkin rookien kokeilemassa kovuutta miesten sarjassa. Vaikea sanoa tässä tilanteessa, että kertooko 0-19 lopputulos Wolvojen huonoudesta vai Cowboysien hyvyydestä.

  Falcons on voittanut tähän mennessä ainostaan Razorbacksin ilman pohjoisen vahvistuksia, joten liekö Hyvinkäälläkään paukut riittäisi ilman farmisopimusta ja kakkosenkauhua mr. Pinedaa? Todennäköisesti tulevat ottamaan torstaina pisteet myös Wolverinesista, sillä tällä kertaa en usko niiden peluuttavan liigakalustoa, kun seuraavana päivänä on oikea ottelu Royalsia vastaan. Nordmenilla peli vasta lauantaina, joten Falconsilla vahvistukset varmasti mukana.

  Lappeenrannan nousua kakkoseen ihmettelen, sillä viime vuoden äijäliigan tuloksetkaan ei näyttänyt puhuvan nousun puolesta.

  Kuin myös Lahden lähtemistä omana joukkueena. Ymmärrykseni mukaan, kun jo viime kauden yhdistelmäjoukkue BULLS ei pelaajamäärillä leuhkinut, niin tokkopa tuo tilanne erilläänkään on parantunut.

 • Siis kyllähän nämä liigamiehet ja farmidiilit tekevät sen,että jos sääntöjä ei muuteta niin kakkosestakin tulee kilpavarustelusarja. Mikä sitten taas karsii seuroja tältäkin tasolta.

 • Kerropas ”Don Johnson” mikä on kilpavarustelusarja? Eikös urheilussa useimmiten pyritä olemaan mahdollisimman hyviä ja voittamaa? Vastasin itse kysymykseeni.

 • Kyllä, jos kilpaillaan niin tarkoitushan olisi pärjätä mahdollisimman hyvin. Mutta kakkonen on kuitenkin ensimmäinen 11 vs 11 sarjataso mikä tekee sen, että suurin osa pelaajista/seuroista on vasta kehittymässä koska eivät vielä ole valmiita esim divariin, missä meininki on sitten jo muutaman pykälän kovempaa(ainakin mikäli aikoo havitella kärkisijoja). Suurimmalla osalla kakkosen joukkueista ei myöskään ole mitään farmidiilejä tai liigajoukkuetta yläpuolella, joten mikäli haluat pärjätä on sinun itsekin ruvettava tuomaan inportteja jotta olisi mahdollisuus pelata pleijareita.
  Mun mielestä jos tähän mennään, niin se ei kyllä tule tekemään suomalaiselle jenkkifutikselle hyvää.

 • Niin kilpavarustelusarjalla tarkoitan nyt tässä tapauksessa nyt kakkosta korkeempia sarjatasoja. Missä on joko tarkoitus pelata joko liigapaikasta tai sitten vastaavasti suomen mestaruudesta.

 • Siellä on kolmosdivari missä voitte nojailla toisiinne hörppiä vettä ja höntsäillä ihan mielin määrin. Ihan turha tulli itkemään kun taas joku tekee asiat paremmin kuin toinen.

 • No se että tekee farnishopparin ei kyllä täytä mun mielestä vielä mitään nerokkaan seuratyön määreitä. :D
  Enkä mä mitään itke, säännöt on ne mitä on ja niillä mennään.Pointti olikin että kohta kaikilla on tässäkin sarjassa inportteja joko kotimaisia tai ulkomaalaisia ja oon vähän sitä mieltä et se ei välttämättä tee hyvää tälle lajille, jos jokainen joukke raahaa sen 5-10 ulkomaalaista jo tällä tasolla.

 • Kakkosessa joukkueet tulee niin eri lähtökohdista ja kaikilla omat tavoitteet, että ei sitä kilpasarjaksi voi kutsua. Harrastesarja, ja jos joku sinne tuo korkeammilta sarjatasoilta pelaajia sen takia että divarijoukkue pärjäisi, aiheuttaa se ainoastaan myötähäpeää kyseistä seuraa ja sinne erikseen tuotuja pelaajia kohtaan. Toki jos joukkueen kuuppa ihan susi eikä sillä saa hyviä pelejä aikaan, ihan fiksua tuoda muualta joku tyyppi, joka osaa heittää palloa edes sinne päin. Kaikkien puolesta mukavampi ettei peli pääty 100-0. Jos kakkosta taas käytetään harjoitustasona tulevia liigamatseja kohtaan, niin ei voisi vähempää kiinnostaa. Kakkoseen ei nousta eikä sinne pudota, siellä vain pelataan pelaamisen ilosta, voitoilla ja tappioilla ei lopulta mitään väliä.

 • Et nyt v_ttu voi olla tosissasi?

  ”siellä vain pelataan pelaamisen ilosta, voitoilla ja tappioilla ei lopulta mitään väliä.”

 • ”Kakkoseen ei nousta eikä sinne pudota”
  Kumpikin on mahdollista, eikä montaa vuotta tarvi mennä kun kumpikin on tapahtunutkin.
  Kilpasarja se on siinä missä muutkin ja tuon sarjatason mestaruudesta sielläkin pelataan. Aikamoista soopaa väittää ettei siellä olevat joukkueet pelaa voitosta ja ettei tappiolla ole väliä.

 • Kyllä se harrastesarja on. Ongelmana vain on se, että siellä on joukkueita, jotka eivät sitä harrastesarjana ota ja jotka eivät sinne kuulu. Hyvinkään, Oulun ja Pirkkalan pitäisi olla ykkösessä, olisi ykkösessäkin lisää mielenkiintoa. Toki muutkin kakkosen joukkueet voisivat pelata ykköstä, jos rahkeet ja halu riittäisivät. Kakkosen ja kolmosen yhdistäminen oli joukkueiden vähyyden kannalta hyvä idea, mutta varjopuolena tuli sekasikiösarja. Samalla kun sarjatasot yhdistettiin, ykkönen olisi pitänyt uudistaa kokonaan.

 • Parempi mielestäni on se että seurojen yhteistyöllä saadaan rosteriin laajuutta eikä tarvitse peluuttaa pelaajia kahteen suuntaan.

 • Pelaajat joutuu pelaamaan kahteen suuntaan = harrastetaso.
  Kun otetaan korkeammalta sarjatasolta pelaajia pitämään hauskaa aloittelijoiden kustannuksella = puuhastelua ja nöyryyttävää.

 • et kakkosessa suhtaudu voittamiseen ja seuran/ pelaajien kehittämiseen vakavasti ei joukkue tule koskaan kehittymään siten, että voisi osallistua ylempään sarjaan… Kakkonen on vähän niinkuin totinen harrastus jossa urheilulle ei uhrata koko elämää kuten kilpaurheilussa mutta kuitenkin pyritään kehittymään ja voittamaan. Ja kakkosen joukkueissa usein valmennus ja pelaajat ovat kokemattomia ja jos se muutama vuosi lajia kehittää peliälyä ja koutsien opiskellessa monipuolistaa pelikirjoja yms…

 • Myös Vaahtera ja ykkönen ovat harrastesarjoja, koska siellä suurin osa maksaa harrastuksestaan, jotta saa sitä harrastaa. Niissä sarjoissa on vaan ammattilaisia seassa.

  No joo, on tämä kirjoitus kirjoitettu vähän ”ketunhäntä kainalossa”-ajatuksella, mutta kiva nähdä mitä ihmiset kirjoittaa vastaukseksi :).

 • Hienoa, että 2divarin matsi herättää näin paljon huomiota ja keskustelua!

 • Ekan neljänneksen jälkeen tilanne 0-13

 • Puoliaika 0 – 13

 • 6 – 13, kolmen neljänneksen jälkeen

 • 6 – 27 lopputulos

 • Wolvoilla 0 Vaahtera pelaajaa eli Gridiron urpot suck it

 • Entäs GFL -pelaajat?

 • Tarkoitatko GFL2 turistit?

 • Turisteja tai ei niin tuskin tuli pelaamaan Suomeen kaljasarjaa

 • Jos ei ole muuta elämää? Ei noista vahvistuksia ole kukaan Vahteraan.

 • Mutinat seis. Falconsilla Rollosta Pineda ja muutama muu. Wolvoilla vain II -joukkue. Kova ja reilu peli. Parempi voitti. Pelit jatkuu. Lopussa mestari nostaa pyttyä.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *