ECG isännöi Bouncersia Tinamaljassa

Viimeksi muokattu 17.8.2014 19:00 15

(7-2)

14

(9-1)

22
1 2  
6 8 14
0 22 22

23.8.2014 klo 16:00 Helsinki

Kolmosen runkosarjan kaksi parasta kohtaavat oikeutetusti myös sarjan finaaliottelussa. Molempien joukkueiden kaudet jatkuvat ottelun jälkeen nousukarsinnoissa.

Kaari

Keltamusta valttia tämän kesän kolmosessa

Tuomo Tomperi 26. elokuuta 2014 19:14

Nousukarsintoihin jatkavat Mikkeli Bouncers ja Helsinki East City Giants tarjosivat lauantaina hienon päätöksen kolmosdivisioonakaudelle. Nähdäänkö jompikumpi ensi vuonna kakkosessa?

Lue lisää

Kommentoi

 • Mielenkiintoinen matsi tulossa. Bouncersilla oli runkosarjan paras puolustus (67 päästettyä, ECG:llä 84) ja ylivoimaisesti paras hyökkäys (281 tehtyä, ECG:llä 196), mutta ECG:llä on kotikatsomo tukena ja enemmän kokemusta Velolla pelaamisesta.

  Sanoisin että äärimmäisen tasainen ottelu tulossa ja paremmin valmistautunut ja/tai isommalla rosterilla liikkeellä oleva joukkue voittaa.

 • En voi välttyä ajatukselta ettei ECG käyttänyt (näyttänyt?) kaikkia paukkujaan ainoastaan tehdäkseen pisteitä. Jotenkin takaraivossa kytee ajatus että enempäänkin olisi ollut mahdollisuuksia mutta ei tarvetta koska jefussa voitto ratkaisee, pisteet tulevat kaukana takana (terveisiä vaan Kotkaan). Tämä jos tulisi streamina/löytyisi tuubista myöhemmin kiinnostaisi kovasti koska odotan tästä tiukkaa rutistusta joka kuitenkin päättyy siihen että ECG vie. Maalilla tai kahdella.

 • …ei vieläkään mitään kommenttia Kotkasta?

 • Mielenkiintoinen peli odotettavissa. Kummaltakin joukkueelta pari peliä nähneenä voisin veikata suht vähä maalista ja pienten marginaalien peliä.
  Itse voisin nostaa pienoiseksi suosikiksi Mikkelin koska edellisen keskinäisen jälkeen jälki ollut vakuuttavaa kun taas ECG:llä ollut tahmeampia viimeiset pelit. Edellisessä kohtaamisessa molemmilta omaan silmääni osui huono puolustus pelaaminen mm taklauksien osalta ja varmaankin siiitä syystä maaleja tehtiin niinkin paljon. Tässä pelissä uskoisin että vanha jefu sanonta ”hyökkäys myy liput mut puolustus voittaa mestaruuden” pitää varmastikin paikkansa ja sekin saattaa kääntää ottelun vierailijoille.

 • Lopputulos 14-22. Malja Mikkeliin

 • Hienoo jätkät ja onnea!

 • Tasainen ja hieno ottelu! Onnittelut Mikkeliin ja kiitokset ECG:lle. Sää aiheiutti hankaluuksia etenkin ekalla puoliskolla ja puolustukset jyräsi molemmilla puolilla, kun heittoja ei juuri nähty. Ottelun yhdeksi ratkaisuksi koitui ECG:n RB:n paha loukkaantuminen aika alussa. Mikkeli sai lopullisen momentumin toisen puoliskon puolivälissä #85:n pitkällä juoksulla joka olisi pitänyt jäädä -15yds ja seuraavan ECG:n hyökkäys driven -20yds säkillä. Lopussa ECG:lle tarjottiin vielä fumblella palloa, mutta kun catchit ei napostellut päätti Bouncers pelin intteriin.

 • AK:n pointti oli? Terveiset Kotkasta sinnekkin.

 • Jos AK meinasit ettei ECGtä voitto kotkassa kiinnostanut, niin voisin melkein väittää että olet väärässä. Pelillähän ei ollut kummallekkaan joukkueelle jatkossa merkitystä mutta aivan varmasti ECG olisi halunnut tappiottoman kauden. Sanomattakin oli selvää, että kumpakin joukkue halusi voittaa ja sillä kertaa voitti se kumpa sitä enemmän halusi.

 • ->Pasanen
  Tarkoitin että pitkät tovit piti selventää sitä miten tärkeää on ottelun piste-ero verrattuna siihen kumpi ottelun voittaa.

  Ja ei, en tarkoittanut etteikö ECG:tä olisi voitto kiinnostanut. Se miten itse peli eteni olisi kiinnostanut kovastikin koska ennalta näkemäni perusteella se ECG jonka näin ei häviä sille Eaglesille jonka näin. Kiinnostaa kovasti miksi olen nähnyt asian näin väärin. Nytkin odotin tiukkaa vääntöä joka kääntyy jäteille mutta olin (taas) väärässä. Ja muiden pelien lopputuloksen väärin arvioiminen on oikeastaan ihan mukavaa. Antaa ainakin itselleni toivoa siitä ettei mikään ottelu ole päättynyt ennenkuin se on päättynyt. Omalta osalta tuntui nimittäin juuri tuolta suurimman osan kautta.

 • Oli kyllä todella hyvä ja mielenkiintoinen ottelu. Ottelun alun todella kova rankkasade toi matsiin vähän ”eksotiikkaa” ja Bouncersin nousu toisella puoliajalla oli todellista taistelua. Kyllä kannatti tulla vähän kauempaakin asti katsomaan peliä.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *