ECG – Indians

Viimeksi muokattu 21.4.2018 15:07 22

(1-1)

49

(0-3)

24
1 2 3 4  
20 7 6 16 49
6 6 6 6 24

10.6.2018 klo 15:00 Helsinki

Kaari

East City Giants voittoon, Indians jatkaa nollakerhossa

Gridiron Staff 11. kesäkuuta 2018 11:20

ECG:n Jabari Harris heitti liki 400 jaardia ja juoksi lisäksi 100.

Lue lisää

Kommentoi

 • Hei

  Tänään on se päivä kun ECG pelleilyn. (Lue Jabarin) lopullinen tuho alkaa. Indians pakottaa Jabarin heittämään ja siinä on Jefu kesän suurin yllätys edessä.

 • Nyt Kouvolassa on mennyt aamu ja iltalääkkeet sekaisin. Menee ECG:lle 62-7

 • Ei inkkarit ihmeisiin pysty vaikka itselleen sitä joka peliin uskottelee. Ind rb:kin rupusin aloittava mitä ykkösessä koskaan nähty.

 • Tämä on Kouvolan päivä. Ecg menettää naamansa. Naurettavaa uskoa että yksi sabari pelastaa

 • Wolverines pelistä opittu ja Vaahteratason puolustus pitää Indiansin nollilla. 49-0

 • 13-6 tällähetkellä

 • Onko lopputuloksesta tietoa? Entä pelasiko munuaiskoukkujäbä Inkkareilla?

 • 49-24

 • Ottelun paras kommentti tuli ECG:n puolustuskoordinaattorilta: ” Nyt hereille, ne on tehnyt meitä vastaan jo kolme, ei ne tehnyt koko viime kaudellakaan kolmea!!” :D

 • Intiaaninyrkkeilijä ainakin pelinumeron mukaan pelasi. Vaikea sanoa oliko sitten pelipaita jonkun toisen päällä kun ei käsiohjelmassa ollut kun kotijoukkueen pelaajat. Ilmeisesti kun on oma GM liittohallituksessa, niin pieni erän ottaminen ja ulosajo pelikentällä katsotaan sormien läpi.

 • Miten meni noin omasta mielestä?

 • Miltä se näytti? Oliko giantsin pelissä mitään positiivista kun inkkaritkin saivat 24 pistettä :O

 • Jos kouvolalla olisi vähän enemmän pelaajia, ja muutama hyvä db niin ecg ottaisi loimeen. #4 on fatleetti ! Jos Kouvola olisi yhdestä turnoverista scorannut niin olisi ecg selkäranka mennyt. Sivurajalla itkettiin ja kiroiltiin siihen malliin. Hyvä Kouvola !

 • Selostus aivan kuraa, musiikin soitto aivan kuraa. Tulostaulu aivan kuraa. Toki voittaa Kotkan sekoilun.

 • No ei pelannut Korhonen!!! Yrittäkää urpot edes. Samanlaista rahastusta ecg:llä kuin Kouvolalla. 7v. Lasten sisäänpääsy sama kuin aikuisen. Taitaa Jabarilta olla rahat loppu.

 • Jollain on saattanut ECG:n fanitus iskee kyllä ohi realiteettien. Jo ekassa pelissä näkyi et puolustuksellisesti tämä joukkue hyvä jos edes 1.div tasoa. Sen verran hyvin Inkkaritkin sai luotuo painetta ja paniikkia ECG:n puolustukseen ja niin kuin tuossa ylhäällä kirjoiteltiin Kouvolaaan hyökkäyslinjaan pari ukkoo lisää ja pari kunnon DB ukkoa niin olisi ihan muuta kuin heittopussijengi.

 • Inkkarit ottanut pataan 50-49-49 pistettä. Saa nähdä kun Johnsonit käy keskenään ens perjantaina kopittelemassa, että saadaanko uudet piste-enkat taululle.

 • OL oli kyllä kouvostoliitolla ihan vitsi. Mitenköhän kauan toi garcia jaksaa ottaa iskuja joka downilla. Säkitettiin omien laskujen mukaan yli 10 kertaa tänään

 • Kyllä se Robert vaan on jo vanha väsynyt eläkeläinen. Kouvolan qb voittaa tämän vertailun

 • .. Kouvola voittaa wolvot lupaan syödä hatullisen paskaa ja jakaa siitä videon tänne.

 • Eikö ECG n pelaajana se ole tuttua puuhaa ?

 • Rehellisyyden nimissä ottelusta jäi hyvin erikoinen jälkimaku vaikka lopputulos numeroiden valossa selkeä onkin.

  ECG lähti otteluun suurena ennakkosuosikkina ja sai hyökkäyksensä ajoittain toimimaan mallikkaasti, eikä suinkaan ollut Harrisin omien juoksujen varassa vaan ratkaisijoita löytyi laajemmalta rintamalta. Pallonmenetykset kuitenkin sävyttivät kotijoukkueen hyökkäysdriveja ja kuten edelläkin on mainittu, ECG:llä kävi jopa tuuri, että Indians ei pystynyt rokottamaan näistä virheistä täydellä teholla.

  ECG:n puolustus sen sijaan jätti todella paljon kysymyksiä ja muutoksia tällä osastolla kaivataan kipeästi. Irvin oli tehnyt paluun kokoonpanoon ja alun haparoinnin jälkeen selviytyi tontistaan kohtalaisesti. ECG:n puolustuksen linja dominoi Indiansin hyökkäyslinjaa, mutta siitä huolimatta pelinrakentaja Garcia onnistui löytämään omille juoksuilleen ajoittain tilaa ja päästessään linjan läpi tai ohi, ei apuja puolustuksen osalta ollut odotettavissa ennen puolustuksen takakentän reagointia. ECG oli ajoittain puolustuksestaan ajoittain vaikeuksissa myös keskushyökkääjän screenien kanssa, joita olisin odottanut näkeväni enemmänkin niiden toimiessa mallikkaasti. Tässäkin ketjussa jo aiemmin mainitut (turhan kovaääniset) kommentit puolustuksen koordinaattorilta (?) olisi mielestäni saanut jäädä joukkueen sisäiseksi asiaksi. Nyt ne tosiaan kerrottiin iloisen kuuluvasti koko yleisölle (mm. kamoon, ne on Indians jolle me nyt on annettu 3 maalia ja ne ei tehneet kolmea maalia koko viime kaudella) mutta Indiansin haukkumisen lisäksi omalle puolustukselle ei annettu ensimmäistäkään konkreettista ohjetta asioiden korjaamiseksi saatikka minkäänlaisia muutoksia puolustuksen kutsuissa ei tehty. Joskus kannattaa keskittyä oman joukkueen tekemiseen ennemmin kuin vastustajan alistamiseen mutta varmasti ajan kanssa nuoret valmentajat oppivat myös tätä puolta pelistä. On aivan varmaa, että jos puolustus ei ECG:llä tavalla tai toisella laita rivejään kuntoon, tulee heillä jatkossa olemaan vielä kuumat paikat kauden edetessä.

  Mitä tulee Indiansiin, täytyy vain toivottaa paljon onnea ja voimia valitsemallaan tiellä. Pelissä on elementtejä ja se – varsinkin hyökkäys – toimii ajoittain ihan hyvin, mutta kokonaisuus on kyllä rehellisyyden nimissä aivan liian kapea ja ailahtelevainen jatkuvaan suorittamiseen 1-divisioonassa. Pelinrakentaja Garcialla riittää kättä pitkissä heitoissa, mutta hyökkäyslinjan ollessa sylissä jokaisella downilla, ei säännöllistä tekemistä synny. Lyhyitä heittoja nähtiin yllättävän vähän semminkin kun ne toimivat varsin hyvin ECG:n puolustuksen hukatessa ajoittain miesvastuunsa varsinkin screen- pelien kohdalla.

  Kokonaisuutena varsin erikoinen ottelu, jonka ECG lopulta vei nimiinsä, osittain omien ansioidensa, osittain Indiansin katkeamisen johdosta. Indians varmasti tekee – ja joutuu tekemään – jokaisessa ottelussa kaikkensa loppu kautta silmällä pitäen. ECG:n on syytä viettää aikaa filmihuoneessa tätä ottelua katsellen jos se aikoo vakavasti haastaa UNC:n ja Eaglesin Spagettimalja- paikan osalta.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *