ECG – Crusaders

Viimeksi muokattu 21.4.2018 15:15 31

(2-1)

37

(1-2)

29
1 2 3 4  
21 16 37
9 20 29

16.6.2018 klo 18:00 Helsinki

Kaari

ECG nappasi tärkeän voiton UNC:sta

Gridiron Staff 19. kesäkuuta 2018 21:04

United Newland Crusaders kävi viimeisellä neljänneksellä johdossa, mutta East City Giants onnistui lopulta kääntämään ottelun itselleen.

Lue lisää

Kommentoi

 • UNC vie ja ECG vikisee. Jabarin juoksut on juostu ja heitot kun eivät muutenkaan napsu kohdilleen niin homma alkaa olemaan paketissa

 • Tämäkin ottelu striimataan tuttuun tapaan, https://www.youtube.com/crusaderstv

 • Taitaa tulla torvisoittokunta paikalle

 • Torvinen voisi tulostaa gridironin logon paperille ja asettaa sen maahan. Ja sen jälkeä astua sen yli. Näin pääsisi tästä aiheesta pikkuhiljaa yli ja eteenpäin. Tervetuloa Torviselle, kavereille ja soittokunnalle katsomaan peliä. Torvilla tai ilman.

  Torvi on vähän kuin näppäimistö: itsessään mukava kapistus jolla voi saada paljon mukaviakin asioita tehtyä. Mutta typerästi käytettynä sillä saa aikaan typeriä asioita.

  ”For whom the horn blows”

 • Pääseeks ilmaseks sisään jos tuled torven kanssa?

 • Sitä kannattaa kysyä ottelutapahtuman järjestäjältä. Oma veikkaukseni on että et pääse.

 • Ovella on kuuleman mukaan ruumiintarkastus. Mahdolliset torvet poistetaan ovella.

 • Bragulla pelataan naisten VL ottelu , alkaen 15:30. Ecg – muurarit alkavaksi 1830. Näkeekö kummatkin pelit samaanhintaan?

 • kaveri ties kertoa että jos ovella sanoo honottamalla ”torvigate” niin näkee

 • Eiköhän Brahen kentällä ole torvia jo omasta takaa.

 • Jabari ei kykene juoksemaan UNC:n boxia vastaan ja intteri sirkus valmis

 • Miten jabari ei pystyisi juoksemaan unc boksia vastaan? Näen kovin epätodennäköisenä että kukaan divarissa pystyy ottamaan jabarin jalkoja pois

 • Odotettavissa on tiukka kamppailu tänää, ehkä jopa 1div. Tähän astisista otteluista kovin, mutta mitä käy kun ecg on eaglesia vastaan parinviikon pääst? Luulenpa että Jabarin kipittelyt loppuu melko lyhyeen kotkalaisten raudanlujaa boksia vastaan.

 • Nuff said

 • oli kyllä tänään hyvä. ratkaisijoita oli koko rintamalta eikä ruljanssi ollut #1 juoksun varassa. lupauksia aletaan lunastaa

 • Näkyi selvästi ettei jabari haluaisi ottaa jalkojaan alle, hidas ja laiska oli tänään.
  Antoi bäkin juosta ja heitteli boksista jossa aikaa viikkoja muutamaa naurettavaa säkkiä lukuunottamatta . UNC haastaa vain jos numero #66 pysyy kunnossa .

 • Hahahah , aikamoinen vitsi!

 • Mikä idea pelata 4th and 9 omalla 11 jaardin linjalla. Miksi ei puntattu? No tulihan jännitystä peliin ton safetyn myötä.

 • Antaa kyllä edelleen liikaa pallonmenetyksiä. Puolustus pelas ihan mallikkaasti siihen asti kun piti olla melkein koko kolmas ja neljäs neljännes kentällä turnovereitten takia

 • Alkaa olla jo selvä että 2. ja 3. sija on eagles ja ecg taistoa. UNClla ja inkkareilla (odotetusti) ei ole saumaa tähän sarjaan.

 • että ECG pystyy haastamaan Eaglesin, olette hölmöjä tai ECG lasit päässä. Wolvot voittaa selvästi tänä vuonna, hyökkäys omaa luokkaansa ja d tarpeeksi hyvä. Sitten divarin toisena todella selvästi Eagles, pystyy haastamaan wolvot muttei voittamaan sitä. Sitten ecg, crusaders joka on ollut kyllä pehmeä, hidas ja surkea. Hännänhuippuna intiaanit joita kylvettäisi tänäkin vuonna kommosdivarin kärki… Tässä teille faktatietoa iltaan.

 • ECG on mennyt kaudella eteenpäin, kun Kotkassa kesäkalja maistuu.

 • ei ole edennyt mihinkään, edelleen jabarin juoksujen varassa kun on vastassa edes semi ok D joka peittää hetkeksi rissut… Unc vaan niin paska että jabari pysty asumaan minuutin pokerissa ja ootti et joku rissu saa räpellettyä itsensä hieman auki…

 • Missäköhän Eagles pystyisi wolvot haastamaan? Ensimmäisessä kohtaamisessa ”haastaminen” oli kyllä viimeinen sana, joka siitä löylytyksestä tuli mieleen. Ei mitään jakoja wolvojen kanssa.

 • Oli metristä kiinni että Kotka ei johtanut ekan puoliajan jälkeen. Pelikello kului loppuun kun Roberts taklattiin kentälle. Kyllä mä sanon sitä haastamiseksi.

 • Kyllä ihan jokainen deffi tänä vuonna on ollu ihan paska. Hyökkäykset olleet taas ihmeen pirteitä, toki tähän heijastaa myös puolustusten heikko suorittaminen. Ecg – kotka peli tulee olemaan kyllä todella mielenkiintoinen

 • Kohta kausi on vasta puolessa välissä. Kuten odotettua, näyttää siltä että Wolverines porskuttaa ykköspaikan itselleen, Kotkalla vahva meininki kakkospaikasta. Sijat 3-4 tulevat todennäköisesti olemaan ECG:n, UNC:n ja Indiansin välinen mittelö.

  Jos juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna pelit menevät ennakko-odotusten mukaisesti (Wolvot ja Eagles voittavat), on häntäpään tilanne ECG 4, UNC 2 ja Indians 0. Puolet peleistä pelattuna, ja jos Indians tuosta nostaa hieman tasoaan niin loppupuoliskosta tulee melko jännittävä. Jos Indians onnistuu voittamaan UNC:n ja ECG:n, ja UNC puolestaan ECG:n, päädytään luultavasti tasapisteisiin. Vierasvoitot jos menevät tasan, niin homma ratkaistaan arvalla.

  Joku sai päähänsä poistaa piste-eron, jotta epätasaisissa otteluissa ei huonompaa nöyryytetä. Ilmeisesti arpominen on sitten parempi ratkaisu tasapisteissä.

  ECG:n peli on hieman yksiulotteista (Jabarin scramblet isossa osassa) joten todennäköisesti toisella puolikkaalla joukkueet ovat valmiimpia siihen. UNC antoi ECG:tä vastaan aika paljon tasoitusta rosterin puolesta (Lionsin peli) sekä käsittämättömässä määrässä helppoja virheitä.
  Kahden viikon päästä ollaan viisaampia, ja veikkaan että 11.8. Lohjalla pelattava UNC-ECG tulee olemaan melko iso ottelu molemmille joukkueille.

 • valoja päälle; indians ei todellakaan tule voittamaan ketään ja ecg-eagles taisteluparikaan ei missään nimessä ole läpihuutojuttu. kyllä tästä ecg, eagles ja unc jatkoon menevät ja ecgn ja eaglesin sijoitus on se ainoa jännitysmomentti

 • ”UNC antoi ECG:tä vastaan aika paljon tasoitusta rosterin puolesta (Lionsin peli)”

  Kummallinen lausunto. KunLänsi-Uudellemaalle on rakennettu seurakonsepti jossa lippulaivana on UNC on systeemi pielessä jos homma on kuten Kyyberi kirjoittaa. Homma tulee kusemaan jos UNC ei tule saamaan jokaiseen peliinsä aina parasta mahdolliista kokoonpanoa. Jos Lions tai SunCity vaatii omiin peleihinsä UNC:n rosteriin ensisijaisestikirjaattuja pelaajia ei yhdistelmäjoukkueen tulevaisuus ole kovinkaan pitkäikäinen.

  Jos vaikka katsoo verrokkina Wolvojen systeemiä niin kaikki palvelee ykkösjoukkueen etuja. Alemman sarjan joukkue on tarvittaessa pelintuntuman antamispaikka edustuksen pelaajille ja jos samaan hetkee sattuu Gold ja Blue pelit saa II-divarin joukkue ne pelaajat jotka jäävät yli ykkösen rosterista.

  Jos tolle ”tasoituksen” tielle lähdetään paikkakuntapatrioottisista syista voitte haudata saman tien ton projektinne.

 • UNC-radion jutussa sanotaan suoraan, että Lionsin viime vuoden rosterista lopetti tai pitää taukoa puolet. Ilmeisesti Sun Citynkin porukoista monet lopetti. Lionsin II-divariporukan ongelmana lienee se, etteivät UNC:n rosterissa olevat Sun Cityn pelaajat halua lähteä Lionsin mukana kauaksi pelaamaan ja siksi tappiot niissä hyvin suppealla porukalla ovat surullisia.

  Yhdistyminen ei selvästikään ole mennyt ihan suunnitelmien mukaan, minkä kyllä ymmärtää. Jos pelaajat olisivat äänestäneet, niin lopputulos olisi ollut sama. Ilman UNC:n perustamista Lohja olisi jatkanut II:n keskikastissa ja Sun City ehkä lopettanut. Lionsista sellaisenaan olisi tuskin tullut I-divarijengiä.

  Itse olen kyllä UNC:n perustamisen kannalla, sillä se on ainoa keino saada menestyksen pohjalle tarpeeksi iso talousalue. Nyt avainpelaajien runko on enemmän Hangon varassa, mutta jatkossa varmasti lohjalaisia tulee olemaan enemmän jo pelkästään paljon isomman asukaspohjan ansiosta. Vasta silloin voi kuvitella UNC:n pääsevän lohjalaisten sydämiin.

  Ensi kautta ajatellen pitäisi varmaan pitää palaveri vanhojen pelaajien kanssa ja katsoa, kuinka ison rosterin voi oikeasti saada kasaan ja millä ehdoilla. Pelaajien on sitouduttava kilpailuun, jossa pelipaikan UNC:ssä voi joutua ansaitsemaan II:n kautta tai että jo pelkästään peliajan saaminen UNC:n sivurajan sijaan voi vaatia II:ssa pelaamista. Ei ole helppo yhtälö. Toinen vaihtoehto on II-joukkueesta luopuminen, jossa yhteydessä Lionsin vanhoja pelaajia voisi saada enemmänkin mukaan. Rosterin voisi kasvattaa maksimiinsa mutta peliaikaa ei kaikille tulisi niin paljon. Siinä tapauksessa peliajan jakamisesta tulisi avainkysymys.

  Uusien pelaajien sisäänajo voisi alkaa IV-divarista ja pikkuhiljaa pelaajamäärien mahdollisesti kasvaessa se voisi nousta III:een. Isommista seuroista näkee selvästi, ettei II-joukkueen pyörittäminen yhtä sarjatasoa alempana oikein toimi. Wolvot sitä tekevät, mutta ratkaisussa on paljon muttia isollakin talvikauden rosterilla. Siinä käy juuri niin kuin Lohjallakin, vaikka Wolvojen ykkösmiehet käyvät välillä voittamassa pelejä. Tampereella ja Vaasalla on kehitysjoukkueet III-divarissa ja uskoisin niissä olevan mahdollisuus kasvaa pelaajana ja nauttia pelaamisesta.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *