East City Giants – Steelers

Viimeksi muokattu 16.4.2017 11:36 78

(4-3)

20

(6-1)

71
1 2  
7 13 20
45 26 71

5.8.2017 klo 16:00 Helsinki

Kaari

Divarin kotiedut ratkesivat lauantaina

jefumaster 6. elokuuta 2017 20:36

Divarin toiseksi viimeinen kierros kertoi karua kieltään sarjan joukkueiden musertavista tasoeroista. Kärkijoukkueet Wolverines ja Steelers jyräsivät mahdolliset välierävastustajansa murskaluvuin.

Lue lisää

Kommentoi

 • haukkaa paskaa, Kuopio vie 50 pisteen erolla. Ettei vaan Jabarille sattuisi mitään…. ;)

 • 0-19 eikä ole vielä edes 1. Neljännes loppunu

 • 2. neljännes menossa ja tilanne 7-29

 • Arzzikin ottaa ja seuraa peliä vaikka onkin selvää ettet aisti valoa etkä ääntä pelin ollessa 7-25

 • Nyt tulee karheaa kakkosnelosta hanuriin Itä-Helsingin pojille. Täydellinen nöyryytys

 • 20-71

 • @importtiarmeija
  Tai sit tulostaulu voi olla väärässä kun siihen katsoo ;)
  Mut ihan laatu komentointia mieheltä joka selvästi ottanut muijaltansa pari osumaa liikaa päähänsä. Näitä lisää!

 • Ensimmäinen kommentoija oli väärässä kun veikkasi Kuopion vievän 50 pisteen erolla, tuli 51.

 • epätarkasta arviosta… :) Mutta kylläpä on Kuopio kova, voittaa maljan tällä kaudella. Tässäkin matsissa toki ecg oli muuten kakkos-kolmosdivari tasoa mutta Jabari teki jälleen taikojaan. Inkkaritkin ois voinu harjata ecgltä vain hieman paremmalla suorituksella pisteet kanoottiin näiden viime kamppailusta! :D

 • Ottaako kukaan käsittelyyn näitä törkeitä vahingoittamisyrityksiä, joista tuomarit eivät huomaa antaa rangaistusta pelitilanteessa. Jabari pistänyt jakoon clipin jossa Steelersin Charles Wort #9 vetää oppikirjasuorituksen targetingista kypärän laella suoraan ECG-rissun päähän. Todennäköisesti seurauksena aivotärähdys. Videossa näkee kuinka Wort kävelee moonwalkkia taaksepäin pakoon kauas tilanteesta, kun kaveria elvytetään kentällä. Hengenvaarallisen näköinen tilanne johon jonkun on aivan pakko reagoida. Sairas teko.

  https://www.instagram.com/p/BXbMX7UjerJ/?fb_action_ids=10155763096975572&fb_action_types=instapp%3Atake&fb_ref=ogexp&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B1523955950960736%5D&action_type_map=%5B%22instapp%3Atake%22%5D&action_ref_map=%5B%22ogexp%22%5D

 • ääähh aivan helvetin ihana pommi! Ecg pojat ollu jo vuosia pehmeätä paskaa joka poika kun heitä vastaan pelannut, eikä ole kovuutta todellakaan tullut lisää vaikka jollain säälillä ykköseen loikkasivatkin.

 • Onkohan itkupilli kattonu samaa peliä kun minä? Ihme vinkumista. Jos kotijoukkueen sentteri hakkaa puolustajaa niskaan, siitä lentää pihalle. Pallon kanssa askeleita ottanut pelaaja ei ole puolustuskyvytön. Helsingin qb:ta ei isketty rumasti kertaakaan, muutama säkki kylläkin. Jätkät tippuu rivistä, kun kunto ei yksinkertaisesti kestä.

 • Wortin isku on kauden tärkein. Ei pienintäkään yritystä taklata, vain isku kypärällä päähän.Toivottavasti otetaan käsittelyyn videon perusteella. SAJL ei voi katsoa tällaista sormien läpi tai menettää uskottavuutensa. Voisi joku kentällä ollut tuomari katsoa, hävetä ja kommentoida.

  Ps. Toivottavasti ECG:n poika toipuu.

 • Siinä tilanteessa liitto voi alkaa kattomaan kaikki pelit läpi huonolaatusilta videoilta ja yrittää jaella rankkuja kaikista tuhmuuksista kaikille. Onnea matkaan. Pusuja kaikille.

 • Tässähän videon laatu on hyvä. Tilanne ja tekijät tunnistettavissa ja törkeässä targetingissa ei ole pienintäkään tulkinnanvaraa. Jos pelin päätuomarilla on yhtään itsekritiikkiä niin tekee tämän videon perusteella raportin SAJL:lle. Steelers #9 ansaitsisi pelikiellon aiheesta. Lisäksi myönnetään kaverille arvonimi The Chicken of the Season. Arvonimen Steelers #9 saa paostaan rikospaikalta takaperin askeltaen välttääkseen tuomarien huomion.

 • ”välttääkseen tuomarien huomion.”

  No toi erotuomariviisikko ei nyt olisi huomannut mitään vaikka joku olisi vienyt kengät niiltä jaloista.

 • Muistaakseni oli pari viikkoa sitten samasta kaverista tarketing puhetta. Saattoi olla toinen stadiin joukkuetta vastaan.

 • Steelers oli parempi kaikessa alusta loppuun. Siksi on sääli, että hyvässä joukkueessa on yksi sika joka pilaa muiden maineen. Jabari laittoi fb sivulleen esille yksityisviestejä joita Wort lähettänyt pelin jälkeen. Ei kaivata yhtään tollaista suomen sarjoihin.

 • Kurja jos sattui. Rissu otti kuitenkin 3-4 askelta kopin jälkeen, iso moukku ja osui. Jenkkifudista. Eri kuin se et vedetään slanttiä vastapalloon päähän samalla hetkelle kun pallo osuu käteen.

 • Eikös ne pojat saa höyrytä pelinjälkeisissä tiloissa. Ihan normisettiä, kentillä on painettu kovaa ja panosta näissä peleissä vielä riittää. Pelit jatkuu taas viikon päästä ja sillon ryminä jatkuu. Hyvää viihdettä, eikä kukaan varmaan halua kenenkään loukkaantuvan.

 • Selvä targeting. Välitön ulosajo olisi ollut ainoa oikea tuomio. Wort hakee kontaktin kypärän laella ilman yritystäkään taklata. Ei kuulu jenkkifutikseen. Lentolippu käteen ja ulos maasta.

 • Ei herranjestas, mikä tota Jabaria oikein vaivaa… Iha ok tason pelimies varsinkin ykköseen, mutta itkee iha kauheeta paskaa ympäri sosiaalista mediaa milloin mistäkin… Noh, häviäjät selittelee ja narisee, voittajille ei ole syytä moiseen.

 • Sairaita viestejä Wort laittanut Jabarille yksityisviesteinä.(facessa esillä). Eipä oo ennen tällaista nähty Suomessa. Onnea vaan Kuopiolle tosta kultakimpaleesta. Nyt peukut pystyyn että ECG ja steelers pelaavat välierässä.

 • Mitä sairasta niissä nyt on? Leuanlouskuttamista puolin ja toisin ja sitten jotkut kauhistelee ja jeesustelee täällä. Taitaa olla noitten jenkkien perusmenoa ja suomalaiset pahottaa kilpaa mieltään.

 • Jeesustelua. Katsomosta näki miten ECG: llä oli todellista sikailua mm. Linjamiesten mukilointia maassa ja myöhäisiä taklauksia. Tämä kyseinen taklaus ei täytä targetingin kriteerejä, vaikka päät koliseekin epämiellytttävästi. Jabari on somessa muokkaillut kuvaa jossa taklaustilanteessa Bellin kypärä irtoaa ja jakanut sitä rehvastellen. Pelimiehenä keskiverto ja ihmisenä tekopyhä kusipää. Peli on kovaa, mutta ei kukaan toista varmasti tahallaan satuta.

 • ”Tämä kyseinen taklaus ei täytä targetingin kriteerejä, vaikka päät koliseekin epämiellytttävästi. ”

  Et taida tietää jenkkifutiksesta mitään. Toi on puhdasoppinen targetin kypärän laella. Suorituksena todella idioottimainen, koska mahdollisuus vahingoittaa omaa rankaa on tilanteessa todella suuri. Wortlla on maine aiemmilta kausiltaan eikä toi nyt ainakaan vähennä miehestä markkinoilla olevia juttuja.

  kohdistuneet taklaukset on yhteisissä palavereissa sovittu rangaistaviksi kovalla kädellä. On vaikea ymmärtää, että täällä puolustellaan tota tekoa. Tää on kontaktilaji mutta suoraan päähän ei iskuja pidä suunnata. Jos pelissä on ollut muutakin sikailua niin se ei oikeuta tekemään noita. Tuomarien on vaikeaa suojella pelaajia kentällä jos joltain pelaajalta tai joiltain pelaajilta puuttuu täydellisesti kunnioitus kanssapelaajia kohtaan

  Viime viikkoina on lehdistössä ollut kohua jefun pääkontaktien tuomista aivovaurioista. Yritä siinä sitten rekrytoida junnuja mukaan jos vanhemmat alkaa vastustamaan lajia liian vaarallisena. Wortin 100% selvä targetin tulisi ottaa kurinpitovaliokunnan oma-aloitteiseen tarkasteluun huolimatta siitä, tekeekö ECG asiasta vaatimusta vaiko ei.Päähän kohdistuneet taklaukset on yhteisissä palavereissa sovittu rangaistaviksi kovalla kädellä. On vaikea ymmärtää, että täällä puolustellaan tota tekoa. Tää on kontaktilaji mutta suoraan päähän ei iskuja pidä suunnata. Jos pelissä on ollut muutakin sikailua niin se ei oikeuta tekemään noita. Tuomarien on vaikeaa suojella pelaajia kentällä jos joltain pelaajalta tai joiltain pelaajilta puuttuu täydellisesti kunnioitus kanssapelaajia kohtaan

  Viime viikkoina on lehdistössä ollut kohua jefun pääkontaktien tuomista aivovaurioista. Yritä siinä sitten rekrytoida junnuja mukaan jos vanhemmat alkaa vastustamaan lajia liian vaarallisena. Wortin 100% selvä targetin tulisi ottaa kurinpitovaliokunnan oma-aloitteiseen tarkasteluun huolimatta siitä, tekeekö ECG asiasta vaatimusta vaiko ei.

 • En ole itse peliä nähnyt, mutta miten tuo tilanne siis meni? Osa puhuu targetingista ja osa kypärän lakiosalla iskemisestä ja osa jopa molemmista samaan aikaan?

  Isku siis osui laitahyökkääjään? Oliko laitahyökkääjä edelleen puolustuskyvytön pelaaja? Ja ilmeisesti voimallinen kontakti kypärällä tuli tuon laitahyökkääjän hartialinjan yläpuolelle?

 • Suora kontakti päähän. Nähtävissä selkeästi ketjussa tuolla ylempänä olevassa videotallenteessa.

 • Tuo linkki ei ainakaan minulla aukea, ilmoittaa että ei ole sivu käytettävissä… Siksi kysyin millainen oli. Näkisikö tilannetta jostain muualta?

 • Monella tuntuu olevan puurot ja vellit sekaisin uusien sääntöjen kanssa. Olisi ehkä liitolla paikka tulla ulos asian kanssa ja selittää nämä ihan kansan kielellä. Tässä tapauksessa kyse ei ole suojellun pelaajan iskemisestä, koska laitahyökkääjä on selkeästi jo pallonkantaja, jolloin kypäräkontaktit ovat edelleen sallittuja. Sen sijaan kypärän kruunuosalla(päälaella) ei saa taklata missään vaiheessa ja tähän ei edes liity mihin taklaus osuu. Se on rike niin vatsaan taklatessa kuin päähän. Siitä tässä on kyse. Pelaaja olisi pitänyt ajaa ulos ottelusta ja tässä tapauksessa filmiltä voidaan antaa rangaistus jälkikäteen. Kyseessä on lajin vaarallisin tapa tehdä taklaus ja ne pitäisi kitkeä tuomarien ja valmentajien puolesta pois. Toivon todella, että Kuopion valmennus ottaa tämän esille, hekään tuskin haluavat, että heidän omia pelaajia aletaan hakea tällä tavalla pelistä pois. Ja aivan käsittämätöntä paskaa tältä taklaajalta ja Kuopion toiselta jenkiltä alkaa haukkua suomalaisia pelaajia pehmeiksi ja lajin vaihtoon, kun tämä otetaan esille.

 • Kiitoksia vastauksesta, nyt kun vielä näkisin tilanteen jostain. Sen verran voisi vielä tuohon lisätä että muutoksen myötä kypärän kruunuosalla iskeminen koskee nyt kaikkia kypärän osia facemaskin yläpuolella. Mutta jos tilanne on mennyt kuvatulla tavalla niin ulosajo olisi aiheellinen…

 • Liitto on toistaiseksi laittanut pään pensaaseen liittyen verkossa olevissa keskusteluissa ilmenneisiin asioihin. Liiton oma kanta nettikeskusteluun oli aikanaan oman keskustelufoorumin sulkeminen, kun kritiikki itseään kohtaan yltyi liian suureksi. Mutta tämä on sitä niin sanottua kansalaiskeskustelua, jonka perusteella jopa valtakunnanpolitiikkaa tehdään ajoittain.

  Jabarin Instaan postaamassa videossa näkee selvästi, kun Steelers #9 iskee kypäränsä laella toisen Steelers-puolustajan jo pysäyttämää laitahyökkääjää suoran iskun laiturin päähän. Kenelläkään ei pitäisi olla puolikasta sanaa teon puolustamiseksi teemalla ”peli on kovaa”.

  Ja typerintä tässä tosiaan on se, että Steelersin jenkit ovat provosoituneet dissaamaan suomalaispelaajia vaikka tämän paskamyrskyn käynnisti jenkki, eli Jabari nostamalla asian faceen. Steelers HC Pekka Utriaisella on nyt paikka puuttua tilanteeseen, jonka seurauksena oman joukkueen jenkit ovat tekemässä itsestään maalitauluja loppuihin kolmeen peliin joita joukkueella on edessä.

 • Kurkista Jabarin fb-profiilista. Videota katsottu jo 678 kertaa. Huvittavinta ikävässä tilanteessa on Wortin pako rikospaikalta

 • jutussa pohditaan tuon aivovauriotutkimuksen tieteellistä pohjaa, eli täyttääkö kunnolla tieteellisen tutkimuksen kriteerit.

  http://www.americanfootballinternational.com/cte-nfl-american-football-brain-study-not-taken-seriously/

 • Ehkä liitto ei anna kurinpito rangaistuksia koska eivät halua julkistaa että näin oikeasti tapahtuu.

 • Harris on postannut esille näköjään Wortin lähettämiä yksityisviestejä. Kaveri uhkaa toistaa tekemisensä kun joukkueet kohtaavat seuraavan kerran. Olisko jonkun nyt aika puuttua tähän? Toihan kuullostaa psykopaatin meiningiltä.

 • Jabarin on hyvä jakaa noita yksityisiä viestejä kaikelle kansalle… Kun tietää aikovansa jakaa viestit eteenpäin, niin on helppo pitää omat kirjoitukset maltillisina. Aikamoista jeesustelua Jabarilta! Kova pelimies, joten en olisi uskonut että hän tällaiseen paskaan syyllistyy. Steelers oli kovempi kaikilla osa-alueilla ja kun ECGn kunto loppui alkoi loukkaantumisia sattumaan.

 • Mun mielestä ecg on todellinen rottalauma ollut jo kauan mutta nyt 100% Jabarin takana. Toi on törkee osuma päähän ja moonwalkit perään. @epsoo Jabari on asiallinen eli ei myöskään provoa

 • Niin siis eihän ne edes olleet yksityisviestejä

 • Ai ok. Minne se Wort noi laittanut?

 • Toi tilanne tapahtui ottelun alussa.

 • Ei perkele sentään mitä jeesustelua! Kuopio on kova, ecg pehmeä!! Tehkää ecg vässykät sama? Kun teistä ei ole siihen!! Go hard or go home.

 • Tämä Charles Wort ei kuulu lajiin. Normaali pelaaja jää auttamaan jos oman taklauksen kohde jää makaamaan kentälle. Tämä Rat Wort hiipii moonwalkkia takaperin pois tilanteesta. Laittomalla kypäräkontaktilla ei ole mitään tekemistä kovaa pelaamisen kanssa.

  Ton videolinkin voisi laittaa Savon-Sanomien urheiilutoimitukselle höystettynä sillä aivovamma-keskustelua koskevalla jutulla. Voisivat referoida savolaisyleisölle millainen pelaaja Steelrsissa vaikuttaa.

  Jabarin postaamalla videolla on jo lähes 1000 katsontaa. SAJL ei voi katsoa tota sormien välistä kun teemana on ollut kypäräkontaktien poistaminen kentältä.

 • Jabarin Igssä keskustelivat

 • Rankka päivä SAJL:n kurinpitäjälle. Ottaisiko kantaa Raleigh Yeldellin keskisormiin, Mikko Sammaleen nuuskaan tai Charles Wortin keihästykseen.

 • Näyttää olevan yksityinen toi Jabarin Insta, joten ei pääse lukemaan. @ei kuulu lajiin miksi toi pitäisi laittaa Savon sanomien urheilu toimitukseen? Jotta saataisiin jotain paskaa Steelersin niskaan? En ymmärrä. Mitä tällä voitettaisiin?

 • Ehkäpä ecg pelaajat tajuavat sen, että lajissa sattuu ihan riittävästi loukkaantumisia jo pelkistä peliin kuuluvista kovista kontakteista, joita jokainen kentälle astuva pelaaja on valmis kohtaamaan.

  Sitten on erikseen nämä idioottimaiset temput, joista näkee jo videon perusteella, että pelaajalla ei ole minkäänlaista kunnioitusta vastustajaa kohtaan. Ja valitettavasti kyseinen pelaaja on nyt syyllistynyt näihin useissa eri peleissä.

 • @Kurinpitäjän lauantai: Kurinpitovaliokunta ei ota kantaa mihinkään mainitsemistasi asioista, ellei a) ottelun päätuomari tee aiheesta erotuomarin raporttia kuronpitovaliokunnalle tai b) ottelussa vahinkoa tms mielestään kärsinyt seura tee protestia .

  Täällä kirjoittelulla ei ole sen kikkareenkaan vertaa merkitystä sen paremmin liitolle, kuin erotuomareillekkaan.

  AInoa kunnon keino, millä näistä erilaisista tempauksista tai koiruuksista kentällä jne päästään eroon on erotuomarien kouluttaminen jatkuvasti. Niin on mahdollista saada erotuomareiden ammattitaitoa ja pelinlukutaitoa paremmaksi. Sekä myös seurojen omilla toimenpiteillä.

  Jos seuralla on selkärankaa, niin se hyllyttää määräajaksi tai vaikka kokonaan sikailevan pelaajan tai noinkin julkisesti nuuskaavan valmentajan.

  Mutta eipä ole juurikaan ns munaa yhdelläkään seuralla omatoimisesti rankaista pelaajiaan tai valmentajiaan. Sinänsä sääli.

 • Vittu mitä vinkumista. Olihan teko napsun verran raukkamainen mutta perus settiä jefun parissa.. hesalaiset olis suut supussa jos niiden ukko olis tehnyt ton taikka eivät olisi ottanut dunkkuun kuin akat..

 • ”…napsun verran raukkamainen mutta perus settiä jefun parissa..”

  Minkään ”raukkamaisen” tai vahingoittamismielessä tehdyn idioottimaisen teon – jota tämä Wortin teko on – ei pidä eikä saa antaa olla perussettia jefun parissa. Tällaiset aivopierut sekä niiden tekijät pitäisi eristää lajin parista pois.

  Ja mitä tulee kurinpitolautakuntaan ja sen käsittelemiin asioihin. Kyllä lajin parissa pitää sääntöjen valvojien olla omatoimisesti aktiivisia jos havaitsevat lajille haitallisia ilmiöitä vaikka kukaan ei niistä protestia tekisikään. Jabarin nettiin laittamaa klippiä on katsottu jo yli tuhat kertaa. Voisin olettaa että melkoisen moni SAJL:n ja AJEK:n luottamustehtävissä toimiva on nähnyt mitä tapahtui. Teko on raukkamainen ja tilanteesta vetäytyminen osoittaa poikkeuksellista pelkuruutta sekä kyvyttömyyttä vastata omista teoistaan.

  Steelerseilla on kautta jäljellä kolme ottelua. Uskon ja toivon että Steelers #9 tulee olemaan erotuomareiden erityistarkkailussa mikäli ei pelikieltoa pauku niin kuin tilanteessa pitäisi.

 • Taklaus oli törkeä, mutta mitä täällä jauhetaan tilanteesta pakenemisesta yms. roskaa. Ei kentällä ole tarvetta jäädä taklauksen jälkeen katselemaan ja nostelemaan taklattua. Voi saada vielä parhaillaan lipun. Ja varsinkin jos taklattu loukkaantuu/jää makaamaan, sillon pelaajat poistuu helvettiin siit ympäriltä, että hoitohenkilöt ym. pääsevät tekemään hommansa.

 • Olikos niin että ECG:ltä heitettiin väkivaltaisuuden takia kaksi pelaajaa matsista pihalle?

 • Ei. Stewart Keenan lensi suihkuun hakattuaan tilanteen jälkeen maassa makaavaa puolustuksen linjamiestä nyrkeillä niskaan.

 • Taisi ECG:nX etunenässä pojat aukoa päätään tilastojen puuttumisesta viikko sitten. Tässä jäitä poltellaan ja odotellaan faksia Velodromilta. Ihan muistutuksena kuitenkin:

  Tilastoinnin laiminlyöntisakot: MIESTEN I-DIVISIOONA
  – tilastot/Box Score myöhässä, 2h – 1 vrk 100 Euroa

 • Se piirtää kenellä on liitua. Pieniä on tuollaiset summat että jaksaisi sunnuntaita käyttää tilastojen lähettelemisiin. Tuollaiset suolarahat yleensä putoaa lattialle jo taskusta avaimia kaivellessa enkä jaksa edes nostella niitä. Katsellaan sitten ensi viikolla.

 • Hei, mitä pirua täällä nyt oikein mutistaan?! Just tolla mentaliteetilla puolustusta pelataan eli ”LIGHTS OUT!!” Kaveri ottaa hienosti vauhdin pois ja Wort pistää hyökkääjän maksamaan hintaa, täysin oikein. Ei tule tämä kaveri eikä seuraavakaan mielellään koppailee palloa Wortin vastuualueelle :) Kuopio pelaa muutenkin arvostettavan fyysistä futista, sillä voittaa pelit. Tolla pehmeällä mentaliteetilla sä oot se kaveri joka kolataan ulos, et se joka kolaa. Kannattaa pohtia mitä offilla tekee et on voimaa antaa enemmän kuin ottaa.

 • Oh, the irony.

 • …että lajin parista löytyy yhä kypäräkeihästysten ihailijoita. Typeriä kommentteja. Toivon todellakin että SAJL reagoi asiaan samalla kun käsittelee ottelun ulosajoja.

 • Tän on pakko olla Telenius.

 • Jabarin postaama video Wortin sikailusta on saanut suuren yleisön. Nyt vaietaan yhdessä hiljaa että eihän mitään tapahtunut kun ei löydy tuomariraportista.

 • Tosiaan tällä videolla on 1200 katselukertaa, mutta jos se video olisi lähetetty SAJL:lle oman Instagram- tilin sijaan, olisi 1 katselukerta varmasti riittänyt. Nyt on saatu aikaan valtava ”some-kohu” ja paljon paheksuvia ja hyväksyviä kommentteja, mutta miksi? Mitä tällä videolla ja sen liitteenä olevalla avautumisella on nyt todellisuudessa saavutettu? Parempi mieli videon julkaisijalle? Paljon kommentteja? Ihan oikeasti, miksi toi video on somessa eikä SAJL:ssa?

 • Jos tolla videolla saavutetaan se, että toistuvasti keihästyksiin syyllistynyt jenkki otetaan tarkkailuun, saattaa joku säästyä jatkossa vakavalta loukkaantumiselta. Wortin keihästys on yksi kauden törkeimmistä. Toivottavast Ecgn rissu on kunnossa.

 • Edelleen, olisiko se video ollut syytä lähettää sellaiselle taholle joka voi tehdä asialle sääntöjen puitteissa jotain? Nyt se on julkaistu Instagramiin ja aikaan on saatu kommenttipalstojen ylikuormittuminen. Kuka tätä ”toistuvasti keihästämisiin syyllistynyttä jenkkiä” nyt erityisesti tarkkailee ECG:n päävalmentajan someraivareiden perusteella? Ajattelitko, että joku virallinen instanssi rullaa kaikkien pelanneiden joukkueiden päävalmentajien somekanavat läpi siltä varalta, että siellä on näkemyksiä päivän ottelu(i)sta? Mun kommentti ei liity mitenkään tuohon tekoon vaan siihen, miten asiaa on hoidettu rankasti selkäänsä ottaneen joukkueen päävalmentajan toimesta.

 • Eiköhän noiden 1200 videonkatselijan joukossa ole riittävä määrä tuomareita. Uskoisin, että jokainen eilen tuominnut on käynyt kurkistamassa tpahtumat. Sana kiirii. Saattaa olla Utriaisella paikka keskustella Steelers #9 kanssa. Tähän mennessä Wort on saanut kehuja pelitaidoistaan mutta jatkossa huomio kiinnittyy aivan muihin asioihin. Ikävä näin mutta yhtään tollaista iskua ei Suomen kentillä kaivata.

 • ”Eiköhän noiden 1200 videonkatselijan joukossa ole riittävä määrä tuomareita. Uskoisin, että jokainen eilen tuominnut on käynyt kurkistamassa tpahtumat. Sana kiirii.”
  Just näin. Eiköhän tosiaan joo. Naurettavinta koko hommassa on, että ECG:n päävalmentaja on omassa avautumisessaan jopa maininnut, että ei kannata laittaa videota liittoon koska ei sieltä kuitenkaan apuja tule. Mutta somesta niitä ilmeisesti tulee? Kyllähän toi vahvasti itkupotkuraivareilta haiskahtaa.

 • Eikö tuo ole vähän tekopyhää huudella, jos siellä on oma pelaaja passitettu suihkuun, kun on pelin jälkeen hakannut nyrkeillä vastustajaa.

 • Ei ole. Wortin kypäräkeihästys on oppikirjamainen esimerkki ilmiöstä joka halutaan kitkeä pois lajista. Teko osoittaa täydellistä piittaamattomuutta kanssapelaajien terveydestä. SAJL:n tulisi puuttua asiaan viipymättä.

  Disrespect, covardly chiken shit…

 • Siis katselin tuota wortin videota läpi niin seuraavat asia voisin kommentoida. Videolta vaikea nähdä mihin isku tulee, todennäköisesti päähän tai ylösainakin vaikea sanoa tuosta kulmasta. Onko tilanne sitten keihästys? Määritelmä menee että kontakti tulee kypärän lakiosalla ja että taklauksessa ei ole käsiä mukana. Videosta näyttää siltä että Worthin kädet mukana iskussa eli eivät ole takana superman asennossa. Tuleeko kontakti kypärän lakiosalla? Näyttäisi että ei tulisi vaan enemmän otsa/facemask osastolla. Tuon videon perusteella sanoisin että tilanne ei ole keihästys. Tässä menee ihmisillä ehkä kaksi eri asiaa sekaisin eli se että taklataanko suojeltua pelaajaa hartialinjan yläpuolelle vai taklataanko normipeleejaa. Taklata saa niin että kypärät osuvat yhteen. Eli kaikki kypäkontakti ei ole keihästystä. Eli videon perusteella ei mielestäni ole keihästys, halpamainen ja turha isku kylläkin. Koska en hirveästi seuraa divarifutista niin ei ole tietoa onko tämä kyseinen pelaaja tehnyt joskus aikaisemmin jotain tyhmyyksiä kentällä, jos olisi ollut joku matti meikäläinen niin tuskin olisi tälläistä haloota asiasta noussut, nyt otin vain kantaa tuohon videoon.

 • Vastustajan niskaan hakkaaminenko on vähäinen ja vaaraton teko, eikä osoita kunnioituksen puutetta? Hakkaaminenko kuuluu lajiin? Niskaan hakkaaminenko on jopa turvallista? Molemmat saisi saada penaltia seuraavat matsit minun puolesta, kumpikin teko vakavia.

 • Ollaanko katsottu samaa videota kun en löydä taklauksesta niitä käsiä. Sen sijaan näen, että pelaaja #9 hyppää kypärä edellä tilanteeseen.

  Ei keihästys edellytä, että kaveri lentää ilmassa käsivarret vartaloon puristettuina kuten supermies tai mäkihyppääjä konsanaan. Tossa videolla pelaaja nimenomaisesti kallistaa iskurajapinnaksi kypäränsä lakiosan maksimi-impaktin saamiseksi. Kädet eivät tosiaankaan ole mukana ja sen takia iskijä ei säilytä tasapainoaan.

  Videota katsottu 1400 kertaa joten melkoisen suosion tämä tapahtuma on saanut. Missään en ole törmännyt tietoon siitä, miten tolle rissulle kävi?

 • Näkyy video ja sen mukana olleet saatesanat kadonneet ECG:n päävalmentajan Facebook profiilista.

 • Varmaan liitto reagoinut asiaan käskemällä poistaa videon välittömästi, tai tulee seuraamuksia. Ja asia loppuun käsitelty.

 • Ykkösdivarista löytyy malliesimerkki, tukimies Harris, joka on todella fyysinen ja kovaa pelaava urheilja ja jakaa hampaita kalisuttavia tööttejä liukuhihnalta ja välillähän siinä vastustajalle saattaa käydä kipeästi, mutta videonkaltainen paska puuttuu kokonaan hänen nauhoiltaan. Tämä ihan vaan esimerkkinä.

 • En tiedä oletko koskaan pelannut kyseistä kaveria vastaan samalla kentällä samaan aikaan, mutta kyllä siinäkin suunnassa osataan temput ja tiedetään miten ne tehdään. Jos näitä urpoiluja aletaan kaivamaan ja ihan-aikuisten-oikeasti etsimään, jokaisesta joukkueesta saadaan kohtuullisen mittava highlight nauha aikaan.

 • Odotellessa

 • Tänään illalla kannattaa katsoa neloselta kadonneen jäljillä. On tulossa mielenkiintoinen jakso siitä löytyykö ECG:n tilastot. Jefukansa luuli kohtaavansa tilastojen kanssa Lauantai iltana, mutta näin ei kuitenkaan käynyt. Varmasti tunteita herättävä jakso.

 • Eikö nää ECG ikonit Xavi ja Jaba pitäneet viikko sitten giganttimaisia meteliä puuttuvista Inkkari-tilastoista…

 • Joo, kyllä piti. Siellä ne on edelleen kommentit ja v##tuilut luettavissa ECG:n päävalmentajan Facebook seinällä. Tilastoja odotellessa.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *