East City Giants – Jaguaarit

Viimeksi muokattu 16.4.2017 10:30 45

(1-0)

35

(1-1)

34
1 2  
14 21 35
21 13 34

11.6.2017 klo 16:00 Helsinki

Kaari

Helsinkiläisjoukkueet voittoihin Ykkösessä

jefumaster 12. kesäkuuta 2017 22:29

I-divisioonan nousijajoukkue ECG avasi kautensa yhden pisteen voitolla Jyväskylästä. Kouvolassa Ahmat skalpeerasi Indiansin peräti 70-0.

Lue lisää

Kommentoi

 • Kasvattaja seuraa vastaan jännän äärellä

 • ”Ottelun lippujen hinnat ovat:
  Aikuiset 10€
  Opiskelijat, varusmiehet sekä alle 15-vuotiaat 5€”

  Kallista lystiä lapsiperheille.

 • ”Yksittäisen ottelun hinta:
  10€ aikuiset (17v+)
  5€ opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä nuoret (12-16v)
  11v ja alle ilmaiseksi!”

  kymppi on aikuiselta ihan kelpo hinta ja mietippä nyt verrattuna kiekkoon ja futikseen. Halvalla pääsee ja on hauskempaa perheenä.

 • Kyllähän se laittaa miettimään lipun hintaa kun Wolvoilla on vitosen liput tarjolla (= ei minkäänlainen kynnys) ja ECG:llä 100% korkeampi hinta. jenkkifutismatsin lipun hinnan paras vertailupohja on toisen jenkkifutimatsin lipun hinta.

 • Liigaa kävin katsomassa kun peliin pääsi kympillä. 15€ on minun mielestä liikaa. Divarissa vitonen on hyvä hinta. Tiedän että seuroilla on kausikortteja ja erilaisia nettitarjouksia mutta minulle lipun hinta portilla määrittelee mielenkiinnon. Ikävä huomata muuten että katsojamäärät ovat kääntyneet jyrkkään ladkuun.

 • Kyllä lippujen hinnoilla on suora suhde katsojamäärien kehitykseen. Vitonen tai kymppi ovat sinällään pieniä rahasummia joihin lähes kaikilla on varaa. Mutta joskus hintamielikuva saattaa vaan estää minkä tahansa tuotteen ostamisen vaikka siihen olisi varaa. Esimerkiksi Inkkareilla Kouvolassa on I-divari kalleimmat liput ja samalla sarjan pienimmät katsojamäärät. Viime kaudella oli jopa alle 50 hengen katsomoita joka on todella säälittävää. On vaikea perustella kenellekään miksi sarjan heikointa peliä esittävä joukkue ottaa katsojalta kovimman lippuhinnan. Fiksut äänestää kukkarollaan ja jaloillaan.

  Jotain kummallista on tänä kesänä tapahtunut katsojamäärille. Paskat säät on varmaan osa tarinaa mutta liigamatsien televisiointi vaikuttaa enemmän. Jotenkin pitäisi herätä. Ylihinnoittelijoiden pitäisi tulla järkiinsä ja tosta telkkarin vaikutuksesta keskustella kiihkottomasti. Tyhjille katsomoille pelaaminen on aivan h…lvetin turhauttavaa kaikille.

 • Syyt alkukauden laskulle
  1. Sää; peliapaikka muutokset
  2. Hinta 15€ on liikaa liigapelistä jossa ei ole muuta kuin peli.
  3. Ei televisio kokonaisuudessaan mutta Ruutu+ tarjous 14,95€ kk
  4. Joukkueen menestys; Seinäjoki 0-3 kauden alku ennen ekaa kotipeliä…

 • Inkkareilla lipun hinta 12€. En tiedä onko kyse vittuilusta vaiko vaan tyhmyydestä. Tapahtumanahan noi on ainutlaatuisia jos jaksaa kuunnella asialleen omistautunutta selostajaa…

 • Joo ja siis tän pelin jälkeen saa hesayleisö vaatia rahojaan takaisin kun luvassa on sen verta karkea verilöyly.

 • Kyse on molemmista. Ja jos se on sama akka selostamassa kuin aikaisempina vuosina niin noiden pitäis maksaa katsojille katsomoon ilmestymisestä. EIkä sinne varmaan kukaan peliä mene edes katsomaan vaan kannattavat paikallista seuraa.

 • Jos joukkueen menestys olisi vetovoimatekijä niin luulisi Velodromin pullistelevan liitoksistaan Roostersin peleistä.
  Itseasiassa luulen, että Roostersin kohdalla menestys on juuri se työntävä tekijä. Ei viitsi maksaa 15 euroa siitä kun Kukot pöllyttää +40 pistettä.
  Kyllä se vaan niin on, että tiukat pelit ovat urheilun suola. Jos normifutiksessa tai kiekossa ladottaisiin näitä jenkkifudiksen murskalukuja viikosta toiseen niin ”joku tekisi jotain”. Murskatappiopelit ovat huonoa mainosta lajille.

 • Miksi muut ei tee sitten mitään? Onko se sen joukkueen vika missä tehään oikeita asioita vai muiden jotka ei tee?
  Luuletteko että otteluiden järjestäminen on ilmaista?
  Ikävä kyllä ei ole.Tulemalla katsomaan otteluita tuet toimintaa.
  Ei se lipun hinta mikään järkyttävä ole, muutama kalja vähemmän ja se on siinä.

 • Kyllä yli kympin lippuun pitäisi jo sisältyä kahvi, makkara ja kakkupala väliajalla, että edes itse näin niinkuin lajia rakastavana katsojana lähtisin peliä paikan päälle katsomaan.

 • No ihan verrokkina esim tuo Wolverinesin vitosen lippu ja heidän peliin taisi päästä alle 12v ilmaiseksi. 2 aikuista ja 2 lasta 10€ vs 30€. 200% kovempi hinta on minusta jo huomionarvoista. Toivottavasti saavat peleihinsä porukkaa…

 • Jos nuo lipun hinnat kirpaisee, niin suosittelen junnumatseja. Niihin ei tartte maksaa mitään.

 • Itse koen, että minun ”price point” on 10€. Olen valmis maksamaan sen liigapelistaä ja hyvätä divarimatsistakin. Wolvot voisivat hyvin tuplata lippunsa hinnan ja yleisämäärä pysyisi samana. Näin uskon. Sen sijaan jos Indiansilla on lipun hinta 12€ kuten joku mainitsi, ei tuossa ole mitään järkeä. Kaksieuroinen karkottaa enemmän ihmisiä kuin tuottaa lisää. 15 egen liigaliput laittavat pohtimaan sitä, kannattaako maksaan 14.90 Sanoma Oy:lle Ruutu+ palvelusta kuukausimaksuna vaiko tulla yhteen otteluun paikan päälle. Mieli tekisi mennä ainakin kerran katsomaan Vaasan meininki mutta esim Velolle toi 15€ ei vaan innosta. Sorry. Kaljamukeihin vertailijat voivat rauhassa jatkaa hörppäilemistään oman mielensä mukaan. Liput ja kaljat eivät kuluta katsojilla samoja kukkaronlohkoja.

 • Meen katsoo ECGn peliä sitten vaan Bragulle kun se aikatauluunkin sopii paremmin.

 • Se on vaan kysymys, mitä itse arvostaa enemmän kaljaa vai urheilun tukemista.

 • Toivottavasti seurojen johdossa ei ajatellan että ”jos ei kymppiä viitsi maksaa niin menkööt muualle”. Pienen seuran markkinoinnissa ei ole varaa ylimielisyyteen. On aivan sama mitä toimistolla mietitään, jos peleihin ei tule ihmisiä. Markkinatalous toimii sen verran tehokkaasti että mikäli tuote ei ole hintansa väärti, se jää kuluttajalta ostamatta.

  Ennakkoon voidaan tehdä oletuksia ja arvioita, mutta vasta toteutunut katsojamäärä (ja sitä kautta lipputulot) kertoo saavutettiinko tavoitteet. Divaripelin markkinoinnissa on aika monta muutakin kriittistä seikkaa kuin lipun hinta, kun suurin osa sinne katsomoo tulee huolimatta siitä onko hinta vitosen vai kympin. 12e on melko erikoinen veto, ihan jo psykologisesti. Perinteinen ”9,99” efekti väärinpäin, eli pienellä nostolla saadaan hinta tuntumaan selvästi isommalta. Kymppi on mukava seteli, 12 euroon pitää kaivaa kolikoita lisäksi. En tiedä kuka Kouvolassa tuon hinnan on keksinyt mutta kenties markkinoinnin peruskurssi tekisi terää.

 • Kyllä itse pitäisin lippujen hinnat siinä 5-10€ luokassa. Tärkeintä kuitenkin saada porukkaa lehtereille. Tästä seuraa parempi tunnelma –> Ihmiset tulee uudestaan –> Enemmän oheismyyntiä.
  Parempi piilottaa se kate sitten vaikka makkaran hintaan. Köyhä maksaa mielummin jyvitettynä lipun hinnan ja varakkaampaa ei juuri kiinnosta jos makkara on sen euron kalliimpi

 • Kitiskää niistä lippujen hinnoista jossain muualla.Sinnehän ei ole pakko tulla jos periaate tai rahatilanne ei sitä salli. jos joukkue itsensä hinnoittelee pihalle niin omapa on asiansa.

 • Hei voitko kertoa missä on se muualla, missä lippujen hinnoista voi kitistä. Tämä taitaa olla ainoa aktiivinen jefu-keskustelupalsta Suomessa jolloin myös ainoa paikka jossa voi ottaa kantaa asioihin. Lippihintakeskustelu on erittäin hyvä ja ajankohtainen aihe jefuyleisön parissa ja vastaavaa keskustelua käydään aktiivisesti muidenkin lajien parissa. Joissain lajeissa keskustelua on kuunneltu ja fiksuimmat seurat tai jopa liitto korjanneet toimintaansa.

 • Veikkausta kehiin: Jaguille menee yhden erolla 20-27 (6-21)

 • Jos viime viikolla veikkasit steelersien voittoa niin ihan yhtä pihalla olet nyt! Jagut ei vaan voita vaan tulee pöllyttämään kotijoukkuetta niin pahasti että tulee ikävä 2 divariin.
  Ja mulle 10 ei oo liikaa niin menen katsomaan kuinka käy

 • Ottakaa yhteyttä siihen joukkueeseen millä mielstänne on liian kalliit liput

 • Just niinhän toi nimmari Mielensäpahoittaja teki. Lähetti palautetta ECG:lle. Tää on hyvä palautekanava.

 • Eli lippujen hintapolitiikasta ei saa keskustella, koska se pitää hoitaa suoraan seuran kanssa. Okei.

  Ilmeisesti myöskään peliesityksistä ei saa keskustella, koska se pitää hoitaa valmentajan kanssa. Myöskään tulevista otteluista ei voi keskustella, koska se pitää hoitaa… no en tiedä kenen kanssa, mutta ei ainakaan täällä.

  Arvon Sammal, mistä täällä saa keskustella?

 • Palautteen kun antaa henkkoht ja omalla nimellä niin voi jotan tapahtuakin. Ne tyypit jotka hinnoista päättää tuskin gridironissa roikkuu eli kritiikki tuskin niiden korviin asti kantautuu.

 • Omko tästä pelistä mitään tuloksen live-seurannan mahdollisuutta ?

 • ECG FB sivulla on live-feed käynnissä

 • Olipas hyvä peli. 35-34 ECG:lle.

 • Oli kyllä tasaisuudellaan viihdyttävä peli, pelillisesti ei niinkään. Hyvin huomasi, että alkukautta vasta mennään, hyökkäykset hakivat vielä rytmiään.
  Ikävä sanoa ottelun lopusta, mutta jag #4 ottama syötönkatko syvällä omalla alueella neljännellä yrityksellä, jossei ratkaissut niin ainakin huomattavasti vaikeutti jagujen johdon puolustamista. Takkiin tuli kenttäasemana noin 40 yardia.

 • Täällä naristu lippujen hinnasta, mutta olihan tämä viihdearvoltaan kauden toistaiseksi paras peli ja ottelutapahtumana erinomainen. Onnittelut ECG:lle voitosta!

 • Pelihän oli viihdearvolta ihan kuraa! Kaksi tasaisen huonossa kunnossa olevaa joukkuetta sai toki pelistä jännittävän mutta ei se todellakaan viihdyttävää futista ollut. Kympin lipunhinnassa ainakin 5€ liikaa eli ei enää tällä kaudella tule tonne mentyä.
  Mitä tulee ottelutapahtumaan eli makkarakiska, dj/selostaja ja cheer esitys niin ei poikkea juuri mistään muustakaan. Iso plussa tosin sille kaikkein pienimmälle cheerleaderille.

 • En siis henkilökohtaisesti kaipaa ottelutapahtumaan enempää, olut olis plussaa mutta ei eroa mitenkään muista lähialueen tapahtumista.

 • Velolle ei vaan saa tunnelmaa. Ei edes Marcos…

 • ”Velolle ei vaan saa tunnelmaa. Ei edes Marcos…”

  Vai olisikohan tämä juuri se syy. Hämeenlinnassa ihan eri meininki kun Lahti on mikrofonin takana.

 • Mielestäni Marcoksen selostuksessa ei mitään vikaa ole, mutta musiikin volumen taso saisi olla kyllä hivenen alhaisempi, normaali keskustelu katsomonpuolivälissä on kaverinkanssa tuskallista pelin ollessa poikki

 • Olipahan tän kauden viihdyttävin peli! Hiukkasen naurattaa se että et jengi piti ecg:tä heittopussina ja kuinkas kävikään heti ekas matsissa? ;) Terveiset vaan kaikille vihaajille!

 • Juuri näin, täällä on sen tason jefutietäjiä, että väitetään kouvolan voittavan jopa wolverines

 • Itse kävin ensimmäistä kertaa Velolla kun satuin suunnalla olemaan jefuhenkisessä seurassa. Kieltämättä hieman yllätyin lipun hinnasta, mutta oli kyllä meininki vähintäänkin kympin arvoista. Hyvä selostus, mukaansatempaava musiikki ja kotijoukkue myös huomioi katsomoa silloin tällöin. Olettaisin että Velolla kenttävuorot ovat melko kalliita, joten jollainhan niitäkin täytyy rahoittaa. Ja matsissakin säilyi jännitys ihan viime minuuteille asti!

 • Kyllähän näitä tietäjiä on täällä joka lähtöön, osan on pakko olla pelkkiä trolleja… Mutta jos otetaan tuo inkkarit voittaa wolvot kommentti niin se on malliesimerkki tyhjästä kommentista jossa ei perustella mitään. Inkkarit voittaa spagun ja wolvot ei vakuuttanut ekassa pelissä??? Inkkarit siis ilmeisesti vakuutti ensimmäisessä pelissä?

  Velon pelistä en osaa sanoa mitään, mutta kyllä tilastojen valossa näyttää hyvältä. Voisiko pelin tasoa kritisoineet tai kehuneet avata hiukan enemmän? Jos pelissä tulee noin paljon pisteitä ja hyökkäykset on edenneet hyvin sekä taklauksiakin on tehty niin en ymmärrä miksi peli olisi ollut viihdearvoltaan kuraa kuten yksi kommentoija sanoo?

 • ECG-Jag peli oli ihan hyvä jenkkifutisottelu. Tylsäksi sen teki joukkueiden riippuvuus pelinrakentajistaan. QB on tunnetusti joukkueen tärkein pelaaja mutta jos QB:n vastuulla on olla joukkueessaan paras etenijä juoksupeleissä alkaa yksipuolisuus puuduttamaan. JJ ja Jabari ovat huikeita urheilijoita mutta molempien joukkueet elävät ja kuolevat näiden yksilöiden suorituksiin. Mielenkiintoista se, että pelinrakentajat ovat joukkueissa potkujen palauttajina.

  Tyhjän läyskyttäjät antavat näitä ”Indians voittaa” kommentteja. Wolvot pelasi Brakulla avauksessaan hyvän pelin ja ainakin vakuutti minut tasollaan. Inkkarit ottivat suurinumeroisesti pataan Jaguilta joka hävisi ECG:lle eilen Velolla. Laskennallisesti Inkkarit ovat siis edelleen siinä pisteessä mihin viime kaudella jäätiin. Nolla pistettä ja jumbosija.

  Onko sitte Inkkareilla mahdollisuus voittaa. Kyllä on. Sade keli ja luonnon nurmi. Ei paras kombinaatio Wolvojen air raidille.

 • Tuleehan niitä jaardeja jos 5. kosketus vasta pysäyttää, samalla se 5. saa taklauksen.
  Mikä siitä tekee kuraa…. Lukematon määrä pudotettuja palloja, ties minne heitettyjä heittoja yms Toki jos peliä katsoo fanipoika lasien läpi/ noviisina niin oli se sitten viihdyttävä peli.

 • Peli oli tapahtumarikasta, mutta jos lasketaan pelinrakentajien muutamat väläytykset pois, niin tapahtumat olivat lähinnä erilaisia möhlimisiä.

  JJ on huikea liikkumaan, mutta ei ole tarpeeksi hyvä heittämään, divaritasollekaan. Jabari on todella taitava ja vahva urheilija, mutta hyökkäyksen laatu on tasan tarkkaan hänestä kiinni. Huomioitavaa on myös se, että Jabari palautti Jagujen viimeisen puntin, kun oikeasti tarvittiin sitä ratkaisusuoritusta. Arvostan miestä ja jäätävää kanttia, mutta päätöksenä riskien takia aivan sulaa hulluutta!

  Molemmat joukkueet antoivat heittopuolustuksessa ilmaiseksi sellasia pelejä, joita Kuopio tai Ahmala tuskin tulevat antamaan. Lisäksi molemmat joukkueet saivat avainhetkillä vetoapua keltaisista liinoista, jotka tulivat puolustuksen syötön vastaanoton häirinnästä(kertoo myös heittopuolustuksen tasosta). Virheitä pelissä oli kaikenkaikkiaan melko paljon.

  Ps. Wolvojen air raid juoksi divarin fyysisimmäksi povatun kuopiolaispuolustusuksen yli, ja lähes yksinomaan linjan keskeltä. Eiköhän se onnistu luonnonnurmellakin.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *