Eagles – Wolverines Blue

Viimeksi muokattu 16.4.2017 11:17 43

(5-1)

57

(4-2)

00
1 2  
44 13 57
0 0 0

23.7.2017 klo 13:00 Kotka

Kaari

Kotka Eagles tyrmäsi Wolverines Bluen kotonaan

Gridiron Staff 24. heinäkuuta 2017 17:07

Eagles piti pisteet Kotkassa lukemin 57-0 (44-0). Kotkalaisjoukkue on ennen kolmea viimeistä kierrosta kiinni pudotuspelien kotiedussa.

Lue lisää

Kommentoi

 • Wolverines Gold otti Kuopiolta 42 pinnaa takkiin.
  Nyt Wolverines Blue ottaa Kotkalta 42 pinnaa takkiin.
  Sitten Wolverines Gold kuittaa tämän lyömällä Kouvolaa 84 pistettä turpaan.
  Näin tää menee.

 • Eiköhän tässä vaiheessa kautta ruvetaan keskittymään olennaiseen eli edustusjoukkueeseen ja muutoin chillaillaan. Wolvojen junnut pelaa lauantaina U19 finaalissa joten voi olla Kotkassa matkassa aika ohut ja vaaleanpunainen rosteri. Muutama alkukauden sivusta ollut kultakerholainen saattaa ottaa kyllä tuntumaa kakkosen pelissä enne comebakkiaan..?

 • siinä tapauksessa ei taida 42 pisteen ero riittää. Vanhat miehet ja nuoret pojat vastaan Kotka tulee sitten olemaan rumaa.

 • Te ette vaan ymmärrä. Tämä on neroutta!

 • Mä en usko, että siellä kummankaan pylly tulis olemaan kovinkaan kipeä. Oma veikkaus on tiukka matsi jonka lopputulos tosiaan riippuu paljon siitä millainen porukka wolvoilta lähtee Kotkaan. Niin tai näin, lopputulos 30-14.

  Hangon ja Porin pelissä vierasjoukkue istuu tyynyn päällä matkan kotiin.

 • Kuka sut päästi taas nettiin? Mee takapenkille ja pysy vaiti, aikuiset keskustelee täällä jenkkipallosta.

 • Hehe. Tarpeeksi kun heittelee kalikoita aina jossain kolahtaa.

  Taas kolahti.

 • Ohi.

 • @AK, mikä on neroutta? Haluaisin ymmärtää.

 • Wolvojen toiminta kokonaisuudessaan on ilmeisesti useammankin kommentoijan mielestä neroutta. Tosin se nerous on viime vuosina näyttäynyt siten että 2-joukkueen play-off otteluissa pukeissa on 15 pelaajaa ja nokkaan tulee 100-0 eikä 1-joukkuekaan voita finaalia. Toisaalta taas alkukauden 2-joukkue koostuu 1-joukkueen pelaajista jotka mätkivät alasarjoissa 60-0 voittoja.

  Ja tämä on neroutta.

 • Jostain tuo katkeruutesi Wolverinesia kohtaan pursuaa… Kolikon toinen puoli on seura, jossa on Suomessa eniten harrastajia miesten, naisten ja nuorten sarjoissa ja noiden kautta todennäköisesti Suomen suurin valmennus- ja toimihenkilöjoukko.

  En tiedä v.tuttaako nimimerkki AK.ta Helsinki Wolverines seurana ylipäätänsä vaiko vain seuran 2-joukkueen rooli. Joka tapauksessa seura on tehnyt erinomaista työtä suomalaisen jenkkifutiksen eteen ja jos vertaa kahta vuonna 2014 liigasta ykköseen siirtynyttä joukkuetta, on toinen niistä valovuoden edelle toistaan.

  Finaalin voi voittaa vuodessa vain yksi joukkue joten yleensä monta hyvää joukkuetta jää panostuksista huolimatta ilman mestaruutta. Esimerkiksi 2015 Vaasa ei päässyt edes divarin finaaliin mutta osoittautui 2016 kilpailukykyiseksi liigajoukkueeksi. Vahingoniloisia löytyi tosin tuolloin useammasta suunnasta mutta karavaani kulki ja tänä vuonna Vaasa on varteenotettava malja-kandidaatti.

  Tänä vuonna I-divisioonan mestaruudesta ja liiganoususta taistelee tosissaan kaksi joukkuetta joilla kummallakin on hyvät mahdollisuudet voittaa Spagettimalja. Molemmilla joukkueilla on hyvä pelaajarunko, erinomaisia vahvistuksia ja osaava valmennus. Lopulta varmasti parempi joukkue finaalipäivänä voittaa.

  Hyvän seuratyön tekeminen ja lajin harrastajamäärän esimerkillinen kasvattaminen ei ole varmaankaan kenenkään mielestä nimimerkki AK:n kuvaamaa nerokkuutta. Se on kovaa työtä ja kymmenien vapaaehtoisten uhrauksia yhdessä sovitun tavoitteen saavuttamiseksi. Kaikki ne seurat, jotka panostavat lajin harrastajamäärän kehitykseen tavoitteellisesti ja määrätietoisesti – kuten nimimerkki AK:n halveksima Helsinki Wolverines – ansaitsevat koko lajiperheestä näiden puskista viljeltyjen aivopierujen sijaan aivan jotain muuta.

 • Onko sulla ehdotusta miten Wolvojen pitäisi toimia?

 • Itse en ainakaan halveksi millään tavalla Wolverinesin tekemää työtä lajin eteen. Päinvastoin. Osaan kuitenkin samaistua heihin, jotka tätä peluutuskuviota ihmettelevät.

  On olemassa tahoja, joille Wolverinesin kakkosjoukkueen sarjataso on Se Juttu. Heitä ottaa päähän Wolverinesin harjoittama toiminta, joka yksipuolisella sopimuksella asettaa ko. sarjan treenisarjan asemaan ja tietyllä tavalla vääristää sarjan kilpailullista tasapainoa.

  En usko Wolverinesin pyrkivän muuhun kuin oman toimintansa kehittämiseen, mutta ymmärrän, jos tällainen toiminta näyttäytyy epäkunnioittavana heitä kohtaan, jotka välittävät vain kyseisestä sarjatasosta ison kuvan sijaan.

  Toki voidaan argumentoida, että kakkosdivari on vain kehityssarja ”todellisia sarjoja” varten. Tämä on validi ajattelutapa, mutta asiaa on luvallista tarkastella myös toisenlaisten linssien läpi.

 • Seurojen elinkelpoisuuden kannalta relevantti tarkastelukulma on juniorisarjat. Kenellä on joukkueita eri sarjatasoilla ja miten ne pärjäävät. Jotain tulevaisuuden potentiaalista kertoo varmasti U19-sarja. Lauantaina Velon treenikentällä voi tulla katsomaan miten ärsyttävän paskaa seuratyötä Roosters ja Wolverines ovat tehneet. Nimimerkki AK on varmasti kunniavieras ja saa vip-kohtelun jos ilmoittautuu ihan kumman tahansa joukkueen sidelinella ennen kickofffia.

 • Täällä kirjoittelee kyllä sellaista sekopää seurakuntaa, mille mikään ei ole hyvä. Joka asiasta valitetaan tai väheksytään toisten tekemistä.No onneksi seurojen tekemiset puhuvat puolestaan, ketkä tekee asiat mitenkin hyvin. Tsemppiä tekijöille ei näille sekopää huutelijoille!

 • Jos viesteistäni välittyy katkeruus, se on lukijan silmässä … tai enemmänkin niin etten ole osannut kirjoittaa niin että se luettaisiin oikein. En pidä itseäni katkerana, minua vaan huvittaa se että alkukaudesta kairataan 60-0 voittoja jotta loppukaudesta voidaan mennä häviämään play-offit. Okei, säännöt mahdollistavat tämän ja kyllähän niihin liittokokouksiin voisi mennä asioita ajamaan. Mutta se mikä mua eniten ihmetyttää on että tätä toimintaa kehdataan vielä kehua? Okei, volvoilla on massiivinen armeija vapaaehtoisia pyörittämään Suomessa aivan ainutlaatuista toimintaa koko joukkueena. Ei kai seuran jäsenmäärässä 2. suurin (mikä lieneekään) ole edes puolia volvoista? Just sen takia mä … odottaisin enemmän tälläiseltä joukkueelta?

  Ja kyllä, mulla on ehdotus miten volvojen pitäisi toimia miesten joukkueiden suhteen: lyödään lukkoon ne kultaiset ja siniset ja mitlie ja pidetään ne joukkueina. Loukkaantumisten paikkaaminen on helppoa mutta jätetään nuo ”pelataan ykkösjengillä kakkosta kun peliohjelma antaa siihen mahdollisuuden” -kortit pelaamatta. Oho! Olipa se helppoa.

  p.s. oonko mä ehtinyt rootakin dissaamaan jossain vaiheessa?

 • Saattaa kotkalaiset vähän yllättyä mikä rosteri sunnuntaina wolvoilta paikalle tulee.
  0-40

 • Olen AK:n kanssa samaa mieltä. Blue jengi antaa alkukaudesta pirummoisen myrsky varoituksen ja sääliksi käy niitä joukkueita jotka ensimmäisinä joutuu heidät kohtaamaan.

 • Mielipiteet on kuin persreikiä… Hoitakaa omaan seuraanne kakkosjoukkue ja peluuttakaa miten haluatte! Onko HML/Hyvinkää sitten parempi tyyli?
  T:Maalainen

 • Varmasti Wolvoilta lähtee vahva rosteri Kotkaan, mutta ei niin vahva etteikö sitä kotkalaiset pystyisi voittamaan. Tasaista tulee olemaan.

 • Jos mä olisin wolvoissa niin laittaisin kotkaan goldin ja persraiskaisin kouvolan bluella

 • Kun nyt HML/Hyvinkää nostettiin esiin niin ei. Se ei ole parempi tyyli. En käsitä mitä siellä on mietitty mutta tuo on täysi katastrofi.

 • W Blue inkkareita vastaan olisi täydellinen veto!

 • Hämeenlinna-Hyvinkää joukkueellahan on juuri mainitsemasi ”lukkoon lyödyt rosterit”. Tarkotatko että on katastrofi kun joukkueet on tasoltaan ääripäitä?

 • Vai onko se katastrofi, että joukkueessa on junioreita kokeilemassa oikeita miesten pelejä? Jos näillä junioreilla ei vielä taso riitä pärjäämään, niin olisiko parempi ettivät pelaa ollenkaan? Minkälainen kuvio olisi paras tapa ajaa junioreita/vasta-alkajia sisään lajiin?

 • Edelleenkin jokainen seura kaipaa tekijöitä.
  Jos ei uskalla omalla nimellään ottaa kantaa, on ehkä parempi vaieta.
  Kun käyn tuomaroimassa näen ja kuulen kaikenlaista.
  Kaikki mukaan tehdään yhdessä Suomen jefusta vieläkin parempaa.

 • Laitetaan vaikka tänne kommentit. Oli varsin laadukas finaali eilen pelillisesti, varsinkin Roostersin joukkue vaikutti aika kovalta tuon ikäiseksi. Vaikka vereni on sinistä, niin pakko myöntää, että oikea joukkue voitti. Varsinkin linjapelissä punaiset oli valovuoden edellä. Vaikea noita on verrata, mutta uskoisin tuon joukkueen olevan 1. divarin kolmanneksi paras jengi tuollaisenaan. Tsemiä Ahma-sotureille, nyt vaan miesten peleissä roolia näille kavereille!

 • Joo, eli ei pitänyt huhut paikkansa Wolvojen kokoonpanosta. Ei ole ykkösen miehiä matkassa kuin Inkkareista siirtynyt Green joka ei saa pelata maanantaina. Tilanne 14-0 ja 1Q menossa

 • Mun mielestä Roosters olisi voinut mielummin viimevuotiseen tapaan pelata 7-7 sarjaa ja perseraiskata vatustajan +30 pelaajan rosterilla ja sitten kehua olevansa suomenmestari.

  ”Päätarkoitus ei ole voitto vaan vastustajan täydellinen nöyryyttäminen.”
  -Vanha Helsinkiläinen sananparsi.-

 • Nyt ottaa kyllä Wolverines parrua ja oikein olan takaa!!

 • Kotka olisi tolla rosterilla kevyesti I-divarin pleijareissa ja kyykyttäisi divari-jumbo Inkkareita 50-0

 • Kotka nylkee ahmat vaikka on Gold rosterin poikia mukana 40 – 0 tilanteesta tauolle.

 • Ei nyt kannata vielä shampanjaa poksauttaa. Taitaa olla 2 Wolvojen 19 pelaajasta edustusjoukkueen vakiopelaaja ja niistä toinen ei ole pelannut ykkösessä vielä peliäkään. Sen sijaan rosterista puuttuvat U19 finalistit joten kapealla ja varamiehisellä porukalle ovat liikkeellä.

 • Nämä runkosarjan viimeiset ottelut tekevät kyllä mielenkiintoiseksi tämän kauden. Mikä mahtaa olla järjestys. Alkukaudesta wolverines vei muita kun pässiä narusta, mutta nyt homma muuttunut kun gold jätkiä ei ole kun muutama. Hienoa että tämä sarja on mielenkiintoinen.

 • Veikko Kallio, Chris Green, Ari Päivärinta oli puolustuksesta ne ketä tunnistin 1 divisioonassa pelaaviksi tai tuleviksi pelaajiksi. Hyökkäyksestä vain Greenin. En tiedä oliko muita nämä tunnistin. Tanskalainen QB pelasi koko ottelun. Monia hyviä heittoja joita ei saatu kiinni, mutta myös kaksi pick SiX heittoa. Eagles puolustus teki 14 pistettä. 2td+safety

 • Eli ainoastaan Veikko Kallio Goldin pelaajia. Ari Päivärinta ei ole peliäkään ykkösessä pelannut.

 • Ihme itkemistä,mitä hittoa ykkösen pelaajat yleensäkään kakkosessa tekisi?

 • Olen kyllä samaa mieltä että mielenkiintoinen runkosarjan päätös tulee 2 div. Tästähän sais pienen jutun tehtyä ja vähän hypettää tätäkin sarjaa.

 • Eli päivärinta ja green ei tule olemaan gold rosterissa? Okei.

 • Easy peasy lemon squeezy.

 • Sun City – Eagles olisi mielenkiintoinen finaali, jos Nesi pelaa. Sun Cityllä on kanoja (kotkia) kynittävänä 2013-14 -kausista. Sun City – Huskies 2013 välierä lienee tähän lähinnä verrattava.

 • Päivärinta loikkasi kyytiin välivuodeltaan, treenannut vaan kuluneen viikon ja pelasi ekaa kertaa sitten viime Spagun. Ei oikein voi (vielä) laskee ”edustuspelaajaks”…

 • Tämä Päivärinnan tapaus on oikeastaan hieno esimerkki 2. joukkueen roolista. Loukkaantumisesta toipuva kaveri pääsee totuttelemaan peliin alemmalla tasolla. Kaveri nousee edustusjoukkueeseen jos kunto kohenee kakkosjoukkueen tahdissa. Päivärinta oli 2016 divarin allstars pelaaja joten merkittävä vahvistus jos pääsee tasolleen.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *