Eagles – Steelers

Viimeksi muokattu 23.4.2022 11:21 13

(0-9)

18

(9-0)

58
1 2  
18 0 18
28 30 58

30.7.2022 klo 16:30 Karhulan keskuskenttä

Kaari

Steelers voitti selkeästi Kotkassa

Gridiron Staff 1. elokuuta 2022 12:57

Vieraat takoivat toisella pisteellä 30 pistettä.

Lue lisää

Kommentoi

 • nyt olisi korkea aika kotkilla näyttää mistä puusta heidät on veistetty

 • Eiköhän se puu ole lahonnut jo. Sinnittelevät loppukauteen asti ja toivovat, ettei divarista kukaan halua nousta.

 • Eiköhän olisi viisainta siirtää katseet alempiin sarjoihin ja hakea vauhtia sieltä. Talvi menee nopeasti ja keväällä -23 huomataan ettei ole rahaa ja pelaajatkin on vähentyneet ramaattisesti.

 • Kotka on luonut omilla valinnoillaan yhtälön jota ei pysty kukaan ratkomaan tällä kaudella. Päävalmentajaksi valittiin kaveri, jolla ei ole mitään kykyä johtaa joukkoa ja hänen puolustuksen koordinoitinsa on enemmän kuin erikoista. Hyökkäys jätettiin Leivoja Familyn varaan, jotka ovat saaneet pelivalinnoillaan 2 QBta ja RBtä sairastuvalla koko loppukaudeksi. Hyökkäyksen koordinoinnissa ei ole muutenkaan mitään reagointikykyä puolustuksen fronttiin vaan hakataan päätä seinään. Asiaa ei mitenkään auta pelaajat, joita ei ole opetettu blokkaamaan ja taklaamaan. Tämä yhtälö nyt ei vaan toimi ja sitä ei tällä kaudella saada toimimaan. Valitettavasti täysin epämotivoitunut UNCn kokoelma voittaa toisenkin pelin. Kotka tippuu ja pelastus liigassa jatkamiseen voi tulla aika varman UNCn kaatumisen kautta, jos Liittohallitus ei mieluummin valitse Tamperetta liigaan. Vaasa nyt liigaan nousee taapertamaan takaisin joka tapauksessa 20 pelaajalla kuten viime kaudet

 • Oli vikalla liigakaudellaan huono.
  Kotka ja UNC tällä kaudella täysi katastrofi. Ei voi verrata näitä edes keskenään.
  Vaasan sijoitukset Vaahteraliigassa
  2016:4
  2017:2
  2018:3
  2019:5
  2020:3
  2021:7

  Muistettakoon myös että Royals oli yksi harvoista joka ylipäätään kesti putoamisen sarjaa alemmaksi eikä jengi kadonnut kuin pieru Saharaan. Tästä kiitos vastuuntuntoisille pelaajille sekä hyvälle junioritoiminnalle.

 • Ja toissa kaudella Royals oli yhden Wolverinesin loppusekuntien fg:n päässä Finaalista. Viime kausi oli sitten huono ja rosteri kapea, mutta ei Royalsista voi puhua samassa lauseessa Eaglesin kanssa.

  Ilman Alphaakin olisivat ykkösen kärkijoukkue ja tosiaan rispektit sille että siellä on rakennettu uutta tulemista eikä toiminta nuupahtanut.

 • Miksi suurimman osa VL joukkueista kypärät on ihan h*lvetin rumia? Ei edes seuran logoa siihen saada?
  Ja miksi lähes kaikki ruudun highlightit on hyökkäyksestä? Eiköhän puolustus ole ihan yhtä tärkeässä roolissa? Edes säkitykset kuuluisivat highlight pätkiin?

 • Oikeat kameramiehet taitaa olla lomalla kun tuonne Kotkaan on taas näköjään osunut ne TET-harjoittelijat.

 • Tsekkaa huomenna Royalsin kypärä ja outfit muutenkin. Siinä on tyylikkään näköinen paketti kypärästä kenkiin. Ei voi olla niin vaikeeta kun vähän panostaa.

 • Mielenkiintoisinta matsissa: Lopussa Koikkis puhui ELF:stä, ketäs Suomalaisia siellä pelaa? Maajoukkueen QB:n paikalle on ehdokkaita… ööh? Kai se A.Urjansson vaikkei QB downeja saakkaan, Korkalaisella ei pelilupaa, voi turkasen tursas. Helou Nesi Carpelan?

 • Taitaa siellä pari Roosters-kasvattia tällä kaudella pelata. Pelaako muita?

 • @Niilo, Kimi Linnainmaa ja Vienna Vikings. Hyvin on pelannut Kimi ja hyvin on pelannut koko joukkue – ainoa tappioton ELF joukkue kahdeksan viikon jälkeen.

 • OL Toni Koskinen pelaa Tirol Raidersissa

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *