Eagles – Indians

Viimeksi muokattu 21.4.2018 15:30 19

(4-1)

47

(0-5)

07
1 2  
34 13 47
0 7 7

7.7.2018 klo 16:00 Kotka

Kaari

Eagles odotetun vahva Indiansia vastaan

Gridiron Staff 9. heinäkuuta 2018 14:39

Kotkalaisjoukkue ei antanut paikallisvastustajan yllättää I-divisioonan kamppailussa.

Lue lisää

Kommentoi

 • Paikan päälle. Mielenkiintoinen ottelu tulossa siltä osin että saako Kouvolan pojat yhtään maalia

 • Tässä matsissa on jännä odottaa montako euro-vahvistusta Inkkkarit on saaneet lisää kaivettua uppoavan kanootin tulpaksi. Kouvostoliittolaisen perinteen mukaisesti eivät ole kuuluisia pelaajauutisten esittelystä ennen pelejään.

 • On tulossa hieno tapahtuma, paikan päältä löytyy facebookin mukaan pomppulinna, livebändi ja kahviossa yleisölle myynnissä paloja kokonaisesta siasta!

  Sisään 7€

 • Entisenä kotkalaisena saavun tietysti paikalle kannustamaan oman kylän poikia.

  Saako muuten Kotkassa valokuvata peliä?

  Kouvolassa kaikki valokuvaaminen on kiellettyä tai siis portilla sanottiin että saa valokuvata mutta kaikki kuvat pitää luovuttaa sitten maksutta kotijoukkuen käyttöön. Itse kuvaan filmikameralla niin en tiedä olisiko niille ollut niin käyttöä sitten heillä.

 • Kouvolassa on kaikki muu kiellettyä paitsi Indiansin kannustaminen. Selostaja kuullostaa pohkoiskorealaiselta uutistenlukijalta ja järjestysmiehet valvovat, ettei laittomuuksia tapahdu. Esim koirat on kielletty katsomossa paitsi kouvolalaiset koirat. Kannustu, kyvaaminen jne ovat tietysti kiellettyjä.

  Aika pitkälle voi yksi perhemafia omassa pakkomielteessään ja Sajl:n tuki varmistetaan elinikäisellä hallituspaikalla sekä yhteistyösopimuksella Roostersin kanssa.

 • Hinta koko Eagles tapahtumalle on itseasiassa 5€. Sisältäen naisten pelin, miesten pelin ja tapahtuman siinä ympärillä.

 • Yhteistyösopimus Roostersin kanssa… niin..naisten…

 • Ainakin Kouvostoliitolla on laadukas valmennus ja tausta.
  Ei ole U19 joukkuetta, Ei U17 joukkuetta, U15 2 divarin viimeinen, U13 1divarin viimeinen…Edustus 1 divarin viimeinen, Naiset 2 divarin toiseksi viimeinen, mutta onneksi perhemafialla on kaikkien lajin parissa toimivien vankka suosio…
  Ja tietenkin liiton tuki sekä säälisopimus Roosterssin kanssa…
  Olisiko nyt oikeasti sielä nyt oikeasti kokoonnuttava sinne tiipii telttaan ja kutsuttava manitouta porukalla jos se vaikka auttaisi tekemään johtopäätöksiä joita täysipäiset ihmiset olisivat ymmärtäneet tehdä jo ihan itse?
  Säälittävää…todella säälittävää..

 • Kuulostaa niin uskomattomalta nämä jutut noista Indians kotipelien rajoituksista että tätä pohjois-korea meininkiä on ilmeisesti pakko lähteä paikanpäälle katsomaan?
  Eihän nämä kaikki jutut millän voi pitää paikkaansa?
  Onhan nämä vain trollailuja? Onhan? Ei kai oikeasti voi pitää paikkaansa kaikki nämä jutut mitä täältä jatkuvasti saa lukea?Eihän?

 • On melkoisen varmaa etyä Inkkarit eivät pelaisi nykyiselöä sarjatasolla jos nuo kaksi asiaa olisi olemassa. Eli paikka SAJL hallituksessa (ikuinen) ja yhteistyösopimus liiton ja liiton pj:n kummijoukkueen kanssa. Indians on esim rikkonut sarjan pelaajamäärää koskevaa sääntöä järjestelmällisesti jo kolmatta kautta eikä yhtään edes harkintaa sanktioista.Sympasttimen petheyhtiö saa toimia mielivaltaisesti tilanteessa kuin tilanteessa.

 • ”Lamin Saho korvaa Levi Brockin. Brockin kausi päättyi nilkkavammaan. Lamin pelaa suojatun pelaajan Teemu Tuovi (olkapää) tilalla.”

  Eli Inkkarit perseilee taas näillä suojuksilla. Vesipoika ollut jälleen kerran suojattujen listalla. Voisiko tän seuran vaan upottaa neloseen yhteisellä päätöksellä. Lajikuonaa…

 • Lopputulos: 47-7

 • Oli torvimieskin paikalla!

  Loi muuten hyvää tunnelmaa kannatukseen torvellaan!

  Kiitos.

 • Kiva että olin iloksenne….joukkuekkin tuntu pitävän. Tätä lisää luvassa ; )

 • Tulos oli yllättävän tiukka. Indiansin fb-sivuillakin hehkutetaan QB:n urotekoa.

  ”Ben Wilkerson pujottelee kotijoukkueen ympärillä kahdeksikkoa ja kaventaa 41-7 Mageen onnistunut potku.”

 • Vihdoinkin jotain muutakin uutisoitavaa kuin lippupallopelit. Inkkareilla on ollut riemun viikko meneillään kun seuran naiset voitti pelinsä Ö-divarissa ja nyt Wilkerson oli pitelemätön.

 • Olihan tuo karua katsottavaa niin ailahtelevaa on Inkkareiden peli. Ja pukeissa noin puolet vähemmän kuin kotkalla.

 • Kouvola Indianseilla on käytännössä jokaisessa pelissään oikeasti pukeissa sääntömääräistä minimiä pienempi pelaajajoukko. Seuran suojatut pelaajat, eli huoltaja, vesipoika ja bussikuski ovat virallisessa pöytäkirjassa listattu mukaan, mutta kun peli alkaa ei sidelinella ole ollut koskaan riittävää pelaajamäärää. Nyt tietysti kun yksi suojatuista pelaajista jouduttiin uhraamaan niin haamupelaajapotentiaalikin on pienempi.

 • Kannattaa käydä paikanpäällä tsekkaamassa, ei sitä muuten usko. Minä tein niin ja vaikka odotukset oli aika alhaalla ja silti onnistuin yllättymään kun kaikki mitä täällä oli lukenut pitikin paikkansa. Tällaisena tavallisena kesälomalaisena jefun satunnaisseuraajana voin sanoa että kokemus oli kyllä erikoinen.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *