Eagles – Crusaders

Viimeksi muokattu 21.4.2018 15:45 11

(5-2)

42

(2-4)

14
1 2  
0 42 42
0 14 14

21.7.2018 klo 16:00 Kotka

Kaari

Eagles selvästi vahvempi Kotkassa

Gridiron Staff 23. heinäkuuta 2018 13:30

United Newland Crusaders jäi kotkalaisjoukkueen jalkoihin lukemin 42-14 ().

Lue lisää

Kommentoi

 • Jos ristiretkeläiset voittaa tämän ja ECG niin mitäs sitten? onko mahdollista?

 • No ei oo pelkoa että unc voittaa…. Ryyppäämällä ja torvilla voittoon

 • Eagles ja ECG ovat tasollisesti polkeneet paikoillaan, kun taas UNC on mennyt hieman eteenpäin. Riittääkö, jää nähtäväksi… Veikkaan, että jompaa kumpaa vastaan tulee vielä yllätys… Vähän yllätti Nesin heittotilastot Wolvoja vastaan, sillä tähän saakka on niissä ollut aina kova. Siitä tuli mieleen Nesin vanha olkavamma, joka on ennenkin toistunut. Sellaista ei tietenkään kenellekään toivo, mutta kuvastaa silti sitä, miten pienestä Eaglesin menestys voi olla kiinni. Ehkä siksi ovat hankkineet JJ:n, joka toimii normaalisti RB:nä ja tarvittaessa pelinrakentajana. Silti sanoisin, että UNC:n voitti olisi iso yllätys.

 • Eaglesin rissukalusto oli todella ohuella jolloin pelisuunnitelma näytti menevän juoksupainotteiseksi.

 • Ei ole Nesillä olkapää vammaa, pelasi blokkaavaa wingback/ FB kun JJ juoksi ja ei varmasti olkapäävamman kanssa sitä tekisi. Sen mitä jälkipuheista olen ymmärtänyt oli Eaglesilla lähes kaikki rissut poissa joten joutusivat laittamaan rissuiksi kavereita jotka siellä normaalisti eivät ole ja se tehnyt heittohyökkäyksen rammaksi. Kotkan kannalta toivon, että ameriikan receiver ja muutama muukin aloittavista laitahyökkääjistä on taas kentällä, muuten UNC tarvitsee vain pysäyttää juoksu.

 • Striimiä pukkaa huomennakin tuttuun tapaan: https://www.youtube.com/crusaderstv

  Iltapäiväksi luvattu mukavaa ja lämmintä säätä. UNC:n puolen odotuksia ja ennakointia voi kuunnella UNC Radion uusimmasta jaksosta: https://soundcloud.com/uncradio/unc-radio-s01e09

  Kaava on tuttu: jos Crusaders lopettaa helppojen virheiden tekemisen ja pelaa potentiaalinsa ylätasolla, he pystyvät kyllä haastamaan Eaglesin. Jos taas homma menee vääriksi aloituksiksi, pelin viivyttämisiksi, lätkätaklauksiksi, sekoiluksi peitoissa, vastuiden unohtamiseksi puolustuksessa ja paikoitellen löysäilemiseksi, Kotka vie selkeästi.

  En tiedä meneekö tunteisiin, mutta Crusadersista tulee mieleen Jokerit silloin kun pelasivat viimeisiä kausia Liigassa. Potentiaali on tiedossa, ja joka peliä ennen sitä lapsenuskoisesti ajatteli että ”tänään on se päivä kun se porsiminen loppuu”. Samoin nytkin. Katsotaan mikä on fiilis lauantai-iltana.

  P.S. Torvinen, siellä UNC Radiossa on sulle kutsu. :D

 • Kiitos mutta en tarvi kutsua ; )

 • Kiitos että tulee taas striimiä, arvostan!

 • kiitosta täältäkin! Unc voittoon en todellakaan usko, edelleen löysä, pehmeä ja hidas lammaslauma poislukien se jenkkirb.

 • Hienoa että saatiin torvi katsomoon! Nyt on mukava katsella striimiä. Lisää tätä!

 • Ei tule kyllä haastamaan ecg:täkään näillä esityksillä

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *