Crusaders – Indians

Viimeksi muokattu 21.4.2018 15:37 37

(2-3)

62

(0-6)

37
1 2  
41 21 62
13 24 37

14.7.2018 klo 14:00 Lohja

Kaari

Crusaders odotetun vahva Indiansia vastaan

Gridiron Staff 16. heinäkuuta 2018 13:03

Indiansin ahdinko sarjan tyvipäässä syveni lukemin 62-37 (41-13).

Lue lisää

Kommentoi

 • Jos Indians häviää lauantaina UNC:lle sivuaa se pääsarjatasoilla otettua pisintä tappioputkea 22 peliä tuubiin.

  Matsi on muutoinkin merkittävä. Jos Inkkarit häviää UNC:lle toistamiseen menettää joukkue käytännössä mahdollisuutensa yltää divarin pudotuspeleihin. Viime vuonnahan samassa tilanteessa Indians aloitti importtien tyhjennysmyynnin…

 • KUN.

 • kertoo että inkkarien qb olisi loukkaantuneena, tietääkö joku pitääkö paikkansa? Viime pelissä saanut nilkkaan osumaa ilmeisesti. Ei tule kyllä pojon pojoa jos ainoa oikea pelaajakin on out.

 • Wilkerson on ottanut pataan toukokuusta alkaen kaikissa pelaamissaan matseissa oli sitten kyse Crocoista tai Inkkareista. Luulisi että perinteinen nilkkaflunssa alkaa vaivaamaan viimeistään tässä vaiheessa kautta tolla rekordilla. Ja onhan aina Troy Rice joka saapuu Kouvolaan säännöllisesti aina tässä vaiheessa kesää

 • UNC-peli on Indiansille all in peli. On pakko voittaa tai mahdollisuudet jatkopeleihin ovat 0%. Jos pelinrakentaja Wilkerson on paskana niin eihän toi hyvältä näytä. Huhu on kuitenkin vain huhu joten odotetaan Inkkareilta yllätystä lauantaina.

 • Onko tää sama huhu joka kertoi pari viikkoa sitten Rojon olleen rikki just ennen kun heitti sitte yli 500y ja 7 td:tä..?

 • Toivottavasti ei ole sama huhu, olisi perin ikävää jos Wilkerson nakkaisi 500y ja 7td:tä.

  Crusadersille siitä harvinainen tilanne että lähtevät otteluun suosikkina. Ilman värilaseja peli saattaa olla tiukempi mitä moni odottaisikaan. Koko kauden ajan Crusadersin isoin ongelma on ollut suoritustason heittely. Jos turhat rangaistukset ja sekoilut jäävät pois, riittänee Crusadersin taso voittoon. Jos taas omia mahdollisuuksia torpedoidaan paitsioilla, pelin viivyttämisillä, törmäilyillä yms. niin vaikeaksi voi mennä.

  Toisaalta Indiansilla on painolastina tuo 21 ottelun tappioputki. Jaksaako joukkue itsekään uskoa aidosti voittoon?

  Ainakin pelissä on panosta, joten kannattaa tulla nauttimaan auringosta Lohjalle. Varasuunnitelmana käy toki striimi tuttuun tapaan.

 • Hyvin suurella todenäköisyydellä pelissä ratkaistaan samalla neljäs pudotuspelijoukkue. Jos Indians päättää katkaista tappioputkensa, heitetään kolikkoa ilmaan, olettaen että kumpikaan joukkueista ei voita enää loppukaudella peliäkään.

  Sama tilanne maanantain pelissä Wolvojen ja Eaglesin välillä, ainoastaan käänteisesti, että jos Kotka voittaa ja molemmat voittavat loput kauden pelinsä.

  Tuo kolikonheittely on kyllä yksi jenkkifutishistorian päätöksenteon mustista hetkistä, joka varmasti on tehty liittokokouksessa kun porukka on ollut joko ympäripäissään, tai muuten vain syyntakeettomassa tilassa.

 • Mihin joukkueeseen toi 22 matsin tappioputki viittaa? Bulldogsilla tappioputki oli omien laskujen mukaan 26 ottelua eri sarjatasoilla.

 • Tosshan se lukee: ”..pääsarjatasoilla otettua pisintä tappioputkea”

  Rypemistä mutasarjoissa ei lasketa pääsarjatsoiseksi toiminnaksi (liiga + 1div)

 • Pääsarjatasoksi voi laskea liigan, ei divareita…

 • Suomen 1 divisuoona lasketaan NCAA: n kirjanpidossa ammattilaissarjaksi

 • Koska kouvolan kaltaiset rupujengit ostaa puolet pelaajistaan

 • Yleisesti kun puhutaan urheilusta ja pääsarjasta, puhutaan kyseisen lajin korkeimmasta sarjatasosta, ei korkeimmista. Mutta jos sulle tulee parempi mieli siitä, että divari luetaan kuuluvaksi pääsarjatasoon, niin siitä vaan 😂

 • SAJL:n sarjoista Vaahteraliiga sekä I-divisioona lasketaan ”pääsarjatasoiksi”. Sarjoihin sovelletaan pääosin samaa kriteeristöä ja sarjojen liitolle maksamat erilaiset maksut ovat omilla tasoillaan verrattuna ”alasarjoihin”. Alasarjojen tunnusmerkkejä ovat mm. tilastointivelvoitteen puuttuminen ja ammattilaispelaajien (= USA importit) rajaaminen pois rostereista. Korkea kynnys kustannuksissa sekä laatuvaatimuksissa on yksi keskeisimmistä syistä siihen, että II-divisioonasta ei löydy vuosittain riittävästi nousuhalukkaita seuroja.

  Jos I-divisioonan kutsuminen toiseksi pääsarjoistamme aiheuttaa kutistumista kriittisissä lisääntymislihaksistoissa kannattaa vaan pitää katse pallossa tai TV-ruudussa ja purra hammasta. Liigan etuna verrattuna I-divisioonaan on se, että SAJL:lle maksetut Ruutu-eurot kohdistuvat omien pelien kuvaamisiin ja julkaisuihin ja kun tuon muistaa ei röyhkeä sarjatasonimittely tunnu niin ahdistavalta.

 • #kyyberi
  Tuossa saatetaan viitata taannoin kirjoittamaani juttuun, jossa käsiteltiin nimenomaan Vaahteraliigan legendaarisia pohjakosketuksia.

  https://www.gridiron.fi/blog/2012/06/23/vaahteraliigan-biggest-loosers/

 • Löytyykö anthony de carvalhon voittotilastoja mistään? Muistakin valmentajista olisi kiva nähdä statseja

 • Huhujen mukaan unc on peluuttamassa su Lohjan apuna pelaajia 2 div matsissa pitääköhän tämä tosiaan paikkansa.. Vai kieltääkö säännöt tämän

 • Wolverines hävisi 22 peliä 2002-2014 putkeen Vaahterassa sisältäen tasonmittausottelun, mutta ei ECG;lle haha

 • Säännöt eivät tuota kiellä, mutta en osaa ottaa muuten kantaa pitääkö huhu paikkansa. Sunnuntainahan sen näkee.

 • Miten määritellään ”UNC-pelaaja”? Rosterit elää, samoin kuin kaikilla kahdella sarjatasolla joukkuetta pyörittävillä organisaatioilla. Sarjasiirrot tehdään aina sääntöjen mukaan. Mutta jos osa Lions-pelaajista käy pelaamassa UNC-pelejä, ovatko he nyt sitten UNC-pelaajia jotka tulevat pelaamaan Lions-pelissä, vai Lions-pelaajia jotka palaavat takaisin ”omaan joukkueeseensa”?

  Tuskin Lionsin rosteri sunnuntaina kauheasti eroaa siitä mitä se on tähänkään asti ollut.

 • Tuossa varmaan tarkoitettiin UNC-pelaajilla niitä pelaajia, jotka lauantain peliin on merkitty UNC:n pelaavaan kokoonpanoon. Sen tarkemmin pelaajia yleisesti osoittamatta kumpaankaan joukkueeseen.

 • Wolvoja vastaan viimeksi oli espanjan pelaajat teki mitä halusi saas nähdä tuleeko kyseiset pelaajat nytkin johtamaan peliä vai meneekö lohja omilla pelaajilla..

 • Jos aurinko, Lohja ja olutteltta eivät innosta, voi matsin katsoa striiminkin kautta: https://www.youtube.com/crusaderstv

 • Lohjan suunnalle on luvattu sadetta 14-17, joten taidan pysyä kotona ja katsella kuinka Vaasa saa käkättimeen Steelerssiltä. Kouvolan pelit on jo pelattu vaikka pelinrakentajan vaihtoivatkin.

 • vitut ne espanjan ihmeet tehny ees meitä vastaa mitä halus ni tuskin teki wolvoja vastaankaan! :)

 • Sillä ei ole väliä kun Jyväskylä tulee pelaamaan Poria vastaan finaalissa muilla kakkosen joukkueilla ei ole väliä .

 • Ei täällä sada, +30 eikä sadepilvistä tietoakaan.

 • Hahaha Jyväskylä vai? :D Jopa Lohja on todennäköisimmin finaalissa ku Jagsut

 • 62-37 UNC:lle peli. Saa nähdä alkaako massiivinen potkurumba joukkueesta nyt kun Kuusankosken kanoottiseura upotti kulkupelinsä lopullisesti tältä kaudelta. Harmi että tänäkin vuonna Indians säästyy putoamiselta kun on taas vajaa sarja. Sen verran paskaa suorittamista että olis salettia kolmosdivarikamaa.

 • Mikä siinä on että vuodesta toiseen katsotaan sääntörikkomuksia läpi sormien. Tälläkin kerralla Kouvolalla oli alle 20 pelaajaa pukeissa. Se näkyy Crusadersin striimiltä että siellä on 19 . SIllä ei pitäisi olla mitään merkitystä että on valmentajat, juomapojat ja bussikuskit merkitty rosteriin, jos todellisuudessa lukumäärä on kuitenkin ilmoitettua pienempi.

  Onko se silleen että kun saadaan oma mies ujutettua liittohallitukseen, niin alkavat säännötkin samalla venyä ja paukkua?

 • No mitä pitäisi tehdä? Pudottaa inkkarit kakkoseen ja pelata ykköstä neljällä? Vai niin että sekä liigassa että ykkösessä on molemmissa 5 joukkuetta?

  Mä oon aika varma että jos ois nousijoita, ei inkkarit pelaisi ykkösdivaria. Inkkarit pelaavat ykköstä koska … niin? Mikähän tässä oikeasti on se ongelma?

 • Inkkarit näyttää menevän eteenpäin, vaikka rosteri onkin kapea. Viime vuoden sarjassa olisi tällä joukkueella luultavasti ottanut voittojakin ja jos niitä alkaa tulla, niin luultavasti pelaajamääräkin alkaa kasvaa. Siitä täytyy nostaa hattua, että seura yhä on olemassa. Moni muu olisi hävinnyt kartalta. Jos rahat riittävät importteihin, niin mikä siinä, kun kerran säännöt sallivat vaikka puhtaan importtijoukkueen.

 • ”No mitä pitäisi tehdä? Pudottaa inkkarit kakkoseen ja pelata ykköstä neljällä? ”

  Ja sun lääke on että kaikki rupusakit pelaamaan ykköstä että vaan saadaan pidettyä sarjat edes puolitäynnä, c’moon, etkö mitään parempaa keksinyt. Venytetään sääntöjä kun ei ole tulijoita, mutta muiden osalta tarkkaillaan sukkienkin pituuksia

  Oletko idiootti vai Kouvolasta, tai no se tuntuu olevan nykyisin sama asia?

 • Mulla ei oikeasti ole mitään lääkettä. Näyttää vaan siltä että nykytilanne on seurausta siitä että kriteerit ovat liian tiukat. Jos ei ykköseen saada jengejä kuin viisi ja niistäkin yksi on inkkarit, onko se oikeasti inkkareiden vika? Mun mielestä se vika on silloin jossain muualla mutta määhän nyt olenkin idiootti.

 • Onneksi iso osa porukoista on ymmärtänyt äänestää jaloillaan ja siirtyneet Kotkaan ja muualle pelaamaan. Jos muuttovirta ulospäin on noin massiivista ja tilalle on saatu ainoastaan yksi ex-roostersilainen linjaan hengästymään, niin olisikohan peiliinkatosomisen paikka?

 • …näyttää aika vittuuntuneelta jokaisessa Indians-fotossa jota tarjolla somessa

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *