Crusaders – Eagles

Viimeksi muokattu 11.6.2018 8:42 68

(1-1)

15

(2-1)

37
1 2  
7 8 15
18 19 37

9.6.2018 klo 14:00 Hanko

Kaari

Kotka Eagles palasi voittokantaan Hangossa

Gridiron Staff 11. kesäkuuta 2018 11:04

United Newland Crusaders kaatui lukemin 15-37 (7-18).

Lue lisää

Kommentoi

 • Tästä odotettavissa ainakin allekirjoittaneen mielestä toistaiseksi ykkösen mielekkäintä matsia!

 • 5€ sisäänpääsy Hangossa.
  En tiedä onko tämä vuonna mutta olutta ollut myös tarjolla menneinä vuosina hanasta, tietysti normaalit kahvit ja pullat.
  Pelistä tulossa varmasti mielenkiintoinen.

 • Mielekkyys on kyllä objektiivisesti katsottuna kaukana. Tämä peli menee Kotkalle 5 teedeen marginaalilla. Tasoero on vaan niin suuri. Kotka pysäytti Wolvojen Harrisin kohtuullisesti ja tulee pysäyttämään UNC:n jenkin samalla tavalla. UNC:n puolustukselta on eräänlainen pohjanoteeraus ja samalla työnäyte tasosta se, että antaa Inkkarien edetä 300 jaardia sunnuntain nuhjailussa.

  UNC:n kohtalo on jo nyt selvä. Kaksi voittoa Inkkareista ja välierätappio Wolvoille 78-6. Näin se vaan menee tämä kausi

 • Miten tulee käymään unc vs. Ecg ottelussa? Tämä kotkan peli on sanomattakin selvä.

 • @Anaali Oli mustakin UNC:n puolustus hukassa linjaa lukuunottamatta, mutta lausuntosi kuulostaa silti puhtaalta provolta. Inkkarit eivät pelanneet hyökkäyksessä suinkaan surkeasti ja olivat varmasti betranneet ekasta pelistä. Samoin UNC betraa taatusti seuraavaan peliin. Onhan Eagles luonnollisesti ennakkosuosikki, muttei siitä mikään läpihuutojuttu tule. Ja nyt mennään vasta alkukautta. Kaikkea voi tapahtua ja tapahtuu.

 • On yhdyttävä kirjoittajaan Anal Yytikko. Kyllä tästä pelistä melkonen läpihuutojuttu Kotkalle tulee, sen verran pehmeää oli Crusadersin puolustaminen. ECG:tä vastaan voi olla sit jo tiukempaa.

 • Inkkarien jaardit ja pisteet johtuvat yksinkertaisesti siitä, että kohtasivat aiempaa kevyemmän vastustajan. Kotkan frontti on divarin paras ja sen takia Inkkarien eteneminen pysähtyi kuin seinään.

  Jokainen joukkue parantaa peliään kauden edetessä ja yleensä ne, joilla on myös treeneissä hyvät sparrausvastustajat parantavat enemmän. Inkkarien rosteri on aivan liian kapea, jotta joukkue kykenisi kehittymään treeneissä muiden tahdissa koska pelinomaiseen harjoitteluun ei löydy riittävästi äijiä ja toisaalta sparrausvastustajat treeneissä ovat sarjan kevyintä kaliberia. Yhtälö on huono

  Divarin osalta tasoerot ovat aika selvät. Mielenkiintoisin peli on Kotkan ja ECG:n keskinäinen peli. Muilta osin tämä sarja on taputeltu finaalia lukuun ottamatta. Spagettimaljassa 1. syyskuuta Brahen kentällä pelaavat Helsinki Wolverines ja Kotka Eagles. Wolverines tulee olemaan se joukkue, joka tekee liigahakemuksen kaudelle 2019 mutta spagettimaljan voittaja voi olla kumpi tahansa pelaavista seuroista. Kotka Eagle on sen verran vahva että saattaa horjuttaa yksittäisessä pelissä Wolvoja ja spagu on yksittäinen peli jossa pallo voi pyöriä miten tahansa.

 • ECG:llä ei ole mitään jakoa Kotkaa vastaan. Hyvä jos edes Kouvolasta selviävät pisteiden kanssa takaisin.

 • Kyllä, ja volvoilla tulee epäilemättä olemaan kovat paineet spagussa kun kaksi kertaa hävinnyt sen putkeen. Se voi myös vaikuttaa siihen otteluun, varsinkin jos EAG saa vahvan alun.

 • Jos aurinkoinen Hanko ei mahdu lauantain suunnitelmiin, voi pelin onneksi katsoa suorana striimistä: https://www.youtube.com/crusaderstv

  P.S. Saatiin uusi kamera, joten mitä todennäköisimmin se mössöinen kuvanlaatu on nyt historiaa.

 • voittaa kolmella maalilla. Kotka ei pysty vastaamaan Lohangon juoksuun. Mielenkiintoisen tästä ottelusta tekee sen, kuinka monta espanjalaista lentää ulos. 48 – 21 . Nesi ilmassa 150y 13/24 2int 2td vs hawaji maassa 210y 5td +10y avg

 • Ristiretkeläiset.

 • Nesin käsi on ylikunnossa ja heitot joko lentävät 20 m yli tai pomppivat voimalla rissujen rintapanssareista. Toisaalta ei tule intereitäkään, kun heitot ovat liian kovia puolustajillekin. Peli päättyy 1-0 UNC:lle, kun tekevät yhden potkumaalin ja tuomari vähentää 2 pistettä saman tien oletettavan tilastomyöhästymisen takia. Pelin jälkeen kaikille jaetaan Hangon keksit ja kotkalaiset lähtevät kotimatkalle hymyssä suin.

 • Asti tullaan todistamaan kuinka Hangon keksi repeää, että tsemiä vaan teille sinne etelään

 • Voittaako soikin heitto liitokiekkoilijan?
  https://www.katsomo.fi/sarja/versus-33006241001/jakso-9-irina-ja-petra-nallekarkkikilpailussa-914563, katso kohdasta 40.30min. eteenpäin niin ei tarvitse koko ohjelmaa katsoa.

 • Helppo peli vahvistuneel hangolle. Viim vuonna tiukka finaali, neagles kutakuinkin sama joukkue muutamaa turistia lukuunottamat.

  ”hankoon
  helsinkiä pakoon soudan
  hankoon
  lippu mastoon
  joo mä oon sun jacques cousteau
  vadelmaveneellä
  makeemmilla vesillä
  hankoon
  helsinkiä pakoon soudan
  hankoon”

 • Kuulemma kouvolalaisilta tullaan pyytämään hangossa 15€ pääsymaksu 5€ sijaan

 • Mikä on hinnoittelu kotkalaisille. Noin niinku tiedoksi se että Kotka ei ole yhtä kuin Kouvola.

 • kotkalaisilta ei ole mitään mitä pyytää. säästävät kuulemma meripäiville

 • Suurin ero näiden joukkueiden välillä on kovuudessa. Jotenkin jännää miten Lohjalla on aina ollut sama tilanne, et pelaajat on ihan helevetin isoja, mutta jostain syystä pelaa tosi pehmeästi ja loukkaantumisia tulee paljon.

 • Koska saataisiin muita kuin sokeita tuomareita peleihin? Uskomattomista syistä lippuja ja selvääkin selvemmät rikkeet jää lippuja. Ja en, en mene tuomaroimaan. Ei kiinnosta.

 • Vastasit sitten omaan kysymykseen. Ei koskaan koska voivottelijoita ei kiinnosta

 • Nesi, jos juokset itse niin juokse linjan läpi

 • En ole koskaan nähny noin epäurheilijamaista käyttäytymistä mitä kotkalaisilta faneilta näkee tai oikeastaan kuulee tuolla matsissa. Jotain torvea tuuttaavat ku uncn qb antaa suullisia kutsuja. Hävetkää kotkalaiset. Pellejä

 • Mitä epäurheilijamaista on soittaa torvea? Et ole sitten katsonut yhtään ncaa tai nfl matsia? Juntti.

 • Eihän siin oo mitään epäurheilijamaista jos se liittyy kannustamiseen. Mut kun pelissä tuuttaavat sitä vain ja ainoastaan sillon ku qb kutsuu linjas pelejä. Eli sen torven funktio on vaan häiritä. Ei kannustaa. Taidat kuulua kotkalaiseen pelleporukkaan tai sit ite oot se torveen tuuttaaja.

 • Kuuluu lajiin. Mee kattoo tennistä jos haluat jotain missä istutaan hiljaa ja taputetaan ujosti.

 • Edelleen. Katso nyt juntti niitä ncaa tai nfl pelejä mitä niissä tapahtuu..nimenomaan se on häirintää. ootko jotenkii yksinkertainen vai onko vaan kannikka hellänä?

 • Lopettakaa jo, teette itsestänne vielä entistä pellempiä.

 • Noniin, voitosta huolimatta se Kotkan taso on nyt kahden pelin perusteella selvillä. Tulevat olemaan dirren kolmosia, ei riitä taso korkeammalle. Jos UNC piristyy reilusti, voi olla että haastavat Kotkan kolmossijasta. Wolvojen tai ECG:n haastajiksi ei näistä ole.

 • Kotka vie Giantseja mennen tullen. Boxi ottaa Jabarin ja muuta tossa rupusakissa ei sitten olekaan otettavana.

 • Tais mennä tunteisiin torven soitot : )

 • Millä mittarilla kotka on toistaseks osottanu olevansa giantsia parempi? Kotka ja giants tulee olemaan 2. Ja 3. Runkosarjassa mutta kyllä omasta mielestä niitten oikeen tason kertoo vasta keskinäinen matsi

 • Hyvä mittari on menestyminen Wolvoja vastaan. Kotka laittoi Wolvot tiukoille, ECG ei. Wolvoja vastaan ECG oli pelkkä Jabari eikä tähän ole näköpiirissä muutosta. Kotka pelaa monipuolisempaa peliä ja sen puolustus , erityisesti frontti on divarin paras. Kotka kykenee puolustamaan Jabarin juoksun paremmin kuin Wolvojen rookie-miehistö ja muita syömähampaita jättilaisillä ei vaan ole. Tämän viikonlopun ECG:n ja Inkkarien peli ei ole minkäänlainen mittari tässä vertailussa, koska Indians pelaa ilmiselvästi väärällä sarjatasolla.

 • Hieman jäi torsoksi Eaglesin haastaminen UNC osalta. Toisaalta, kausi on onneksi vasta alussa ja tästä ottelusta jäi aika paljonkin parannettavaa Crusadersin poppoolle.

  Kupletin juoni näyttäisi olevan se että Wolvot on runkosarjan ykkönen ja Indians viimeinen. Joten UNC, Eagles ja ECG kinastelevat siitä kuka saa Wolvot vastaansa. Se kamppailu ratkaistaan pitkälti neljässä keskinäisessä ottelussa, ja UNC:n osalta ensi viikonlopun matsi ECG:tä vastaan on tuossa kamppailussa äärimmäisen tärkeä. Voitolla on jalka kolmossijassa, tappiolla oven väliin ei mahdu kuin pikkuvarvas.

 • Ja mitä tulee torven soittamiseen, niin kyllähän se kuvastaa suomalaista katsomiskulttuuria. Innostutaan ainoastaan negatiivisista asioista. Suurimmat reaktiot saadaan kun tuomari mokaa, tai innostutaan vittuilemaan jollekin. Kannustaminen on hieman noloa, joten sitä ei ihan niin innokkaasti edes lähdetä tekemään. Torvet olisi ihan ok, jos niitä käytettäisiin muuhunkin kuin vastustajan häirintään. Tai siellä katsomossa olisi ottelun aikana myös yhtä innokkaasti panostettu Eaglesin kannustamiseen. Nyt tuntui että alusta asti torvikaveri on tuotu paikalle vain häiritsemään Bastin toimintaa. Toisten mielestä se on katsomokulttuuria, toisten mielestä jotain muuta.

  Järjestäjällähän on oikeus puuttua katsojien toimintaan, jos kokee sen aiheelliseksi. Tällä kertaa näin ei tapahtunut, joten hommahan on siltä osalta ok ja asiasta ei kenenkään tarvitse purnata. Toivoisin vain että kyseinen toiminta ei lisäänny, koska yleensä joku haluaa aina tehdä asiat vähän isommin. Ehkä joku fanijoukko tuo Kotkaan astetta isomman torven.

  Kun Kotkalaisilla selvästi on intohimoa, niin laittakaa ensi kerralla siitä osa myös kannustamiseen. On varmasti omillakin pelaajilla mukavampaa.

 • Ja nyt kun on hakuttu tuomarit ”yllätys” ja kaikki muu niin olisko aika miettiä ihan peliä? katsojalle ihan ok mittelö jonka kotka vei. Tietysti jos unc rissut olis saanut koppeja olis peli ollut astetta mielenkiintoisempi. Juoksu puolustus oli ihan ok LB osasto tarvitsee vielä treeniä sen huomas kyllä. Kotkan DL ei ole sen erikoisempi kun muillakaan hyvä ja nuori porukka mutta niiden LB osasto tukee hienosti niin juoksussa kun heitossa. Nesi+ rissut voitti tänään UNC takakentän 100-0 ja siellä on isoin parantamisen tarve.

 • Kylläpä nesi näytti vanhalta (huom. ikäiseltään) tänään. Heitot olivat C+ luokkaa. Juoksunopeus on kuin etana lähtisi kiihdyttämään. Jos hän on ”suomen paras qb” (kuten joku mainitsi) niin ei meillä kyllä kovin hyvin mene.

 • Jos nesin heitot oli c+ luokkaa niin mitä luokkaa on unc:n takakenttä? jos c-luokalla heittää 5 TD. Kenties K- ?

 • 50wee qb :ks erittäin sulava liikkeinen kaveri<3 Ja ottaahan se veronsa kun on täydellinen kaikessa, ni jossain pitää antaa siimaa<3

 • Arvoisat pullamössö Hankolaiset!!! Ensinnäkään minulla ei ole Kotka Eaglesin kanssa mitään tekemistä (muutakuin olen fani). Kukaan minua EI ole sinne pyytänyt eikä käskenyt tulemaan torveilemaan… Joten voitte lopettaa sen heidän haukkumisen!!! Ja toisekseen en ole Kotkalainen!!! Ja kolmanneksi, kyllä se torvi soi silloinkin kun Kotka teki maaleja. Se on hyvin ikävää jos torvi häiritsi teidän ”tähti”poikaa. Joten ottakaa pää pois perseestä ja opetelkaa pelaamaan, jolla voitte EHKÄ jopa voittaakkin Kotkan.

  T: Jarno R.

  PS. Ja se torvi soi myös kotka-wol pelissä, ja wolvoista EI kukaan valittanut asiasta!!! Se on joka vitun kerta kun joku häviää Kymenlaaksolaisille niin tulee valitusta jos ei kaikki mene häviäjien pillin mukaan…..

  SO DEAL WITH IT……..

 • Onko kyyberi tämä striimien selostaja? Osoitatko lajikulttuuritietojesi olevan tätä luokkaa? Tarkoitatko tosissasi että vierasjoukkueen fanien pitää olla hiljaa kun kotijoukkueen hyökkäys on kentällä tai järkkärien pitäis puuttua asiaan? Omg. Nyt on väärä mies väärissä hommissa.

 • On ilmeisesti, koska mainosti oikein aikasemmin tässä ketjussa kuinka on uusi kamera hankittu jne jne

 • Kyyberi pyydä Päivi Räsäseltä apua ja Ota yhteyttä Seatleen kiivastuneena. 12 man eli yleisö kuulema pitää meteliä siellä.

 • On mennyt jollain pahasti tunteisiin.. torvi tai katsomo, aivan sama, jos siis kävisi niin, että yleisö kannustaisi niin lujaa (esimerkiksi huutaisi kurkku suorana), että se ”häiritsisi” vastustajaa.. niin tämän perusteella se ”häiritsevä kannustaminen” pitäisi lopettaa? 🤔😂 tässä tämmöinen ajatusleikki.

  Nesi C+ heittoilla L tason suoritus? Ja UNC:n takakentälle sitten varmaan suora hylsy?

  Taidan tässä kohtaa tehdä vielä lisää poppareita.

 • Ei taida Lohjalla torvet vaan riittää, voi löytyä muutakin katsomosta. Hyvä matsi joka olisi voinut kääntyä myös toiseen suuntaan, UNC tulee varmasti ryhdistäytymään tulevissa peleissä.
  Tsemppiä molemmille joukkueille!

 • Eikös Kouvolassa selostaja käskenyt liian kovaäänisten vierasjoukkueiden kannattajien pitää turpansa kiinni tai soittaa poliisit paikalle.

  Olisiko tässä vähän samaa meininkiä?

 • Harmi kyllä , UNC hävisi tämän taiston. #31 kotkalta heinoja pelejä. Kuka tämä nuorimies on ?

 • Onko 1.div nähty koskaan samalle kaudelle 3 yli +100kg pelinrakentajaa? Saa lainata SAJL:n historiikkiin.

 • Kirjoituksen ja puheen ero on siinä, että kirjoituksen voi lukea useamman kerran jos sitä ei täysin sisäistänyt ensimmäisellä kerralla. Nyt meni Torviselta ja kumppaneilta luetun ymmärtäminen hieman vihkoon. Kun kuitenkaan asianosaiset luultavasti eivät aiempaa kirjoitustani lue uudestaan ajatuksen kanssa, niin katsotaan jos saadaan aihe tapetille seuraavaan UNC Radioon. Mukavaa lauantai-illan jatkoa sinne ei-Kotkaan.

 • Täällähän on kunnon poppari meininki. :) on tuomarit huonoja, tää taitaa olla aina :) ja sit on torvigate :) ja pelistä ? No on tossa sentäs muutama asia kommentti.

 • Mulla ihan on mukava ilta, kiitos vaan.

 • Fakta A) peli oli viihdyttävää katsoa. Yllätyin Nesin pelaamisen tasosta positiivisesti. Äijähän on kuulemma HC samalla kun pelaa, joka tuo aina vaikeusfaktoria lisää. Myös Kotkan RB oli hyvä. Sekin yllätti että UNCn kovaksi mainittu DL ei kummemmin loistanut tällä kertaa. Kotkan D oli rautaa ja himmensi UNCn rb-tähden. Ihmettelin miksei kaverille annettu palloa enempää? Fakta B) tuomareilla oli kyllä muutamia synkkiä hetkiä. Fakta C) kun nyt katsotaan noita sarjoja ison veden takaa, niin siellähän on aivan normaalia vastustajan häiritseminen juurikin hudln aikana, joten mikä tässä nyt on niin kummallista? Mitä jos siellä katsomossa olisi ollut rummut? Tai 10000 ihmistä huutamassa rivouksia? Koomista että jostain yhden torven toitottelusta tehdään tällänen hulabaloo.

 • Taitaa siellä divarissa olla 4 kpl 100+ kiloista pelinnakertajaa. UNC:n qb ainoa höyhensarjalainen.

 • @kysymys Berndtsson taitaa painaa yli 90 kg joten ei ihan höyhensarjaa kuitenkaan. Mutta urheilullinen ja hyvä kuuppa ainakin.

  Hyvä ja viihdyttävät ottelu kaikinpuolin. Hyvin järjestetty tapahtuman niinkuin Hangossa aina. Vähän nostettu kotiottelutapahtuman tasoa viime vuodesta ja se on hyvä. Vielä kun pelit olisi sunnuntaina niin lehtereille saisi vielä 100 katsojaa lisää (veikkaan että nyt oli just 100 katsojaa).

  Kotkan puolustus piti pisteet kurissa ja Hangon D:n takakenttä oli helisemässä aika ajoin Nesin heittojen alla. UNC:n LB:llä ja endeillä oli vaikeuksia pitää kierrot kurissa. Muuten DL kyllä piti keskusta kiinni ja antoi painetta Nesille. Hangon hyökkäys toimi ihan mallikkaasti ja uskoisin että pienellä puolustuksen hiomisella pystyy vieläkin tiukempaa peliin Eagles tasoista joukkuetta vastaan.

 • Vaihtakaa Tennikseen, snookeriin tai johonkin muuhun lajiin, joissa hiljaisuus suorituksen aikana on osa lajia. Olen elänyt lajia kentällä ja nykyjään kentän ulkopuolella, enkä ole tällä hetkellä missään tekemisissä Eaglesin tahi minkään muun joukkueen parissa muuten kuin katsojan ja kannattajan roolissa. Ja mitä tulee qb häirintään niin sen myönnän, totta helvetissä yritän häiritä, enkä pelkästään pelinrakentajaa vaan myös linjaa ja ennen kaikkea centteriä, jotta snäppi karkaa. Mielestäni jos kupoli leikkaa kiinni pelaajalta katsomo möykän takia, niin mielestäni silloin vika on pelaajassa ei katsojassa, tästä syystä voinkin suositella urheilu psykologin palkaamista nilleille joukkueille joilla on kyseisen asian kanssa ongelmia. Wolvojen pelissä pidin tapani mukaan ääntä katsomosta käsin kannattaen Eaglesiä ja jopa tarkoitukseni mukaisesti yritin päästä vieras joukkueen pelaajien pään sisään, wolvojen ulkomaalais vahvistuksen napatessa uskomattoman hienon kopin sivurajalla, hän etsi katseellaan minut ja tuuletti näyttävästi antaen samalla mitalla takaisin. Tämä ei mennyt minun tunteisiin, vaan päin vastoin tykkäsin kyseisen pelaajan reaktiosta ja ennen kaikkea kiinniotosta ja kohteliaasti osoitin kunniaa hänelle kyseisestä suorituksesta sekä läimäytyksestä poskelleni
  jonka koin. Jos oman joukkueen kannattaminen ja vastustajan häiritseminen aiheuttaa minulle pellen maineen, niin uskon kestäväni sen ja lupaan, että tästä eteenpäin kannustaa entistä tarmokkaammin ja tulen seuraaviin otteluihin joita seuraan paikan päälä ottamaan vielä ääntä tuottavia insrumenttejä mukaan. Minä elän ja koen ja toivon sitä myös muilta. Toivotan hyvää jefu kesää kaikille myös nillittäjille.
  Fani terveisin
  Niko Tolonen

 • #torvigate

 • Kävelin päivänä eräänä suojatiella ja autoilija soitti torvea. Herpaannuin totaalisesti ja kävelin suojatien ohi. Mihin voi valittaa? Minusta oli aika epäurheilijamainen teko. Myös paikalliskiekkoilutapahtumassa vastustajan kannattajat huutelivat kentälle, tuomareille, liitolle, meille ja nakkikioskin pitäjille. Törkeää. Pahotin mieleni. Ja meidän maalivahti. Huutelu pitäis kieltää. Olisi mukavaa jos vastustastajan kannattajat kannustaisivat minun joukkettani eikä sitä toista.Myös tämmöinen huutelu on rantautunut amerikkalaisen jalkapallon otteluihin eikä se ole kyllä yhtään kivaa. Voisiko liitto ruveta jakamaan pahvisia läpsyttymiä otteluissa sekä sakon uhalla kieltää kaiken häiritsemisen? Myös mässyttäminen ärsyttää kun niitä nakkeja pitää louskuttaa suua auki katsomossa. Tv. Niinpahoitinmieleni

 • Koitin miettiä minkälainen tekninen ongelma aiheuttaa viikon viiveen tilastoihin. Tähän mennessä en ole keksinyt yhtään. Tilastoja tehnyt tietokone voi sanoa kaput, ja todennäköisesti tilastot ovat kadonneet. Toisaalta Nesi kertoi että on nähnyt tilastoja pelistä joten jossain niitä on ainakin ollut. Toisaalta kukaan meistä ei tiedä onko Eagles lähettänyt ne liitolle jo vai ei. Mielenkiintoinen keissi kuitenkin, säännöt ovat tässä suhteessa aika selkeät (jopa kohtuuttomat).

 • Teknisistä ongelmista puheen ollen, en tajua miksi tuo viesti tuli tänne eikä siihen ketjuun johon sen kirjoitin.

 • Loppuviikosta kun Kotkasta tilastoja kyselin niin kuulema on lähetetty liittoon

 • Pitikö ottaa nyt joku tilastojen lähetyskortti käteen, kun älysit että aika toivotonta vinkua jostain torvijäbästä?

  Ymmärrän kyllä, jos tämä torvijäbästä öyhöttäminen on salvaa haavoihin, jotka sait kun hanko oli huonompi kuin Kotka ja hävisi.

 • Hetken ajattelin että jättäisin vastaamatta, mutta sisäinen Jänkkäpänkkä voitti. :D

  Torvigatea ei siis saatu vieläkään jäämään taakse, joten väännetään sitä rautalankaa myös Torvisen suvulle. En ole vinkunut tai öyhöttänyt. Jos ihan ajatuksella lukee kirjoitukset (tai pyytää kaverilta apua) niin sieltä löytyy mm. kohta ”Järjestäjällähän on oikeus puuttua katsojien toimintaan, jos kokee sen aiheelliseksi. Tällä kertaa näin ei tapahtunut, joten hommahan on siltä osalta ok ja asiasta ei kenenkään tarvitse purnata.”

  Rautalangan rautalanka: koko pointti oli (ja on edelleen) siinä että toivoisin Torvisen suvulta myös samanlaista innostusta omien kannustamiseen. Tai jos positiivinen toiminta ahdistaa, voisi sitä vastustajalle vittuilua ja häiritsemistä sitten tehdä edes omin avuin. Nythän koko touhun juoni oli siinä että torvea painetaan juuri silloin kun QB tekee cadencea. Eikä juuri sitten muuta tehtykään. Jokainen taaplaa tyylillään, ja kuten sanoin ei toiminnassa sinänsä tällä kertaa ollut mitään mistä voisi isommin purnata. Kunhan mainitsin että itse en arvosta kyseistä toimintaa juuri siitä syystä, että se kohdistui vain ja ainoastaan cadenceen.

  Ne jotka vertaavat sitä jenkkien katsomotouhuun, niin näyttäkää mulle peli jossa yleisö istuu hiiren hiljaa muuten, mutta vastustajan cadencen aikana pistää torvet soimaan? Kyllä siellä meteliä pidetään pääasiassa suun ja käsien avulla, ja aikalailla myös pelin muinakin hetkinä.

  Crusaders oli pelissä selkeästi huonompi aika monellakin osa-alueella, ja Eagles otti ansaitun voiton. Miksi mulle tulisi siitä haavoja?

  P.S. Ja sitten ihmetellään miksei täällä kukaan jaksa mistään keskustella. Jos tänne kirjoitteleva massa on se sama massa mikä pyörittää lajia Suomessa, ei ihme että ongelmia on vähän siellä sun täällä.

 • Nyt kuule honottaja kyyberi on sellainen asia että kannattaa alkaa miettimään mitä kirjoittelee!! Vittu minun suvullani ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa!! Ja edelleen korostan sitä että Kotkalaisilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Jos olisit seurannut peliä ja kuunnellut niin olisit kuullut kun torvi soi myös Kotkan maaleissa jne jne. Ja jos opettelisit puhumaan ensin kunnolla, etkä saatana HONOTTAIS… Jos sulla on mulle jotain asiaa niin kehotan sinua tulemaan sanomaan asiasi suoraan minulle!

  PS. Striimiäsi ei jaksa kukaan kuunnella! Nylon Beat oli ja meni jo.

  T: Torvensoittaja (Jarno R.)

 • Minusta tämä trubaduuri ansaitsee vähintäänkin lantin jollei kaksi. Äänikin varmaan kuin mertarannalla. Torvi vai torvensoittaja, siinä vasta meillä pulma.

 • Luin torvigaten ensimmäiset viestit, huvitti. Luin seuraavat viestit, huvitti. Luin @kyyberi viimeisen viestin, tulin surulliseksi. Valitettavasti on tämäkin torvi miäs tainnut aloittaa aikanaan vähän huonommalla kypärällä pelamaan, kun ei ole lukutaitoa eikä ymmärrystä. No jos jotain järkeä on ollut, niin kyllä se niillä Biken kypärillä divaria kolistellessa on pikkuhiljaa kaikonnut.
  Itse pelistä, UNC yllätti löysällä pelaamisella puolustuksessa. Ja Berntsson ei näyttänyt viihtyvän pallo kädessä, mistä lie johtuvan.

 • haudata tämä keskustelu, torvimies Jarno R on selkeästi jälkeenjäänyt tai muutoin erityistä tukea tarvitseva yksilö jonka kanssa ei voi täällä keskustella… Hänelle vittuilu tuskin taas johtaa mihinkään tai ainakaan parempaan joten älkää viitsikö pelata pulun kanssa shakkia…

 • Teidän kaltaisianne faneja laji todellakaan kaipaa. Kuulostatte ihan joltain hifkin dena kannattajilta tolla möyhyllänne. Täälläkin viljelty maahockey voisi olla teille sopivampi laji kannattaa. Ottakaa sukunne ja vaihtakaa maisemaa. Tekisitte samalla palveluksen kaikille. Eikö teidän kupoli kestä kritiikkiä kun pitää mennä henkilökohtaisuuksiin. Ei näköjään. Jos olisitte oman joukkueeni kannattajia niin häpeäisin teitä ja toivoisin todellakin että tekisitte osanne näyttääksennne lajin positiivisessa valossa.