Crusaders – Eagles

Viimeksi muokattu 11.5.2019 15:08 36

(1-3)

24

(3-0)

53
1 2  
16 8 24
28 25 53

14.6.2019 klo 19:00 Harjun kenttä

Kaari

Eagles päihitti Crusadersin Lohjalla

Gridiron Staff 16. kesäkuuta 2019 16:43

Ykkösdivisioonan ennakkosuosikki Kotka Eagles esitti vakuuttavaa peliä perjantain kamppailussa.

Lue lisää

Kommentoi

 • Striimistä kiinnostuneille tiedoksi, että on tulossa. Ja tällä kertaa ladatuilla akuilla. Löytyy tutusta paikasta: http://www.youtube.com/crusaderstv

 • Eikö ole edesvastuutonta yllyttää 45v QBta juoksemaan itse :D

  Sitten asiaan, yllä olevan lisäksi Crusaders pod cast ei antanut paljoa arvoa kotkan juoksulle. Kuitenkin tilastojen valossa se on tehokkaampaa kun unc:n vastaava. Jos sää tekee ottelusta juoksukilpailun on eaglesillakin sanottavansa.

 • ”Sieltä vanha herra säkitetään” Ihanaa kyyberi! Samainen vanha herra kyllä niittasikin hetken päästä kovaa.

 • Kotka Vaahteraliigaan. Ei tähän muuta lisättävää.

 • Se että voittaa joukkueen joka häviää mikkelille ei vielä tarkoita mittään

 • @nimetön (arzeen)
  niiiin… mikähän joukkue on hävinnyt (edes tulee häviämään) tällä kaudella mikkelille?
  Se että Kotka voittaa jokaisen jengin
  tuollaisella 30 pisteellä ei tarkoita vielä mitään 1.divari tasolla?
  Suosittelen siirtymään vesipallon pariin.

 • Joko Kotkaa voi onnitella mestaruudesta?

 • No eihän sitä nyt vielä oo pelattu mutta jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä

 • Se että voittaa joukkueen joka häviää ecglle ei vielä tarkoita mittään

 • Se että voittaa joukkueen joka ei voittanut ja voittaa edellisen joukkueen ja sen seuraavan joukkueen ei kerrovielä mitään

 • Se, kuka voittaa kenetkin kesäkuussa ei vielä kauheasti todista kuka voittaa kenetkin elokuussa. Katsellaan rauhassa.

  Vaikka loppulukemat olivat mitä olivat, kyllä UNC osoitti että hyvänä päivänä pystyy haastamaan Kotkan. Ja toisaalta huonona päivänä häviämään tällä hetkellä kenelle tahansa. Pelihän oli tasainen ensimmäisen puoliajan loppuun asti, jossa tilanne repsähti ja tuomaristo missasi parit tuomiot.

  Sinänsä hieno peli UNC:ltä, että eivät ottaneet yhtään lippua koko pelissä.

  Kiitokset vielä Nesille että tarttui haasteeseen ja juoksi pallon kanssa. Toisella puoliajalla lähellä maalia kun Kotka pisti 5 rissua sanoin jo ennen snäppiä striimissä että nyt taitaa Nesi tarttua haasteeseen ja juoksee itse maalin. Niinhän siinä sitten kävikin. :)

 • ”Se, kuka voittaa kenetkin kesäkuussa ei vielä kauheasti todista kuka voittaa kenetkin elokuussa.”

  Käsittämätön logiikka. Jos kesäkuussa työntää kakkosnelosta oikein urakalla toisen hanuriin niin elokuussa erittäin korkealla todennäköisyydellä sama toistuu kertoimilla lisättynä. Verilöyly on paljon parempi todistus tulevaisuuden menestymisen mahdollisuudesta verrattuna vaikkapa suunpieksäntään keskustelupalstoilla.

 • Voimia

 • On ihan käsittämätön logiikka. Viimekauden ykkönen, alkukausi: ECG-UNC 37-29, EAG-ECG 31-19. Loppukausi UNC-ECG 20-14, ECG-EAG 37-28.

  Kuka vittu tollasta paskaa oikein keksii? Se homma menee niin että alkukausi toistuu kertoimilla lisättynä!

 • On eti asia jos keskilastin joukkueet nuhjaavat keskenään eri peleissä. Nyt on kyse siitä että Eagles sulloi nelos-nelosen höyläämättömänä UNC:n hanuriin ja se ei muutu ilmiönä miksikään kuukauden kuluttua. Eagles on yhtä ylivoimainen ykkösessä kuin Wolvot viime kaudella. Nesin höyläämätön jatkuu juhannuksen jälkeen yhtä karheana.

  ECG:n, Bearsin ja UNC:n kesken tulokset voivat vaihdella mihin sujntiin tahansa.

 • Optimisti saa olla mutta ei idiootti, unc ei haasta edes mikkeliä tulevaisuudessa. Missä kaikki pelaajat on, eikö nyt olisi resursseja kun hanko ja Lions kuopattu ?

 • Surkeaa on että vuodesta toiseen jengit ottaa kakkoseen samalta herralta, samaa pelikirjaa käyttäen. Lukekaa nyt se heitto pois. Kauheaa takapainoista roiskaisua vuodesta toiseen.

 • Ehkä katottiin eri peliä, mutta ei eilen Kotka tunkenut kenenkään hanuriin mitään ensimmäisellä puoliskolla. Selityksiä löytyy puolin ja toisin varmasti vaikka kuinka paljon, mutta ei Eagles ole lähellekään samaa kastia kuin Wolvot viime.vuonna.

  Onneksi tulos on se mikä ratkaisee, ja toivottavasti UNC (ja muut) saavat nostettua tasoaan syksyksi enemmän kuin Eagles.

 • Eagles hyökkäys on kyllä silti kova. Saiko UNC kertaakaan pysäytettyä yhtään hyökkäysvuoroa? Nesi heitti intterin tai kaksi, mutta muuten oli aikalailla pallo kotkanpojille->TD. UNC tosin ensimmäisellä puoliskolla onnistui tekemään hyviä draiveja myös ja pitämään siten pelin tasaisena, mutta sitten lopulta se kuuluisa reppu repesi.

 • Mitä sä vedät ?

 • Unc vaan on aivan paska, hyökkäyksen linja on täyttä kuraa. Puolustuksen idiootit tekee muutaman pelin ja ottaa 100 pojoa taakseen ja tuulettelee . Varsinkin DL , joko siellä maataan maassa tai itketään sivurajalla

 • Liian vanhan ja jo kilometrirajansa saavuttaneen Nesin sysipaskat tilastot rautaista UNC:ta vastaan

  Carpelan N 23-25-1 395y

  Vain yksi heitto siis päätyi maahan. Eaglesin Foster oli jälleen kerran jäätävä, mutta nimi jota kannattaa jatkossa seurata tarkemmin on Yusufa Lehtinen (RB).

 • myös Lohjalle , Nesi ei tehnyt yli sataa pistettä. Hyvä UNC, ensi pelissä liukkaria mukaan

 • Taitaa kotkan lento loppua kun nesi laittaa nappulakengät naulaan. Moni muukin tulee lopettamaan tuolloin, kun karismaattinen johtaja siirtyy kentältä sivurajalle. En siis lähtisi hötkyilemään vaahteraan nousemisella ainakaan. Toivottavasti homma kuitenkin jatkuu ainakin ykkösen tasolla nesin lähdettyäkin!

 • Tuohon lukekaa Nesin heitot pois ja hyökkäys kuolee kommenttiin. Nesi on loistava pelaaja, mutta paras ominaisuus on pelikutsuminen ja luvut heitoissa. Toi pelivalintojen oikea osuminen ei todellakaan onnistu monelta itse pelejä kutsuvalta QB:lta. Heitoissa Nesi lukee puolustusta oikein ja pallo menee sinne minne puolustus antaa tilaa. Ehkä tärkeimpänä asian jos puolustus pelaa kaikki heitot pois ja boksissa on tilaa Nesillä on kärsivällisyyttä kutsua juoksupelejä. Tämä ei onnistunut edes Peyton Manningiltä Super Bowlissa Saintsia vastaan vaikka juoksu tuotti hyviä pelejä kun kutsuttiin liikaa heittoa. Hyökkäys on voitettavissa jos saa painetta ja pakottaa nopeampiin ratkaisuihin, mutta kun hyökkäyksen linjaan on aina panostettu paljon niin sekin on yleensä parempi kuin vastassa oleva DL. Tänä vuonna siellä taitaa olla vähemmän kokemusta mutta aikaa näyttää siltä olevan ja tätä ei takakentät kestä ainakaan divareissa.

 • Linj

 • Linjasta puuttuu Tarkiainen, Suhonen ja Toiminen. Silti tuo hyökkäys rullaa. Jotain siellä Kotkan valmennuksessa tehdään oikein.

 • Joo aikaa näyttää olevan ihan riittävästi eli puolustuksesta katsottuna liikaa vaikka vaihtuvuutta on ollut. Tästä selkeä sulka hattuun linjalle ja valmennukselle.

 • Hyviä kommentteja, mahtavaa

 • Linjat näyttää kyllä toimivan kotkassa vaihtuvuudesta huolimatta molemmin puolin palloa, numeroita katsoessa on tultu hieman alas viime kaudesta, mutta taso on silti enemmän kuin riittävä sarjatasolle. Valmennus hyökkäyksen puolella Siltasen ja puolustuksessa Luoman johdolla tuottaa hyviä pelaajia.

 • Onneksi sun kommentti on ehkä kautta aikojen paras Gridironilla ! Mihin lähetetään diplomi?

 • Toivottavasti Kotka tähtää Vaahteraliigaan. Toki se vaatii kovasti panoksia, mutta kyllä se on tehtävissä. Nesi on erittäin hyvä QB ja jo vuosia näyttänyt, että divareissa pärjää hänen tasoisella pelinrakentajalla. Vaahteraliiga on siiten eri juttu. Kotka voisi ihan hyvin lähteä liigaan Nesi QBna, mutta menestystä ei silloin kannata isosti odottaa. Uskon kuitenkin, että Nesi hoitaisi homman myös liigassa ihan tyylikkäästi.

  Jos Nesi laittaa harttarit naulaan ja siirtyy päävalmentajaksi, niin uskoisin että tämä ratkaisu olisi jopa parempi Kotkalle. Jenkeistä kyllä löytyy hyviä pelinrakentajia ja Nesi HCna varmaan pitäisi veteraanit edelleen Kotkassa. Kotka on kyllä ihan eritasolla kuin muut divari joukkueet, mutta liigaan tuossa on vielä matkaa. Toki Kotka pelaisi varmasti tasaväkisen ottelun Tamperetta vastaan ja varmaan voittaisi, jos jenkkien määrä olisi kummassakin joukkueessa sama.

 • Näkee jo katsojamääristä ettei ykkösestä löydy yhtään joukkuetta, jolla resurssit riittäisivät liigaan. Harmi sinänsä, koska jos liigan joukkuemäärää kasvatettaisiin useammalla joukkueella esim. kymmeneen tai kahteentoista, saataisiin lisää säpinää sarjataulukon keskivaiheille ja häntäpäähän.

 • Eivät tähtää vaahteraliigaan näin olen suoraan lähteestä kuullut. ei riitä organisaatio jne.

 • ”Eivät tähtää vaahteraliigaan näin olen suoraan lähteestä kuullut. ei riitä organisaatio jne.”

  Tähän ei tarvitse tuudittautua. Kyllä se organisaatio on mahdollista saada kuntoon, jos siihen panostetaan. Yksi ongelma suomen jefussa on se, että seurat eivät mietiä tavoitteitaan tarpeeksi pitkäkantoisesti. Tai sitten strategia tehdään ainoastaan Powerpoint esitystä varten ja unohdetaan koko homma esityksen jälkeen. Samalla kun haetaan kilpailullista menestystä, pitäisi myös hakea osaamista ja porukaa taustalle. Meillä on hyviä esimerkkejä kuinka seuran urheilullinen sekä hallinnollinen puoli pystyvät kehittämään käsikädessä esim. Vaasa ja Kuopio. Ko. seurat ovat nousseet alasarjoista vauhdilla Vaahteraliigaan ja myös siellä menestyneet.

 • ”Meillä on hyviä esimerkkejä kuinka seuran urheilullinen sekä hallinnollinen puoli pystyvät kehittämään käsikädessä esim. Vaasa ja Kuopio. Ko. seurat ovat nousseet alasarjoista vauhdilla Vaahteraliigaan ja myös siellä menestyneet.”

  eikä pidä unohtaa sixtareiden tai indianssien menestystarinaa

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *