Crocodiles – Wolverines

Viimeksi muokattu 30.5.2021 13:44 82

(2-1)

35

(1-3)

23
1 2  
14 21 35
0 23 23

9.7.2021 klo 18:30 TBA

Kaari

Crocodilesille tärkeä kotivoitto

Gridiron Staff 11. heinäkuuta 2021 11:47

Christian Powell teki ottelussa uransa 50. liigamaalin.

Lue lisää

Kommentoi

 • 42-13

 • Liian paljon riippuu molempien QB tilanteesta. Tulossa tapahtumarikas perjantaipeli joka tapauksessa. Sjoki voittaa useimmat mies miestä vastaan ja yksikkö yksikköä vastaan taistelut. CJ on hiekkalaatikon paras pelintekijä jos ratkaisun annetaan siihen mennä.

 • Ihmeen vähän oli Crocoilla käytössä Robitaille hyökkäyksen puolella kun oli Suomi QB käytössä. Oliko lämmin keli syynä kun kaverilta tarvittiin koko kapasiteetti puolustuksessa.

 • QB:lla ACL ilmeisesti poikki ja kausi ohi. Wolwot ottaa voiton kun täytyy puolustaa ainoastaan juoksua.

 • Jep Jep you wish

 • Näät perjantaina mikä on tilanne

 • Epäilen, mutta jos näin niin en näe mitään ongelmaa Wolvojen ylijuoksemiseen. Steelerskin oli ongelmissa Crocojen kanssa, niin miksei jumbo Wolvot. …ja pisteitä voi tehdä myös puolustus ;)

 • En siis sano että wolvot voittaa mutta se on varmaa tietoa että jenkki ei ole pelaamassa

 • Crokot on kovempi joukkue, kun QB ei pelaa, Powell on vaan niin pirun kova. Jos QB on tosiaan rikki, niin Powell saa ainakin 10-15 kantoa enemmän ja tämä on Seinäjoelle vaan parempi.

 • Niin mistähän tämä tieto on tullut että QBlla ACL rikki? Tää on kyllä yks Suoli24 jälleen kerran. Joukkueet ei tiedota mitään ja sitten randomit anonyymit heittää ilmoille ”varmaa tietoa”.

 • Viime pelissä kerrottiin, että kyseessä olisi ikävä puujalka. Nyt onkin sidettä poikki. Joukkueet eivät ilmoita mitään mistään, mutulla mennään. Wolvot eivät ole vissiin vieläkään tiedottaneet Saundersin tilanteesta virallisesti? Jos tässä halutaan pysyä Veikkauksen listoilla, niin muutoksia pitäisi tapahtua. Nyt esim. ne, jotka tietävät jotain crokojen kuupan pelikunnosta, saavat melkoista etua veikkailuun.

 • Kuulin kaverilta et powellilla meni molemmat sääriluut poikki.

 • Kuka on tiedottanut kyseessä olevan puujalan?

 • Ruudun haastattelussa hc puhui alaraajavammasta.
  Ihan näppärästi kaveri ainakin kömpi väinölänniemen pressiboksiin.

 • Ihan kaikkea ei ole fiksua kertoa pelaajien terveydentilasta julkisuuteen, kyllä heitäkin koskee yksityisyyden suoja. Isoissakin lajeissa tiedotetaan tyyliin ”alaraajavamma” ja sen pitäisi riittää näissäkin piireissä.

 • Wolvot tiedotti Saundersin lähdöstä kotiotteluennakossaan:

  http://helsinkiwolverines.com/2021/06/30/otteluennakko-2-7/

 • Ottelun kannalta huomattavasti isompi yksityiskohta on Allenin pelikunto.
  Jos allen ei pelaa tai on puolikuntoinen putoaa wolvojen hyökkäyksestä tärkein palanen pois.
  Tämä taas tarkoittaa pelintekijöiden peluuttamista molempiin suuntiin, joka näillä keleillä tuntuu.
  Niin kauan kun powell on kunnossa crokojen hyökkäys menee eteenpäin.

 • Powelilla revähti molemmat takareidet yhtäaikaa, mutta jatkaa silti vielä

 • Nyt on tosiaan niin paljon loukkaantumisia monessa joukkueessa tai muuta hämminkiä (esim saundersin kotiin lähetys)olisi kyllä pelien ja vedonlyönnin kannalta hyvä homma jos joukkueet näistä tiedottaisivat(tietenkin yskityisyyden suoja huomioiden)esim ollaanko wolvoihin tuomassa uutta pelaajaa?kuka pelaa seuraavissa peleissä vaikka edellinen meni sivurajalla loukkaantumisen takia jne.

 • Siis minkä vedonlyönnin?
  Veikkauksen väsyneen voittajavedon missä vaihto muutaman tuhannen luokkaa?

 • Veikkaus ei tule ikinä ottamaan tosissaan vaahteraliigaa jos esim näitä loukkaantumisia pantataan. Ymmärsin että veikkaus kokeilee onko vaahteraliigassa potentiaalia mutta jos tämä pelleily jatkuu niin turha odottaa että saataisiin veikkaukselta paremmat pelivaihtoehdot.

 • Mielestäni joukkueet voisivat laittaa vielä pelikirjat julkisesti näytille. Helpottaisi vedonlyöntiä, jos sitä näkisi kuinka suuri rooli loukkaantuneella pelaajalla todellisuudessa oli.

 • Lyökö joku vielä vetoa veikkauksen kohteisiin??

 • Powell jutteli kusilaareilla eilen, että tekee vain 4TD:tä ja jää sivuun. On kuulemma molemmat takareidet revenneet ja nilkat pyörähtäneet, että pakko ottaa vähän huilia. Samalla kerto tehneensä kyykky treenin Whiteheadin kanssa.

 • Tähän on helppo ratkaisu, ilmoitus veikkauselle ja homma loppuu nopeasti.

 • Eikö saundersin potkut kerrottu jo ruudun lähetyksessä siinä pelissä missä istui katsomossa? Ja tosiaan myös Wolvojen ennakossa.

 • Kerrottiin, lähinnä tässä taitaa jengiä hiertää Whitehead/Allen loukkien ”pimittäminen” joukkueiden turha pimittää toisiltaan mitään kun rosterit pitää lyödä lukkoon jokatapauksessa muistaakseni 3pv ennen peliä ja lähettää vastustajalle. Ne siis tietävät pelaajien kunnon kenen on tarvetta tietää se.

 • Lähetyksessä ei kerrottu kuin ennustuksia, koska hän sai potkut vasta ottelun jälkeen.

 • Liitolle lähetettävässä rosterissa voi olla myös loukkaantuneiden nimet, joten sen perusteella ei kauheasti kannata tehdä johtopäätöksiä. Ellei joku nimi sieltä sitten puutu.

  Toisaalta jos loukki-ilmot olisivat joukkueiden omantunnon varassa, ei sekään toimi. Joten NFL-tyylisestä systeemistä on turha edes haaveilla. Nykyinen ei ole betsaamisen kannalta hyvä, mutta vaikea keksiä parempaakaan systeemiä.

  Veikkauksen kohteet taitavat olla noita voittajavetoja ja mitä lie päivän pareja, joissa bookerin riski on aika olematon kun markkinat määrittävät lopullisen kertoimen. Sen sijaan muilla bookereilla löytyy ainakin toistaiseksi ihan perinteiset moneylinet ja tasoitukset.

 • Jos SAJL ja Veikkaus keskenään sopisivat mitä joukkueiden pitää tiedottaa mahdollisia vedonlyöntejä varten, niin joukkueet luultavimmin niitä ohjeita noudattaisivat. (Onko moinen sopiminen lain mukaan edes mahdollista, on toinen asia.)

  Koska muut vedonlyöjien välittäjät ovat Suomessa laittomia, ei joukkueiden tarvitse niiden eteen tehdä yhtään mitään. Jokainen saa omalla riskillä niitä harrastaa, mutta aika turhaa on niihin vedoten vaatia joukkueita jotain tiedottamaan.

  Jefua seuraavien kannalta on tietenkin hyvä ja asianmukainen tiedottaminen toivottavaa.

 • Faktat kuntoon. Ulkomaalaiset betsifirmat eivät ole laittomia, vaan niillä saa suomalaiset pelata täysin laillisesti. Firmat eivät Suomessa mainostaa. Veikkaus käyttää muista firmoista termiä ”laittomat toimijat”, joka on tarkoituksellisesti harhaanjohtava. Veikkauksen tj myönsi, että termi on väärä, mutta ei osannut vastata miksi Veikkaus ja edunsaajat sitä silti edelleen käyttävät.

 • Laillista tai ei, seuroilla ei ole mitään velvoitetta tiedottamiseen ulkomaisen vedonlyönnin helpottamiseksi. Onhan tuo myös nähty potku- ja pesäpallon osalta mihin vedonlyönnit on johtanut. Jos haluat lyödä vetoa ulkomaisella nettisivustolla, riski on kokonaan omasi.

  Edelleenkin jefua seuraavien kannalta on tietenkin hyvä ja asianmukainen tiedottaminen toivottavaa.

 • Crokojen kuuppa selvästi loukkaantui royals pelissä ja oli useita downeja sivurajalla.
  Crokot ilmoitti steelers peliin whiteheadin epävarmaksi, perjantain haastattelussa hc kertoi pelaamisen olevan epävarma.
  Lauantaina ennen matsia tuli ilmoitus ettei ukko pelaa, jos joku vedonlyöjä vielä tämän jälkeen hävisi rahansa crokojen kuupan pelaamattomuuden takia, niin ketä syyttäminen?
  Täällä on arvuuteltu kuupan vamman vakavuutta aina puujalasta acl.n hajoamiseen, molemmat noista vammoista ovat sellaisia joiden kanssa pystyy pelaamaan, eli kyseessä lienee ”game time decission”
  Suomessa yksilönsuoja ja pelaaja itse määrittävät mitä loukkaantumisesta voidaan kertoa.

 • ”Täällä on arvuuteltu kuupan vamman vakavuutta aina puujalasta acl.n hajoamiseen, molemmat noista vammoista ovat sellaisia joiden kanssa pystyy pelaamaan,”

  Eli hetkinen, poikki olevalla eturistisiteellä meinaat että voit pelata QBta? Ehkä NFLssä playoffseissa.

 • Jos sulla on acl poikki pystyt hyvin pelaamaan kivun sallimissa rajoissa. Juokseminen kyllä hankalaa aluksi mutta kun turvotus laskee onnistuu. Tai ainakin itselläni onnistui.

 • Eikös tuo Crocojen kuuppa pelannut vammautumisen jälkeen 3. neljänneksellä. 4. neljänneksen lopussa ei enään sitten tarvinnut pelata pelin selvyyden vuoksi.
  Kaveri selkeesti pystyi pelaamaan ja jossain oli maininta kaverin insta storyssa oli kävellyt Vänärillä ilman tukea ja siteitä ihan noraalisti. Kyllähän tuossa on epävarmuuttaa jota katsotaan aivan loppuun asti millä mennään. Otetaanko riski, haluaako pelaaja riskeerata, miltä se nyt tuntuu, ym. …ja yleensä ihan mikä laji tahansa nämä kuuluvat joukkueen sisäisiin pohdintoihin millä kokoonpanolla systeemillä lähdetään peliin. Alaraaja vammasta on ainakin minun korviin tullut maininta. Kertoimet on sitten veikkauksen omaa riskipeliä niin kuin on riskipeliä myös sen joka rahojaan lyö likoon.

 • Varmaan useaan otteeseen jossain kerrottukin ja muistan jotain älämölöä keväältäkin asiasta, mutta kysynpä vielä kuitenkin! Miksi toi sarjaohjelma on noin vammanen? Kai siihen joku järkevä syykin on?

 • Korona! (Ja jos nettiä osaat käyttää, niin liiton sivuilta löytyy lisää tietoa.)

 • Eli Koronan vuoksi esim. Crocodiles pelaa kahdesti Steelerssiä vastaan Kuopiossa, mutta ei kertaakaan Seinäjoella? Okei? Nettiä en osaa käyttää.

 • Tiivistetysti tuosta sarjaohjelmasta ja käsitellään tässä nyt nuo pohjoisen joukkueet Royals, Crocodiles ja Steelers. Nuo kaukana etelässä olevat koronareservaatin ja sen lähialueen joukkueet jätetään tällä kertaa pois.
  Sarjaohjelma on tänä vuonna 1,3 kertainen, eli kaikki joukkueet kohdataan kerran ja sitten pari kertaa kaksi joukkuetta. Siinä yksinkertaisessa sarjassa Royals kohtaa Steelersin ja Crocodilesin kotona, Crocot kohtaa Steelersin ja Royalsin vieraissa ja Steelers Royalsin vieraissa ja Crocot kotona.
  Sitten ne ylimääräiset kohtaamiset ilmeisemmin noiden joukkueiden kesken sopien arvottiin tai tiukasti neuvoteltiin, mutta lopputulemana oli että Royals kohtaa Crocot vieraissa ja Steelersin kotona, Crocot kohtaa Royalsin kotona ja Steelersin vieraissa ja Steelers Royalsin vieraissa ja Crocot kotona. Ja ilmeisesti kaikki kolme joukkuetta oli asiaan ihan tyytyväisiä, joten siltä osin kaikki hyvin.
  Jos jotain meni väärin, niin eiköhän joku tuo oman näkemyksensä tähänkin.

 • Kiitos infosta. Asia on sitten selvä. Ja Crocot voittaa muuten Wolvot, ei selvästi mutta voittaa.

 • Allen näköjään out.

 • Tästähän on tulossa kunnon teurastus,Whitehead käy heittämässä muutaman TD:n vaikka onkin ihan jalaton,Wolvot ilman Allenia, ei mitään palaa tälläkään kertaa Crokotiilien kotisuolla..42-3 FT ja pitkä on bussimatka takas kotio

 • Näyttäis selkeältä kotivoitolta…veikkaan, että Kari saa lipun ennen puoliaikaa!

 • Ja luultavasti Mattingly kehuu aikaansa Jouppilanvuorella ja kertoo kuinka kaipaa takaisin..

 • rupesin katsomaan peliä ja piti heti pistää äänipois , teemu lahti tai tomi tiilikainen takassin , laurila on pelkkä huutaja !!

 • Wol puolustus on lähtenyt taistelemaan. Samoin kuin Porvoo eilen parannusta on paljon. Crokoja auttaisi jos päättäisi sen identiteetin mitä haluaa tehdä hyökkäyksessä. Ymmärrän toki että loukkaantumiset on johtanut pelaajavaihdoksiin mutta joku raja kokeiluille. Aika nopeasti selviää ettei Whitehead ole se pelaajaa joka kantaa joukkuetta selassään.

 • Laurila on paras. Mitään pois ottamatta muilta. Hyviä asiantuntevia selostajia kaikki, ketkä Ruudussa ovat selostamassa.

 • Ahmojen puolustus oli hyvä, samoin myös vihreen puolustus. Vihreen kulma Toivola oli loistava, upeata nähdä noin hyvää peliä. Tuomaristo oli myös solid ja rauhallinen, selvisi vaahtera arvoisesti puoliaikaan.

  Wolvojen pelit elää ja kuolee ceden heittojen varassa ja tänään se ei puoliaikaan riittänyt pisteille asti. Loppu meni muutenkin taktisesti ns. persiilleen. Pienestä on kiinni, että paletti olisi kasassa ja voisi sanoa kokonaisuutta onnistuneeksi (cede ei vaan saa tasaisia suorituksia aikaiseksi).
  Crocojen hyökkäys on sekavaa, mutta tehokasta. Matkaa on vielä sellaiseen tasaisen rauhalliseen rytmiin ja suorittamiseen.

 • Olikos Wolverinesin uusi tuleminen sitten tässä, pleijjarit alkaa olemaan näillä suorituksilla taputeltu. Mitä tästä jäi käteen?

 • Eiks tää ollut se voittaja joukkue?? Ai nii ne on ne hesalaiset jokka tänne kirjoittelee

 • Nytkö sen vasta tajusit

 • Selkeästi parempi crocot tänään ei epäselvää siitä. Ahmoilla on hyvät importit ja se piti tulostaulun aisoissa. Playoff paikka kaukana, onko näin viimeksi tapahtunut 2014? Pointsit siitä Helsinkiin. Vuoden seura tainnut voittaa yhden pelin koko kauden aikana.

 • Looong way home boy

 • Kyllä lämmitti mieltä vielä tuo lopun pelaaminen, ei sit voinu vaan laittaa polvea maahan?

 • Ei tainnut Crocodiles sitten huijatakaan Veikkausta ja vedonlyöjiä tietoa pimittämällä, näytti Whitehead olevan kentällä koko pelin. Paljon porua ja vähän villoja.

 • Pitihän penkinlämmittäjät päästää kentälle että pysyvät seurassa

 • Ne oli vissiin ne 04 syntyneet rosterin täytemiehet, jotka kävi silloin kentällä..

 • Ei vaan pysty tajuamaan miksi wolvot ei oo tuonu yhtä importtia lisää?mieluiten tietysti pelinrakentajaksi kun Ceden pelit ei luista tarpeeksi hyvin mutta jos ei pelinrakentajaa löydy niin edes hyökkäykseen joku parantamaan edes vähän hyökkäystä.nyt jengi painaa pitkää päivää kahteen suuntaan ja hävitään pelejä,käsittämätön päätös kyllä!

 • ne kolmea yritti mutta eivät tulleet. Taitaa muiden maiden houkutus olla liian kova ja koronan vuoksi rahat loppu.

 • joko olis wolvoilla hyvä hetki heittää leipoja pois ja laittaa hyökkäyksen ruoriin vaikka cede

 • Vakuuttava esitys Crocoilta pienen alun yskimisen jälkeen. Powell tietysti taas kerran kentän suvereeni kuningas. On se kova. Robitaillea pitäisi vain peluuttaa puolustuksessa tai ainakin pääasiassa. Toivola on myös aivan erinomainen korneri ja muutenkin vihreen takakenttä on erittäin hyvä. Näistä Crocojen junnuista eniten mun silmään on pistänyt nro 44 Tuokko. Hyvällä asenteella liikkeellä ja näillä peliesityksillä on kyllä kasvamassa kova pelimies safetyn tontille.

 • Yai ainakin kokeilla laittaa leippis katsomovalmentajaksi.
  Wolvojen voitettava loput pelit tai kausi ohi elokuun puolivälissä.

 • Wolvojen sivurajan tuomareille itkeminen on kyllä uskomatonta pelistä ja vuodesta toiseen

 • Olipas hieno seurata näiden -04 pelaajien esiin tuloa. Aika kovaa suorittamista nuorisolta. Tuli mieleen jos ajatellaan nuorisomaajoukkue rinkiä, niin näiden näyttöjen ajattelisi olevan enemmän kuin ikäryhmä leiritykset. Toki leirit käydä pitää. Ainakin muissa lajeissa näin. Maju valmennus hereillä! …ja hei en ole isukki enkä edes pohjanmaalta. Iloinen olen koko Suomen jefu perheen puolesta. Kyllä Crocot on näyttänyt nyt suuntaa millä tasoa saadaan Suomessa nostettua ja taisi se Porvoo myös peluuttaa näitä nuori sankareita. Oikea tie! Mielestäni ollaan oltu jäämässä koko ajan uhkaavasti Euroopan kärki maiden kehitys vauhdista. Tällä lailla sitä eroa kurotaan umpeen. Tosin maju puolella on kehityksen jarruna myös liiton köyhyys ja joukkueet junioreissa enemmänkin ”pappa betala” pohjalta eikä välttämättä kaikilta osin koostu maan parhaista junioreista.

 • Eikös siellä eilen oltu kerrankin suht rauhassa tuomareiden suuntaan? Mielestäni slaterin ulos tuomitseminen oli ainoa mikä aiheutti pientä porua mutta saatan olla väärässäkin

 • Nyt se on virallista ja julkista tietoa. Crocoillle uusi qb.

 • Tämän tason tekijöitä ei muuten ole montaa Suomessa pelannut!
  Nyt nousi Cocojen osakkeet.
  Whiteheadkin oli hyvä ja hänenkin ollessa kunnossa olisivat todennäköisesti monipuolisemmalla pelillä kairanneet voiton Steelersistä.

 • Sisäpiiritietoa tuo uus QB halusi itse Crocoihin.

 • A 6’2″, 190-pounder, Greenlee doesn’t wow you much with a big arm, but he has good footwork, pocket presence, accuracy and field vision.

  He really is among the best ball-handlers in the country and is not afraid to look the gun in the barrel to deliver the football downfield. This is a QB that you want leading your offense.

  His recruitment will heat up this fall.

 • jos kattoo rissu ja OL otteet tältä kaudelta Wol/Cro välillä, niin mihin itse menisit heittelemään? Pohjanmaalla on rahaakin.

 • Mielenkiintoiseksi menee! Kohta samassa joukkueessa on maan parhaan keskushyökkääjän lisäksi myös paras qb. Milloinkahan saavat kaverin maahan?

 • On jo maassa.

 • Eli ilmeisesti nähdään jo seuraavassa ottelussa?

 • niin kumpaakohan peluuttavat, whiteheadia vai greenleeta.

 • Plu kuulemma on Royals pelissä Quuppana.
  Se ei ole vielä ollut ja kaikille on annettava mahdollisuus.

 • Tämä oli hyvä!
  Facessa olisin laittanut nauruhymiön :)

 • Jalava tulee yhteen peliin vielä tälläistä kuulin

 • Nähty terassilla lähes joka päivä ja käsi nousee hyvin jo, tuopin kanssa. Option pelit alkaa

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *