Crocodiles – Wolverines

Viimeksi muokattu 31.3.2019 15:11 96

(6-5)

41

(7-5)

13
1 2  
20 21 41
13 0 13

24.8.2019 klo 16:30 Keskuskenttä

Kaari

Crocodiles päihitti Wolverinesin Seinäjoella

Gridiron Staff 25. elokuuta 2019 21:10

Ottelussa ei ollut sarjasijoituksen kannalta merkitystä kummallekaan joukkueelle.

Lue lisää

Kommentoi

 • ”Charles Wortin sopimus on purettu pelikentän ulkopuolisten tapahtumien seurauksena seuran puolelta. Helsinki Wolverines ry”.

 • Eli Itse ottelulla ei merkitystä kuin crokoille, wolvot varma kolmonen ja crokoillekin riittää pleijareihin saints voitto tai porvoon tappio toisesta ottelusta.

 • Voitolla kakkosia jos Steelers häviää molemmat pelit.

 • Ei tällä pelillä ole Crocoille käsittääkseni mitään isompaa merkitystä. Millään ei taida enää nousta 4. sijaa korkeammalle ja kuten yllä todettiin tähän riittää yksi voitettu ottelu lopuista kahdesta, tai Porvoon tappio toisesta pelattavasta.

 • Tämänkin ottelun merkityksettömyys johtuu ensisijaisesti käytössä olevasta tiebreak-menetelmästä. Koska Wolvoilla on yksi ”vahvempi voitto” (Steelers), ei Crocot voi enää ohittaa Wolvoja vaikka nousisi tasapisteisiin. Olisi oikeasti kamppailu-urheilun hengen mukaista ratkaista kahdenkeskinen paremmuus kahden kesken. Crocoilla pitäisi olla silmitön intohimo voittaa Wolvot suuremmalla piste-erolla kuin Wolvot voiti Crocot kauden avauksessaan (47-29).

  Todennäköisesti Seinäjoen bussiin laitetaan minimimiehitys ja useampikin avaaja jättää tämän lauantai-picnikin väliin.

 • Butchers voittaa Steelersin, on ottelulla paljonkin merkitystä. Wolvoilla hyvä mahdollisuus saada kotietu välieriin ja toisaalta Crocot olisivat tämän ottelun hävitessään mahdollisesti pakkovoiton edessä viimeisellä kierroksella. Jos taas Steelers voittaa, niin silloin tässä ottelussa ei ole mitään panosta ja sama pelata NFL:n preseason -hengessä kakkos pelinrakentajilla.

 • Go Steelers!

 • ”Olisi oikeasti kamppailu-urheilun hengen mukaista ratkaista kahdenkeskinen paremmuus kahden kesken”

  Tuo malli vaatisi pelisääntöjen muokkaamista,
  On myös hyvä muistaa että tie-break säännöt koskevat kaikkia sarjoja junnuista aikuisiin, mikä tuntuu oikealta liigassa tai divarissa, voi olla karhunpalvelus junnuille.

 • Ihan oikeasti hei… On täysin eri asia miten miesten pääsarjoissa ja/tai jossain Bamsse-kerhossa ratkaistaan tasatilanteen tuoma probleema. Jos kovan kontaktiajin lippulaivasarjoja liidataan pikkulasten leikkien ehdoilla saadaan aikaan oikeastaan juti niitä tilanteita joihin olemme joutuneet. Pelaamme kauden päätteeksi korttia.

 • aikuisten leikeistä (kontaktilajin lippulaivasarja) nuo pikkulasten leikkien ehdot on tähän asti tullut, ei toisinpäin.

 • Älä dissaa pikkulapsia! Alle 10v futisturnauksissa on täysin selvää, että tasatilanteessa jatkopaikka ratkeaa A) keskinäisellä ottelulla, B) Maalierolla tai nämäkin tasan C) Tehdyillä maaleilla.
  Kun tämä kolikonheitto on varmaankin kopioitu Amerriikasta saakka, niin voisiko joku kertoa koska viimeksi Bowl-paikka on arvottu kolikolla?

 • ”Älä dissaa pikkulapsia! Alle 10v futisturnauksissa on täysin selvää, että tasatilanteessa jatkopaikka ratkeaa A) keskinäisellä ottelulla, B) Maalierolla tai nämäkin tasan C) Tehdyillä maaleilla”
  Ilmeisesti tarkoittanet tavallista jalkapalloa, sielläkin on samat tie-break säännöt junnuilla ja aikuisilla.
  Meille kyseisen kaltaisia tie-breakkaajia ei voi ottaa edes liigaan ennenkuin sääntökirjaa on muutettu, koska säännöt kopioidaan NCAA.sta, niin tuskin siellä niitä muuttavat meidän takia.
  Lisäksi meidän junnuissa on 35.n pisteen raja jonka jälkeen pelataan suoraa aikaa, kuvitelkaa tilanne minkälainen älämölö syntyisi täällä, mikäli jonkun finaalipaikka ratkeaisi suoran ajan takia,

 • Ei ole mitään syytä miksi SAJLn sääntöjen tulee orjallisesti seurata NCAA-sääntöjä. Ei mitään. Ohasenyhelvetti kun ilmeisesti se ”voimallinen kaatuminen pelinrakentajan päälle” on voimassa Suomessakin (ei tosin ole taidettu liputtaa kertaakaan?) eikä edes ammattituomarit osanneet sitä tuomita viime kaudella. Entäs meidän (parhaassa tapauksessa) amatöörit? Liitolta on kadonnut järki touhusta jo ajat sitten mutta ei mitään! Snoukka kielletty, sukat on oikean väriset ja laji kasvaa!

  Silloin kun säännöt olivat:
  1) Sarjapisteet
  2) Keskinäisten otteluiden sarjapisteet
  3) Keskinäisten otteluiden pisteet
  4) Kaikkien otteluiden pisteet

  I double dare you motherfucker to kertoa mulle milloin mentiin kohtaan nro 4. Väitän vakaalla naamalla ettei ikinä. Ja se on parempi kuin kolikko/kortti.

 • SAJL:n pitää kuitenkin seurata IFAF:n sääntöjä, mutta toisaalta IFAF ei seuraa ihan täysin orjallisesti NCAA:ta. IFAF ei myöskään tietääkseni sääntele kilpailun järjestämisen sääntöjä, eli SAJL voi ihan vapaasti määritellä vaikka kilpailukohtaisesti sijoituksen määrittelyn säännöt.

 • Näillä ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Lajiliitto määrittää kilpailusäännöt. NCAAsta ja IFAFista tulee säännnöt ja sääntötulkinnat pelikentälle.

 • Siitä nyt sitten vaan seurat yhteistuumin päättää muutoksesta liittokokouksessa, sillähän tämäkin hoituu.

 • U17 SM-sarjassa pelasi kolme joukkuetta, Roosters, Falcons ja TaftECG. Tai olihan siellä neljäskin eli Espoon Devils, mutta he luovuttivat sarjan ensimmäisen pelin jälkeen (tätä ei moni varmaan tiennyt kun ei asiaa missään tiedotettu)..
  Kolme joukkuetta päätyi neljän runkosarjakierroksen päätteeksi tasapisteisiin ja keskinäiset ottelutkin menivät ristiin. Piti sitten sunnuntaina arpoa finalistit.. arpa ei ollut suosiollinen Falcnsille ja Roosters ja TaftECG menivät finaaliin.. tätäkään ei ole liitto tiedottanut. No säännöt ovat kaikille samat. Aika paljon (liian paljon) kolikkoon joudutaan turvautumaan. Eikä sääntö tule liittokokouksessa muuttumaan koska se mahdollistaa niin junioreissa kuin aikuisissa laajemman peluuttamisen kun peli on selvä, jos voitto on varma ja tehdyillä/päästetyillä pisteillä ei ole väliä.

 • En todellakaan puolusta kolikkoa, ja mielestäni kyseisestä säännöstä pitäisi luopua välittömästi. Kuitenkin näissä nähdyissä ongelmatapauksissa tuntuu aina olevan yksi yhteinen nimittäjä: vähäinen joukkuemäärä. Divarin viidellä joukkueella ja U17-sarjan kolmella (!!!) tasatilanteisiin on varsin helppo päätyä.

  Kolikkosäännön korvaaminen ei mielestäni nostaisi näiden sarjojen mielekkyyttä kovinkaan paljon. Kysyn: miksi ei nähdä ongelmaa siinä, että moni sarjoistamme pelataan tynkäsarjana? Tai jos nähdään, miksi asialle ei rohkeasti lähdetä tekemään mitään?

  Sekä divarin että U17-sarjan tapauksessa ratkaisu voisi olla tällainen: sorvataan sarjan säännöt sellaisiksi, että mahdollisimman moni joukkue voi osallistua samaan sarjaan. Mikä on ykkös- ja kakkosdivisioonan yhdistämisen este? Voidaanko tämä este yhdessä toimien purkaa? Miksei U17-ikäluokassa voida ylipäätään pelata aina 7vs7? Tai löytyisikö jokin toinen ratkaisu?

 • On hyvä muoto pitkin Suomea. Houkuttelevaa on että yksi ikäluokka pienestäkin kaupungista voi voittaa koko potin. Sehän näkyy sitten buustina seuralle ja ehkä aikanaan miesten joukkueessa. Pelaajat oppii kaikki perustaidot taklaamisen,blokkaamisen ja pallonkäsittelyn. Joku suuruudenhullu on ajatellut että pitkät rivit 11-11 joukkueen pelaajia sivurajalla , eli hyvältä nayttäminen on oleellista.

 • On sääli että 11v11 joukkueita on vain kolme. Vielä ikävämpää on että Falconsilla ei ollut edes oikeasti riittävää määrää pelaajia ja Taftin joukkue on yhdistelmä ECG kanssa. Eli tähän ikäluokkaan 11 pelaajan joukkueita on vaikea saada.. en kannata sitä että mennään 7v7 pelimuotoon koska Peli on niin tynkäversio lajista että se ei vie lajia eteenpäin. Ehkä ratkaisu on siinä että noita yhdistelmäjoukkueita olisi enemmän vai onko maakunnissa sitten joukkueita jotka pelaavat divarissa 7v7 jefua vaikka pelaajia olisi tarpeeksi, en tiedä..
  U15 ongelma on sama. Joukkueita on SM-sarjassa neljä.. U13 9v9 SM-sarjassa sitten onkin jo 9 joukkuetta. U13 5v5 divareissa on liuta lisää joukkueita mutta eihän tuotakaan pelimuotoa voi hyvällä omalla tunnolla jefuksi sanoa.. En syytä liittoa, kyllä se junioripelaajamäärä on verrannollinen seuratyöhön. Rekrytointiin, valmennukseen, puitteisiin jne.

 • kai junnujoukkueiden tarvii viedä pelillisesti lajia eteenpäin? Kunhan pääsisivät nuoret nauttimaan pelaamisesta… Ja kunnon valmentajiakaan ei löydy Suomesta edes liigaan tarpeeksi niin ei niitä riitä junnujoukkueille… Junnujen ja junnukoutsien ymmärrys lajista on sopivasti sen verran suppea, että 7-7 aivan riittävä pelimuoto.

 • Vaikea nähdä että harvoin yhdessä treenaavat 11-11 yhdistelmäjoukkueet kehittäisi ja sitouttaisi paremmin kuin useammin yhdessä treenaava 7-7 paikallisjoukkue. Jos joka vuosi yhdelle pelipaikalle 1-2 nuorta voi nousta miesten edustusjoukkueeseen, niin kyllä ne siitä 14sta 7-7 joukkueen pelaajasta löytyy. ( toivottavasti rosteri on syvempikin mutta ihanne on edes yhteen suuntaan pelaaminen.)

 • 7-7 on järkevä ratkaisu, koska harrastajia ei ole sen suurempiin peleihin. Ja kun tuon sarjan voi vetää tarvittaessa läpi 10-12 pelaajan voimin, voisi lajiin nousta uusia seuroja ja paikkakuntia. Eli nettona pelaajia voisi olla jopa enemmän näin.
  Porrasta voisi mataloittaa niinkin että pelikirjoja olisi avoimesti tarjolla riittävä määrä, jolloin valmentamisen kynnyskin olisi matala. Ei Roosterskaan kovin montaa kutsua peleissä käytä, osaavat vaan ne pirun hyvin. Liiittotasolla kaikki on hienosti, mutta muut ymmärtävät tynkäsarjojen ja -harrastuksen ongelman, eli asioita pitää muuttaa jotta homma toimisi paremmin. Jos lajista halutaan tehdä uskottava ja kilpailukykyinen harrastus, niin asioita pitää vaan tehdä eri tavalla. Rahan lypsäminen tietyssä ikäluokassa Orlandon reissulla, ”maajoukkueella” johon pääsee ilmestymällä paikalle, yläkoululeirityksellä ja lisäleireillä on paitsi kallista vain kevyttä meikkiä sen faktan piilottamiseen, ettei lajilla tai seuroilla ole muuten kovinkaan kummoista tarjottavaa junnuille. Treenit 2-3 kertaa viikossa ja treenimatsi vaikka kerran kuukaudessa kuulostaisi paljon fiksummalta. Ei late entry lajissa ole niin tärkeää ratkoa Suomen Mestaruuksia nuortenkaan sarjoissa, vaan saada kipinää syttymään lajiin.

 • Takaisin lauantain peliin. Mielenkiintoista nähdä, onko Seinäjoen puolustuksen linjaan saatu mitään vahvistuksia, sillä kaksi runkosarjan ottelua on vielä edessä. Säkkejä kaivattaisiin, jotta vastustajan pelit saadaan pysähtymään alkutekijöihin. Puolustuksen linjan päät, siellä on se tämän hetken Crocojen murheenkryyni, jotta se lopullinen menestys napsahtaa, ja Ratinan portti aukeaa 14. syyskuuta, kun Vaahteramalja 40 rävähtää käyntiin Tampereella.

 • Kyllä ratinallan portit pysyy kiinni crokojen osalta kun välierässä vastassa on roooooosters! Tämän tietää myös koko seura eikä vahvistuksia ole sen takia tulossa.

 • Roosters. Saa pataan Vaasassa. Kuten 2017.

 • Roosters. Saa pataan myös Vänärillä.

 • Miksi edes yrittää, kun Roosters on niin hyvä. Tuo Ajatusmaailma ei sovi urheiluun, vaan aina pitää yrittää.

 • Huomasiko kukaan muu, mutta maanantaina kymppinuutisten urheiluosiossa mainittiin Charles Wortin sopimuksen purku ? Some iskuista paras taisi osua Wortin omaan nilkkaan. Harmi kun ei ollut ”loppukevennys” 😃

 • onko kymppi uutisissa ollut mitään loppu kevenystä slaterin doupista vai lähettääkö liitto tiedotteet ainoastaan kilpailevista joukkueista sinne ?

 • sain sen vainutuksen, että Charlesilla oli jotain tietoa case Slaterista, jota ei ole julkisuuteen annettu ja oli vittuuntunut siitä että asia oli näin

 • Wort onkin se luotettavin lähde!

 • ..ei välttämättä luotettavin, mutta ainoa.

 • ”Takaisin lauantain peliin. Mielenkiintoista nähdä, onko Seinäjoen puolustuksen linjaan saatu mitään vahvistuksia, sillä kaksi runkosarjan ottelua on vielä edessä”
  Siirtoikkuna meni kiinni 1.8, joten rosteri on lukittu, suojattuja pelaajia saa enää vaihtaa.

 • ”sain sen vainutuksen, että Charlesilla oli jotain tietoa case Slaterista, jota ei ole julkisuuteen annettu ja oli vittuuntunut siitä että asia oli näin”
  Nuo tuohan se selittääkin Wortin käyttäytymisen tämän kauden aikana ja ennenkaikkea edelliskaudella Kuopiossa.
  Onhan joltain Wolvojunnulta aika epätoivoinen veto 😂.
  Seuraavaksi kirjoitat varmaan että slaiterin nappien takia lopetti puolet roon joukkueesta ja kärähtäneitä olikin vähintään 25 pelaajaa, mutta Roope piilotti koko jutun. Eikös ne kaupunkihuhut wolvojen keskuudessa näin mene…

 • Edellisellä kaudella joukkueessa olleet voivat tulla takaisin siirtoikkunan sulkeuduttuakin. Samoin ne, jotka edellisellä kaudella eivät ole missään pelanneet. Kaksi runkosarjapeliä pitää olla mukana, että saa playoff oikeuden.

 • On taas vauhdissa mutta Facebookin puolella tällä kertaa

 • Mitäs tällä kertaa ?

 • Jotain Putinista ja Wol seurajohdon oikeuteen haastamisesta

 • Juurikin näin, kaksi runkosarjan peliä tarvitaan alle, jotta saa oikeuden pelata playoffpelin. Joten nyt se vahvistuminen nähdään, tai sitten sitä ei nähdä, ainakaan siten, että pelaaja saisi olla mukana playoffpelissä. Ja playoffpeli kaipaa sen d-linen pään vahvistumisen, muuten käy mahdollisti vastaan marssivaa ”puna-armeijaa” vastaa kalpaten. Melko varma olen, että Seinäjoki vahvistuu lauantain peliin!!!!

 • Äijä on ihan sekaisin. Wth

 • Rautiainen? Alakoskela? Onhan näitä, taitavia isoja entisiä Crocoäijiä… luuri kauniiseen käteen ja soittamaan.

 • Ketä siellä niin surkeita pelaa linjan päässä? Ihan jos nimiä olis.

 • Siirtoaika on mennyt umpeen sekä rautiaisen että alakoskelan osalts, molempien edellinen seura ei ole crokot

 • Wort seota ihan huolella somesta päätellen..

 • Wortilla oli tänään hetken aikaa live instalähetys päällä. Joi olutta ja odotti että Roope tulee linjoille. Varmaan jotain jekkua vielä odotettavissa…

 • Siis mitä helvettiä toi äijä oikeesti taas sörmyää, hyvä pelaaja kieltämättä mutta eihän tuollaisen kanssa jaksa mikään seurajohto olla tekemisissä

 • Uskon, että mikäli hän vain itse haluaa, hänet tullaan näkemään ensi kaudella Suomessa. Kahden passin status ja taidot ovat niin houkutteleva yhdistelmä, että joukkue kyllä löytyy Suomen maasta.. 😉

 • Puolan liiga voisi olla sopivampi.

 • wortin kannattais mennä pelaamaan sellaseen maahan missä olut on edullista . sitä kun tuntuu uppoavan !

 • Meillä kaikilla uppoo….

 • Tarkoitatko pohjanmaalaista joukkuetta josta voisi sitten kesken kautta lähteä ”perhesyiden” tai ”työtarjouksen” takia pois? Ei kai kukaan täysjärkinen joukkue tuollaista maanvaivaa halua ottaa tämän episoidin jälkeen vaikka kuinka olisi muuten hyvä pelaamaan. Joukkuelajista kuitenkin kyse eikä tuo jätkä ajattele mitään muuta kuin itseään.

 • Olisi aika vaihtaa 5vs5 -> 7vs7.
  Samalla vaihtaa nykyiset 7vs7 sarjat 9vs9 sarjoiksi. 9 pelaajaa mahdollistaa jo oikean kaltaista peliä.
  Joskus tulevaisuudessa siintää 11vs11 kaikkissa ikäluokissa u13 ja siitä ylöspäin.

 • kerrotko miten tuo ratkaisee sen ongelma mikä nyt on?
  ongelmanahan on juurikin pelaajien puuttuminen, eli kentällä olevien pelaajien lisääminen ei sitä helpota.
  5vs5 pelataan ainoastaan turnauksissa paljon pienemmällä kentällä.

 • Voisko kuitenkin vaihtaa kaikki sarjat 11vs11 peliksi. Se kehittää enempi

 • Kumpi kehittää enemmän? 7-7 johon pieneltäkin paikkakunnalta löytyy junnut ja saadaan joukkue pystyyn ja päästään pelaamaan vai 11-11 johon ei löydy junnuja jolloin ei päästä pelaamaan ollenkaan….

 • Kyllä 11 vs 11 kehittää enemmän lajin aikuisten versiota varten. 7vs 7 on ihan shaipaa

 • Just näin, se on shaibaa.
  7vs7 ei kehitä tulevaisuuden linjamiehiä.

 • Tästä tulee varmaan täyttä läpsyttelyä kun kummallakaan ei oo panosta matsissa. Saa nähdä pelaako alottavat kummallakaan

 • Onhan tuo hyvä kenraaliharjoitus pleijareihin. Sjoki ei lähde läpsytteleen.

 • Jos tällaisessa tilanteessa alkaa himmailla ja tulee turpaan, oli sitten syynä kakkosmiehistö tai puolivalot, ei semeihin ryhdistäytyminen olekaan niin helppoa. Jos osa ykkösrungosta saa vapaata, niin se syö moraalia. Ja himmailu tai pienellä rosterilla pelaaminen lisää loukkaamisia. En näe mitään syytä lyödä lekkeriksi ja varsinkin, kun molemmat ovat samassa asemassa.

  Sen sijaan matsin käyttäminen treeninä liikoja paljastamatta ja jos rakoa syntyy, varamiesten sisäänajoon. Vammoista kärsiville pitää tietysti antaa toipumisaikaa.

  Ja voihan sitä heittäytyä todella ovelaksi ja ajaa sisään pelejä, jotka sitten semeissä poikkeavat vähän mutta ratkaisevasti ja johtavat vastustajan ylireagointiin.

 • Jos satutte kattoo noita u15/u17 ikäluokkien 7v7 pelejä nii varmaan huomaatte että siellä on joukkueita joissa on just ja just 10 pelaajaa rosterissa nii sillä ei paljoa 11v11 palloa mennä pelaamaan

 • mistä se kertoo että jostain yli sadan tuhannen asukkaan kylästä ei saada rekrytoitua sitä neljää kenttäpelaajaa enemmän sinne kentälle ? toisaalta eihän porvoostakaan saatu sitä ventoa korvattua teurastajien peliin bulssia vastaan sivu rajalle vaan peli piti sitten siirtää sen takia pari päivää myöhemmin kun vento oli tilastoimassa vaahtera peliä porvoossa !

 • Se kertoo karua faktaa ettei jenkkifutis ihan hirveästi kiinnosta nykymuodossaan nuoria. Syitä tähän on monia. Ensinnäkin liiton suunnalta kiinnostusta tuntuu olevan lähinnä asioihin, joista he saavat välistä rahaa, eli Orlandon reissuihin, Yläkoulutoimintaan, U15 ja U17 maajoukkueisiin, leireihin ja vastaaviin. Samaan aikaan kuitenkin se varsinainen juttu, eli ruohonjuuritason harrastaminen on ongelmissa. Monessa jurioriluokassa tarjotaan vain muutama ottelu kaudessa ja tämä heijastelee luonnollisesti siihen minkä verran tai tasoista harjoittelua tai valmennusta on tarjolla. Ikäluokkaan katsomatta kilpailevat lajit kuten Kori- tai Jalkapallo, Salibandy ja Jääkiekko ovat ympärivuotisia harrastuksia ja näitä vastaan jenkkifutiksen pitäisi pärjätä. Missä vakavasti otettavassa lajissa maajoukkueleirille mennään ilmoittautumalla??? Pitää myös muistaa että kilpailu ja tarjonta on kovaa Euroopan huippumaissa Ranskassa, Saksassa ja Itävallassa, eli Suomen olosuhteet tai tilanne eivät näistä poikkea. Toimintaan tulisi saada täyskäännös ja pelaajamäärät ylös, se on yleensä toimivin tapa myös kärjen tasonnostoon.

 • Toki tässäkin asiassa on helppoa syyttää liittoa, mutta kyllä tuo uusien pelaajien rekrytoiminen, valmennus, ym. ruohonjuuritason toiminta kuuluu seurojen perustehtäviin. Suurin syy toiminnan puutteisiin on useimmiten seurojen taustahenkilöiden/tekijöiden vähyys. Tähän liittolla on aika vähän mahdollisuuksia vaikuttaa.

 • Palaa Wolvojen rosteriin näköjään.

 • Puolustuksia viedään taas kuin mätää kukkoa. Arttu is back, kääntyykö peli ilo ja heittosirkus loistoonsa paluun myötä. Hyvältä näyttää.

  Kyllä on masentavaa katsottavaa tuo vierasjoukkueen puolustuksen linja, valtavia aukkoja keskellä ja kulmat kääntyy liian helposti. Nyt on viimeinen hetki yrittää edes tehtädämuutoksia, kokeilkaa sitä culpinia linjassa tai jotain muodostelma muutoksia? Ei siitä 160kg painosta ole mitään hyötyä, jos voima ja räjähtävyys puuttuu. Ihan turha jatkaa tuolla pelleilyllä pleijareihin.

 • Kyllä noi Wol linjat on niin surkeita että morjens!

 • Taas krokojen kotimatsissa livestatsit eivät toimi

 • Nyt toimii, kiitos

 • Sehän näytti hyvin tutulta peliltä. Liekkö nimen takia valittu pelikirjaan.

 • …on parempi QB kuin Jabari…

 • Samaa mieltä. Hyvä näpäytys Drockilalta Wolvojen importeille ja valmennukselle, että kannattaisi enemmän luottaa nuoriin omiin lupauksiin

 • Luoton kanssa on vähän niin ja näin jos täytyi Jabaria peluuttaa kehitysjoukkueen pelinrakentajana.

 • Ignorant is ignorant of his ignorance.

 • Ja onkohan jotakin pelaajien numeroinnissa pielessä, kun tilastot näyttää W. Lindforsia Wolverinesin pelinrakentajaksi? Live-tilastoissa on kyllä oikein.

 • Rojolla ja Lindforsilla on numero 14

 • Ihmetyttää sarjasäännöt…Crocot ei voi ohittaa Wolvoja vaikka päätyvät tasapisteisiin ja vaikka pätkivät mennen tullen keskinäisten pelien maaliero crocoille selvästi. Silti joku ihmeen painotettut ottelut ratkaisee että ohi ei mennä. What tämä on sitä jenkki tuubaa samaa kuin viime kevään spekulaatiot kolikolla sijoitusten ratkominen

 • Sellane yli juoksu tulloo pleijareissa et Hesalaiset ei toivu vuossiin.

 • Selkeä kolmonen, pelaa Crocot miten vaan..

 • Wolvot saa vapaasti kurvailla Vänärille ottamaan turpaan teräsmiehiltä. Kukot taas ahmaistaan krokotiilien kitaan. Savolaiset ja eteläpohjalaiset kohtaavat toisensa Ratinassa, Ratinalla, ja ryminällä…

 • Sarjasäännöt tasapisteiden osalta on ihan hyvät, mutta kohdan neljä ”vierasvoitot sarjassa” voisi korjata keskinäisten otteluiden pisteillä.
  Tänäkin vuonna oli tilanne missä joukkue pelasi vierasottelun omalla kotikentällä.

 • voittojen ja vieras voittojen tarkastelut on liian isoja kokonaisuuksia . sinne pitäisi ottaa tarkasteluun keskinäiset piste erot ja vaikka vielä vieraskentällä tehdyt pisteet painaa enemmän jos ne menee tasan . jos toinen matsi pelataan 30-40 ja toinen 10-20 niin sillon edelle se kumpi on onnistunut tekemään enemmän pisteitä vieras kentällä . sillon puhutaan reilusta piste lasku tavasta !!

 • Kahden joukkueen keskinäinen sijoitus pitää ratkaista ensisijaisesti keskinäisten otteluiden datan perusteella. Koska näin ei ole, nähdään eilisen kaltaisia läpsyttelyjä jatkossakin. Olisi ollut mielenkiintoinen peli jos säönnöt olisivat fiksummat. Nyt Wolvot surffaili ja antoi parhaalle pistemiehelleen vapaapäivän. Young daa keskittyä välierään petäti kolme viikkoa.

 • Mun mielestä kahden tai useamman joukkueen sijoituksen ratkaiseminen keskinäisen otteluiden datan perusteella on epäreilumpi tapa ratkaista kuin nykyinen.
  Systeemissä on liian monta epäselvää tai liikkuvaa osaa joita on vaikea korjata.
  Keskinäinen data voitais ottaa mukaan vasta ennen arvontaa.

 • Voisi olettaa että seurat päättävät tie break sääntöjen muutoksesta seuraavalle jaksolle. Läpsyttelyotteluilta ei voi koskaan kokonaan välttyä mutta kyllä niitä ja arvontoja pitää vähentää

 • @Katsomo juomarille

  Mikä siis olisi mielestäsi sopiva ketju päättää sijoitukset? Mitä ilmeisimmin ensimmäiseksi sarjapisteet, mutta kun ne ovat tasan mitä katsotaan seuraavaksi kun määritellään sijoituksia? Ja mitä sen jälkeen ja mitä sen jälkeen jne jne kunnes viimeiseksi jos kaikki määritellyt kohdat ovat tasan jää jäljelle arpa.

 • 1. Keskinäisten otteluiden sarjapisteet
  2. Voittojen vahvuus (joukkueen voittamien vastustajien voittoprosentti)
  3. Otteluohjelman vahvuus (kaikkien otteluiden vastustajien voittoprosentti, huom, jos   joitain joukkueita vastaan on pelattu useammin huomioidaan nämä niin monta kertaa   kuin vastustajaa vastaan on pelattu)
  4. Keskinäisten otteluiden otteluiden piste-ero (ilman jatkoaikaa)
  5. Arpa.
  Mikäli neloskohdan ratkaisee sääntöjen takia tekemättä jääneet pisteet, pitäisi kyseinen kohta jättää huomiotta ja siirtyä suoraan kohtaan viisi.
  Ainakin kyseiset säännöt voisivat vaikuttaa piste-eroon.

  ”a. Pallon laittaa peliin joukkue, joka on tehnyt 6 pisteen maalin. Jos maali tehdään yrityksen aikana,
  jona neljäs neljännes päättyy, lisäpistettä ei pelata, ellei piste/pisteet voi vaikuttaa pelin voittajaan.
  Jos juoksevalla pelikellolla peliaika päättyy ennen kuin lisäpisteen aloitussyöttöä, lisäpistettä ei
  pelata”

 • Keskinäinen paremmuus täytyy yksiselitteisesti ratkaista keskinäisten pelien tulosten perusteella koska vain näin keskinäinen paremmuus on punnittavissa. Nykysääntö pitää purkaa ensi tilassa että kauden ratkaisuhetket saavat kovalle kontaktilaillle ominaisia ratkaisuja nykyisen häpeällisen pelleilyn sijaan.

 • Niin, nyt tais yksi ottelu kahdelta vipalta kierrokselta tulla merkityksettömäksi kilpailusääntöjen takia.
  Täsmälleen sama tilanne voi olla edessä vaikka ottelut ratkaistaisiin keskinäisten otteluiden datalla.
  Kuka oikeasti haluaa nähdä otteluita missä otetaan 50-14 tilanteessa aikalisiä lopussa, jotta saataisiin vielä ainakin yksi maali.

 • viime kausina on voinut roosterssin peleistä katsojat lähteä kotiin jo puoli ajalla kun homma on taputeltu valmiiksi . alku kausi näytti ihan hyvältä viellä että katsomossa olisi ollut jännitettävää puoli ajan jälkeenkin mutta nyt voi hyvällä syyllä siirtää itsensä makkara kojulle tai koti matkalle jo ekan puoliskon jälkeen !!

 • Crocoilla 2 viimeistä peliä merkityksettömiä eli eihän se kivaa ole katsella.

 • Kenen vika tuo mielestäsi on ollut? Roostersin vain muiden joukkueiden? Roostersilla SuomiQB ja lähes koko kausi kahdella jenkillä. Onhan noita tiukempia otteluita ollut joukossa: Steelers, @Crocodiles, @Royals

 • ”Kenen vika tuo mielestäsi on ollut? Roostersin vain muiden joukkueiden? Roostersilla SuomiQB ja lähes koko kausi kahdella jenkillä. Onhan noita tiukempia otteluita ollut joukossa: Steelers, @Crocodiles, @Royals”

  Olis mielenkiintoinen kokeilu pelata kauden jälkeen pelkillä suomipojilla Roosters vs. Muut ja katsoa kuinka rumat lukemat R takoisi.

 • toden näköisensti noronen eiku roosters ajaa sääntö uudistusta kauden jälkeen että tästä lähtien suomessa saa pelata vaan suomi qblla ja eu pelaajiakaan ei saa olla .

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *