Crocodiles – Trojans

Viimeksi muokattu 16.4.2017 10:50 11

(2-4)

30

(0-6)

24
1 2 3 4 Jatkoaika  
7 14 0 3 6 30
0 7 14 3 0 24

3.7.2017 klo 18:30 Seinäjoki

Kaari

Crocodiles jatkoaikavoittoon Trojansista

Gridiron Staff 4. heinäkuuta 2017 20:00

Kauden kenties tiukin ottelu ratkesi vasta voittomaalikilpailun jälkeen, kun kotijoukkueen Brett Arrivey onnistui maalinteossa.

Lue lisää

Kommentoi

 • Jumbofinaalin lähestyessä varustelukilpailun intensiteetti kasvussa

  https://www.europlayers.com/ViewProfilePlayer.aspx?ProfileId=22876

 • Tänään kun Trojans voittaa niin kaikki arpajaisten ystävät taputtaa käsiään.

 • Turun voitto tänään ei vielä takaa mitään arpajaisia, nyt tulee vasta puolet sarjasta täyteen…

  Pisti vain silmään tuo Turun puolustuksen linja, Cruel ja Jokela poissa, Ylikoski on aloittava DT…

 • Saints voitti Trojansin kotona. Crocot voitti Saintsin kotona, ja jos voittaa tänään Trojansin ovat Pudotusarpajaiset edelleen mahdollisia kaikkien kolme kesken. Turun pitää hoitaa vain molemmat kotimatsinsa sekä Crocoja että Saintsia vastaan. Tällöin kaikki olisivat tasapisteissä ja vierasvoittoja nolla. Jos Turku voittaa on heillä vierasvoiton turvin parempi mahdollisuus säilyttää sarjapaikka. Tässä skenaariossa Seinäjoen pitäisi voittaa Saints vieraissa ja Turku vieraissa, jos turku voittaa Saintsin vielä kotona jää se Seinäjoen vierasvoiton turvin sarjaan ja Saints tippuu sarjasta tasapisteissä. Tänä vuonna on kiinnostavampaa seurata sitä kuka jää sarjaan kuin että kuka vie mestaruuden.

 • Saints tippuu divariin. Selkeästi huonoin joukkue tämän vuoden liigassa

 • Luultavasti annetaan taas jollekin ulkkarille palkinnot mutta Suojanen on yksi vaahteraliigan parhaista pelaajista. Mies on melkein joka ikisessä taklauksessa mukana heittämässä kroppaa peliin ja jo tässäkin ottelussa aiheuttanut/poiminut 2 fumplea. On ollut vahva offseason miehellä ja tulos näkyy.

 • Kyllä Suojanen on ollut sen verran suvereeni, että ansaitsee paikan ensi kauden Roostersiin

 • Nyt luultavasti kyrsii enemmän kuin ikinä Turkulaisia. Hieno nousu, mutta töppäsivät lopussa.

 • Kaikki kunnia miehelle että on Turussa pysynyt tähän asti ja hattua nostan seurauskollisuudesta. Tosiasia on vain että jos hän haluaa oman tasoiseensa joukkueeseen joka pelaa euroopassakin niin Roosters se on. Tässäkin ottelussa täysin suvereeni joka osa-alueella.

 • Roosters pelaa muutaman euro-pelin vuodessa.tuskin niiden kolmen europelin takia vaihtaa kandee. Maajoukkue on Viltsun paikka muutenkin.
  Jos nää jefuhoret ei joka vuosi vaeltaisi kuin sokeat Ryystersiin niin ei olis tää laji niin saalelin tylsä. Vaihtakaa edes ens kaudeksi jengiä, menkää kaikki vaikka Porvooseen tai Hämeenlinnaan niin saadaan vähän jotain eloa. Roosters olis ihan pulassa, jos olisi omillaan.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *