Crocodiles – Steelers

Viimeksi muokattu 21.4.2018 15:22 24

(0-5)

39

(4-1)

41
1 2  
18 21 39
21 20 41

30.6.2018 klo 15:30 Seinäjoki

Kaari

Crocodiles ja Steelers tarjosivat tiukan jännitysnäytelmän

Tuomo Tomperi 1. heinäkuuta 2018 10:44

Kuopio Steelers onnistui hukkaamaan mittavan johtoasemansa, mutta nousi lopussa Tino Ndongon touchdownilla kahden pisteen voittoon.

Lue lisää

Kommentoi

 • Meikä kyllä innolla odottaa juokseeko Seinäjoen NFL:n porttejakin kolkutellut Powell vai Kuopioon Oulusta siirtynyt Anselmi Uotila enemmän jaardeja tässä ottelussa.

 • Powell nyt varmasti tulee olemaan vaikea pala Steelersin puolustukselle. Itse odotan miten paljon Crocojen heittohyökkäys on mennyt eteenpäin. Ainakin uusi qb oli todella lupauksia herättävä tapaus. Mut eiköhän peli ratkea Crocojen (heitto)puolustuksen huonouteen. Steelersille selvä voitto tästä, ikävä kyllä :/

 • Charles Wortin pelikiellon myötä Steelersin heittohyökkäys ei pääse ajamaan ihan vitosvaihde pohjassa. Jauhiainen kerää varmasti paljon kiinniottoja. Mielenkiintoista nähdä pelataanko hyökkäyksessä suomalaisrissuilla vai siirtyykö jompikumpi takakentän amerikkalainen laituriksi.

  Crocodilesille olisi tärkeää saada pidettyä oma hyökkäys kentällä pitkiä draiveja, etunenässä Powelin juoksuilla. Ottelun edetessä Steelersin boksi kuitenkin pääsee niskan päälle, ja Crocodiles heittää pari intteriä Justin Bellin käsiin.

 • Itse odotan jännityksellä sitä, kuinka monta liputtamatta jätettyä tutkintapyyntöä saadaan hävinneen osapuolen joukkueenjohdon toimesta aikaan. Lisäksi odotan mielenkiinnolla sitä, nyt kun ennakkotapaus on annettu, onko tulkinta ja valiokuntien linja jatkossa kaikissa tapauksissa sama. Todella mielenkiintoiset jälkipelit odotettavissa. Itse otteluthan eivät enää ole niitä kiinnostavia juttuja.

  P.S. Varoituksen sana Tampereen suuntaan kun pelaatte tämän viikon otteluanne. Perästä saattaa kuulua.

 • Minä tulen ainakin silmä kovana seuraamaan otteluita paikan päältä ja ruudusta ja tulen laittamaan yksityishenkilönä jokaisesta epäilyttävästä tilanteesta käsittelypyynnön kurinpitäjälle.

 • Mitä hamekangaskauppias veikkaat,ottaako saints sun neuvosta vaarin ja alkaa varomaan jo ennen ottelua?Vai ottaiskohan ne pelin pelinä ja unohtais tollaset jälkiviisaat”Kuopiolaiset”kommentit?Itse oon ainakin sitä mieltä,että just tollaset kommentoijat kuin sinä;vie sen gloorin Steelerssiltä minkä ovat ehkä ansainneet näin alkukaudella.Tän takia voin sanoo että mun takki ainakin käänty Steelerssiä vastaan nyt.Jos joku on varastannu tikkarin,niin turha sitä on jäädä itkemään,mee kauppaan ja osta lisää.Ja täs tapauksessa osta monta,koska taidat kohta alkaa taas vatvomaan selkeitä tapauksia.Ja mitä hamekankaisiin tulee,tuskin tiedät”NIISTÄKÄÄN”mitään!

 • Voehanweikkoset. Koko Sawonmaa itkee verta, koska takkisi on nyt kääntynyt. Toivottavasti saamme rivimme pian kasaan ja pystymme keskittymään olennaiseen koska ”SINÄKIN” olet kääntänyt takkisi. Täällä on ihan vaan varmuuden vuoksi kuitenkin VHS-nauhurit valmiina selkeiden (ja vähemmän selkeiden) tapauksien vatvomista varten. Suattaapi olla että perästä kuuluu. Tai no, odotetaan nyt ensin ottelun lopputulos ja tehdään johtopäätöksiä sen mukaan.

 • Niin en tiedä itkeekö savo verta,mutta itkee kuitenkin.

 • Pusuja ja jaxuhaileja vaan kaikille. Keskitytäänhän siihen suosikkiseuran tukemiseen ja pelien seuraamiseen ja annetaan nämä palstat trolleineen olla ihan omassa rauhassa. Hyvää viihdearvoa tosin tämä palsta tuo.

 • Niin oliko sulla jo tietoa että Kuopio on jättämässä tutkintapyyntöjä pelin jälkeen?

 • Kertoi että Juhani Koivumäki olisi siirtymässä Saintsiin

 • Tuo olisi kyllä hyvä! Saints tarvii miehiä takakentälle, kun Hämeenlinnan raunioista ei löytynyt porukkaa DB osastolle.

 • Miks Brooks kentällä?

 • Ei ole ainakaan seuraavassa pelissä. Just veti n. 14:20 kulmasta, eli pelikieltoa tulossa 1 matsi

 • Crodilesin numero 13:sta lähtee kurinpitopyyntö. 4. neljännes ajassa 10.23 identtinen taklaus valkoiseen numeroon 21, mistä Wortille tuli pelikielto. Jos tästä ei tule yksi peli pekkaa, niin kurinpito ja sarjapäällikkö on vittu ryhmä ämmiä.

 • Osaakohan kukaan sanoa, kuka on tämä Ruudun lähetyksessä oleva elämäänsä kyllästyneen kuuloinen pessimisti kommentaattori? Annettavaa on ollu ottelulle yhtä paljon kuin Sipilällä Suomen valtiolle. Rasittavan kuuloinen vinkuja

 • Onkohan tuo yksi työttömäksi (ilman seuraa) jäänyt seurajohtaja jolle SAJL:n hallituksessa keksitty tärkeää tehtävää… Mutta joo, ei tuo mitään lisäarvoa selostukseen.

 • Täytyi itsekin laittaa lopulta selostus mutelle, laukoo itsestäänselvyyksiä tai dumaa pelaajia. Typeriä kommentteja. Ei jatkoon. Harmi, selostaja kun oli mukavaa kuultavaa.

  Mutta huhhuh mikä peli! Ei olisi ennalta arvannut että tästä tulee trilleri. Worthin poissaolo vaikutti paljon, mutta kyllä Crocodiles otti pelillisesti huikean askeleen eteenpäin. Lisää tätä! Kiitos!

 • Aika paljon miehen menetys vaikutti Steelerssiin… Näköjään valtaosa joukkueen toiminnasta ja kemiasta perustuu Peters-Worth toimintoon.

  Hyvin miehet kyllä pelaa, mutta ilman tätä ykkösketjun connectionia ei meinaa näkäöjään voittaa edes Crocoja…
  Ja sen kyllä Roosters hyvin tiesi kun sulki tuon ilmasillan edellisessä matsissa.

 • Vai voisiko olla että rokotiilillä oli huippu päivä ja steelerssillä vähän huonompi?? Ei se worth minusta niin tärkeä ole että olisi crokoja vastaan ollut suurta merkitystä.. Hieno peli crokoilta… Voittaa Saintsin tod.näk

 • Paljonkos ne Worthin tehot oli Butchers pelissä??
  Nollattiin täysin ja silti Kuopio vei Porvoolaisia.
  => Crocot alkaa löytämään itsensä ;)

 • Juu en tiiä mikä on miehiään, mutta Jussi Javanainen taisi äänestä päätellen taas olla askissa. Ollut aiemminkin Crocojen pelissä kommentaattorina, eikä oikein tunnu antavan lähetykselle mitään lisäarvoa. Toki tämä puhtaasti oma mielipiteeni.

 • Olihan kevyesti Crocojen kauden paras peli. Melkosta muniin puhaltelua Crocojen puolustukselta pelin ratkaisu hetkillä. Mutta, mutta voi sieltä vielä voitto tai parikin irrota tällä kaudella?

 • Kuopion ukkojen puinnit Steelersin vierasvoitosta. Kaksijakoista settiä…

  https://soundcloud.com/touchdown-steelers/touchdown-steelers-20-crocodiles-vs-steelers-39-41

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *